Keittiö sininen väri

Sinisten sävyjen keittiöt: valokuvan esimerkkejä suunnittelusta

Sininen on pehmeä ja lempeä väri, joka auttaa rentoutumaan, mutta samalla lisää pitoisuutta. Se on hyvin erilaisia ​​- läpikuultavasta harmaasta "niagarasta" kyllästettyyn kellariin.

Ei ole yllättävää, että sinisiä sävyjä sisustettu keittiö on melkein klassikko: olemme valinneet sinulle parhaimmat valokuvat tällaisista sisustuksista. Sävy on universaali ja sopii melkein mihin tahansa tyyliin - romanttisesta Provenceista moderniin postmoderniin.

Värien ominaisuudet

Sininen on erittäin käytännöllinen väri. Katsotaanpa tätä:

  • Pienissä keittiöissä se auttaa laajentamaan tilaa visuaalisesti;
  • Jos huone on liian tumma, lämpimän värimaailman siniset sävyt lisäävät puuttuvan valon;
  • Se sopii hyvin sekä rikkaille että vaaleille sävyille.
  • Monokromaattisissa keittiössä se ei näytä tuoreelta sävyjen runsauden vuoksi.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Kuten näet, sininen ei ole vain kaunis väri. Hän ratkaisee menestyksekkäästi ongelmia, jotka eivät ole liian sopivaa suunnittelua - miksi ei hyödynnä tätä?

Ja nyt siirrymme mielenkiintoisimmille - kuinka sininen väri näyttää keittiön elävässä sisätilassa.

Esimerkkejä sinisistä sävyistä

Kuten edellä mainittiin, tätä väriä käytetään menestyksekkäästi erilaisissa muotoiluissa. Erittäin suosittu on sen käyttö kreikkalaisen tyylin keittiössä (lue lisää täältä).

Huone, joka on sisustettu sinisellä ja beige-sävyllä, näyttää lempeältä, ilmavalta ja tyylikkäältä. Samalla kiinnität huomiota siihen, että valitaan vain lämmin alue - tämä on lisätty mukavuutta lisäämällä.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Liian kiireinen sinulle? Yritä mennä toisella tavalla - tehdä sinistä ei kaapin julkisivut, vaan seinät. Sitten huonekalut on parempi valita valkoinen - se korostaa sävy syvyys.

Pienissä kapeissa keitissä yritetään löytää valoisa sävy - esimerkiksi vaalea maissijauhe sininen tai taivaallinen. Joten seinät liukuvat liikkumattomasti visuaalisesti, ja huone näyttää tilavammalta.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Jos haluat käyttää sinistä pohjaa, voit kokeilla sävyjä. Tätä varten tarvitaan beige tai valkoinen tausta - neutraali, joka korostaa jopa pienintä aksenttien eroa. Tässä kuvassa on hyvä esimerkki suunnittelusta. Erilaisten värien ansiosta pieni keittiö näyttää tyylikkäältä ja epätavalliselta.

Viihtyisä keittiö Välimeren tyyliin on toinen mielenkiintoinen ratkaisu. Sininen on perinteinen väri hänelle. Mattapintaisena se näyttää syvemmältä ja mielenkiintoisemmalta. Lisäksi oikeilla sävyvalikoilla voit luoda tuoreen ja ei-triviaalin sisustuksen.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Rikas taivaus on erinomainen valinta pienelle keittiölle modernissa tyylissä. Totta, huomaa, että hän on varsin oudon - sinun on harkittava huolellisesti muiden värien valikoimaa, jotta he eivät pilata sitä.

Alkuperäinen englantilainen muotoilu voi myös "pelata" sinisiä sävyjä. Kiinnitä huomiota siihen, että sävyjen selkeyttä ei ylläpidetä: ne ovat kaikki hämärtyneet, sekä laattojen että kuulokkeiden julkisivuissa. Tämä lisää sisustuksen arkuutta ja hienoa laiminlyöntiä.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Kuitenkin tällaisen keittiön tilaaminen on todennäköisesti erotettava toisistaan ​​- siellä on vain vähän, missä varastossa löytyy tällaisia ​​epätyypillisiä huonekaluja.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

On mielenkiintoista näyttää entistä eloisempia lisäosia matalan avaimen taustalla. Tärkeintä on löytää koko koostumus sopusointuisesti - saatat joutua keskustelemaan suunnittelijoiden kanssa. Ensi silmäyksellä yksinkertainen liike vaatii paljon huomiota yksityiskohtiin - jokainen pieni asia kykenee "tappamaan" tällaisen sisustuksen.

Kumma kyllä, sävy "sininen pöly"Pidetään myös sinisenä. Tämä on todellinen löytö huipputason "huipputekniikan" faneille. Jotta soittajan väri ei enää näy, yhdistä se pehmeillä sävyillä - esimerkiksi kellonvihreä tai vehnävirta sinisellä.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Täällä voit pelata tekstuurien kontrastia: kirkas sävy tekee kiiltävästä ja hillitty - matta.

Kevyet värit huipputekniikassa ovat myös hyväksyttäviä - jos yhdistät ne harmaaksi ja metalliksi.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Vintage-sisustuksen fanien suosittelemme myös sinistä - tärkeintä on välttää kiiltoa. Hiljainen sävy puupinnoilla, epätavalliset laatat, huonekalut "antiikki" ... Tässä suorituskyvyssä keittiön sininen sävy näyttää erittäin jaloilta.

Kuitenkin monimutkainen kuvioitu taivas seinillä on myös hyvä liikkua tähän tyyliin. Tässä tärkeintä ei ole mennä liian pitkälle muun sisustuksen: puiset huonekalut, hillitty verhoilu tuolit. Tarkkaile maltillisuutta, muuten se ei ole etusijalla vintage eleganssia.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Epätyypillinen vastaanotto: Osta klassisen tyylikkäitä huonekaluja - tummaa puuta, tyylikkäitä yksityiskohtia ... Ja kirkkaan sininen kodinkoneet. Tämä merkittävästi virkistää sisustusta, tekee siitä ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen.

Mielenkiintoinen ratkaisu on sininen keittiön tyyli boho-chic. Moniväristen laatat, kivi työtasot, veistetyt tuolit - itsessään ansaitsee huomiota. Mutta jos valitset oikeat sävyt, vaikutus vaikuttaa yllättävältä.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Suuri, modernisti suunniteltu keittiö, voit valita pitkänomaisen sviitin, jossa on sileät käyrät. Lisää sen maku auttaa meriveden tyydyttyneitä värejä.

On totta, että on otettava huomioon yksi vivahde: ​​tällainen huonekalut - itse melko provosoiva. Siksi sisustus on hylättävä. On parempi tehdä siitä eräänlainen aksentti, eikä yrittää sovittaa monimutkaiseen sisätilaan.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Jotkut vaihtelut sininen näyttää hyvin tarjous. Jos lapsuudessa haaveitte nukkitalosta, oikea sävy antaa mahdollisuuden luoda sitä omassa keittiössäsi.

Kiiltävä karamelli sininen sävy ja pyöreä tekniikka ei liian suuria mittoja on mitä tarvitset. Strange, kuten se saattaa tuntua, pienessä keittiössä tällainen sisustus ei ole kovin tärkeä - sopii paremmin tilaville huoneille.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Onko sinulla yksiö? Älä myöskään taita sinistä. Valkoinen-sininen keittiö ei ole vain tyylikäs: nämä värit sopivat yhteen laajan värivalikoiman kanssa, joten sinun ei tarvitse säätää huoneen loppua keittiöalueelle.

Monotone-ruokia harmaasävyisinä sävyinä näyttävät olemattomalta. Valitse varovasti sävyt: mikään kirkas ja liian kirkas. Tämä vaihtoehto sopii suurille ja pienille huoneille. Tuloksena oleva erikoinen minimalismi vaatii järjestyksen täydellistä noudattamista - muuten vaikutus tulee epäselväksi.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Suuri amerikkalaistyylinen keittiö, sininen on yksi perinteisistä sävyistä. Totta, että rikas kellunta tai koboltti on hylättävä. Mutta luonnossa esiintyneet pehmeät sävyt ovat ihanteellinen valinta. Hyvä sävy harmaasta tai mustasta työtasosta.

neuvosto: Tee keittiön saari pari sävyä tummemmaksi kuin kuulokemikrofoni, jotta näet huoneen visuaalisesti.

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

Keittiö sininen väri

"Sininen sähköasentaja" ei ole tavallisin liike. Huomaa, että tämä väri on varsin oudosta - se voi olla tyylikäs tai mautonta riippuen kehyksestä. Joten jos pidät siitä, harkitse tarkkaan muuta sisätilaa.

Lopuksi haluan muistuttaa, että tämä väri on erinomainen tulospainatus. Meri, taivas, erilaiset abstraktiot - jos näytät vähän mielikuvitusta, kaikki on helppo ymmärtää. Olemme varmoja, että kokoelmamme innostaa sinut suunnittelemaan ainutlaatuisen sisustuksen sinisellä värillä - ilmava ja tyylikäs, mikä vaihtoehto, jota et halua valita!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =