Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Tyylikkäästi sisustettu art nouveau ja Tiffany tyyli - kuva

Moderni keittiö "Modern" -tyylisenä - tämän päivän artikkelin aiheena. Täältä löydät paljon kuvia sisustuksesta ja löydät paljon mielenkiintoisia ideoita. Älkäämme jähmäämme ammattitaiteilijoille, joille tällainen ilmaus on alogismi!

Ihmiset ovat pitkään unohtaneet, mitä kuuluisa "moderni" näyttää ja käyttää vain sanaa, jonka kääntäminen latinasta on "uusi, uusi, moderni". Joten, kaikki on aivan loogista!

Monet kutsuvat modernia modernia keittiötä, vaikka tämä on täysin väärä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

  • Sileät linjat. Päätystekniikka, joka liittyy tähän tyyliin, on runsaasti sileitä kaarevia viivoja, jotka toistavat kasvien ja puiden ääriviivat. Arc-muotoiset reunat, kaarevat ja liukuvat S-muotoiset muodot ilmaisevat kaiken: huonekalusuunnittelu, sisustuselementtien muodot, hehkuvien valaisimien siluetit.
  • Lasimaalaus. Tämä ominaisuus on suunniteltu tuomaan sisätilaan kirkkaita värejä ja valoja toisin kuin tavallinen läpinäkyvä tai läpikuultava lasi. Monimutkaiset lasiastiat keittiön kaappeihin, hämmästyttävä Tiffany-tyyppinen lampunvarjostimet sekä lasi boheemilasista on yksinkertaisesti oltava modernistisessa keittiössä.
  • Keskitasoinen valaistus. On tietysti poikkeuksia, mutta useimmissa tapauksissa, kun koristellessasi moderni keittiö valolla, yritä olla liian kaukana. Värilliset ikkunat tai värilliset lampunvarjostimet vaipuvat hyvin ja sujuvasti hajottavat valoa. Tämä ilmapiiri on hiljainen ruoanvalmistus, perheen illalliset ja hengelliset keskustelut pöydässä.

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Katsotaan nyt tarkemmin sisustuselementtejä keittiön art nouveau tyyliin.

väri-spektri

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

seinät. Seinien koristelemiseksi käytä normaalisti hämmentyneitä, jopa sanoja, viileitä sävyjä. Klassinen valkoinen, rauhoittava norsunluu tai kevyt oliivi, aristokraattinen harmaa tai violetti.

Myös suunnittelijat tarjoavat käyttää tummia sävyjä punaisia, keltaisia ​​ja sinisiä kukkia leikkii lasimaalauksen ja Tiffanyn kanssa. Tämä saavutetaan käyttämällä erilaisia ​​viimeistelyaineita ja -tekniikoita.

Paavali. Täällä voit käyttää molempia laatat ja laminaatti. Värit ovat samankaltaisia ​​kuin seinät, mutta useammin parketti valitaan tummemmaksi ja laatat ovat kevyempiä ja kirkkaampia.

Mitä sukupuolen muodon selkeään epätarkkuuteen, älä pelkää mielikuvitusta. Jos esimerkiksi valitsit keraamisen laatta, laita sitten ruokailutila soikean tai ympyrän muotoon - tämä riittää, jotta ei ylitetä modernistista tyyliä.

Huonekalujen väri. Väri tumman puun, luonnollinen rakenne, äärimmäisessä tapauksessa keinotekoinen. Myös joskus keittiön julkisivut märkään väreihin, runsaasti patinaatiota, ikääntymistä, usein käytetään tahraa ja muita vastaavia väriaineita.

Huonekalut ja tekstiilit

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau -tyylisessä keittiössä on yksinkertaisesti puukalusteita. Tämä johtuu siitä, että yksi modernin iskulauseista on paluu kaikkiin luonnollisiin muotoihin, ääriviivoihin ja materiaaleihin.

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

  • Tällaisten huonekalujen olennainen ominaisuus ovat veistoksen elementit, alkuperäiset kaarevat julkisivu- ja ristikkorakenteet sekä sileät ulompi ja sisäiset kulmat.
  • Usein löytyy erilaisten outojen valomuotojen taotut elementit.
  • Kun suunnittelet keittiötä jugendtyyliseen tyyliin, älä unohda tärkeintä kohokohtaa - värillisen lasin sisätiloja. Tiffany-tyylin lasimaalaus antaa uskomattoman esteettisen vaikutuksen ja täydentää täydellisesti puun hallitsevaa palettia.

Art Nouveau -tyylisessä keittiössä olevat verhot voivat olla sekä monofonisia että jonkin verran hienoja muotoja. Materiaalin pitäisi olla "raskas", näyttää kalliilta, mutta ei ennustuksiltaan. Koristeita voidaan koristaa alkuperäisillä vinkillä, joissa on kivet tai lasia.

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Keittiötekstiilit tällaisessa keittiössä eivät saisi erottua. Pikemminkin sen on tarkoitus olla "kesyttämisen" rooli ja korostaa mukavuuden ja mukavuuden ilmapiiriä.

Sisustus ja tarvikkeet

Yleensä tämä keittiö pitäisi luoda aura aristokratian ja romantiikkaa läheisessä toisiinsa ruoanlaittoon ja perhejuhliin pöydässä. Lopullista täyttöä tulee lähestyä huolellisesti ja makuilla.

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

Art Nouveau (Tiffany) keittiön sisätiloissa

valaistus. Kuten aiemmin mainittiin, se on hämmentynyt. Tyylikäs kattokruunu, jossa on värillisiä lasia, pöytä- ja lattiavalaisimia Tiffany-tyyliin. Kaikki tämä on kätevä.

Työalue. Kodinkoneiden suunnittelu on toivottavaa valita "antiikki" ja, jos mahdollista, piiloutua julkisivujen taakse. Esiliina on esitelty pienistä laatoista tai mosaiikista, joiden kuva on jotain luonnollista: kukat, linnut, maisemat tai sileät abstraktiot.

Ruokailutila. Taulukko voi olla neliö, mutta kaarevat jalat tai kuperat kyljet. Tuolit, joissa on kauniit selkä, samettiset istuimet ja nahkaelementit. Woodcarving, muotoilun omaleimaisuus, kiinteytys ja huonekalujen laatu ovat erittäin tervetulleita.

maltillisuus. Art Nouveau -tyylisen keittiön sisustus ei siedä lisälaitteiden kanssa - vain parhaita ja asiaankuuluvia sisustustuotteita. Pronssi- tai kuparikuvut, joissa on erilaisia ​​värikiviä, lasimaalauksia, eläinten ja hyönteisten hahmoja, jaloja kukkia pitkänomaisissa maljakoissa, jne.

Art nouveau -tyylisen keittiön sisustus sopii 1800-luvun lopun ja 20-luvun alun hienostuneisuuteen. Sen aristokraattisuus, omaperäisyys ja dynamiikka yhdistetään täydellisesti luonnollisiin kaarteisiin ja pehmeisiin linjoihin, jotka luovat ainutlaatuisen muotoilun ja materiaalin harmonian.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 19 = 24