Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Kuinka aloittaa keittiön korjaukset: vaiheet, vinkit ja miten voit säästää

Aloitit korjaukset ja se alkoi ... Miten aloittaa? Miksi tarttua? Mitä ostaa ensin, ja mikä on viimeinen? Mitä päälliköitä palkata?

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Älä paniikki, nyt kerromme sinulle kaiken.

Sellaiselle henkilölle, joka kohtaa suurta uudistusta ensimmäistä kertaa, tämä ei todellakaan ole helppo tehtävä. Ei ole kovin selvää, mikä on täällä tärkeä asia, mutta mikä on toissijaista, ja samalla keittiön korjausvaiheiden sekvenssi on erittäin tärkeä.

Jos "Quick Start" ei ole näin, niin on todennäköistä, että et vain ole tarpeeksi rahaa loppuun tärkeintä, kun käytetty hölynpölyä, hieman Laskettaessa työtä esimerkiksi. Muuten jo aiemmin julkaisemme tutkimuksen Venäjän federaation korjaustöiden keskimääräisistä hinnoista.

I. Mitä ei tehdä

II. Toimintojen algoritmi ennen korjausta

III. Keittiöhuollon vaiheet:

1. Poista kaikki mikä haittaa
2. Kirkkaat katot ja seinät
3. Tee uudet väliseinät (seinät)
4. Asenna uusi ikkuna
5. Sähkönjakelu
6. Vesihuolto ja viemäröinti
7. Määritä jäähdyttimen paikka
8. Esiliinan asettaminen (jos se on tehty laatta)
9. Työskentelyaika kipsilevyllä
10. Ymmärrä rakoilla ja kulmilla

11. Kohdista katto ja seinät
12. Katon listat
13. Viimeistely maalaus
14. Pohjakerros
15. Tee katot
16. Laita ovet
17. Väri seinät (mutta taustakuva on aikaisin)
18. Asenna jäähdytin
19. Lattia (muotoilu + jalkalista)
20. Liitännät, kytkimet, valaistus
21. Asenna kuuloke, pesuallas ja työtaso
22. Yhdistä kodinkoneet
23. Yleinen puhdistus
24. Koristele ja koristele

Mitä tarkalleen ei tarvitse aloittaa?

Kerromme heti siitä, mitä sinun ei pitäisi edes ajatella, ennen kuin teet tarpeellisen purkamisen ja laskee tarkalleen, kuinka paljon vietät päälliköille.

 1. 1. Älä osta rakennusmateriaaleja! Ei lattialla eikä seinillä eikä oven lehdistä.

  Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

  Hyvin yleinen tilanne, kun he korjaavat parhaillaan ja haluavat siirtää yhden osion, he sitten purkavat sen kokonaan, koska he näkevät jo selvästi, miltä se näyttää.

  Ja rakennusmateriaali on jo ostettu ja aloitat kyynärpäiden harhaamisen ärsyttävänä. Bite ja ymmärrä, että olisit nyt tämän ylimääräisen laattojen sijasta, mikä on hyödyllisempi palkinmittari. Mutta sille ei ole rahaa ...

  siksi - älä kiirehdi. Rakennusmarketit ovat avoinna joka päivä, kukaan nenänne edessä ei tartu mitään, joten ei ole mitään syytä ennenaikaiseen ostoon.

 2. 2. Mielestämme sinun ei pitäisi edes sanoa - älä tilaa huonekaluja. Korjausvaiheessa voit vaihtaa mieltäsi viisi kertaa, ja jos ostat jotain etukäteen, sinun on jo tanssittava tällaisesta kalliista hankinnasta.

  Jotkut yrittävät ostaa huonekaluja ja rakennusmateriaaleja kerralla, jotta jätettäisiin tarpeettomiksi. Mutta me neuvomme sinua, ottakaamme vain rahaa pankkiin ja lähetämme kuukausittaisen talletuksen, jos olet niin huolissasi "ei sovi".

No, siirrymme nyt siihen, mihin meidän pitäisi aloittaa.

Tässä on kaksi tapaa: taloudellisesti tai rikas. Jos sinulla on toinen tapaus, sinun on ensin kutsuttava suunnittelija, joka vetää sinut projektille ja laskee rakennusmateriaalit.

Mutta minun on sanottava, tapahtuma on niin ... rikas, joka voi maksaa täsmälleen yhtä paljon kuin kaikki keittiökalusteet.

Joten me sinun kannattaa uskoa itseesi ja valitse itsenäinen lähestymistapa. Tämä ei ole niin vaikeaa, lisäksi vähemmän vaivaa.

Älä ajattele, että jos olet palkannut suunnittelijan, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Kyllä, hän kiduttaa sinua puhelut ja tarjoukset matkoja näyttää materiaalia, huonekaluja tai valaistus vaihtoehtoja. Voitat, paitsi että kahva johtaa kahvaan ja johtaa niihin materiaaleihin, jotka on jo valittu. Ja se on kaukana siitä, että hyväksytte ne heti, muuten.

Mutta mennään polulle, joka poistaa suunnittelijan haasteen. Lisäksi se on yksi kaikille, itse asiassa, ei ole eroa yksityisessä kodissa tai asunnossa, Hruščovissa tai uudessa rakennuksessa.

Mitkä ovat tärkeimmät vaiheet heti alusta ennen korjausta?

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Tässä lohkossa luetellaan lyhyesti koko askel askeleelta ohjelma, jolla korjaus aloitetaan, ja alla me maalataan joka vaiheessa ja selitetään, miksi sekvenssi on täsmälleen sama.

1. Huolellinen tutkimus Internetissä työskentelevän työn vaiheet, jotka aiot tuottaa. Sinun täytyy lukea kaikesta, mitä aiot käyttää rahaa. Ilman tietokantaa jokainen toinen päällikkö yrittää "kengittää" sinut, raivatte enemmän rahaa kuin on tarpeellista, ja tekevät työstä haastavampaa ja yksinkertaisempaa.

Siksi - ensimmäisessä vaiheessa - Varastoimme teoriaa ja tietoa. Tieto on voimaa! Lue kaikesta, sähköasentajilta, johtojen poikkipinta-aloilta, rappaus- ja koristepinnoitteisiin.

Sinun täytyy tietää paremmin kuin mestarit, miten tämä tehdään, kuinka paljon se maksaa ja miten sen pitäisi näyttää lopulta. Vain tässä tapauksessa sinun tulee työskennellä laadullisesti ja asiaan liittyvillä rahoilla.

2. Call of Masters ja määritetään likimääräinen hintaruuhka kaikentyyppiselle työlle, jonka haluat tuottaa.

Sen edessä on standardi (tämä ei ole sekvenssi, mutta nyt vain luettelo):

 • Osien ja ovien purkaminen
 • Lattianpäällysteiden purkaminen
 • Seinien purkaminen ja puhdistaminen (peseminen)
 • Likaiset kattotyöt (puhdistus, tasoitus, kastelu)
 • Uuden ikkunan asennus (yleensä vanhan osan purkaminen sisältyy hintaan)
 • Putkityöt toimivat
 • Sähkötyöt
 • Patterin vaihtaminen
 • Lattian tasoitus (tasoitus)
 • Aseta "esiliina" keittiön seinälle
 • Vesihanan ja pesualtaan asennus
 • Maalaus seinillä (tasoitus, kitti, "spiderweb")
 • Maalausseinät (tai tapetit)
 • Kattokorin koristelu (maalaus tai ripustuksen asennus)
 • Lattiapäällysteiden asettaminen ja jalustan asennus
 • Pussuken kiinnittäminen kattoon
 • Valaisimien asennus

Täällä yleensä ja kaikki aloitustyöt, joihin liittyy remontti. Sinulla on ehkä muita ideoita: sen sijaan, että kittipinta olisi kipsilevystä, kuvitellut tai ehkä venytetty.

Mutta tässä ei ole kyse. Sinun tarvitsee vain laskea työ ensin, ja vasta silloin alkavat siitä määrästä, joka tulee ulos.

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Ja mikä tärkeintä, älä unohda tärkeintä hetkeä: kysy mestareilta, jotka tekevät tämän tai työn, mitä se on välttämätöntä ostaa tähän tai toiseen vaiheeseen. Oletetaan, että meidän on asetettava laatta? - laatat, liimat, ristit, viimeistelymaalit. Mitä minun on asennettava rinteille? - profiili, kipsilevy, lämmitin, alumiinikulmat. Ja kaikki siinä hengessä.

Ja niin jokaiselle tuotteelle, aina neilikkaaseen asti!

Älä epäröi kysyä päälliköiltä ja tarkistaa heidän luettelonsa, mitä he kirjoittavat Internetissä. Mestarit voivat kaipaa hetkeä, he ovat myös ihmisiä.

Jos et laske kaikkia niittejä, niin monet yllätykset ja turhautumat odottavat sinua. Jokaisen työvaiheen on hankittava tärkeimmät ja ylimääräiset materiaalit, mutta harvat ottavat sen huomioon. Ja hän ei ole halpa!

Ja se ei lasketa tässä hetkessä, rajan rahaa voi päätyä nopeammin kuin luulet ja voit olla one ämpäri täyteaineena ... Ja se on pelottavaa aloittelijalle, todella.

Ei, tietenkin, jos olet itsesi päällikkö ja sinulla on kokemusta, tämä suositus ei koske sinua. Puhumme "pelkistä kuolevaisista", jotka eivät pysy lähellä lastalla, laastilla ja poralla.

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

3. Luettelo näytteen tarvikkeiden luettelosta - Kun olet keskustellut päälliköiden kanssa, sinulla on jo suuri puolet luettelosta. Mutta luulet hieman enemmän ja kirjoita siellä jotain, jota ei keskusteltu päälliköiden kanssa: ikkuna, jäähdytin, kattokruunu, lamput, laatat, huonekalut.

4. Neljäs vaihe - matkaa rakennusaineiden hypermarkettiin ja likimääräinen virheellinen laskenta, jota tarvitset.

Huomio! Ensinnäkin, huolehdi ja kirjoita hinnan pää (kipsilevy, kipsi, johdotus, putket) ja sitten vain mennä decor osioon.

Miksi se on niin? Ja koska se on erittäin hyvin houkutteleva tavaratalo. Ja sinä, hyvin, kaikin puolin, haluat ostaa jotain sellaista. Ja sinä sytytät sen, kyllä. Ja sitten mennä tärkeisiin asioihin, ymmärrät, että sinulla ei ole tarpeeksi ja päätät säästää vähän laatan tai taustakuvan laadusta ...

Yleensä, jos noudatat tätä järjestystä, vältät häiritsevyyttä ja epämiellyttäviä tunteita, kun haluat jotain, mutta se on pistänyt.

5. Seuraavaksi - mene kotiin ja nuku, asettamalla halutun listan tyynyn alle. Miksi se on niin? Mutta koska yön aikana, voit varmasti vierittää päänne vielä kolmella viisikymmentäviisi-kolme vaihtoehtoa ja muuttaa mieltäsi! Ja sinun on erittäin tyytyväinen, ettet ole ostanut sitä laminaattia eilen.

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

6. Nyt voit jo valita aiemmin valitut masterit, ja keskustelevat päivästä, jolloin he aloittavat työn. Samaan aikaan sinun tarvitsee hankkia lompakkosi ja lykätä rahaa välittömästi, mitä sinun on annettava heille työstä.

Muista tehdä niin! Jos et laske vähän, joudut lopettamaan silmät, ennen kuin korjaat ja syytätte maksun lykkäämisestä. Tämä on kauheaa ja kestämätöntä. Älkää antako itsellesi tällaista häpeää alkeellisen huolimattomuuden vuoksi.

7. Tämän jälkeen voit turvallisesti mennä kauppaan ja osta mitä tarvitset ensin. Ja jos rakennusmarkkinat ovat poissa teiltä, ​​voit ostaa materiaalia etukäteen kaikentyyppiseen työhön. Vietä hiljaa, rahaa työhön ja huonekaluihin on jo lykätty.

Katsokaamme nyt korjaustyön järjestys keittiössä, jotta olisit tietoinen siitä, mistä päälliköistä soittamaan ensin, ja mitkä - lopulta.

Keittiöhuollon vaiheet

1. Vanhojen ovien, väliseinien, laatat, lattiat puretaan

Se on kaikkein likaisimpia töitä. Täällä on paljon pölyä ja roskia, myös - paljon melua: pihdit, perforators ja tavaraa.

Tärkein asia, jota et saa unohtaa tässä vaiheessa - jätehuolto. Se on vain lukemattomia, jos esimerkiksi uudistat Neuvostoliiton keittiötä.

Todennäköisesti joudut rikkoa solmio lattialle, kuten vanhoja asuntoja, vanhuuden, se halkeamia tai kyllästetty virrannut putkista ... Myös hyvä jätemäärien menee, jos vetää vanhat laatat seinästä (itse asiassa ennen katsottiin hyvän tavan voidella keittiölaattansa) .

Me kiinnitämme huomionne että on välttämätöntä sopia jätteiden keräyksestä pussissa etukäteen ja selvittää myös, onko purkamisen hinta sisällytetty sen lastaukseen autoon ja kuinka paljon tällainen auto maksaa.

Äläkä unohda pieniä muutoksia - pussit. He ovat halvempia, mutta kun he tarvitsevat viisikymmentä, alatte ymmärtää, etteivät he ole niin helposti käytettävissä.

2. Seinien ja kattojen valmistelu

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Tässä on kysymys valmistelevasta työstä, eli vanhojen maalien pintojen puhdistamisesta, kiteistä, tapetista ja muista asioista, jotka estävät sinua pääsemästä betoniin.

Tämä on myös likaista työtä, joka on tehtävä ensin, jotta ei pääse likaista (eikä pestä, siksi) ei ajoissa asenneta uusia lämpöpattereita, ikkunoita, putkia ...

3. Väliseinien rakentaminen tai siirtäminen

Tämä ei myöskään ole puhdas työ, jos se on tiili. Jos haluat tehdä kipsilevyjen osuuden (jota emme suosittele, koska liiallinen tahmeus), niin se on parasta laittaa se tähän vaiheeseen.

4. Uuden ikkunan asennus

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

No, täällä, kuten he sanovat, ilman kommentteja. Soita palkkioon, pari päivää tuovat ikkunat ja purkaa vanhat. Älä unohda ostaa asennusvaahtoa, jos ohjattu toiminto sanoo.

Tärkeää! Älä katkaise suojakalvoa rungon profiilista, koska ikkuna saa edelleen likaa, kittiä, pohjamaalia, maalia jne.

Ehkä nyt sinulla on looginen kysymys päähäsi: ja miksi sitten laittaa ikkunat nyt, jos voit silloin, kun kaikki on puhdas?

Tällöin on mahdotonta, sillä vanhan kehyksen purkamisen aikana suuret aukkolevyt putoavat ulos ja sinun on tehtävä uudelleen rinteitä.

5. Electrics

Täältä täytyy tehdä korvaava lanka ja merkitä kaikki uloskäynnit, joissa on tekniikka.

Myös tässä vaiheessa "pistorasiat" pistorasiat, kytkimet, lähdöt valaistuslaitteisiin. Se on "päätetty", mutta sinä peität kannet vain vasta sen jälkeen, kun seinät ovat kokonaan valmiit.

Ihmisten pro-arabien viisaus sanoo - ei ole paljon myyntipisteitä.

On äärimmäisen tärkeää, että sinulla on jo selkeä käsitys siitä, missä jääkaappi seisoo, onko televisio keittiössä ja mitä laitteita rakennetaan.

6. Vesi ja putket

Nyt putkilinja. Hän tekee sinulle uuden putken asettelun, laita venttiilit, hanat, pistokkeet ja kaikki muu tarvitset uuteen keittiöön.

Älä unohda tehdä "uloskäyntejä" kodinkoneisiin: pesukoneeseen ja astianpesukoneeseen.

7. Missä säteilijä on?

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Usein vanhojen rakennusten taloissa jäähdytin on hyvin epämiellyttävä ja paikallaan. Voit siirtää sen kasvattamalla putket ja aseta pistokkeet.

Kiinnitä säteilijä, kun kaikki on puhdasta, koska juuri nyt ei ole tarvetta asentaa sitä, on vaikea pestä se rakennuspölyn ja rakennusmateriaalien avulla.

8. Laying laatat "esiliina"

Huomaa, että tässä vaiheessa teemme vain esiliina (ei lattiaa, vaikka se on myös kaakeloitu) ja vain laatat.

Jos esiliina sinulla on muista materiaaleista, esimerkiksi muovia tai lasia, se on asennettava viimeistelyn päätyttyä.

Laatta voidaan aina pestä, mutta tämä. Sitten se asetetaan hienoksi kiteeksi, jotta laasti voidaan muodostaa kauniita ja siistisiä sivuja, jotka liikkuvat seinään.

9. Toimii kipsilevyllä

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Tämä sisältää rinteitä, etupäässä loput, joissa sinun pitäisi käyttää tätä materiaalia.

Esimerkiksi: alaslasketut katot, kipsilevyhyllyt, sähkön laatikot katon ympärillä, ruutupiirros ja niin edelleen.

Ei ole poissuljettua, että jotkut näistä teoksista (GKL: n osiot, vääriä seiniä) voidaan tehdä aiemmissa vaiheissa.

10. Kulma ja rako

Tämä on tärkeä vaihe, ja sinun on noudatettava päälliköitä. Kulmien ja aukkojen leikkaus tarkoittaa, että päällikön on täysin selvitettävä ne paikat, joissa kulmissa tai saumoissa oleva ratkaisu on jo suihkutettu.

Jos kulmat eivät ole hyvin puhdistettuja, kitti ei pääse ulos muodostamaan huoneen täysin tasainen kulma. Tämän virheen seuraukset ovat silloin "auknutsya", kun liimaamalla tapetit ja asentamalla huonekaluja.

11. Kattopinnan, seinien ja rinteiden kohdistaminen

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Jos katto ei ole kovin sileä, niin ennen kuin se on täysin kitti, se on tasoitettava. Pääsääntöisesti, jos vino on pieni, kiristä se sitten kittipastalla käyttäen vahvistuspalkkia.

Ennen kittien etenemistä on tarpeen tehdä seinää. On parempi olla säästämättä ja kävelemään pari kertaa, se on puhtaampaa, mikä tarkoittaa, että materiaalin tarttuminen on parempi.

On tärkeää: kittiydyteiden aloituskerros ei ole niin nopea. Joskus se voi kestää 3-4 päivää (kerroksesta riippuen).

On erittäin tärkeää varmistaa, että päälliköitä käytetään paikoissa, joissa on tarpeen tehdä suuri kitti - vahvistusverkko ("spiderweb"), muussa tapauksessa sinulla on halkeamia kattoon ja seiniin täsmälleen juuri silloin, kun he viimeistelevät työn, sanon hyvästit ja heiluttavat oven. Tietenkin se on liioiteltua, mutta ymmärrät sen.

12. Kattopavuun tarra (jos se on)

Nyt on tarpeen liimata patonkeja kittiin. Älä unohda tätä, koska liuskekivi, liima, liima "Dragon" - näyttää vain kamala.

13. Lopeta kitti

Täällä voit käyttää yksinkertaista kittiä ja voi ns. Silikonia. Erittäin hyvä asia, muuten. Vaikka se on paljon kalliimpaa, mutta pinta on valkoinen ja sileä, kuten muna.

Tavallisesta viimeistelystä tällainen vaikutus ei ole.

14. Kaada lasimaalaus

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Ja lopuksi, pääsimme lopulliseen vaiheeseen karkea työ - sukupuoli. Täytä lattia ja lepää samalla, kunnes lattia on täysin kuiva. Prosessi on pitkä, mutta et voi kiirehtiä.

Miksi sukupuoli on tehty lopussa? Mutta koska kittien työntekijät jatkuvasti kuljettavat rauta-portaita, vuohia, ja kaikki tämä voi vahingoittaa tuoretta saviä ja jättää sen päälle.

15. Katto koristelu

Voi olla joko maalausta tai tapetointia. Jos sinulla on venytysraja, sinun kannattaa myös laittaa se nyt, sillä seuraava vaihe maalaa seinät.

Kun kaikki maalatut seinät eivät halua likaantua, ja päälliköt venytysrajoilla voivat tehdä sen vahingossa.

16. Keittiön oven asennus

Juuri tässä vaiheessa ovet on asetettu, koska maalista maalaa seinät on helppo pelastaa, mutta siitä, joka putoaa katosta - no, ei mitään.

Siksi paras ratkaisu on asentaa ovi heti katon maalaamisen jälkeen.

Tärkeitä tietoja: Älä laita trimmitasoa. Kun maalatte täydellisesti seinät, lopulta koota ovi.

17. Maalausseinät

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Monet ovat kiinnostuneita: mikä on ensimmäinen, seinäkoriste tai lattia?

Vastauksemme - seinät, jos sinulla on maalaus, koska työ on likainen ja pudot tulevat tulviin.

Jos tapetit, sinun on ensin tehtävä lattia, se oli missä levittää kangasta, liimaamalla se liimalla.

18. Kiinnitä säteilijä

Putket on jo valmistettu, eikä hitsausta tarvita. Vain ripustaa jäähdyttimen, se on puhdasta työtä (jos kyseessä on moderni, tietysti).

Jos yhtäkkiä sijoitat valuraudat, ne on asennettava seinien rappauslaitteisiin, koska niitä käytetään hitsauksessa eikä työntekijöiden pelastamisessa.

19. Nyt lattian kääntyminen

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Silloin ei ole väliä, millaista katetta käytät. Jos laminaatti, älä unohda substraattia, koska laminaatin koputus on erittäin ikävä asia. Muista materiaaleista on oltava ohjaajien ja valmistajan ohjeiden mukainen.

Jos lattia on laatoitettu, kuivauksen prosessi voi kestää pari päivää. Ja vasta sen jälkeen voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Seuraavaksi sinun on asennettava jalkalistat. Tämä koskee puulattiat, linoleumi ja laminaatti. Jalkalistatason laatoitettuihin kerroksiin ei tarvita, vaan päällikkö muodostaa sen laatoittamisen yhteydessä.

20. Valaisimien asennus

Yleensä olemme mukana kaikenlaisten valojen lopullisessa summassa, ja samaan aikaan räystäs, kuten tavallisesti nykyaikaisten kattokruunut kiinnittämiseen, tarvitaan porata. Ja koska hän on päällikön käsissä, miksi ei tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä?

Voit myös asentaa laitteiston niin, että voit jo tehdä mittauksia ja tilata keittiökalusteita.

21. Keittiökalusteiden, lavuaattien ja työtasojen asennus

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Kaikki nämä asiat tehdään samanaikaisesti, käytännössä. Silti keittiö ei tee sinua, mutta päällikkö ei siksi tarvitse tietää, missä järjestyksessä jotain tehdään tässä viimeisessä vaiheessa.

Suosittelemme kuitenkin, että osallistut tämän asennuksen yhteydessä tarkistaaksesi, että asentajat tekevät kaiken oikein. Erityisesti se koskee kuulokkeen ja sen julkisivujen kehysasennuksen laatua. Kaikkien pitäisi olla täsmälleen sama.

22. Kodinkoneet

Nyt se yhdistää myös kodinkoneet (ennen kuin se on juuri asennettu paikalleen, kuten muistat). Vaikeuksia voi syntyä vain sisäänrakennetun jääkaapin asennuksen yhteydessä. Siellä on välttämätöntä koukistaa laittaa se kapealle ja ripustaa julkisivut. Muut laitteet, joita voit käyttää omilla käsilläsi, ei ole vaikeuksia tässä.

23. Teemme kevätpuhdistuksen

Työntekijät poistavat suurimman osan roskista, mutta usko minuun, teillä on vielä paljon työtä heidän jälkeensä. Keittiön tulee olla täysin puhdas, joten se vie sinut vähintään koko päivän.

Mutta sinun pitäisi iloita siitä, että korjaus on jo valmis ja pysyy melko vähän.

24. Me koristelemme keittiötä

Korjaus keittiössä: mistä aloittaa kaiken oikein?

Nyt voit laittaa ruokapöydän ja tuolit, sohvan, jos se on. Pakkaa pakkaukset astiat ja keittiövälineet ja täytä upouusi sarja.

Ikkunoissa ripustaa verhot, laittaa huonekasveja, ripustaa kuvia tai muuta sisustusta. No, älä unohda täyttää jääkaappi 🙂

Se on kaikki! Keittiösi on valmis ja voit kutsua vieraita! Kerroin tarkimmasta toimintasuunnitelmasta tyhjästä, eikä sitä voi maalata yksityiskohtaisesti. Toivomme todella, että tiedot ovat hyödyllisiä sinulle.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 + = 55