Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Muovista valmistettu korkki keittiöön: Hyödyt ja haitat, miten valita

Keittiön muovinen esiliina on ensi silmäyksellä erinomainen vaihtoehto lasipaneeleille, jotka ovat erittäin kalliita.

ja tässä muovi - edullinen vaihtoehto, Lisäksi kiehtoo mahdollisuus helppo asennus omin käsin ja puute tiukat vaatimukset ihanteellinen seinän tasosta, jota tarvitaan asennuksen skinaley.

Ensi silmäyksellä tulevaisuus on kirkasta. Mutta onko se todella niin? ja ei tarvitse maksaa kahdesti, siitä tuosta pistävästä, kuuluisasta sananlaskuista?

Otetaan kaikki yhdessä ja keskustelemme tämän materiaalin eduista ja haitoista.

Millaisia ​​muoviset esiliinat ovat olemassa?

Niillä on tällaisia ​​materiaaleja:

  • PVC
  • ABS
  • polykarbonaatti (akryylilasi)

Olemme täällä emme keskustele muovivuorauksesta, joka on jo kauan ylittänyt itsensä moraalisesti eikä maksa mitään hyvää sanaa, jos sitä käytetään koristamaan seinää.

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Ei vain se, että se on vain epätavanomaista, joten jopa hämärässä se ei yksinkertaisesti ole yhtäläinen. Se voidaan lävistää sormella, jolla on vahva halu! Korkeista lämpötiloista se sulaa kipeästi. Lisäksi se riittää lämmittämään seinän 45 astetta ja siistiä ulkonäköä ...

Ja ennen ostoksen tekemistä, sukeltaessa kiireen ja leikkaamisen melko värityksessä, on järkevää kysyä myyjältä, mitä heidän esiliinat on valmistettu. Koska se riippuu siitä, kuinka kauan ne palvelevat sinua ja kuinka helppoa heille tulee huolehtia.

Aloitetaan siis jäsentely.

Yleiskatsaus eduista ja haitoista

Halvin materiaali paneeleiden valmistukseen. Hän ei samanaikaisesti ole huonompi kuin toiset, mikä on hänen suosionsa syy.

Tosiasia on, että muoviset paneelit lähtökohtaisesti ilmestyivät markkinoilla melko hiljattain, eivätkä ne ole vielä keinona "persona non grata", kuten sama muovi vuori, jota kaikki ovat tunteneet pitkään.

Ja vaikka nämä paneelit ostavat hyvin, eivät todellakaan mene yksityiskohtiin, minkälainen muovi on heidän edessään.

nyt PVC on pahin vaihtoehto kaikista saatavilla. Tarjoamme sinulle taulukon, joka näyttää ammattilaiset yhdestä sarakkeesta (jotka ovat myyjien valttikortit) ja toissijaisissa selityksissä näiden kiistanalaisten etujen osalta.

Hyödyt PVC: stä PVC: n plussin kääntöpuoli
Edullinen Tietenkin halpa. Mutta jos katsotte, että ne ovat lähes kertakäyttöisiä, hinta ei näytä niin houkuttelevalta.
Muovinen "palvelu" voidaan käyttää myös useammin kuin kerran, mutta tästä ei tule posliinia. Esineitä PVC: stä samasta oopperasta: puoli vuotta käytät niitä ja olet onnellinen, ja loput vain kärsit ja vihainen: ne naarmuvat pesemästä ja häviävät heti. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että paneeli on vaihdettava uuteen ennemmin tai myöhemmin. Ja PVC: n tapauksessa ennemmin kuin myöhemmin. Tässä on myös otettava huomioon: onko edullista ostaa samat tavarat kahdesti?
Helppo puhdistaa ja poistaa halkeamia Kyllä, se on helppoa, mutta yksi "mutta": sinun on välittömästi pyyhittävä rasvapisarat, kunnes ne imeytyvät pinnalle eivätkä tartu kiinni. Jos lika pysyy vähäisessä määrin, on vaikea purkaa niitä, koska PVC-paneelia ei voida kovettaa kovalla harjalla ja käyttää rasvahappoa aggressiivisia aineita. Toisin sanoen hiukan jäänyt hetki - se on pestävä kiellettyjen aineiden avulla, mikä johtaa välittömään tahraan pinnasta.
Helppo asentaa itse Täällä on kiistatonta ja helppoa. Mutta on parasta ajatella, miten ampua sen, kun naarmuuntunut näkymä on melko tylsää. Koska yleisin vaihtoehto - kiinnittyminen nesteisiin kynsiin, purkaminen ei ole liian iloinen. Jos haluat puhdistaa tämän liimaseinän, sinun on käytettävä rakennuksen hiustenkuivaajaa ja käytä paljon aikaa. Tavallinen sementtilaasti, johon laatta kiinnitetään, vaikeuttaa paljon helpompaa

Tässä on öljymaalaus sinulle. sisään PVC: llä on myös ilmeisiä haittoja:

1. PVC-paneeli pelkää korkeita lämpötiloja. Ja tämä tarkoittaa, että lähellä uunia niitä ei pitäisi asentaa, esimerkiksi, koska se aina irtoseinä. Ja miksi se tulee ulos? Lähellä kuumaa vyöhykettä on kiinnitettävä toinen materiaali tai laatta. Joten mikä on yleisen syy käyttää tällaista kattavuutta, jos se valitaan pelkästään kokonaisvaltaisen, kauniin muotoilun, pääasiassa valokuvatulostuksen vuoksi?

2. PVC-paneeli ei ole ympäristöystävällinen. Erityisesti ei ole ympäristöystävällistä kuumennettaessa. Mutta täällä sinun on oltava oikeudenmukainen ja otettava huomioon valmistaja. Jos se on kiinteä, niin niiden haitallisuuden taso on normaali. Mutta ne eivät ole kovin halpoja, samaan aikaan PVC: n jäljelle jääneet haitat jäävät niihin: taipumus karsia ja tahrata.

Työseinä ABS: stä

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

täällä Jo nyt on enemmän etuja. Tällainen pinnoite on levyn tasolla, mutta silti halvempi kuin lämmönkestävästä lasista. Tässä ovat ABS: n esiliinat hyvät ja huonot puolet:

Edut esiseistä ABS: stä ABS: n esiliinahaarat
Painot kevyempi kuin lasi Muovissa on kellertävä sävy
Kestää hioma-aineita Rautaharja ei kestä, vain kevyitä hioma-aineita
Kestävä kemia Jos PVC-paneelit eivät kestä myös ammoniakkia, nämä esiliinat pelkäävät vain asetonia ja liuottimia, mikä ei myöskään ole plus
luontoystävällinen Nopeasti polttaa valossa
Laaja valikoima tekstuureita Ei paljon valmiita piirustuksia, useammin sinun täytyy tehdä yksittäinen tilaus, joka lisää arvoa

Polykarbonaatti esiliina

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Ja on enemmän etuja! Katso mitä se koskee:

  • Tämä paneeli ei pala
  • Ei pelkää iskuja
  • Erittäin kirkas ja erottuva lasista
  • tulenkestävä

Mutta ei väliä kuinka valitettavaa oli myöntää, naarmuuntunut se on aivan kuten muovia. Kustannukset enemmän, Kyllä, mutta se on sama.

Joten, kuten näette, tulokset eivät ole kovin lohduttavia, riippumatta siitä, mitä materiaalia pidämme.

Mitä muita parametreja kiinnittää huomiota?

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Paksumpi arkki - joten se on vahvempi ja kalliimpi. Mutta tämä loppujen lopuksi ei peruuta epävakautta hioma-aineille.

Levyn muoto on myös tärkeää. On aina parasta ottaa yksiosainen työpinnan koko pinnalle ja tiivistää ylemmät ja alemmat nivelet seinään.

Jos et sulje niitä tiukasti, tulee kosteutta ja sientä tulee välttämättä alkamaan.

Samasta syystä älä ota muovi paneeli laattoina, jotka ovat myös liimattu seinään, mutta räikeä mikro niihin jää rakoja.

Asiakaspalautteet muovin esiliinalla

Suoraan sanottuna verkossa on hyvin vähän hyviä arvosteluja, emmekä suosittele, että valitset muoviset paneelit.

Tavallinen laatta kestää paljon kauemmin (kyllä, mikä kauemmin se palvelee koko elämäsi!), Sitä on helpompi hoitaa ja jos haluat, voit aina löytää edullisia ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Kyllä, ja soita tilerille ei ole liian kallista: pari neliötä, mitä tarvitset. Ja jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa lasiin, on parempi luopua ajatuksesta tehdä esiliina tässä tyylissä.

Simulointi on jäljitelmä, eikä se koskaan tule olemaan alkuperäistä, ei väliä kuinka mukavaa se voi näyttää alun perin. Keinotekoinen musta kaviaari näyttää myös luonnolliselta kaviaarilta, kunnes kokeilet sitä. Joten tässä: kuka kokeili sitä, sylkee.

Ja sen sanojen tueksi, me annamme yhden asiakkaan kärki, verkossa. Hän oli onnellinen vain yksi päivä!

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Mutta jälleen, katsokaa, että se oli PVC: stä valmistettu esiliina. Akryyli on tietenkin hieman parempi. Mutta myös se on kalliimpaa!

Lisäksi kalliimpia kuin keraamiset laatat, jotka palvelevat sinua, säilyttävät alkuperäisen ulkoasun, kunnes sait kyllästyksi, ja polykarbonaatin työseinä - parhaimmillaan viisi vuotta. Samanaikaisesti viime vuosina hän näyttää "väsyneeltä" ja ärsyttää hölynpölyä ulkonäköään.

Jos kestävyys on laiminlyömätön, haluat vaihtaa sisätilaa usein, voit ottaa muovisen esiliinan. Vaihda kaikki tapaukset 3-4 vuoden kuluttua. Joten, koska sinulla on juuri tällainen tapahtuma, ehdotamme jatkaa lukemista edelleen.

Varianttiluettelo

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

1. Muoviset esiliinat hedelmä- ja marjamallilla ja kukilla

Ennen kuin aloitat valokuvien tutkimisen, haluan antaa muutamia teoreettisia suosituksia. Koska hedelmä- ja marjapiirustukset ovat usein hyvin kirkkaita ja tarttuvia, niin tällaiset esiliinat näyttävät hyviltä vain, jos seinien pääsauma on neutraali ja yksinkertainen huonekalu, eikä veistetty klassikko.

Ja nyt katso, miten se näyttää keittiön sisätiloilta:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Ja nyt päinvastoin on totta. Täällä ihmiset ylensivät sen ja tuloksena huone näyttää liian värikkäältä:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Joten, jos haluat korostaa kuvaa, älä koristele muita elementtejä, muuten niitä ei todella nähdä ollenkaan, ja ne näyttävät huonolta. Paras vaihtoehto on tämä:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Ja paljon huonompi näyttää vaihtoehtoa värikyniä, jossa esiliinan kuva sopii sävyyn, koska tässä tapauksessa ei ole aksentti mitään. Kumpikaan huonekalu "ei pelaa" eikä kuvaa.

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

2. Muoviset esiliinat, joissa on luonnollisia kuvioita

Yleensä luonnollisten tekstuurien jäljittely ei ole paras ratkaisu plastisten paneelien värjäämiseen. Ne tapahtuvat puun alla ja kivi-motiiveilla. Mutta joka tapauksessa se näyttää äärimmäisen luonnottomalta ja harrastajalle.

Tässä on esimerkki keittiöstä, jossa leikkauslevyt on kuvattu työpinnalla:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Ja tässä on muurattu jäljitelmä:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

Kuten näette, tämä ei ole kovin samanlainen kuin kivi, sekä tarkemmin että näkökulmasta.

Siksi emme suosittele, että lopetat näiden vaihtoehtojen valitsemisen. Jos todella haluat työskentelevän seinän eräänlaisena kiveänä, mutta valitset muovia helpomman pesun vuoksi, voit tehdä muuten.

Tee todellinen muuraus ja ylhäältä peitä se läpinäkyvällä paneelilla ja edullisesti matta.

3. Muoviset esiliinat, joiden peilipinta on

Työpöydän peilien avulla voit laajentaa tilaa huomattavasti. Yksi "mutta" tällaisissa paneeleissa: jokainen pudotus on hyvin näkyvä ja sen täytyy hioa loputtomasti (muovia ei pidä siitä, kuten muistat).

Näin se voi katsoa sisätiloissa:

Keittiön muovisen esiliinan edut ja haitat

No, epäilemättä. Mutta tässä tapauksessa suosittelemme vielä lasinpeilien kiinnittämistä, joten se on kestävämpi ja luotettava.

Kuinka monta keittiön muovikappaletta maksaa?

Hinnat ovat erilaiset. Kaikki riippuu valmistusmateriaalista, paksuudesta, kuvion tyypistä ja valmistajasta. Mitä paremmat parametrit ovat, sitä kalliimpi tuote on.

Emme suosittele, että valitset kalleimmat vaihtoehdot, toivon, että tällainen esiliina kestää hyvin kauan. Se ei kuitenkaan toimi, eikä ole mitään syytä maksaa tuotemerkkiä liian paljon. Ainoa asia on, se on varmaa Älä ota PVC-työpöytää.

Jopa katsokaa, että kuvan yksittäinen tilaus maksaa enemmän kuin mikä tahansa valmis. Yritä siis löytää jotain sopivaa, jotta et ylennyttäisi tulostusta.

Asennus muovinen esiliina keittiössä omilla käsillä

Ja lopuksi kerromme, miten kiinnität muoviset esiliinat omiin käsiisi.

Siellä on kolme vaihtoehtoa ja ne ovat kaikki hyvin yksinkertaisia:

  1. 1. Kiinnitys liimalla
  2. 2. Asennus itsekierteittäviin ruuveihin
  3. 3. Asennus puukoteloon

Ensimmäinen vaihtoehto Soveltuu, jos seinä on enemmän tai vähemmän tasainen. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain kiinnittää liimaa, painaa esiliina seinää vasten ja odota hetki. Muovi on kevyt ja liima tarttuu nopeasti. Mutta sitten purkaa sitten huono ...

Toinen vaihtoehto hyväksyttävämpää, koska sen poistaminen ei aiheuta ongelmia. Peitä ruuvien rypäleet, joissa on erityiset pistokkeet.

kotelo kiinnitetään Siinä tapauksessa, että seinä on suuri vino. Se tarkoittaa, että sarkainten avulla suuntaat koneen ja jo se asentaa esiliina.

Tässä on otettava huomioon, että tässä tapauksessa on seinän ja muovin välinen kuilu, joka tekee materiaalista haavoittuvamman. Vaikutuksesta hän voi murtaa. Jos siis suunnittelet tämäntyyppistä asennusta, valitse paksumpi paneeli (ja ennen tätä laskua se voi olla kannattavampi tasoittaa seinää).

Katsaus on päättynyt, ja nyt tiedät mielipiteesi asiasta. Mutta se ei ole kiistaton totuus. Onko syytä ostaa esiliina muovista keittiöön vai ei - vain sinä tiedät!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 34 = 35