Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Tässä tarkastelussa tarkastelemme keittiön työalueiden suosittuja ja moderneja ratkaisuja - lasin esiliina. Analysoimme kaikki valmistusmateriaalivalinnat, joista markkinoilla on paljon asioita, ja se on helppo sekaantua, kun pääset kauppaan.

Tämä artikkeli antaa selkeän käsityksen siitä, mitä se on ja näet paljon kuvia aiheesta.

Sisällysluettelo:

1 Etuja lasista edessä laatat
2 Ja mitkä ovat haitat?
3 Materiaalityypit lasilappujen valmistukseen
4 Mitkä piirustukset ovat edullisempia suunnittelussa
5 Paneelien kiinnittäminen lasiin
6 Kuinka paljon ja missä ostaa?

Mitkä ovat lasipesun edut keraamisten laattojen edessä?

Tärkein etu on tyylikäs ilme, joka on sopusoinnussa kaikkien keittiön suunnittelupäätöksissä tyylissä: huipputekniikka, uusklassinen, art deco, moderni, loft ja muut vastaavat suunnat, eklektismin asti.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Mikään ei ole yhdistetty huonekalujen kromiin, lasielementteihin, kodinkoneiden kiiltoihin minimalistisessa tyylissä.

Tietenkin, jos keittiösi on sisustettu maalaistyyliin, klassikkoon tai suosittuun Provencean, niin kannattaa harkita muita ratkaisuja.

Ja kaikille muillekin, lasi on paras valinta, ei vain sen kallis ja epätavallinen ulkonäkö, vaan myös siksi, että tällaiset paneelit helpompi pestä.

Lähes ei ole niveltyksiä, mikä tahansa terä on näkyvissä ja sitä ei ole vaikea pyyhkiä. Loppujen lopuksi tiedät, että jos likaa ei näy, se ei tarkoita sitä, että sitä ei ole olemassa!

Lisäksi lasi visuaalisesti lisää tilaa, kiitoksen kirkkautta ja kykyä heijastaa.

Myös sitä voidaan pitää etuna seinään kiinni se on erittäin nopea, ilman likaa ja sementtilaastia. Työskentelyseinän asennus kestää vain tunti tai kaksi, riippuen päällikön ja alkuperäisen alueen taidoista.

Olisi huomattava, että lasinen esiliina voidaan tehdä niin alkuperäisen, että mikään keittiö maailmassa et löydä analogista.

Voit vapaasti valita haluamasi esiliinan mallin.

Aseta esimerkiksi lasin alla valikoima perhevalokuvia tai tilaa valokuvatulostusta itse piirustukseen.

Sallikaa siis yhteenveto epäilyttävistä eduista:

  • Moderni ilme
  • Mahdollisuus liikkumiseen suunnittelussa
  • hedelmättömyys
  • Helppo kiinnitys

Ja mitkä ovat haitat?

Ja miinukset ovat tietenkin. Missä ilman niitä? Aloitetaan kenties tärkeimmän asian kanssa: Jos sinulla on epätasainen pinta, niin et voi kiinnittää lasia siihen., se räjähtää.

Se ei tarkoita pieniä epäsäännöllisyyksiä alueella, ja epätasainen taso, joka ei ole aina yksinkertaista yhdenmukaistaa. Mutta laatta voidaan hyvin sijoittaa mihin tahansa seinään, säätää eroja ratkaisun avulla.

Toinen esiliina on lasi kaukana budjetin vaihtoehdosta, lukuun ottamatta polykarbonaattilajikkeita. Mutta ne eivät ole niin kestäviä. Mutta katsomme sitä sopivassa alalohkossa.

Sitä voidaan pitää miinuksena, ja se, että tarvitaan lasipaneeli, jossa on yksilöllinen kuvio odota kauan. Valmistusprosessi voidaan viivästyttää kolme viikkoa tai enemmän. Ja jos olet kärsimätön, niin tämä vaihtoehto ei ole sinua varten.

Ja niin, enemmän ja ei ole mitään sanottavaa vastustaa etuja.

Kaikille muille ominaisuuksille: iskunkestävyys, lämmönkestävyys ja muu, lasia ei ole missään tapauksessa huonompi kuin tavallinen laattapinnoite. Loppujen lopuksi tämä ei ole tavallinen lasi, joka on varustettu ikkunoilla.

On olemassa lukuisia alalajia, ja nyt tarkastelemme niitä tarkemmin.

Materiaalit lasihelmien valmistukseen

Jos pyysit etsimään lasipaneeleja, luultavasti kuulit paljon termejä: Skinal, emali, pleksilasi, optovite ja muita viisaita nimiä.

Tämä on kaiken tyyppinen lasi - alalaji suunnittelu ja muotoilu. Ja niitä ei tarvitse ohjata, koska - tämä asia on jo toissijainen. Aluksi sinun on valittava itse materiaali ja aloitettava siitä valitsemalla alatyyppi.

Kerromme sinulle kaiken yksityiskohtaisesti, ja nämä luokat luetellaan tietyissä lasityypeissä.

Stalinite - karkaistu lasi

Sana, tämä on tavallisin silikaattilasi, vain kovettunut. Sen vahvuus on 10 kertaa korkeampi kuin perinteinen ja jopa paljon suurempi kuin joidenkin keraamisten laatatyyppien taso.

Jos yhtäkkiä pystyt edelleen jakamaan sen, niin materiaali on turvallista vammojen ja leikkausten kannalta: se jakautuu pieniksi paloiksi ja sen reunat eivät ole teräviä vaan pyöristyneitä.

Tämä lasi ei pelkää lämpötilan muutoksia, joten se voidaan turvallisesti asentaa kaasuliesiin. Se ei naarmuta ja puhdistus hankausaineilla ei aiheuta vaurioita pinnalle. Tarjoaa tällaisen päällysteen niin kauan kuin laattojen tapaan - vuosikymmeniä.

Mutta valitsemalla tämän materiaalin, on tarpeen muistaa yksi ominaisuus: kovettumisen ja asennuksen jälkeen et voi enää porata reikä siihen ja laittaa uusi pistorasiaan tai jonkinlaiseen koukkuun. Kaikki reiät tehdään etukäteen, ennen kuin ne kovettuvat. Sitten se vain räjähtää puncherin vaikutuksesta.

Karkealla lasilla on tällaiset alalajit:

Stemalit tai emali (se on maalattu lasi, emaloitu lasi) - se maalataan ensin valitulla värillä ja kovettuu sitten.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Tämän seurauksena kuvio muuttuu yhdeksi konglomeraatiksi lasilla.

Skinal - Karkaistu lasi, jossa on vinyylikalvon substraatti, jota käytetään kuvaan valokuvapainosta tai stereotulostuksesta. Eli voit helposti tilata 3D-piirustuksen ja esiliinaasi ei ole vain moderni, vaan huippumoderni.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Optivayt - täysin läpinäkyvä valkaistu lasi. Hänellä ei ole pienintäkään vihreää sävyä, joka on luonnollista tavallisille lasille.

Jos sinulla on kirkas kuva tai jotkin hienoimmista elementeistä ornamentin alustalle, sinun on lopetettava tällä alalajilla. Tietenkin se maksaa enemmän, mutta tuloksena saat täysin selkeän kuvan.

Alla olevassa kuvassa ero näkyy tavanomaisen ja selkeän pinnoitteen välillä:

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Mutta visuaalinen ero on lähempänä ja leikkaamassa.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

satinato - himmeä lasi. Hoidossa on vaikeampaa, koska pinta on karkea. Mutta näyttää siltä, ​​että samettikangas.

Silti on lasit, joissa on sisäänrakennettu LED-valaistus, hiekkapuhallettujen koristeiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan koske itse materiaalin ominaisuuksia. Valmistaja tarjoaa sen suunnittelun, ja sinä valitset jo haluamasi.

Pääasia on, älä pidä halpautta ja älä ota lasia, jonka leveys on 4 mm, se ei riitä. Paras vaihtoehto on 6 mm. Vaikka kalliimpi, mutta luotettavampi ja kestävämpi.

Triplex - laminoitu lasi

Itse nimi sanoo, että se on lasi kolmesta osasta. Yleensä: kaksi lasikerrosta ja kalvon piirustuksen sisällä. Samalla pohjamateriaali voi olla mikä tahansa: tavallinen silikaattilasi tai sama stalinite.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Muista tarkistaa valmistajan kanssa, josta valmistetaan triplex. Tällaisten paneelien paksuus keittiössä on vähintään 8 mm, mikä on hyvä, se on vahvempi. Ja kun se iskee, se ei murene, vaan lepää kalvolla, jolla osat liimataan yhteen.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Takaukset, jotka eivät katoa lainkaan - ei. Se ei vain putoa lattialle, mutta se näyttää lasi, halkeamia. Sinun täytyy kuitenkin ampua. Joten, onko syytä ylipainottaa vai ei - päätät.

Ainoa kiistämätön plus tällainen pinnoite on, että piirustus ei saa lauhteita takapuolelta, koska se on myös suojattu lasilla. Mutta täällä voimme sanoa tämän: sulje saumat silikoni vain seinän ja esiliinan risteyksestä.

Triplex on paljon kalliimpi kuin tavallinen karkaistu lasi ei edes koska se on turvallisempi ja kestävämpi. Juuri sen tuotannon erityispiirteiden ansiosta, syntyy hyvin laaja valikoima suunnittelun valinnassa. Voit tilata peilipinnan ja eräänlaisen kudoksen, nahan.

Plexiglass tai akryyli

Tämä on lasisen esiliinan budjettiraportti. Se on saatavana sekä kyky porata reikiä asennuksen jälkeen, eikä myöskään tarvitse olla täysin tasaista pintaa, johon esiliina kiinnitetään.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Mutta tämä vaihtoehto on huono, koska se nopeasti häviää näky. Puhdista se hankaavilla jauheilla, se häviää heti. Ja sinun on vielä puhdistettava se, keittiössä on keittiö ja et aina noudata rasvapisaroita. Älä poista niitä ajoissa, ne kovettuvat. Ja miten poistat ne sitten?

Yleensä vaihtoehto on halpa, mutta lyhytikäinen. Korkea lämpötila pleksilasi ei myöskään kestä, joten sitä ei voida kiinnittää lähellä uunia. Ja koska suurin osa ihmisistä pieniä keinoja, joissa uuni on osa työtasoa, niin tämä kansi selvästi erottuu joukosta sopivia.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Tietenkin, aluksi näyttää siltä, ​​että ei edes ole mitään. Voit tilata ja tulostaa sen ja muut koristeet. Mutta, mutta ... Hei, maksaa kaksi kertaa, kuten he sanovat. Jos pleksilasien ja keraamisten laattojen välillä on valinnanvapaus, on parasta ottaa etusija jälkimmäiselle.

polykarbonaatti

Tietoja polykarbonaatista, voit sanoa kaiken saman kuin pleksilasista. Ja muovia, ja edullinen, mutta nopeasti menettää näköä. Ainoa ennen jälkimmäistä on se, että polykarbonaatti on lämmönkestävää. Tästä arvosta päättyy.

Joka tapauksessa, riippumatta siitä, kuinka hyvin pleksilas tai polykarbonaatti katseli alusta, se ei silti ole verrattavissa tavalliseen lasimaalaukseen.

Mitkä piirustukset ovat edullisempia suunnittelussa

Koska työseinän pinta ei ole niin laaja, yleensä vain 50 senttimetriä, sitten kuvan valinnassa emme suosittele luomaan liikaa. Sanotaan, että tällaisessa puristetulla alueella kuvioiden taustakuvan tyylit, joilla on perspektiivi, näyttävät erittäin huonolta.

On paljon parempaa, jos annat mieluummin monofonisen pinnoitteen tai jonkin ornamentin. Muista harkita keittiön huonekalujen värejä.

Jos se on monofoninen, niin seinä voi olla enemmän unikko ja kirkkaampi. Jos päinvastoin, älä ylikuormita kukkia. Kaikki yhdistyy ja näkymä ei ole kallista, vaan yksinkertaisesti mautonta.

Katsokaamme nyt erityisiä esimerkkejä suosituista esiliinoista lasista keittiön sisätiloissa.

Valokuvien tulostaminen

On tuhansia vaihtoehtoja ja yksi. Kaikki mitä voit tilata! Jopa piirtää omasi muotokuvaasi. Ei ole mitään järkeä syyttää paljon, on helpompi nähdä itsellesi, miten se näyttää keittiön sisätiloilta. Yritimme löytää edullisimmat yhdistelmät.

Harmonia keittiössä näyttää kuvia hedelmistä, vihanneksista, kukista.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Sopii hyvin myös kahvikuviotulosteisiin.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Joku pitää kaupunkien maisemista.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Myös mielenkiintoinen voi näyttää tulosteita abstrakteilla, klassisilla monogrammilla ja kukkavihoilla.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Mutta se on kaikki subjektiivisessa näkemyksessämme. Ehkä et pidä näistä vaihtoehdoista lainkaan ja löydät jotain täysin vastapäätä itsellesi. Onneksi kuvion valitseminen on yksinkertaisesti mitoittamaton.

Tasolasialustat

Lasimaalaus, joka on maalattu yhdellä sävyllä, näyttää jaloilta ja tyylikkäisiltä. Yhdellä varoituksella: jos se on todellinen, karkaistu lasi. Polykarbonaatti tai pleksilasi näyttää surkealta.

Katsokaa, kuinka onnistuneesti työskentelevän esiliinan väri valitaan tässä kuvassa.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Tällaiset esiliinat ovat monien suunnittelijoiden mielestä yleisimpiä. Tärkeintä, kuten edellä on jo mainittu, on arvata väriä, sen kylläisyyttä ja yhteensopivuutta keittiön sisätilojen kanssa.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Peili ja läpinäkyvä

Peili on hyvä, koska se merkittävästi suurentaa tilaa. Jos sinulla on pieni keittokomero, kannattaa harkita tällaista päätöstä. Visuaalisesti huone kasvaa täsmälleen kahdesti, koska työskentelyn esiliina näyttää vastakkaisen seinän.

Tämän rakenteen ainoa haittapuoli on se, että sinulla on tunne jonkun läsnäolosta koko ajan. Kaikki eivät pidä loputtomasti katsomassa liikkeitä peilissä.

Katso alla olevaa kuvaa, kuinka tällainen pinta näyttää "elävältä".

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Peilipinta voi olla joko kiinteä tai mosaiikin muodossa.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Käyttämällä tavallista, läpinäkyvää lasia, voit yksinkertaisesti peittää taustakuvan tai jopa muurarin työpinnalla. Se näyttää myös hyvältä lisäämällä toiminnallisuutta.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Paneelien kiinnittäminen lasiin

Keittiön lasinen esiliina kiinnitetään joko "nestekielleihin" eli silikoniin tai erityisiin kiinnikkeisiin, jotka sopivat peileihin.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Ensimmäinen vaihtoehto on paljon parempi, koska on mahdollista tehdä liitoksia kuurojen seinän väliin, mikä takaa kuvan kestävyyden ja mahdollisuuden murtaa tällainen paneeli vähäiseksi.

Saranoilla tai kiinnittimien välityksellä emme suosittele sinua tekemään.

Hyödyt ja puolet lasista keittiön esiliinat

Ensinnäkin kiinnityspisteet ovat näkyvissä ja toisaalta seinän ja paneelin välissä on ristiriita, joka kerää lauhteen ja lian. Mutta mikä tärkeintä, tämä paneeli on hyvin epäonnistunut. Koska se on painoltaan, rikkominen on paljon helpompaa kuin liimattu tiukasti.

Kuinka paljon ja missä ostaa?

Keittiön lasihelmi auttaa sinua valitsemaan valmistajan luettelon, joka on esitelty joko rakennusliikkeissä tai Internetissä. Lasihelmien hinnat lasketaan neliömetreinä ja vaihtelevat 800 ruplasta 5000 ruplaa neliöön materiaalin laadun mukaan.

Lopuksi haluaisin sanoa, että toivomme, että tässä esitetyt materiaalit ovat hyödyllisiä. Kun olet tutustunut siihen, voit valita keittiön parhaimman esiliinan lasista keittiölle ilman, että maksat ylipalkkaa samanaikaisesti, mutta et käytä yhden päivän kauppaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

33 + = 34