Tabletit kotona: luovia ratkaisuja (28 kuvaa)

Moderni maailma on täynnä uusinta teknologiaa, joka yksinkertaistaa huomattavasti ihmisen elämää. Yksi niistä tuli navigaattoreiksi. Ne auttavat sinua navigoimaan missä tahansa, jopa täysin tuntemattomissa, mutta nämä navigaattorit ovat täysin hyödytön, jos kustakin rakennuksesta ei ole merkkejä kadunnimellä ja talonumerolla. Ilman heitä henkilö ei voi ymmärtää, mihin osoitteeseen hän tarvitsee. Tämä voi laukaista paniikkikohtauksen tai hermoston, varsinkin jos vastuullinen kokous tai tapahtuma on ajoitettu.

Kivi-tabletti talossa

Levy talossa maalaistyyliin

Merkintä talossa ruukkujen muodossa

Osoitelevy auttaa välttämään tällaiset epämiellyttävät tilanteet ja etsimään nopeasti kadun ja talon numeron. Nämä tiedot ovat erittäin hyödyllisiä matkailijoille tuntemattomissa kaupungeissa. Tämä on joskus ainoa tie- ja navigointielementti, joka löytyy kadulta.

Akryylitabletti talossa

Valkoinen nimikilpi talossa

Merkki talon laseihin

Levyjen tarkoitus talojen julkisivuissa

Tarrojen nimen ja talonumerojen määrittämisen lisäksi näet joskus muita tärkeitä tietoja. Esimerkiksi rakennuksen historiallinen merkitys tai täällä tapahtuneet tapahtumat. Tällaiset pöydät on asennettu talon etuosaan. Ne voivat olla metallisia ja välttämättä suojaamaan vandalisminvastaisuutta.

Lautanen jugendtyylinen talo

1

Lautanen meren tyyliin

Plaketti mosaiikki-taloon

Lisäksi yksityiset yhtiöt tai oikeushenkilöt voivat näyttää itsestään todellisia tietoja merkintöjen avulla: yrityksen nimi, työtunnit, tarjotut palvelut ja muut tärkeät tiedot.

Musta levy talossa

Kuviot talosta

Jos osoitelevy on asennettu maanmökkiin tai mökitaloon, se voi olla luovuutta ja epätavanomaista lähestymistapaa eri tavalla ja myös yksilöllisten toiveiden ja piirustusten mukaan. Tämä korostaa talon omistaja luovaa luonnetta. Jokainen ihminen yrittää tehdä siitä värikkäämpiä kuin maan naapureiden tai yksityisen talon, joten he tekevät veistettyjä tabletteja alkuperäiseen muotoonsa.

Punainen tabletti talossa

Plaketti talossa parvi tyyliin

Merkki talon metallista

Osoitelevyjen toiminnot talossa ovat seuraavat:

 • Näyttää nykyiset tiedot. Ne on kiinnitettävä kunkin kaupungin jokaiseen kaupunkiin osoitettuun osoitteeseen.
 • Mainos. Useimmiten ne näyttävät muovisia autoja, jotka on sisustettu yrityksen tyyliin. He tekevät sellaisia ​​suunnittelupäätöksiä kuin retro, klassinen, moderni. Tällaiset levyt kiinnitetään sisäänkäynnin lähelle. Ne sisältävät organisaation nimen, työajan ja muut olennaiset tiedot, jotka omistaja on päättänyt näyttää.

Plaketti taloon on yksi hallinnollisten rakennusten tai liikekeskusten ulkopinnan tärkeimmistä osista. Ne on sisustettu tuotemerkeillä ja tullut talon kasvot, joita kaikki potentiaaliset asiakkaat, kumppanit ja työntekijät näkevät joka päivä.

Koristeellinen plakin talossa

Puinen nimikilpi talossa

Lautanen ruuvien taloon

Tablettien variantit

Kun valitset talon nimikilven, sinun on kiinnitettävä huomiota sellaisiin hetkiin kuin:

 1. Perusta. Tänään voit valita mitä tahansa materiaalia, mutta suosituimpia tabletteja ovat puu, pleksilasi, komposiitti, lasi, lastulevy ja muovi.
 2. Kuva. Sen varmistamiseksi, että se on säilynyt pitkään ja on kauniimpi kuin yksinkertainen merkintä, on parasta käyttää muovia, kalvoa, värillistä tulostusta, pleksilasiä tai styrofoamia.
 3. Asennus. On olemassa useita asennustapoja. Tämä voi olla magneettinauha, erikoiskiinnikkeet tai kaksipuolinen teippi.
 4. Lisävaihtoehdot. Julkisivut voidaan tehdä missään muodossa ja lisätoiminnoilla. Esimerkiksi valaisemalla tai kehystämällä. Se voi olla puiset lisäosat, joissa on kaunis maalaus tai tiukka kehys talossa, joka on valmistettu metallista.

Talon tyyppikilven alkuperäinen rakenne

Valaistu merkki talossa

Julkisivu-tabletti on yksityisen talon tai rakennuksen vierailukortti. Päätehtävänä on ilmoittaa ohikulkijoille ja vierailijoille 100%. Jokainen omistaja teki merkin talonsa mieltymystensä mukaisesti, joten hän valitsee kauneimmat mallit ja koriste-tyylin mistä tahansa koosta ja väreistä.

Plaketti luonnonkiven talossa

Plakin taloon on alkuperäinen

Pylvästä talossa veistetty

Levylle oli laadullista ja havaittavissa olevaa materiaalia, joten sinun on ot
ettava huomioon joitain sen valmistuksessa käytettyjä vivahteita. Näitä ovat:

 • Kaikkien tietojen näkyvä näkyvyys milloin tahansa.
 • Tietojen merkitys.
 • Luettavuus auton sisustuksesta.

Tällöin lautanen tulee olla laadukkaita materiaaleja, jotta se voi kallistua. Kauniin esteettisen ulkonäön lisäksi sen pitäisi olla käytännöllinen milloin tahansa vuoden aikana.

Levy talon ovelle

Eteisen tyyliin kuuluvan talon levy

Piirikortti talossa, jossa on kuva

ominaisuudet

Jokainen talon levy on valmistettava vahvoista komposiittipaneeleista. Ne tulisi levittää heijastavan itseliimautuneen kalvon taustalle. Lisäksi talon levyillä on seuraavat ominaisuudet:

 1. Kestävyys.
 2. Vahvuus.
 3. Luettavuus ajasta riippumatta.
 4. Valitus.
 5. Älä heikkene sääolosuhteista sateen, lumen ja auringonvalon muodossa.
 6. Kirkas ja näkyvä ulkonäkö.
 7. Julkisivuilla on oltava kiinnitys.

Jokainen henkilö valitsee talon tyypilliset tabletit, joita voit käyttää luonnosten luomisen jälkeen. Suunnittelijat huomioivat asiakkaan kaikki toiveet ja vaatimukset. Lisäksi, jos haluat, voit tehdä kevytpöydän talon itse.

Merkki talo talosta hehkuva

Levy levyille

Plaketti trooppisessa talossa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 1 =