To-lags døre: En interessant løsning til komfort og æstetisk perfektion (26 billeder)

Dobbeltvinger indvendige døre er en dør struktur bestående af to dør blade, forenet af en enkelt dørramme, en blok og et fælles system af platbands. En af vingerne er fastgjort ved hjælp af bolte. De fastgør kludene øverst og nederst, og om nødvendigt tillader dørene at åbnes så meget som nødvendigt.

Fordele og ulemper

Dobbeltdøre findes ikke så ofte i en lejlighed eller i et privat hus. Dette skyldes, at for smalle eller små værelser med lignende strukturer er vanskelige at udstyre. Men hvis værelset tillader det, er det stadig værd at bruge lignende modeller af døre.

Dobbeltblade låge dør

Dobbeltvinget buet dør

Vigtigste fordele:
På grund af brugen af ​​pendulkonstruktionen kan den indvendige dør åbnes både i den ene og den anden retning, hvilket er meget bekvemt fra funktionalitetens position.

  • Dekorative malerier, indlæg og anden indretning ser meget attraktive og interessante ud;
  • Dobbelt-indgangsdøre er velegnede til ethvert interiør;
  • Sådanne modeller ser godt ud i ikke-standardform, for eksempel dekoreret med en bue;
  • Bicuspid design er meget nemmere at vælge for en ikke-standard døråbning;
  • Gade døre med to lærredene ser farverige og gæstfri ud, helt ændrer facade af huset.

I tilfælde af at rummets layout ikke tillader brug af indvendige dobbeltblader, kan de altid erstattes af en skydedør. Det vigtigste er, at systemet fungerer stille og smidigt.

Dobbeltvinget hvid dør

To-winged sort dør til badeværelset

Funktioner af swing strukturer

Svingdøren er et simpelt, bekvemt og pålideligt system. Den største ulejlighed, der skal konfronteres, er behovet for ledig plads lige ved siden af ​​selve døren, ellers vil dørene simpelthen ikke fungere.

Swing døre til huset eller til værelset er klassificeret efter funktioner.

1

Dobbeltbladet høj dør

Af antallet af foldere

Hvis døråbningen er smal (mindre end 900 mm), er det bedre at bruge et blad. Hvis bredden er over 900 mm, kan der anvendes tofoldede svingstrukturer med glas eller andre indstik.

Der er et godt alternativ, som indebærer en kombination af to klapper af forskellige bredder. Det lærred, som allerede er lukket, og kun bruger et blad, men der er brug for en smal klud, når du skal indføre eller udføre dimensionelle objekter (f.eks. Møbler);

Dobbeltklapsdør i klassisk stil

Dobbeltblå trædør

På siden af ​​åbningen

Hvis dørkammeret er forskudt, er der for den svingende enkeltbladsdør kendetegnet ved en opdeling i venstre og højre side af åbningen.

Hvis skurene er placeret til højre, åbner hoveddøren sig selv og omvendt. Bicuspid-modellen kan åbne i en retning eller fungere på princippet om et pendul.

Dobbeltfløjede glasdør

Materialer til fremstilling

I betragtning af at dobbelte døre er mere komplicerede af princippet om arbejde og montage, lægges der særlig vægt på materialer til fremstilling af produktet og til hardware. Fra hvad og hvordan alle elementer i designet er lavet, afhænger af hvordan dørene i interiøret vil se ud, og hvor længe de vil tjene deres ejere uden sammenbrud og irriterende fejl i deres arbejde. Lad os overveje de mest populære varianter.

To-lags dør i det indre af huset

Dobbelt bladdøre lavet af egetræ

træ

Træ attributter i huset er altid passende. Træ er et økologisk rent materiale, der ser smukt ud, giver hele interiøret en vis raffinement og charme.

Normalt er indvendige døre lavet af træ, og mere praktiske og stærke analoger (metal, for eksempel) bruges som materiale til input strukturer. Værdifulde træarter har smuk tekstur, naturlig tekstur, værdsættes på grund af deres farve. Glidende dobbelbladsdøre lavet af træ er ret dyre, men prisen er fuldt berettiget, i betragtning af hvor holdbare og holdbare de er.

MDF

MDF er et materiale, der på grund af dets billighed og attraktive anvendelighed er blevet mere populært end træ. Dette er et glimrende alternativ til dyre og ikke altid overkommelige modeller af træ.

Bicuspid violet dør

Dobbelt indgangsdør rød

Dyrere mønstre består udelukkende af MDF paneler. Budgetanaloger adskiller sig i, at intern fyldning som regel er repræsenteret af cellulært pap eller materialer, der ligner deres funktionelle egenskaber.

Prisen kan også påvirke udseendet. For eksempel vil dobbeltblåste glasdøre fremstillet af MDF base og sandblæst indretning koste en størrelsesorden mere end bare indgangsdørene til lejligheden i et lakonisk design.

Dobbeltklap skydedør

To-lags solid dør

plast

Plastdøre, som sædvanligvis adskiller sig i miniatyrdimensioner og en simpel arbejdsplan, bruges i kontorbygninger, på balkoner og også i lokaler med høj luftfugtighed. Plast er i stand til a
t skade den indre sammensætning som helhed, hvilket gør det billigere.

Dette er dog den billigste og mest alsidige mulighed for steder som en balkon eller et badeværelse. Konstant høj luftfugtighed på respektabelt træ vil være skadeligt, men plastprodukter af sådanne ulemper er ikke "bange".

To-lags dør i jugendstil

Dobbeltblæst dør lavet af farvet egetræ

Indgangsdørene fra plast er næsten ikke lavet. Dette er frem for alt et praktisk element. Hvor en æstetik er vigtig, og dette er et mellemrumsrum, er det bedre at bruge andre materialer. En undtagelse er lavet, hvis indretningen kræver brug af lette og enkle materialer.

For eksempel bruges dobbelt-PVC-døre til køkkenet til at give atmosfæren stramning og konsistens. En anden mulighed, når lys plast er til fordel - behovet for at udstede en stor døråbning i et værelse med højt til loftet. Tilsvarende buet dør er forbundne.

Dobbeltbladsdør lavet af valnød

Dobbeltdør med forlænger

metal

Metaldobbelbladsdøre i indvendige design anvendes kun i kombination med andre materialer (f.eks. Med glas). Fabrikanter foretrækker at bruge let og billigt aluminium eller praktisk og alsidigt rustfrit stål.

Indgang metal stål døre - en ideel mulighed for at skabe en rigtig fæstning. En sådan "reservation" vil beskytte lejligheden eller huset mod uønskede besøg.

Skyde dobbeltdør

glas

Materialet anvendes ikke som et mono-element. Normalt med transparente indsatser kombineres MDF, træ og plast. Jern og glas dele er meget mindre almindelige.

Til ultramoderne stuer, indrettet i en futuristisk stil eller i retning af en progressiv modernistisk stil, er det tilladt at indarbejde komplette glasstrukturer i sammensætningen. Materialet til fremstilling af sådanne strukturer skal imidlertid være specielt: tungt og ikke at være bange for mekaniske skader.

Indgang dobbelte døre fra glas kan findes i dyre kontor og indkøbscentre. I et privat hus eller lejlighed med lignende egenskaber kan det ikke være.

To-lags dør i retro stil

Dobbelt winged pink dør med blød polstring

Ideel til små lejligheder

Glidemekanisme i små lejligheder bruges oftest. Denne type bekvem og enkel, kræver ikke ekstra "arbejdende" plads.

Den enkleste type er recoil. Det antages, at konstruktionen består af en enkelt dør, som kan glide langs rullemekanismen fra den ene side til den anden. I dette tilfælde er smalle passager meget nemmere at udstyre med en kompakt mekanisme.

To-vingede grå dør

To-lags dør i det skandinaviske interiør

Dobbelt foldet dør

Hvis skydedøre installeres i et rummeligt værelse, og der er planlagt en bred kniv, kan der være problemer med rullemekanismen. Belastningen fra et så massivt design er ganske imponerende, så mekanismen vil ofte svigte.

Dobbeltdør med glas

Dobbeltblå glasdør

I dag kan markedet findes mange interessante modeller: fra lakonisk design og nemme at bruge coupedøre til utroligt komplekse eksklusive transformatorer. Desuden er det altid muligt at finde en mester, der er klar til at lave et unikt design med egne hænder. Under alle omstændigheder vil dobbeltbladsdøre gerne ejere af lejligheder med deres fremragende udseende og god funktionalitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

21 + = 29