Laminerede døre i interiøret: en ny tekstur (24 billeder)

Budget indvendige laminerede døre er i høj efterspørgsel på grund af en overkommelig pris og et attraktivt udseende. De lave omkostninger ved produkter skyldes brugen af ​​genanvendelige materialer, det minimale antal elementer fra massivt træudstyr. Indgangsdøre af metal, lamineret med PVC-film, adskiller sig heller ikke i høj pris på grund af simpel produktionsteknologi. Hvad er fordele og ulemper ved laminerede døre, der anvendes til budgetopbygning? Forstå dette problem vil hjælpe med at studere design af produkter.

Hvid lamineret dør

Børstet lamineret dør

Opførelse af laminerede døre

Minimering af omkostninger er en af ​​grundene til udseendet af laminerede indvendige døre. Kernen i deres design er en ramme fremstillet af massivt nåletræ eller en limstråle lavet af lameller. Hulrummene i den er optaget af bølgepap eller andet billigt fyldstof, som spiller rollen som lydisolering. Døve døre er helt dækket med MDF plade af lille tykkelse på begge sider, som er indsat med lamineret film. Det giver produktet de nødvendige dekorative egenskaber, kan have farven på bleget eg eller eksotisk wenge.

Lamineret dør under bøg

Sort lamineret dør

Den anvendte type film afhænger af det dekorative belægnings levetid, dets praktiske egenskaber. Sammenligner ofte laminerede døre fra MDF og PVC, det er faktisk et spørgsmål om en klasse produkter med en belægning af forskellige film.

Lamineret dør i klassisk stil

Lamineret dør med indretning

Der er følgende hovedtyper af lamineringsmateriale:

1
 • film baseret på enkeltlags papir - tykkelsen af ​​denne belægning er kun 0,2 mm, den er ikke i stand til at modstå mekanisk skade, ultraviolet stråling og høj luftfugtighed. Processen med at anvende et dekorativt lag af denne type til MDF kaldes laminering. Nogle fabrikanter af døre tildele sådan produktion i en separat klasse;
 • en film lavet af lamineret papir imprægneret med melaminharpiks - denne coating kan modstå ridser, sol ultraviolet lys og små ændringer i fugtighed, men anbefaler ikke sådanne døre til toilet og toilet;
 • PVC film - dekorative PVC belægning anvendes 0,2-0,5 mm tykt, som ikke er bange for ændringer i luftfugtighed, sol ultraviolet, husholdningskemikalier. Det er nemt at tage sig af en sådan overflade, og filmproducenter har lært at efterligne overfladen af ​​naturligt træ godt. Ved at vælge døre til toilettet er det bedre at vælge produkterne med denne belægning;
 • laminat - en polymerfilm med en tykkelse på 0,4-0,8 mm, karakteriseret ved høj styrke og modstandsdygtighed mod eksponering for husholdningskemikalier. Denne vandtætte belægning, hvis egenskaber gør den ideel til døre til badeværelset. Farver af laminat kan være enhver - fra bleget eg til merbau eller sort aske.

Producenter kombinerer ofte brugte dekorative belægninger, der dækker kanterne af indvendige døre med stærkere film end hovedtøjet.

Lamineret dør til eg

Lamineret blinddør

De vigtigste fordele og ulemper ved laminerede døre

De vigtigste fordele ved laminerede døre:

 • overkommelig pris;
 • mindste vægt, forenkling af installation og reparation;
 • fugt modstand af de fleste typer belægning;
 • uhøjtidelighed og nem vedligeholdelse
 • sortiment;
 • Belægningens evne til at modstå mekanisk skade.

Praktiske egenskaber afhænger i høj grad af typen af ​​film. Producenterne er i stigende grad væk fra brugen af ​​melaminpapir og bruger PVC og laminat i processen. Dette bidrager til at forbedre egenskaberne for indvendige døre og er hovedårsagen til det store antal plusser for denne klasse af produkter.

Lamineret dør i stuen

Lamineret dør i interiøret

De største ulemper ved laminerede døre er i fremstillingsteknologien:

 • blærer af filmen ved krydsene
 • lille mekanisk styrke af dørbladet;
 • lav økologisk kompatibilitet
 • uegnethed til reparation.

Hvis trædørene er beskadigede, kan et af elementerne altid udskiftes, hvis laminerede døre fejler, kan kun baldakinerne repareres, og lærredet kræver en komplet udskiftning.

Lamineret dør

Lamineret dør i jugendstil

Æstetiske udvalg af laminerede døre

Designere siger ofte, at PVC laminerede døre ikke afviger i sort. Denne erklæring kan kaldes kontroversiel: den komplicerede form af dørbladet kan faktisk ikke laves af et billigt ark af MDF. Denne dør af bleget eg kan udskæres, glatte laminerede døre adskiller sig kun i form af indsat glas, dekorative elementer og farve. Dette gør produkterne relevante for interiører i klassisk stil eller i stil med minimalisme. Specifikationen af ​​det storslåede barok- eller Rococo-design er lamineret plastdør passer lidt, men produktets popularitet falder ikke. Hvad er årsagen til produktets attraktivitet med PVC eller laminatfilm?

Elegante laminerede døre med Milanese møtrik med laminatbelægning adskiller sig ikke fra døre med naturlig finer. Tykkelsen af ​​polymeren tillod fabrikanterne at efterligne i detaljer ikke blot mønsteret, men også reliefen af ​​naturligt træ. På grund af dette kaldes laminat ofte en kunstig finer, hvorfra der skabes fugtighedsbestandige døre af forskellige farver. Udsøgte laminerede døre af italiensk valnød farve vil altid optage et værdigt sted i det indre af en by lejlighed, sommerhus eller kontor. På samme tid vil deres omkostninger være uforligneligt lavere end prisen på produkter med naturlig finer.

Lamineret dør i valnød

Lamineret dør med striber

Lamineret dør med mønster

Høj efterspørgsel er for laminerede døre af Wenge farve, de giver interiøret et strejf af adel og respektabilitet. Dette skyldes stort set den præcise efterligning af det eksotiske træs tekstur. Men ikke kun er dørene solgt godt belagt med bleget eg eller merbau, hvide laminerede døre er i stabil efterspørgsel. De er installeret i kontorer, skoler og medicinske institutioner. Modeller med hvid manatee-finish er den bedste mulighed for døre til et badeværelse eller et badeværelse. Beskrivelsen af ​​modeller af laminerede døre kan tage flere sider i katalogerne hos større producenter, så at kalde disse produkter samme type er forkert.

Lamineret grå dør

Lamineret chokoladedør

Indgang lamineret døre

Metal modeller er fortjent er den bedste mulighed for hoveddøren. Traditionelle pulverbelægningsmuligheder er ikke egnede til alle. Laminering af metaldøren er en fremragende designløsning. Ejeren af ​​et hus eller en lejlighed kan bestille en belægning til bleget eg eller merbau, mens dørens styrkeegenskaber er på højeste niveau. Konkurrere med dem kan kun døre fra eg, men deres omkostninger er mange gange større end prisen på traditionelle metalmodeller.

Lamineret alderen

Lamineret dør i soveværelset

Lamineret dør med glas

Installation af laminerede døre udføres også, samt andre indgangsdøre af metal. Der pålægges ingen yderligere krav på produktet, fordi belægningen er holdbar, praktisk og ikke er bange for fugt. Fra den sædvanlige metaldør adskiller den kun fra overfladen under den farvede eller blegede eg.

Lamineret dør i spisestuen

Lamineret Wenge dør

Ved valg af indvendige laminerede døre prioriteres belægningen. Der gives fortrinsret til PVC film og laminat: Sådanne produkter falmer ikke, overskrives ikke, afviger i lang levetid. Laminerede døre fås i en bred vifte af farver, som giver dig mulighed for at vælge modeller til tapet af en bestemt skygge eller gulvbelægning. Installation af produkter forårsager ikke problemer på grund af overfladens lave vægt og uhøjtidelighed. Alt dette gør laminerede døre den bedste løsning til budgetreparationer i en bylejlighed, landhus eller kontor.

Lamineret hoveddør

Lamineret dør til kirsebær

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 7