Indvendige døre fra egetræ: aristokratisk holdbarhed (26 billeder)

Egetræ bruges af mennesker i flere årtusinder. Problemerne med forarbejdning gjorde dørene fra eg kun tilgængelige for rige mennesker. I disse dage, hvis dette produkt ikke kan tilskrives den mest demokratiske i pris, men også den dyreste, er det svært at nævne. Tunge trædøre fra en række eger pryder de øverste ledere, installeret i indgange til banker og offentlige myndigheder. Billige døre til eg, der er skabt af kunstige materialer, bruges til budgetreparationer af fans af klassisk interiør.

Indvendig dør fra den børste eg

Indvendig dør i egetræ i klassisk stil

Ifølge sin popularitet er produkter fra dette tømmer fortjent først og fremmest. Fremmer dette og en række nuancer: Producenter tilbyder en bred vifte af modeller fra hvid og sort eg, tilbyder indvendige døre af klassiske nuancer. Perfekt valg giver dig mulighed for at bruge døre fra eg for at løse de mest komplekse indvendige opgaver.

Egenskaber af egetræ

Træets fremragende styrkeegenskaber er en af ​​hovedårsagerne til at indvendige døre fra eg er i høj efterspørgsel.

For mange er naturlige eg blevet benchmark for kvalitets træ, takket være dets praktiske egenskaber. Udover hårdhed og holdbarhed er dette materiale kendetegnet ved god modstand mod fugt. Der er en særlig teknik til langvarig opbevaring under vand, takket være, at den naturlige eg erhverver en sort farve. Samtidig bliver træet utroligt holdbart og kan tjene i århundreder.

Indvendig dør af eg i børnehaven

Indvendig dør af eg i huset

Forskellige arter af egetræ

Naturen bortskaffes generøst af egetræets eget areal, dette træ vokser praktisk taget på alle kontinenter. Blandt de mest populære racer:

  • hvid eg, der vokser i øst i Nordamerika;
  • eg Sonoma kommer fra Californien;
  • en sten eg med oprindelse i Middelhavet;
  • Østeek, der vokser i Kaukasus
  • Mongolsk eg
  • petioled eg fra Europa og Rusland.

Egdør fra økoskærm

Tekstureret egetræsdør

1

I modsætning til de fleste andre arter klassificeres egræet oftest ikke af vækststed, men ved behandlingsteknologi. Følgende arter er velkendte:

  • bleget eg
  • farvet eg
  • børstet eg.

Alle disse teknologier anvendes aktivt til fremstilling af efterbehandlingsmaterialer, dørene af bleget eg i interiøret findes i dag også ofte som parket af træ af denne behandling.

Egdør i stuen

Oak dør i interiøret

Typer af døre fra eg

Den klassiske hoveddør af solid eg har længe været benchmark. Den er stærk, har en respektabel udseende, tolererer let for høj luftfugtighed og temperaturændringer. Den eneste ulempe er den høje pris, så modellerne fra massen masserer ud af metaldørene dækket af laminat, naturfiner, MDF. Brugt efterligning til enhver form for træ: farvet eg, røgæg, bleget eg. Takket være pletter er indgangsdørene fremstillet af Wenge metaldøre på grund af teksturens lighed med denne eksotiske sten.

Oak dør i land stil

Malet dør fra eg

De bruges som indgangsdøre af PVC, der er kendetegnet ved fugtighedsbestandighed, anvendelighed, lang levetid. Den forstærkede metalprofil, stålplader og panseret glas giver sådanne modeller styrke, som overstiger egenskaberne ved den massive eg. Brug dørene til farven "eg" fra PVC og som interroom i lejligheden og kontorer. De producerer folde-, glas-, glidende og pendulmodeller, hvis overflade efterligner en hvidkalket eg eller en wengefarvet dør.

Egdør i køkkenet

Lakeret dør lavet af egetræ

Populariteten af ​​interroom finérdøre, der er skabt af en række nåletræarter, vokser. Når de fremstilles, anvendes tynde egeplader. Træ kan være en finish: hvidt, børstet, moræne. Samtidig har indvendige døre fra egetræsfiner en attraktiv pris, der er tilgængelig for mange potentielle købere.

Naturlig finfiner kræver god pleje for sig selv, derfor blev den erstattet af et kunstigt materiale - økoskum. Dens fordel er høj fugt modstand, ideel efterligning af træ tekstur, enkel pleje. Døre fra ekohshpona har en afbalanceret værdi - de er mere tilgængelige end klassiske finérdøre og kun lidt dyrere end modeller fremstillet af MDF. I det indre af lejligheden er de vanskelige at skelne fra dørene skabt af naturlig eg. Den eneste forskel er, at naturligt træ mørkner med tiden og erhverver en ædel skygge.

Massiv egdør

Egdør i minimalistisk stil

Den overkommelige pris på døre fra øko-døre er stadig ikke så attraktiv som omkostningerne ved laminerede døre. Billige indvendige døre til lys eg fra MDF er blevet klassikere af genren af ​​kontorbygning. I en indretning bruger lejlighederne alle naturlige nuancer, derfor fremstiller laminerede døre det bredeste sortiment af produktion. Gyldne, blegede, mørke, røgede eg og wengefarvede døre kan dekorere en bylejlighed eller et sommerhus.

Egdør i jugendstil

Indvendig dør af farvet eg

Indvendig dør af eg i palæet

Indvendige døre fra egetræ i indretningen

Den mest alsidige er dørene til hvid eg, der i vid udstrækning anvendes i indretningen af ​​lejligheder, huse, kontorer, restauranter og caféer. De passer perfekt sammen med finish i klassisk stil og jugendstil, der passer til minimalismens fans. Brug en belægning af hvidkalket eg kan være i lyse og mørke interiører.

Dørblad fra eg

Slide Oak Door

Stringens og sofistikerede skabslåger vil tilføje farve "grå eg", men fans af klassikerne er værd at kigge på den naturlige egetræ. I stuen, køkkenet, kan du indstille en model af mælk eg, og i børneværelset - fra røget eg. Der passer udsøgte interiør eg Sonoma, denne race er et træ vokser i en fjern Californien og kompromisløse anderledes tekstur og komplekse farveovergange.

Skåret dør af eg

Fineret egdør

Soveværelse et godt valg ville være den indvendige døre af bleget eg med glas, er de perfekt kombineret med cremefarvede vægge og sandet, velegnet til blå og lyserød tapet.

Indvendig dør af egetræ med glas

Indgangsdør fra eg

Hjemmet bibliotek eller kontor palæ ejer kan installere dør i mørk eg, vil de tilføje den indvendige soliditet og respektabilitet, skabe en farverig atmosfære. Konkurrere med dem under kraftmodellerne af gylden eg, kendetegnet ved elegance og luksus. Enhver indvendige døre "eg" farve vil være synlig detalje af interiøret, understreges af tilstedeværelsen af ​​smag fra ejendommens ejer.

Japansk stil egedør

Egdør i et landhus

Oak dør med forgyldning

Døre af eg eller kunstige modeller efterligner træet af dette træ er ud over konkurrence på markedet for efterbehandling materialer. Dette skyldes den mangfoldighed af modeller og nuancer, det naturlige materiales anvendelighed og dets respektabilitet. Døre af eg er et glimrende valg til hjem, kontor, hotel og restaurant. Sort i pris tilbudet vil give mulighed for at vælge produkter til reparation med ethvert budget. Modeller fra finer og eg fremstilles i en række forskellige stilarter, hvilket gør dem attraktive til komplekse designbeslutninger. Vælger dette produkt - køber vil aldrig kunne lave det forkerte valg!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 − 48 =