Glatte døre: fordele, funktioner og brug i det indre (25 billeder)

Værelset er svært at forestille sig uden indvendige døre. De er ikke kun et vigtigt funktionelt element, men hjælper også med at opdatere, udvide og genskabe det attraktive udseende af ethvert rum.

Glidende glidende dør

Grå glansdør

Glansdør med sølv trim

Designe åbninger med et blankt design er en mode trend i designverdenen. Dette omslag kombinerer attraktivitet, praktisk og alsidighed. Ofte bruger interiøret sorte og hvide glatte lærrede.

Beige blank dør

Hvid blank dør

fordele

Brugen af ​​glatte døre er en fashionabel og moderne trend indenfor indretning. De bruges til udsmykning af kontorer og boliger, overkommelig pris tillader at bruge dem til udsmykning af elite- og økonomiklasseværelser.

Sort glansdør

Træ glansdør

1

Glatte døre har flere fordele:

 • Forskellige design. En bred vifte af designblanke indvendige døre kan bruges i det indre af enhver stil.
 • Overkommelig pris. Moderne udstyr og materialer anvendes til fremstilling, hvilket reducerer omkostningerne til slutproduktet.
 • Alsidighed. Modeller passer perfekt ind i interiøret, kombineret med forskellige typer gulve, væg og loft. Dette skyldes, at strukturen kan købes under bleget eg, spejl sort og andre varianter af design.
 • Let at rengøre. For at rense strukturerne behøver man ikke bruge specialværktøjer. Det er nok at tørre overfladen med en fugtig klud og anvende en normal poleret, hvis den er stærkt snavset.
 • Styrke og holdbarhed. Overfladen af ​​strukturerne er behandlet med materialer af høj kvalitet, som pålideligt beskytter nettet mod deformation, ridser og andre skader. Glansede indvendige eller indgangsdøre holder et præsentabelt udseende, såvel som grundlæggende præstationsegenskaber i lang tid.
 • Beskyttelse mod skimmelsvamp og svamp. Klæder absorberer ikke fugt, så de er ikke tilbøjelige til at forme. Dette tillader brug af strukturer i badeværelset og andre rum med høj luftfugtighed.

Fordelene omfatter ikke kun muligheden for at bruge forskellige stilarter i indretningen, men også et præsentabelt udseende. Glansbelægning giver konstruktionen fugtmodstand, varmebestandighed og yderligere lydisoleringsegenskaber.

Formet blank dør

Lilla blanke dør

Glansig maling på døren

mangler

På trods af de indlysende fordele ved at installere blanke strukturer, bør du overveje de vigtigste ulemper, før du køber dem. Glatte indvendige døre har en række mangler:

 • Behovet for omhyggelig pleje. Ofte produceres sorte og hvide glidede døre. På hvidt klart march, især i håndtagets område, så skal de ikke kun regelmæssigt tørres af med en fugtig klud, men også bruge et rengøringsmiddel. På den sorte glans er de mindste pletter af støv synlige, og endda fingeraftryk kan skinne overfladen.
 • Usynlighed af hvid konstruktion. Hvid glans passer perfekt ind i det indre af enhver stil. Men den mørke massive dør tiltrækker mere opmærksomhed, og den hvide kan simpelthen fusionere med væggene. I dette tilfælde kan du prøve at installere lærred med lyse blanke nuancer.

Fordelene ved sådanne konstruktioner opvejer imidlertid ulemperne.

I det indvendige blanke lærred ser du meget stilfuldt og udsøgt og kombinerer styrke, holdbarhed og attraktivt udseende.

Rød glansdør

Glidende skydedør

Glansdør i lejligheden

Opstillingen

Glatte indvendige døre er lavet af forskellige materialer. På toppen af ​​strukturen er dækket af plast eller laminat, som påføres emalje eller lak. Til salg kan du finde sådanne modeller:

 • Wood. Rammen er lavet af træ, hvilket gør det muligt for bygningen at opretholde sine driftsegenskaber og præsentabel udseende i hele sit liv.
 • Laminat. Det øverste lag er et laminat, der skaber en ideel sort eller hvid glans.
 • MDF. Tilgængelige strukturer fra billig ramme dækket med MFD ark. Flere lag lak påføres over dette ark.
 • Finer. Et af de mest populære muligheder for at skabe en blank belægning. Rammen er dækket af finer, på hvilken der påføres en flerlags blank belægning.
 • Billige modeller. Til installation i kontorer, sommerlokaler og andre forretningsområder.
 • Coupe døre. Til en separat form for glatte døre er det muligt at bære de populære dørrum. Dette er et behageligt og funktionelt design, som er egnet til soveværelser, køkkener, små gange og andre værelser. Glatte rum kan komplettere interiøret i enhver stil.

Når man vælger en model, skal holdbarheden, styrken og de grundlæggende præstationsegenskaber overvejes. Til deres fordele er det også muligt at have mulighed for at få design både økonomi og eliteklasse.

Glansdør fra MDF

Glansdør i minimalistisk stil

Glansdør i jugendstil

Modtagelse
r af design

Hvidglans ser godt ud i kombination med det mørke gulv. Den oprindelige løsning er en kombination af hvide glansfulde malerier med mørke vinduesrammer, gulve og møbler. For at forbinde disse elementer skal du bruge hvide nederdel. Således er det muligt at bruge både dørrum og sædvanlige indretninger.

Glansdør med dekorative paneler

Halvglansdør

Glansdør i gangen

Sorte glatte indvendige døre eller coupe passer perfekt til interiøret i en moderne stil, understreger sværhedsgraden af ​​linjer og sofistikeret design.

Fineret blankt dør

Blå blank dør

Glansdør med glas

Gloss har effekten af ​​overløb. Originale farveløsninger kan ikke bare blive en ekstra til indretningen, men også en uafhængig accent af design. De kan omfatte glasindsatser, spejlelementer og reliefmønstre.

Glansede badeværelse dør

Glansdør

Glansdør i japansk stil

Glatte døre ser godt ud på baggrund af solide vægge. En fremragende løsning er at skabe et interiør i sort og hvidt, herunder dørblad af en af ​​de kontrastfarver.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 76