Finerede døre – dette er både moderne og holdbart (20 billeder)

Brugen af ​​et så godt finishmateriale, som finer, er igen i trenden. Hvis fortyre år siden forsøgte de fleste af trædøre, gulve, pier at sy plastik, er plastik for det meste fundet på offentlige steder, i kontorer og ikke de mest prestigefyldte. Anvendelsen af ​​træ og dens efterligning bliver igen populær i fremstillingen af ​​både gulve og døre og andre indvendige genstande.

Hvid fineret dør

Fineret dør til børstet træ

I dag, meget oftere end før, kan du se dørene lavet med finer og med en solid fyrfundament.

Hvad er finer?

Nogle mener, at en sådan belægning kun ligner træ og er ikke naturlig, mens andre forvirrer finerede døre med døre lavet af lamineret spånplader, idet det står, at der ikke er meget forskel på dem.

Finérdør"бразильский орех"

Fineret klassisk dør

Finer er et meget tyndt lag af naturligt træ. Afhængigt af metoden til opnåelse af det kan det være:

 • Rotary Cut;
 • høvlet;
 • Savning.

Den skrællede finer er resultatet af behandling af en woody massiv på en maskine med et specielt design, hvorved et tyndt afsnit fremstilles af udgangsmaterialet. Denne finer er ikke af højeste kvalitet. Med hensyn til flisebelagt finer er dette mere værdifuldt materiale, da det har bedre teksturkvalitet. Både skåret og skrællet finer anvendes til produktion af finerede finerede (finerede) møbler. Den savede finer, der hovedsagelig opnås ved savning af nåletræer, bruges oftest i storskala produktion af budgetklassemøbler fremstillet af massiv fyrretræ.

Fineret klassisk dør med indretning

1

Fineret trædør

Når produktet (fx spånplader) er fineret, så limes et tyndt sponplader til det fra en eller begge sider. Fineer kan være både single-layer og double-layer.

Desuden klassificerer eksperter finer og afhænger af skæringsretningen, kaldes det:

 • radial;
 • poluradialnym;
 • tangential;
 • tangentialt-mekanisk.

I hver af de fire tilfælde har finér et særligt mønster af årlige ringe, som kan være enten næsten parallelle strimler eller som kegler og buede linjer.

Finérdør"беленый дуб"

Fineret dør i etno stil

Således er finer et helt naturligt produkt. Dens største fordel er, at dette materiale bevarer det unikke tekstmønster, der er iboende i det originale træ, derfor er det umuligt at skelne selv MDF døre dækket af finer fra døre af almindeligt træ.

Færdigblind dør

Finérdør"миланский орех"

Oftest brugt til fremstilling af finer til døre er valnød og kirsebær, eg, bøg, en sort af fyr, som forklares både af den resulterende slags dekorations skønhed og af prisen for det oprindelige materiale. I dag kan man købe ikke kun finerede døre i egetræ bleget, men også fineret dør wenge farve eller finerede i ahorn, hvide finerede døre, men finer kan produceres fra træer mere eksotiske og dyre racer.

Fineret dør i jugendstil

Ud over de ovennævnte træarter anvendes følgende til fremstilling af elite og følgelig meget dyrefiner:

 • teak;
 • ebon træ;
 • oliventræ;
 • zebrano;
 • Karelisk birk;
 • amarant og andre.

Finérdør til valnød

Finérdør til eg

Årsager til populariteten af ​​bleget eg i det indre

Materialer fra eg har altid symboliseret styrke og holdbarhed, så de, såvel som nogen af ​​deres variationer (både teksturerede og farver), er fortsat populære.

Som en variant af farveskemaet af denne slags træ var i dag bleget eg især efterspurgt. Der er mange interiørløsninger baseret på dets anvendelse. Så for eksempel kombineres et laminat af bleget egetræsfarve med næsten enhver situation.

Fineret dør med glas

Finérdør i lys eg

Designere af elitinteriør fremmer med succes farven på "bleget eg" som grundlag for mange farvesammensætninger, især i nærværelse af rummelige værelser, højt til loftet, store vinduer.

Men for de små bygninger bleget eg er en gave, som i dette tilfælde, lys overflade af møbler, gulv, døre med en subtil mønster, der normalt eg tekstur, der er i stand til at udvide rummet, hvilket gør det mere venlig og varm.

Fineret mørk dør

Fineret dør på badeværelset

Hvilken dør er bedre: fineret eller PVC?

Svaret på spørgsmålet, hvilke døre er bedre, afhænger meget af, hvor disse indvendige døre bruges. For eksempel er det muligt at installere finerede døre i badeværelset i stedet for PVC døre, men kun hvis de er dækket af vandtæt lak. I andre tilfælde ser finérede indvendige døre af træ mere passende ud.

Hvad er indvendige finérdøre?

Rammen af ​​indvendige døre i tilfælde hvor de kræver høj styrke, må ikke være fra det almindeligt anvendte sortiment af fyr, men for eksempel fra naturlig eg, eller som metalfiner døre kan bruges som højstyrke finerede døre.

Smukt se døre i interiøret med indlæg med glas. Ægte "aristokrater" blandt indgangskonstruktionerne er finérede døre med indfarvede glasplader. Døre med glas åbner helt nye muligheder, når du udfører zoneinddeling. Den eksterne tiltrækningskraft af sådanne indvendige døre i kombination med deres præsentation gør det nemt at passe sådanne dørdesigner med glas i mange moderne stilistiske løsninger.

Finérdør Wenge

En anden bemærkelsesværdig mulighed for indvendige døre er paneler indvendige døre. Rammen af ​​en sådan paneldør er sædvanligvis lavet af en massiv logbog lavet af massiv fyr (men undertiden også af limede bjælker) og består af følgende dele:

 • den øvre del;
 • to laterale dele
 • Den nederste del, som som regel gør bredere end andre.

Selve panelet er en dekorativ indsats i dørbladet, tyndere end dørkarmen. Det bruges ofte i indvendige døre. Faktisk er panelet et lille stykke krydsfiner, et stykke bord, som er indsat inde i hoveddørbladet.

Finerede hoveddør

Takket være denne enkle metode er det muligt at skabe indvendige døre af usædvanlig form for at gøre deres udseende mere originalt, især hvis du tilføjer glasindsatser til det overordnede design af dørstrukturen. Panelet for finerede døre kan blive et center med fokus på de indvendige dørs dekorative egenskaber eller på sine enkelte separate fragmenter.

Ved hjælp af det rigtige valg af panelets materiale og dets form er det muligt at "justere" indvendige døre til den generelle stil i interiøret. På panelet kan der også være volumetriske mønstre og konvekse dekorative elementer. De kan bestilles i forskellige typer af finerede døre i forskellige former og størrelser samt fra sådanne materialer, som vil blive bestemt af kundens ønske og fantasi, samt producentens evner.

Fineret dør med indsatser

Efterspørgslen efter finerede døre vokser konstant. Dette gøres lettere ved hjælp af disse produkters anvendelighed, den demokratiske pris på dem, deres høje kvalitet, holdbarhed, alsidighed og styrke. I dag på markedet kan du finde lignende døre, både simple og elite (dækket med f.eks. Sjælden finer som birkbrand, rosa træ), både døv og med briller. Når du vælger døre med finer, husk om deres største fordel: de har en ægte naturlig belægning. Og hvis du virkelig ønsker at skabe en atmosfære af komfort i din bolig - køb disse døre, fordi de er smukke og praktiske.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 7 =