Træer fra perler – indretning værdige af faraoerne (20 billeder)

Perlevævning er en meget populær slags håndarbejde. Indledningsvis perler i mange gamle folkeslag (fra egypterne, indianerne). Verdensblomstring af perler opstod i slutningen af ​​XIX, tidlige XX århundreder. Samtidig opstod der en ny trend - beaded floristics. Indsamle ømme og små kompositioner eller et bonsai træ fra perler til begyndende mestre er helt muligt. Særligt flot udseende smykker, efterligning frugttræer: røde perler, æble.

Beaded træ med hvide blomster
Birk fra perler

Denne kunst udvikler kreativ fantasi og inspirerer. Desuden kan håndværk være nyttigt i forskellige situationer:

  • gøre træer fra perler som gave eller til en sæson. Et efterårstræ, vævet af gylden-gule eller røde perler, vil sprede det regnfulde humør;
  • Sakura eller mahogny af perler fortynder helt de ascetiske monokrome nuancer af design i stilarterne minimalisme eller high-tech. Og perlernes orangentræ vil blive lyse i det blå og hvide indre af middelhavsstilen;
  • blomster fra perler giver ikke nødvendigvis kun den 8. marts. Miniature blomster kompositioner vil bringe sommer notater til lejligheden på ethvert tidspunkt af året.
Træ turkis

Tree-bonsai af perler

Værktøj og materialer til perlearbejde

Perletræet med egne hænder er nemt at lave ved hjælp af konventionelle enheder, der køber i butikker eller ordrer på internettet:

  • Tråd til vævning af blomster og blade med en tykkelse på 0,3 mm eller 0,4 mm. For kviste skal du bruge en floristisk eller kobberledning med en diameter på 0,6 mm til 2 mm. For trunkerne skal der tages en tråd med en tykkelse på 1,5 mm;
  • lim, alabaster - obligatoriske materialer til fremstilling af produkter (form trunks);
  • nippers, rund tænger og tang, sandpapir, sømfiler.

Perlerne er runde i form, aflange (ponyer), i form af glasrør (bugler). Dimensioner af perler varierer fra 1,5 mm til 4 mm. Den accepterede klassificering er antallet af perler, der passer i en tomme. Til vævning farver er populære størrelser 9/0, 10/0 og 11/0, og for træer - 10/0 og 9/0. Ved vævning af "frugt" træer brug store perler: rød - for rowan fra perler eller æble.

Blomstrende træ af perler
Penetræ af perler

Hvordan laver man et træ fra perler?

Væve dekorative elementer kræver opmærksomhed og assiduity. Før vi væver sammensætningen, er vi nødt til at tegne et mønster af træet fra perlerne. Dette er især vigtigt, når der laves usædvanlige træer - pil fra perler, sakura. Grundlaget for håndarbejde er brugen af ​​grundlæggende ordninger. De indledende faser af arbejdet - skabelsen af ​​blomster, kviste. Den vigtigste proces er at samle alle detaljer i en smuk enkelt helhed.

Elsker træ af perler
Træ med blomster af perler

Den vigtigste metode til at skabe et træ er at sno kviste ved hjælp af "vridning" metoden. For at gøre dette, i midten af ​​et stykke tyndtråd 50 cm langt, er 6 perler anbragt. Ledningen er bøjet i halv og snoet og danner en beaded sløjfe. Trådens ender er opdrættet. På hver side dannes folderne på samme måde. Mellem løkkerne står en afstand på 1,5 cm. Efter hver tre blade er trådens ender forbundet og snoet og derefter opdrættet igen. Der skal dannes i alt ca. 13-15 blade. Hvis du vil placere på grenen "frugter" (orangentræ fra perler eller rowan fra perler), så straks vippe perler af egnede nuancer.

For at samle et træ, twist parret grene ved baserne. Stammen til et træ fra perler er dannet ved fastgørelse af kviste til en tykk tråd på forskellige afstande.

Et træ lavet af lilla perler
Wisteria fra perler
Tree af yin-yang fra perler

Sakura - udsøgt indretning

For japansk er denne plante udførelsen af ​​kvindelig skønhed. At væve et træ tage pink perler, wire, maling tape og gouache. Fra længder af tråd 20-35 cm lange twist kviste. Til oprettelse af blomster kirsebærtråd på 5 perler. På samme niveau har 2 blomster. Grenene, der er forbundet i tre stykker, bliver gradvist vævet ind i bagagerummet og fastgør alt med tape. Bagagerummet er farvet med brun gouache og fikseret i en gryde. Baggrunden af ​​Sakura har en usædvanlig form, hvilket er vigtigt at reproducere omhyggeligt.

Pil fra perler
Sakura med sten fra perler

Penge træ af perler - en stor gave

Ifølge japanske legender bringer dette træ nødvendigvis rigdom til ejeren. Saml penge træ fra perler af gyldne / gule nuancer, dekorative mønter, wire. Sprigs er lavet af den ovenfor beskrevne vævningsteknik. Sammen væver vi 2-3 grene med mønter fastgjort på bagagerummet i en afstand på 0,5 cm - 1 cm fra hinanden. En sammensætning fra flere træer ser godt ud (især hvis et penge træ fra perler er vævet i forskell
ige nuancer).

Efterår træ af perler
Rowan perle

I den hængslede teknik udfører en række træer. Æbletræet ser hjemme, især hvis du tilføjer gule perler til kvistene - æbler. Hvis du ændrer længden af ​​grene og danner kronen, kan du lave træer fra perlerne. Originalt udseende pil af perler med luksuriøse grene.

Sakura fra perler
Lilla perler

Udsøgt og usædvanligt ser et træ af yin-yang fra perler. En sådan gave vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed med en højtidelig kombination af hvide og sorte grene.

1
Træ af gule perler
Vintertræ af perler

Hovedtræk ved mini-håndværk - disse træer behøver ikke nødvendigvis at gentage naturlige planter. Vintertræ med perler af blå nuance ser godt ud på vinduskarmen i den kolde årstid.

Gyldent træ fra perler

Beaded træer tiltrækker altid opmærksomhed. Denne slags håndarbejde kan praktiseres ikke kun af en voksen. Flow diagrammer fra perler til begyndere forstås selv af børn. Hvis du viser nidkærhed og tilføjer en ide, kan hobbyen blive en kilde til ekstra indtægt.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 − 52 =