Tavle: Det originale “tilbehør” i et moderne interiør (26 billeder)

Skifer i interiøret er en original løsning til store værelser og kompakte værelser, hvis design kræver attraktive accenter. Funktionel, ikke-almindelig, overkommelig med hensyn til prispolitik, enkel at pleje - alle disse fordele gør sådan en effektiv egenskab mere populær og efterspurgt.

Cretaceous væg i børnehaven
Cretaceous dækning på døren i stuen

Funktionelt potentiale

En almindelig kridtbræt kan tage æressted ikke kun i klasseværelset eller elevklassen, men også i moderne lejligheder. Det er også fejlagtigt at antage, at dette kun er et dekorativt element.

Kridtbelægning på væggen i det indre af øko

Figured tavlen i interiøret

Sort vægplade kan overraske med sin solide funktionalitet. Alt afhænger dog af, hvordan lejere i lejlighederne vil reagere på den nye egenskab, og om de ønsker at udnytte de eksklusive fordele af bestyrelsen fuldt ud.

Kridtbetræk på køkkenet
Kridtbetræk på væggen i stuen

Til glæde for børn

Tavle uden ramme - en god tilføjelse til børnenes værelse. Sådanne funktionelle dekorationer vil blive nydt af børn i alle aldre. Genanvendelige "lærred" kan unge talenter bruge til tegning, for at lave hjemmearbejde, til at lave deres egne personlige optegnelser.

Udformningen af ​​kridtbrædder i børnenes værelse bør være yderst kreativ og usædvanlig. Skifer er ofte placeret i rammen for at give det mere "elegance". Tovejs magnetisk skiferboard vil også blive en zone, hvor barnet kan lagre favorith magneter. Det vigtigste er, at barnets skolebestyrelse ikke forårsager negative følelser.

Skifer i soveværelset
Skifer på køleskabet

Kreativ i køkkenet

Men underligt kan det lyde, køkkenbordene til tegning er simpelthen nødvendige. Det er værd at tilføje denne egenskab, og efter et stykke tid kan værten ikke forestille sig, hvordan hun plejede at klare sig uden sådanne overflader i køkkenet.

Skifer i interiøret
Skifer hovedgærde

Sort vægplade er nødvendigt for sådanne processer:

  • Optage en ny opskrift (der er ikke behov for at skynde sig med en notesbog eller gadget i køkkenet, fordi hele opskriften er malet på væggen);
  • Vigtige noter for hele familien (du kan ikke indsætte klistermærker på køleskabet for at angive husstanden, hvor og hvad der er hvad, og hvornår de skal købe);
  • Den detaljerede menu (elskerinder kan på forhånd skrive på væggen listen over delikatesser forberedt til ankomst af alle familiemedlemmer).

Uddannelsesforanstaltninger kan også udføres ved hjælp af et tegnebræt. Moms kan efterlade veltalende påskrifter på tavlen, hvilket indikerer til andre husstandsmedlemmer om deres direkte ansvar: at tage ud af skraldet, vaske og andre vigtige husstandsprocesser.

Tavle i landstil
Tavle i køkkenet

Til arbejde og hvile

Kalkplader til huset kan være placeret på kontoret, og selv i soveværelset. I nogen af ​​værelserne vil de spille deres vigtige rolle.

I løbet af arbejdet bliver den sorte chalky board en slags "evig" notesbog, hvor du kan optage dine tanker, optage ideer på lærredets overflade, optage presserende information og pludselig ankomme. Vigtige data overføres til papir, hvis det er muligt, eller gemmes elektronisk. Tomme tanker og unødvendige oplysninger slettes simpelthen.

1
Tavle i det indre af lejligheden

Maleri kridtbrædder vil hjælpe med at slappe af, stille ind til den rigtige bølge. Eller måske en tegning lavet med egne hænder, efter et stykke tid vil inspirere nye præstationer.

I soveværelset spiller en sort træbræt rollen som en lys indretning. Lovers kan trække sammen på et bredt lærred eller efterlade individuelle ønsker om kærlighed til hinanden.

Tavle i det indre af loftet

Unik indretning

Kvalitativt kan det lille wallboard ændre situationen i ethvert rum: i køkkenet, i korridoren, i børnenes værelse eller endda på toilettet. Men et stort tavle er særligt imponerende, hvor beboerne i lejligheden kan skabe deres egne "mesterværker" med egne hænder.

Overraskende vil hver ny tegning forvandle rummet uden anerkendelse. Selvom der ikke er nogen talentfulde kunstnere blandt husholdningerne, er simple mønstre, abstraktion, simple ornamenter eller figurer ikke værre end store og realistiske bil
leder.

Magnetisk skifer
Tavle i minimalistisk stil

Dog vil barnet få særlig glæde af hele denne kreative proces. I undervisningsøjemed kan barnet uddelegeres som en "særlig vigtig opgave". Hans mission (hver dag, hver uge eller som besluttet af familierådet) til at ændre design af lejligheden, skabe nye tegninger.

Selve processen vil bringe barnet og hans forældre meget glæde. Derudover vil det mindste familiemedlem vide, at der er givet ham et bestemt ansvar i huset, hvilket er et vigtigt øjeblik i opdragelsen af ​​barnet.

Tavle vedhængstav

Former og materialer til kreativitet og indretning

Den traditionelle form er et rektangel eller en firkant. Det mest populære materiale er træ. Den enkleste og mest populære model er et walled skole tavle til børn.

Når det færdige kridtbræt er valgt i indretningen, er det vigtigt at tage højde for dimensioner først og fremmest med henvisning til rummet i selve rummet samt tilstedeværelsen af ​​andre genstande i rummet. Det er ikke nødvendigt at placere bordet på væggen. Et lyst element kan indskrives i kabinetdørens dimensioner, hvorved møblerne får et ekstravagant udseende og forbedrer funktionspotentialet.

Tavle i indgangen af ​​gangen
Tavle i det indre af Provence

Hvis standardkalkpladerne i interiøret kan kaldes klassisk, så er finishen med en bestemt skifermaling meget mere progressiv og moderne. Det særegne er, at farvestoffet falder godt på enhver overflade, fra den ubehandlede væg i korridoren til den helt nye køkkendør.

Griffin Kalkbrædder kan laves i enhver størrelse og form, tilpasset de enkelte kendetegn ved hvert værelse. Faktisk udgør tørringsmaling et groft lag, som du kan tegne.

Forresten kan sådanne statiske kalkplader til huset omdannes til et billedpanel. Hvis du trækker kede og brættet som sådan ikke længere er relevant, kan du sætte billeder på et sort lærred. Komplet sådanne installationer 3D klistermærker, forskellige anvendelser og andre interessante dekorative elementer.

Tavle med tegninger i interiøret
Tavle i det indre af soveværelset

De mest dristige fantasier

Til kreative eksperimenter er et køleskab med slidt belægning også egnet. Efter en magisk transformation vil det se imponerende ikke kun i køkkenet.

Mange ejere af små lejligheder, der forsøger at passe i køkkenet flere møbler, har ofte et stort køleskab i korridoren, gangen eller endda stuen. Nu er det ikke bare et lagerhus for produkter, men også et tegnebræt: en børns zone for kreativitet og helt nødvendig "til au pair".

Tavle i soveværelset

En anden dristig beslutning: dække det indre dørblad med skifer og magnetiser overfladen. Så det viser sig at være et tosidet magnet-kridtbræt. For børn - et rigtigt fund.

Kritbeklædningen kan helt ændre de gamle retters udseende. Du kan bruge noget som hovedfag for forsøg: gamle beholdere til krydderier, krus, skåle, skåle, beholdere til korn og endda enkle dåser. Ingen vil kunne bruge sådanne attributter til deres tilsigtede formål, men at lave en installation på køkkenhyllen vil være den rigtige idé.

Kridtvæg i køkkenet

Hvordan laver man chalky-indretning til maleri?

Magnetisk tavle til børn udmærker sig med endnu en vigtig fordel. Denne lyse egenskab af det moderne interiør kan købes for latterlige penge. Derudover er der adskillige måder at tilføje zest til interiøret:

  1. Køb et færdigt produkt i butikken. Det magnetiske skiferboard vælges normalt under hensyntagen til rummets parametre;
  2. Ved hjælp af etiketter med skifer tekstur håndteres alle overflader og genstande i huset af sig selv. Gennem filmen kan du ændre skabsdøren eller en lille del af væggen;
  3. At male den tilberedte overflade med skifermaling. Farvesammensætningen er let at arbejde med, så børn kan male det meste af den frie væg og omdanne det til et "evigt" maleri for unge kunstnere.

Hver mulighed er praktisk og attraktiv på sin egen måde. Fordi det, som personen i sidste ende vælger, vil afhænge af stemningen og farven på rummet, hvor en ny, fængselig indretning vil blive placeret.

Tavle over bordet i interiøret
Tavlen på hoveddøren

Om mangler

Før magnetisk tavle vil være centrum for den æstetiske tiltrækning af rummet, skal du huske om nogle ulemper, der er forbundet med indretningen udsigt. Generelt er der flere vigtige mangler:

  • Den mørke overflade giver et dyster rum (det er vigtigt at slå den sorte klud korrekt ind i huset)
  • Under aktiv drift er æstetikpladen dækket af ridser fra farveblyanterne;
  • En grov overflade er nogle gange svært at rengøre fra et mønster for at anvende et nyt ornament. Whitish pletter kan undertiden ikke fjernes selv med en våd klud;

Skiferboardet er en rigtig støvgenerator. I børnenes værelse og i køkkenet vil denne egenskab være særlig snedig og vil tilføre værtsindehaveren af ​​arbejdet. Glem ikke om farveblyanterne, hvis spor kan findes overalt. Hvis huset er små børn, vil de med glæde smadre det hvide støv rundt om huset.

Kretskort i form af en stjerne

Dem, der ikke er bange for sådanne mindre vanskeligheder, kan sikkert påbegynde kreative eksperimenter og supplere deres lejligheder med en ny eksklusiv indretning. Når tegnebrættet keder sig, kan det omdannes til et andet element til at dekorere rummet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 1