Stucco i loftet – den originale løsning til ethvert interiør (22 billeder)

De gange, hvor lister pryder kun lofterne i meget dyre huse, har længe været tidligere. I dag ses det i kontorlokaler og konventionelle lejligheder. Dette skyldes det faktum, at billigere materialer har dukket op, som gør det muligt at dekorere loftet med stukkestøbning selv for personer med en lille indkomst.

Fretwork i barok stil

Stucco i klassisk stil

For flere århundreder siden blev lofterne dekoreret med stucco, lavet af sten eller dyr mørtel. I dag kan du lave en støbning af loftet med stucco fra:

  • gips;
  • polystyren;
  • polyurethan.

Før du køber denne eller den slags stucco, skal du gøre dig fortrolig med fordelene og demeritterne for hver af dem. Se ikke kun udseendet på stucco - analyser dets egenskaber. Undersøg f.eks. Hvordan et bestemt materiale opfører sig ved lave temperaturer. Pludselig vil dit hus nedbryde varmesystemet, og et par dage i rummet vil ikke blive opvarmet. Du skal tage højde for enhver force majeure.

Stucco støbning med blomster

Indretning i loftet

Fretwork fra polyurethan

Polyuretanstik er meget smuk, fordi det ligner en rigtig sten. Det er let og alligevel stærkt. Hvis du køber en sådan stucco, behøver den ikke at males - den ser meget præsentabel ud.

I dette tilfælde er polyurethanen godt dækket med maling, ideelt lige lag. Med polyuretanlister er det meget bekvemt at arbejde. Dette materiale smuldrer ikke og slår ikke, og på det fra små indvirkninger går der ikke revner. Hvis du vil lave et rigtig godt loft i lejligheden, skal du vælge nogle af dets elementer med guld eller kobbermaling. Så vil interiøret se endnu rigere ud.

En stor fordel ved dette materiale er dets høje modstand mod temperaturændringer. Han er ikke bange for høj luftfugtighed og kraftig frost, så de dekorative elementer af polyurethan kan dekorere facaden af ​​bygningen. Forestil dig, hvor meget ville det koste at dekorere ydersiden af ​​huset med dyre stenstøbning.

Stucco i geometrisk form

1

Gips stuck på loftet

Stucco fra polyurethan er ikke bange for stigende temperaturer. Materialet smelter ved +300 grader, så disse dekorative elementer kan monteres under lysekronen og lamperne - de brænder og smelter ikke jævnt med langvarig brug. Dekorative elementer af polyurethan ændrer ikke farve selv ved langvarig udsættelse for sollys og er ikke bange for fugt, så de kan vaskes.

Fretwork på loftet i stuen

Fretwork på loftet i interiøret

Stucco støbning

I det indre af både huset og lejligheden ser godt ud og gipset støber på loftet. Dette materiale har mange mangler, men der er betydelige fordele. Gips er naturlig, hvilket betyder, at det er helt sikkert materiale. Det udsender ikke nogen skadelige stoffer, er lugtfri, absolut hypoallergen. Gipset brænder ikke og smelter ikke, derfor kan de dekorative elementer der er fremstillet af det, placeres under lysekronen for mange lyspærer. Gips har dog en så vigtig egenskab som hygroskopicitet. Hvis rummet er for fugtigt, tager det væk overskydende fugt, og når luften er for tør - giver den op.

Stucco på loftet på kontoret

Coffered loft fra stucco støbning

Stucco molding på loftet ser rigtig rig og passer ind i ethvert interiør. Det er indrettet med lofter i lokalerne i stil med Provence, Art Nouveau, Barok. Gips er et meget plastmateriale, og der kan absolut laves nogen skulpturer, herunder loftslister. Hvis butikkerne ikke finder noget passende, kan du lave en individuel bestilling til fremstilling af nøjagtigt den stucco, der passer perfekt ind i interiøret. Det er dyrt, men meget originalt.

Gips er et meget skrøbeligt materiale. Hvis du i løbet af arbejdet slipper et element, så vil det blive revnet eller det vil knuse for smedere. Hygroskopicitet er også en alvorlig ulempe.

Malet stuck på loftet

Støbte lister på loftet

Hvis luftfugtigheden er høj, tørrer gipsen ikke ud og kan smuldre over tid, så loftet er ikke dekoreret med badeværelse stucco, et værelse med en swimmingpool, et bad eller udendørs. Hvis du ønsker at dekorere interiøret med gipsstøbning, skal det behandles med en særlig løsning. Gips er et meget dyrt materiale, og udformningen af ​​lofter med stukkegods fra gips kan være meget dyrt - ikke alle har så kongelig indretning på lommen.

Stuck på det falske loft

Skum polystyren lister

Til design af moderne interiør anvendes polystyren eller polystyren aktivt. Det er ret fleksibelt, meget let og sammenlignet med gips og polyurethan, det er billigere flere gange. Stucco fra polystyren er ikke bange for temperaturændringer og høj luftfugtighed. Det er meget nemt at arbejde med: det er hurtigt monteret takket være dets lette vægt og specielle materialestruktur. Dette materiale tjener i meget lang tid. Ved korrekt brug vil loftdesignet med støbningstape glæde dig i mange år.

Stucco polystyren i loftet

Stucco støbning af polyurethan i loftet

Med et stort antal fordele er polystyren brandfarlig. Denne stucco er bange for ild, så den er ikke placeret i nærheden af ​​armaturerne og under lysekronen i lofte
t. Det er også meget billigere end gips eller polyurethan, men det ser også ikke så præsentabelt ud. Det kan ses i nærheden at stukken er lavet ikke af dyrt materiale, men af ​​almindeligt skum. For at forbedre udseendet kan det males med maling for at matche loftets eller vægernes farve. Så bliver indretningen endnu smukkere og interessant, og loftet vil ligne lofter i paladser og rige gods.

Stucco støbning med guld på loftet

Fretwork på loftet med et maleri

Hvordan laver man stucco?

Det er ikke nok at vælge et dyrt stucco, du behøver stadig ikke at lave en fejl ved at købe en sammensætning, som den vil blive fastgjort til loftet. Der er ikke behov for at gemme. Det er bedst at købe stucco og klæbemiddel sammensætning af en producent. Hvis ikke, så spørg salgspersonalet at rådgive dig og vælge den rigtige løsning.

For at fikse støbning af polystyren og polyurethan brug "flydende negle", kitt eller andre moderne limløsninger. Før du reparerer det, skal du justere, rense og tørre væggene. Den er kun fastgjort til helt flade og absolut rene overflader.

Til gipsplejestykker har vi brug for en løsning, der kan modstå vægten af ​​meget tunge elementer. Det er klart, at gips vejer meget mere skum, så "flydende negle" for dets vedhæftning vil ikke fungere. Før fiksering af gipsstøbningen behandles overfladen med en opløsning af PVA og gipslim. Nogle gange er det knyttet til dowels, men dette arbejde skal udføres med mindst to eller tre.

Støbt udgang på loftet

Stucco roser i loftet

I dag er stræklofter med stucco ret populære. De er ikke så dyre, men betydeligt omdanne interiøret. Kun på lofter er det umuligt at lave en gips - det er nødvendigt at bruge lette efterbehandlingsmaterialer, helst polystyren.

Stucco i hjørnet på loftet

Dekoration af loftet med stucco

For visuelt at hæve loftet og tegne en kant imellem dem, kan du vedhæfte en smal gardinstang (loftlister) lavet af skum. Stretch stof er meget blødt, så de dekorative elementer behøver ikke at blive fastgjort til det, men til væggen. Arbejdet er en juveler, men hvis du gør det omhyggeligt, vil loftet se anderledes ut.

Og strækloftet kan dekoreres med lette rosetter lavet af skumplast. For at få det til at se godt ud, skal stikket ikke optage mere end en fjerdedel af loftet og overstige i diameter 80 cm.

Forgyldt stuck på loftet

Hvis du vil have indretningen af ​​din lejlighed til at blive mere aristokratisk, skal du bruge stukkestøbningen til loftets indretning. Selv små genstande kan dekorere rummet og gøre interiøret mere interessant. Ved hjælp af stucco kan du også skjule fejlene i loftet, maske revner og ujævnheder. Vær ikke bange for at eksperimentere og dekorere dit hus, så det vil være rigtig rart at være i det.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 − = 66