Potter til blomster: En kompakt have i huset (32 billeder)

Potter til blomster - er et integreret element i prydplanter. I dag tilbyder forbrugermarkedet en bred vifte af potter. Alle er opdelt i to store grupper: til indendørs og udendørs brug. Mange mennesker involveret i planteavl, opstår spørgsmålet, hvordan man vælger en blomsterpotte. Hvis du har dygtige hænder, eller du er en kreativ person, kan du lave potter til blomster med dine egne hænder. Før du køber en tank, skal du bestemme følgende egenskaber:

  • Gulv eller væg (hængende) udsigt.
  • Materiale.
  • Størrelsen.
  • Form.
  • Farve, design.

Hvid Blomsterkrukke

Stor blomsterkrukke

Farverig blomsterkrukke

Populære materialer til potter

Gryder til indendørs blomster og udendørs brug kan laves af mange forskellige materialer. De fleste af de præsenterede muligheder er lavet af plastik, keramik, glas, træ og beton. Hvert materiale har sine fordele og ulemper.

Plastpotter til blomster eller potter bruges ofte til blomster på vindueskarmen. Dette materiale er let, økonomisk, perfekt bevarer form og varme. Plast kan have en bred vifte af konfigurationer. For blomster er en plastikpotte en glimrende løsning. Anlægget i denne kapacitet føles behageligt.

Blomsterkande med indretning

Flower pot decoupage

Lerkrukker til blomster er noget dyrere i forhold til den første mulighed. Den givne variant er mere holdbar, stærk, passerer luft, holder fugt og kan bruges til forskellige planter. Produkter fremstillet af ler kan have en anden størrelse.

Blomsterkrukke fra et træ

Blomsterkrukke med skifer

1

Et sådant materiale som keramik er æstetisk attraktivt og naturligt. Den eneste ulempe er skrøbelighed. De mest almindelige gulv keramiske potter til blomster med en palle. De er i stand til med succes at supplere ethvert interiør.

Blomsterkrukke i øko-stil

Blomsterkrukke i etnisk stil

For de epifytiske planter er glaspotter perfekte. At vælge en sådan glaspotte er nødvendig med en åbning til autopow. Denne betingelse er obligatorisk. Glaspotter er smukke og har en bred vifte af valg.

Blomsterkrukke i form af en figur

Blomsterglas

Du kan også købe originale blomsterpotter fra et materiale som træ. Træpotter er en glimrende løsning til hjemmets farver. Træet passerer perfekt luft og bevarer fugt. Det er egnet til dyrkning af en bred vifte af prydplanter.

Blomst ler pot

Flower Stone Pot

Produkter fremstillet af jern eller beton med en palle anvendes hovedsageligt til konstruktionsformål. De er ret tunge og bruges ofte som gulvpotter. Potens materiale skal vælges på grundlag af registreringen af ​​plantens formål.

Smidde krukker vil være en værdig dekoration af dit interiør. Hvis farverne ser ud til at være kedelige, skal du være opmærksom på de smedede modeller. Smedede gryder eller gryder ser udsøgte og dyre ud. De er holdbare, brænder ikke ud i solen og kendetegnes af forskellige former.

Blomsterkarameterpotte

Typer af potter: gulv og væg

Derudover klassificeres alle potter til planter i gulv og væg. Væg, suspenderede modeller bruges i de fleste tilfælde til klatreplanter. Klatreplanter i dette skib føler sig mest behagelige. Sådanne gryder er fremstillet af en lang række materialer og som regel udstyret med blomsterpotter.

Blomstrød krukke

Flower Round Pot

Med interiøret i tankerne kan du bygge potter med egne hænder. Kashpo kan have en bred vifte af designs. De bruges hovedsageligt, når det er svært at vælge den mest passende blomsterkrukke til planten. Gulvstående store gryder til blomster er rummelige og er ofte lavet af ler eller keramik.

Blomsterkrukke i form af en ræv

Blomsterkrukke med burlap

Formen af ​​en tank til blomster

Formen af ​​potter til planter er præget af en lang række valg.

Glaspotter eller et hvilket som helst andet materiale har fortrinsvis en cylindrisk form. Faktum er, at denne formular er den mest hensigtsmæssige til transplantation. Hvis du vil kompakte placere en række store blomster ved siden af ​​hinanden, vil firkantede eller rektangulære gryder fungere fint. Den mest ubelejlige fra operativsynspunktet er et fartøj i form af en bold.

Blomsterkrukke fra metal

Blomsterkrukke i minimalistisk stil

Sådanne modeller er som regel ophængt af glas. Denne form er æstetisk attraktiv og interessant, men transplantation af blomsten vil være ret problematisk. Det er yderst vigtigt, at puljen svarer til plantens form. Potter kan være høje, brede, flade, smalle, lange osv. At kende funktionerne i plantevæksten kan du finde den bedste løsning.

Blomst plastkande

Blomstervognekande

For at gøre det lettere at placere meget ofte kan du finde vinklet, multi-tierede hængende potter. Til planter med et overfladisk rodsystem anvendes ofte blomsterbeholdere i form af kryds, sko og bogstaver C.

Standard moderne paller er ofte udstyret med et automatisk vandingssystem. Denne mulighed med autoplay er meget praktisk, hvis ejeren af ​​huset skal forlade i lang tid. Selvpolerende anlæg i dette tilfælde vil ikke dø. Kapaciteten med automatiske vandingsarbejder skyldes, at der er monteret en speciel mekanisme i konstruktionen. Det automatiske vandingssystem sikrer, at væsken kommer ind i rodsystemet gennem pallen.

Flower hængende gryde

Valg af potens farve og design

På plantens vækst har den absolut ingen indflydelse en faktor som farve. Valget af en krukke af denne eller den samme farve bestemmes af indretningens egenskaber. Universalfarver - hvid, mælkeagtig, brun, gennemsigtig.

Hvis interiøret er stramt og koncist, er det tilrådeligt at give præference til en vase uden tegninger. Til indretningen i Provence stil vil hvide skibe, lilla, rosa skibe i alderen under antikken passe. Moderne designløsninger, moderne, højteknologiske giver mulighed for brug af lyse accenter i interiørdesign.

Blomsterkrukke fra pinde

Blomsterkande af vinstoppe

Potter til krøllede blomster skal perfekt matche væggenes farve. Når du vælger en gryde, skal du være opmærksom på, at planten selv ikke går tabt på baggrunden. Alt skal se harmonisk ud. Korrekt udvalgt beholder til planter på væggen eller vindueskarmet vil dekorere interiøret og fylde det med komfort.

Blomsterkrukke i Provence stil

Blomsterkrukke med mønster

Anbefalinger til valg af reservoirstørrelse

Efter at have bestemt form og farve på hængende eller gulvgryden, er det nødvendigt at tage sig af valget af den optimale størrelse. Bemærk at potten ikke skal være for stor.

For husholdningsplanter er det bedre at vælge en beholder før transplantationen, hvilket er ca. 1-2 centimeter større end den forrige. Hvis reservoiret er meget stort, vil jorden over tid begynde at oxidere, og planten vil dø.

Street flowerpots har som regel store parametre og mængder. De er primært beregnet til dyrkning af trælignende planter. Sådanne haven potter til blomster er hovedsageligt lavet af stærke og holdbare materialer: sten, ler. En stor gryde er en glimrende opbevaringszone til et kraftfuldt rotsystem, det vil gøre bagagerummet mere stabilt.

Blomsterkrukke i haven

Blomsterkrukke i form af en ugle

Potens højde bør vælges på grundlag af selve plantens vækst. Potter til krøllede blomster foreslår ofte brugen af ​​vægbeholdere af lav form og lille størrelse.

Blomsterkrukke fra tekstil

Blomsterkrukke med et mønster

Smukke gryder med egne hænder

Hvis du har fritid i arsenalet, kan du selv lave usædvanlige blomsterpotter. Efter at have vist kreativitet og opfindsomhed kan du gøre almindelige potter eksklusive. Overvej de vigtigste måder, hvorpå og hvordan man laver en blomsterpotte:

  • Gør planter til blomster fra plastflasker. Det kan hænge eller gulvprodukter. Dette er en glimrende mulighed for balkon blomster. Tag en almindelig plastflaske, skær halsen til det ønskede niveau. Du kan dekorere plast med en klud, maling osv.
  • Balkon krukke af metal dåser. Dette er en budgetmetode. Banker skal vaskes, slippe af med klistermærker. Vi maler beholderen med akrylmaling af den rigtige farve. I bunden af ​​dåsen kan der laves huller ved hjælp af negle og en hammer. Gryden bliver meget elegant og ser godt ud på balkonen.
  • Gipspotte. Teknologien til fremstilling af en gips beholder ligner en cement- eller betonprocedure. Til arbejde vil det være nødvendigt at arm med gips, plastbeholdere af forskellig størrelse og vand. Vi tager en stor beholder og smør den med olie. Så sætter vi et skib med mindre parametre i denne beholder. Vi udsætter et nyt niveau og hæld udkastet. Nu skal du vente, indtil gipsreservoiret er størknet. Gipspotter ser meget udsøgte ud. På lignende måde kan betonbeholdere fremstilles.
  • Stilfuld gryde af trægrene. En sådan tank er egnet til en villa, balkon eller chalet-stil interiør. Det er nødvendigt at tage enhver kapacitet af den rigtige størrelse og omkring den for at gøre en hud lavet af grene. Du kan fastsætte grene på limen. Potterne lavet på denne måde ser spektakulære ud. Du kan gøre interessant omslag fra ethvert praktisk materiale.

Ved køb af en beholder anbefales det at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​et hul i panden. Uden denne nuance kan din plante dø. Efter at have købt en ny gryde anbefaler eksperter at behandle det med en svag opløsning af kaliumpermanganat til desinfektion. Paller skal rengøres regelmæssigt, fra tid til anden dræner vandet.

Blomsterkrukke af guldfarve

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 + = 31