Mursten i det indre (56 billeder): Smuk kombination i designdesign

Mange tror, ​​at i design af en lejlighed er det ikke værd at bruge en mursten, fordi den ser ujævn, kold ud og har en slags ufærdigt udseende. Denne erklæring er imidlertid svært at være enig i, fordi modstand eller naturlig mursten kan skabe en kontrast i det indre af lejligheden, tiltrække opmærksomhed for sig selv, gøre dekorationen naturlig, spektakulær og eksklusiv. Derudover er der mere end en stil, hvor tilstedeværelsen af ​​murværk er en vigtig komponent.

Murvæg i en lys stue

Hvide mursten i det indre

Sort murvæg i det indre

Væg af rød mursten i interiøret

Mursten i køkkenet

Teglsten i interiøret kan betragtes som en bizar dekoration, ekspressiv accent eller historisk værdi. Ved hjælp af de grundlæggende principper i design, ved hjælp af en mursten er det muligt at give unikhed til ethvert rum, der vil være utroligt attraktivt i sin egen ufuldkommenhed.

Teglsten har sin egen karakter og er perfekt kombineret med enhver stil: Det er en moderne, klassisk eller blandet stil. I udformningen af ​​stuen, gangen, korridoren, soveværelset eller køkkenet kan du bruge malet, alderen eller naturlig, rød eller lys mursten.

Rød mursten i køkkenets indre stimulerer appetitten
Hvid mursten og træhylder i stuen

Dekorativ mursten i det indre

Mur murværk i interiøret

Malet mursten

1

Mursten som et element af indretning

I moderne design kan en anden kombination af murværk og andre overflader anvendes.

 1. Den mest kreative løsning i det indre af lejligheden vil være brugen af ​​almindelige murvægge. Væggene i det nye hus kan efterlades "jomfru", lidt rydde dem af forskellige små forurenende stoffer, der bevares under konstruktionen. I tilfælde af et gammelt hus skal væggene rengøres grundigt ved først at fjerne hvidvask, primer og gipslag. I dette tilfælde bør du vide, at mursten er i stand til at bryde ned under indflydelse af negative faktorer. Det er derfor, at de "blotte" vægge i huset, der er lavet af naturlige klodser, skal behandles med passende beskyttelsesudstyr.
 2. Facing mursten er præget af en række forskellige teksturer, former og farver. En sådan dekorativ mursten i det indre af lejligheden kan bruges til opførelse af skillevægge, søjler, pejsudstyr, skabe nicher med hylder eller til at lægge et lille fragment af murværk på væggen. Facing dekorative mursten kan bruges til ethvert værelse: stue, hall, korridor, soveværelse eller køkken. Sådan kunstig modstående mursten har etableret sig som et meget holdbart, miljøvenligt, slidstærkt materiale med en bred farvepalette samt den rigtige form.
 3. For nylig brugte i det moderne design af huset ofte glas mursten. Glasenheden kan være gennemsigtig, mat, grå, rød, gul eller grøn. Sådan en dekorativ mursten i interiøret kan fylde med lys nogen plads i lejligheden. De bruges ofte ikke kun til at dekorere stuen, gangen eller korridoren derhjemme, men også til zonering af et separat rum. For en lille lejlighed kan udsmykningen i form af en bølgeparti opdelt som et element af dekoration eller en solid skærm.
 4. Den billigste og nemmeste måde at anvende murværk fra mursten i indretning kan tjene som almindeligt tapet, der har en mursten. En sådan efterligning giver ikke et naturligt udseende, men denne udsmykning af lejligheden vil være interessant og tiltrække opmærksomhed.
Den sædvanlige mursten i stuen med pejs
Grå mursten i stuen
Teglbue mellem køkkenet og spisestuen

Mursten i det indre af huset

Køkkenforklæde af mursten

Området af murværk i det indre

Facing, alderen eller klinker mursten kan bruges i designet af ethvert værelse i huset: stue, hall, korridor, soveværelse eller køkken. Det vigtigste er at rette det angitte problem korrekt op, så det endelige resultat bliver højdepunktet i huset og passer tydeligt ind i det opfattede interiør.

 1. Køkkenet. I køkkenets design kan fantasi være ganske "roam". Mursten i køkkenets indre vil se helt oprindeligt ud, omgivet af køkkenapparater. Dekorativ mursten i indretningen her hjælper med at zonere rummet, og fremhæver området for spisebordet. I dette tilfælde kan du vælge en anden farvekombination i indretningen, f.eks. Brug den grå, sorte eller hvide farve på teglstenen. Det vil se flot flise under murstenen. Teglsten kan hjælpe med at opbygge en køkkenø, den kan udstyres eller bruges som et bord ved at installere en bordplade. Brick fliser - fremragende finish til området af køkkenet forklæde mellem vægskabe, apparater og arbejdsområder. Hvis du ikke har hængende skabe, så vil et murstenforklæde smukt pryder hele vægg
  en.
 2. Entré. Mursten fliser med en "ruineret" kant vil være et glimrende element i zoning af køkkenet og gangen. På de udsatte mursten i gangen vil man effektivt se dekorative stearinlys. Brick dekoration hvid eller lys farve i gangen ser meget imponerende ud.
 3. Stue. En mur af hvid eller anden mursten i det indre af stuen kan blive en fremragende baggrund for elegante teknikker, møbler og tilbehør. Varme, hygge og komfort vil blive præsenteret af en pejs i stuen, for hvilken gips dekorative mursten er brugt. Den græske stil i stuen vil fremhæve gips mursten og søjler, der spiller rollen som spændende indretning eller skillevægge. Gips mursten eller en skillevæg af glas mursten også usædvanligt skelne mellem køkken og stue.
 4. En murvæg i det indre af soveværelset vil også være passende. Hvid mursten i det indre af det moderne soveværelse vil kun tilføje charme. I en lejlighed på to plan kan du lave en stor mursten i stedet for en dør til soveværelset. Mursten i soveværelset er bedst egnet, hvis du opretter en skandinavisk stil, loftsstil, land eller provence.
 5. Badeværelset. På grund af modstanden mod temperaturændringer og fugtbestandighed kan murværket også bruges til et rum med høj luftfugtighed. For eksempel passer en mursten af ​​mursten eller murværk perfekt ind i badeværelset. Glasblokke er kendetegnet ved deres høje styrke, da de kan bruges til at dekorere gulvet ved hjælp af varme samt yderligere belysning. Efterligning af murstensværket vil også se spektakulært ud på badeværelset.
Mursten i køkken design
Murvæg i et lyst køkken
Murværk i design af moderne køkken
Grå mursten i køkkenets indre
Mursten i det indre af gangen
Hvid mursten i gangen design
Mursten i gangen
Mursten i det indre af stuen
Lys mursten i det indre af stuen
Grå mursten i moderne stue design
Hvid mursten i udformningen af ​​stuen
Mursten mure og loft i stuen
Mursten i soveværelset design
Hvid murvæg i udformningen af ​​et toværelses soveværelse
Hvide mur og lys tapet i det indre af soveværelset
Hvide murvæg i det indre af et lyst soveværelse
Rød mursten giver soveværelset hygge og dynamik
Billeder og billeder på en murvæg i det indre af et soveværelse
Efterligning af en mursten i badeværelset
Efterligning af en grå mursten i badeværelset

Teglsten i loftet

Mursten i jugendstil

Orange mursten

Farve af mursten til dekoration

Mu
rvægge behøver ikke nødvendigvis at være rødbrune. Kombinationen af ​​farver, den valgte stil her kan være anderledes, så murstenes farve kan være alt: hvid, grå, sort og endda farveløs. For eksempel vil en hvid murvæg i det indre af soveværelset gøre rummet rummeligt og lyst. Derudover kan murstensmure males. Så mørkeblå, brune eller maroonfarvede mursten i soveværelsesindretningen vil skabe en romantisk atmosfære med et glimt af stearinlys.

Det vil være interessant at se på murværk eller efterligning af en grå mursten. Denne simulering er perfekt til udformningen af ​​gangen. Generelt bør farven til mursten vælges afhængigt af den individuelle smag, dit humør og stilen i rummet.

Rød mursten i det indre af et moderne soveværelse
Hvidmalet mursten i et industrielt interiør

Mursten i stuen

Mursten i det indre

Mursten på kontoret

Hylder af mursten i køkkenet

Halvcirkelformet mur i køkkenet

stilarter

 1. Naturligvis er murstensværket perfekt kombineret i loftet. Loft stilen antager, at det er den gamle mursten, der er nøglen til udsmykningen af ​​lokalerne.
 2. Skandinavisk stil indebærer også brugen af ​​murværk. Du kan gøre en let accent på væggene, men uden kontrasterende forskelle. Her er den bedste mursten, der har en kombination af lyse farver, grå og sort.
 3. Ethnics. Brick fliser - dette er stadig en effektiv og udtryksfuld måde at genoplive interiøret, blødgøre den hårde industrielle karakter og fjerne fra denne stil overdreven sværhedsgrad.
Mursten rød mur i loftet interiør

Mursten rød mur i loftet interiør
Mursten i en hyggelig hems
Murværk i loft design
Murværk i skandinavisk lejlighedskonstruktion
Tegl i skandinavisk skandinavisk design
Hvid mursten i det skandinaviske interiør
Rød mursten i det etniske interiør

Grå mursten i det indre

Teglsten i stil med en shebbie-chic

Væg lavet af alderen mursten

Mursten i soveværelset

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

62 + = 64