Malerier fra klud: fra simple lærred til udsøgte kunstværker af japanske håndværkere (26 billeder)

Det var meget fashionabelt at skabe et individuelt design af rummet. Enhver indretning lavet af egne hænder kan være et højdepunkt i situationen og give rummet en unik forfining. Og det gælder fuldt ud for malerier af stof. Hvis du harmonisk bruger / kombinerer stoffer, så ser produkterne dyre og stilfulde ud.

Billede fra et stof med applikation

Maling af stof i sort og hvid

Egenskaber af malerier fra klud

Sådanne ting er meget praktiske og ikke meget dyre. Da man for at skabe et storslået menneskeskabt arbejde ikke kræver store stykker væv. Bliver ved at sy, unødvendige tøj fra forskellige stoffer - alt går i spil. Hvis billedet er lavet af nyt materiale, skal du ikke spilde tid på lille, fordi billig stof og se beskeden ud, og det kan nemt brydes.

Billede fra et stof med et geometrisk mønster

Dekorerer døren med en klud

På grund af den enkle fremstilling af malerier fra stoffet med egne hænder, kan sådanne ting let oprettes af nybegyndere. Selvfølgelig, det kræver tålmodighed og praksis, men den vigtigste komponent i fremtidens mesterværk er en kreativ inspiration, fordi det er et fly af fancy vil bidrage til at skabe en usædvanlig billede.

Kreativitet er interessant og efterspurgt til enhver tid. Mode og stilarter ændres, men individualiteten har altid været, er og vil være i pris.

Billede fra stof i stil med øko

Maling af stof i etno stil

1

Gør malerier af stof nemt og enkelt

De mest almindelige muligheder for rammen eller fundamentet er træ og polystyren. Når man vælger det, tages der i betragtning, at trærammerne er lige, og de holder stoffet bedre. For et billede på et skum er der ikke behov for en ramme (stoffet presses til en blød overflade). Valget er bestemt af teknikken til at gøre fremtiden billede.

Blåt mønster af stof

Maleri fra stoffet i interiøret

Fabric forberedelse er det vigtigste og specielle øjeblik. Hvilken type tekstil er foretrukket, håndværkeren beslutter sig selvstændigt på baggrund af ideen, den fremtidige udnævnelse af et mønster af stof (som en indretning eller gave). Som en mulighed er det værd at være opmærksom på materialer med et lyst tryk eller et usædvanligt mønster / ornament. Sommetider stoffet mønster er allerede selvforsynende tema til at skabe et billede, er det ikke underligt nogle succesfulde designere er lignende dekorative teknikker til at skabe en harmonisk indretning.

Ved brug af træramme skal stoffet være større end rammemåttet med 7-10 cm (det afhænger af tykkelsen af ​​træstængerne).

Så for at gennemføre ideen i livet har du brug for:

  • ramme, skåret stof;
  • saks, en møbler hæftemaskine, små negle, en hammer.

Et stykke klud strækkes forsigtigt. Dette vil hjælpe med at undgå opblødning og blå mærker i billedet. På de retfærdige tekstiler lægger vi rammen og forsøger at efterlade en jævn bestand af materiale fra alle sider.

Billede fra et stof med dekorative sten

kinusayga

Stoffet er gemt (ikke at være flettet) og lagt på baren. Materialet er fastgjort med en hæftemaskine. Så stoffet er gemt og lidt strækket til baren fra den modsatte side. Lerret er naglet af en hæftemaskine. På dette stadium, bør du forsøge at undgå dannelse af "bobler" og stof forvridninger, så første materiale er fastgjort i hjørnerne og i midten af ​​de trælameller, og derefter yderligere banespændingen er reguleret, og det er ofte naglet til rammen.

Billeder fra stofstykker

Maling fra tekstilbånd

På lignende måde er stoffet fastgjort omkring rammens omkreds. Billedet er klar og kan dekorere rummet.

Efter et stykke tid på lærredet kan du indsætte appliqués fra stoffet. Så billedet vil understøtte ændringer i ejerens indre eller stemning og vil altid forblive relevant.

Et billede af kludflapper

Billede fra et væv i form af valmuer

Hvordan laver man et farverigt billede af rester af væv?

For sådanne produkter er det bedre at bruge skumplast. Denne teknik til at skabe malerier kom til verden fra Japan og hedder kinusayg (du kan sige lappearbejde uden en nål). Det var japanskens ønske at bruge dyr klud fra gamle kimonoer og forvandlet til ægte kunst.

Maling af stof i marine stilistik

Stilleben af ​​klud

At arbejde det er nødvendigt at forberede en tegning, loftplader fra skum med en flad mønster, breadboard kniv, saks, blyant, lim, syning pins, en ramme til en passende størrelse billeder.
En kar
tonbase fjernes fra rammen og klæbes til skummet. Overskuddet er afskåret, og emnet lægges i 2 timer under pressen.

  1. Skummet er dækket af et lag lim og billedet limes.
  2. Med en kniv skæres hver linje forsigtigt gennem mønsteret. Vi skal forsøge at sikre, at dybden af ​​rillerne ikke overstiger 5 mm.
  3. På billedet er udvalgte kludstykker. De udskærer detaljerne i tegningen (2 mm kvoter er tilbage langs delens kontur).
  4. Et stykke klud lægges på det tilsvarende område af skummet og presses ind i de forberedte riller. Undgå pludselige bevægelser for ikke at skære stoffet og beskadige skumlaget. Fyld billedet fra strimlerne fra midten, ellers kan de ekstreme detaljer falde ned under arbejdet.
  5. Alt lærredet på billedet er fyldt. Et klar billede indsættes i rammen og hænger på væggen.

Når man laver lignende værker, er det ikke nødvendigt at tage færdige billeder. Du kan tegne mønstre / ornamenter alene.

Stof mønster lavet af garn

Tredimensionale malerier fra klud

For at oprette sådanne produkter anvendes alt resterende materiale. På grund af stoffets forskellige struktur skabes en tredimensionel effekt på lærredet.

Som ramme af et billede af stykker stof kan du bruge krydsfiner eller pap. En interessant tegning er valgt og trykt på en farveprinter.

Tredimensionalt billede lavet af klud

Billede fra organza

Billedet limes til underlaget. Fra stykker af klud af forskellige teksturer skæres ud dele af billedet og er klistret på billedet. For at tilføje ekstra volumen kan du lægge stykker af sintepon under materialet.

Det samlende element i billedet er trådene. Flerfarvede tråde til strikning er lagt ud langs konturerne af stofstykker og limet med smeltepunkt. Hvis trådene er stablet stablet langs grænserne af pletter, får du et tæt, flerfarvet billede. Hvis billedet af billedet forudsætter tilstedeværelse af separate luftvolumenafsnit, er trådene ikke klæbet tæt.

Takket være teknikken til at lægge stoffer kan du lave farverige malerier fra stofklister.

Fabric panel

Papegøje fra stof

Tips til at lave malerier fra klud

Materialet bør kombineres med udsmykningen af ​​rummet. Hvis tekstilerne adskiller sig i hovedbakken, skal du vælge et stof med motiver / mønstre, der gentager mønsteret / farven på polstring. Eller omvendt, hvis baggrunden for materialet gentager lokalernes farvepalet, kan tegningerne / ornamentene være kontrasterende designdetaljer.

Maling af stof i Provence stil

Roser lavet af klud

Stemningen på billedet skal nødvendigvis svare til stilen og formålet med rummet. Billeder fra denim vil se godt ud i den skandinaviske stils interiør. Og munter uhøjtidelige blomstermønstre vil perfekt henvende sig til det provencalske design af et rum. Børneværelse er underholdende suppleret med malerier på skum med kompositioner fra geometriske mønstre. Ved sådanne billeder kan man umærkeligt lære et barn at skelne mellem farver og former.

Billede af et stof i soveværelset

Tekstil mønster med libaneser

Det er ikke nødvendigt at bruge kun rektangulære eller firkantede rammer til malerier. Ikke-standard ser en kombination af malerier fra forskellige geometriske former (cirkel, trekant, firkant).

Vintage mønster lavet af stof

Et behageligt træk ved kreativitet er fraværet af inspirationsgrænser. Du kan bruge forskellige materialer og teknikker, kombinere stilarter og mønstre. Og jo længere du gør håndarbejde, jo flere nye ideer og ideer kommer op.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 50 = 58