Maleri på loftet – et højdepunkt i hele interiøret (21 billeder)

Det syntes at reparationen i lejligheden var færdig, og den ønskede komfort og hygge burde allerede mærkes, men noget greb. Situationen ser banal og almindelig ud, der er ingen individualitet - en slags højdepunkt, som kun vil være i dit hjem. At indånde livet i ethvert interiør hjælper med at male loftet. Hun vil fylde lokalet med en særlig betydning og vil præsentere sådan længe ventet komfort til værter og gæster i huset.

Maleri på loftet
Maleri på loftet

Fra dybden af ​​århundreder til et moderne interiør

Skønheden af ​​malet lofter blev værdsat af mennesker for et par tusinde år siden. Det er tilstrækkeligt at huske de majestætiske hvælvede katedraler og kirker, lofter i paladser og slotte. At male loftet, der er tillid til kun fremtrædende herrer. I dag, med et blik på denne herlighed, betagende.

Maleri på loftet

Maleri på loftet

Afhængigt af tendenser i mode og maleri ændrede billedets motiver også sig. I oldtiden blev loftet prydet med antikke guddom, smukke nymfer, scener af fest og jagt. I renæssancen tog malerne grundlaget for de bibelske historier. Til moderne maleri, det mest brugte billede af himlen med skyer eller stjerner, samt blomster og abstraktion.

Når man vælger et mønster, er det vigtigt at overveje formålet med rummet og smag af ejeren. For eksempel i børnenes værelse kan du bruge sjove motiver med eventyrhelter og små dyr, en tiltalende form af himlen med flydende skyer er egnet til et voksenes soveværelse, og komplekse monumentalbilleder ser godt ud i stuen. Alt afhænger imidlertid af smag og personlige ønsker hos husets ejere.

Maleri på loftet
Maleri på loftet

Loftmaleri teknikker

Hurtige teknologiske fremskridt åbner store horisonter for malere. Udseendet af nye farver tilladt at eksperimentere med teknik og materiale. Men de traditionelle metoder til at male loftet og i dag mister ikke deres popularitet.

Maleri på loftet
Maleri på loftet

Traditionelle metoder til loftmaleri:

  • Oliemaling. Historien om deres brug har foregået i årtier. Håndmalede olie maler skaber teksturerede og voluminøse (levende) billeder. Mønsteret påføres med pensel eller rulle. Ulempen ved denne metode er arbejdskraftens og arbejdets varighed (malingen tørrer lang tid).
  • Fresco. Gamle metode til maleri. Billedet påføres det våde gips, hvilket giver maleriet holdbarhed.
  • Tempera farver. Der er tilfælde af maleri med temperament mere end tre tusinde år siden. De blev fremstillet af tørre pulvere (pigmenter) og opdrættet med naturlige produkter (kyllingæg, smør osv.). I dag blev de erstattet af kunstige polymerer. Temperaturer giver dig mulighed for at skabe komplekse nuancer og farver.
Maleri på loftet
Maleri på loftet

Moderne teknikker:

  • Airbrushing. Billedet påføres ved hjælp af en mekanisk airbrush. En tegning kan være af enhver kompleksitet og størrelse. Resultatet er den mest realistiske med fotografisk nøjagtighed af billedoverførsel.
  • Akryl maling. God opløselighed i vand, ikke-toksicitet, hurtig tørring med efterfølgende vandmodstand, mulighed for at bruge udendørs og indendørs, en stor palette af farver og nuancer. Fordelene ved akrylmaling kan ikke overvurderes. Applikationsbilledet har en lighed med olie, men det tørrer meget hurtigere.
  • Glødende farver. Et levende eksempel på teknologiske fremskridt. Et smukt billede på dagtimerne får fantastiske figurer: himlen lyser op i stjernerne og lyser øjnene af eventyrdyr. Et fascinerende og originalt syn.
Maleri på loftet
Maleri på loftet

Loftmaleri til din lejlighed

For hvert værelse er der et par enkle regler for valg af et billede til et maleri. Overholder dem, vil du helt sikkert hente et billede, der er ideelt til indretningen.

Stue og spisestue

I disse værelser, som i andre, vil det kunstneriske maleri af lofter i den klassiske stil tage rod. Billedernes monumentalitet og storhed, bredden af ​​lærredet og opprøret af farver giver din stue et festligt og præsentabelt udseende.

Maleri på loftet

Hvis rummet har et højt hvælvet loft, vil valget af billeder ikke være et problem. En universel baggrund er en solrig himmel med flydende skyer. På et sådant lærred ser du perfekt blomsterelementer, flydende fugle eller motiver i en ånd af luksuriøse barok.

Maleri på loftet

Maleriet udføres bedst indenfor en symmetrisk figur (cirkel, oval osv.) Med belysning i midten. I det klassiske interiør er grænsen stucco i m
oderne lejligheder - gipspladekonstruktioner. I rummet af standardhøjde ser maleriet på fjernplanet på loftet på flere plan ud til fordel. Billedet ser ud til at gå i afstanden.

1
Maleri på loftet

Børneværelse

En universel mulighed for et barns værelse er en himmel med flydende skyer. Loftmaleriet kan overføres til billedet på væggene. Således skabes et integreret billede - den egen verden af ​​den unge ejer af rummet. Føreren vil kunne præsentere et ægte kunstnerisk mesterværk på loftet, hvorpå skyer vil mørke eller lyse med visuel fjernelse af seeren.

Maleri på loftet

Mystisk og uudforsket plads tiltrækker og fascinerer unge. Den stjerneklar himmel med rumskibe, ukendte planeter og deres fantastiske indbyggere vil helt sikkert appellere til børn. Ideelt, hvis mønsteret er lavet med fluorescerende maling. På dagtimerne er loftet bare et smukt billede, og om natten kommer de flerfarvede lys på, og planeterne bliver levende, flydende i den grænseløse kosmos.

For børn i førskolealderen vil karikaturmaleri være passende. For eksempel eventyr tegn eller tegneserie tegn.

Maleri på loftet

køkken

For at male loftet i køkkenet, vil et billede af svævefugle eller en buen med krølleblomster gøre. Et sådant billede ser ud som et malerisk landskab uden for vinduet. Hvis køkkenet er lavet af træ - dette er ikke en hindring for at skabe et smukt loft. Dit køkken "vil flyve" en vinstokke eller grønt vedbend. Meget effektiv, hvis billedet går ind i loftet og væggene. Det samme mønster kan laves på møbler eller gulv.

Maleriet af træloftet vil trække nyt liv ind i det almindelige interiør. Et par streger og penselstrøg og køkkenet vil spille med nye farver, og atmosfæren vil blive fyldt med positive.

Maleri på loftet

Funktioner af lysende lofter

Loftet, der skinner om natten, er malet med fluorescerende og lysende maling. Begge disse materialer er giftfri og oplades fra naturligt lys i 12 timer. Fosforkomponenten lyser i mørke. Men der er stadig forskel på lysende farver.

Maleri på loftet

Lysende maling begynder at lyse efter 30 minutters "genopladning" fra naturlig eller kunstig belysning. Det giver op den akkumulerede energi. Det er denne maling, der helst anvendes til stuer.

For at fluorescerende maling skal gløde, er det nødvendigt at tænde UV-lamperne. Derfor bruges det oftest til at dekorere natklubber, barer eller restauranter.

Maleri på loftet

Hvordan plejer man at male på loftet?

Loftet, der er malet med lysende eller sædvanlig maling, kræver som regel ikke særlig og kompleks pleje. Hvis det er muligt, støv støvet med en ren klud. Billeder skinner i flere år og mere.

Hvis sollyset i rummet er for intens, prøv at dække gardinerne. Så du vil beskytte billedet mod mulig udbrænding.

Maleri på loftet

Det mekaniske eller manuelle maleri af loftet bringer en særlig charme og æstetik til rummet. Overvejelse af den stjerneklare himmel eller vægtløse skyer vil frembyde fred og positive følelser, inden du går i seng.

Monumental klassiske historier eller flydende under fuglens himmel vil være højdepunktet i spisestuen og stuen. Det vigtigste er at vælge en harmonisk form og billede.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

27 − = 24