Lange tæpper – mere hygge og mere varme! (23 billeder)

Gulvtæppet er den ældste opfindelse af en mand, som han ikke kun brugte til at varme sit hjem, men også at dekorere det. Tæpper blev dekoreret med yurter af nomadiske stammer og luksuriøse paladser af konger. I mange århundreder var et uldtæppe et symbol på velstand, og manuel arbejdskraft var den eneste måde at producere den på.

Langt tæppe tæppe

Men takket være udviklingen af ​​moderne teknologier fremkom der syntetiske tæpper, som i kvalitet snart blev ens med deres forfædre fra uld. I dette tilfælde har syntetiske belægninger endda fordele i forhold til lignende produkter fremstillet af naturlige materialer, da pleje af dem er nemmere. Og med denne erklæring vil alle mennesker, der har et tæppe med en lang lur i indersiden af ​​deres hus, blive enige.

Langt tæppe tæppe

De fleste moderne købere ønsker som regel, at deres tæppe er smuk, blød og billig.

Langt tæppe tæppe

Ofte foretrækker de de produkter, der passer godt ind i et moderne interiør. En langstabel (eller fleecy) tæpper - dette er det bedste valg i dette tilfælde.

Langt tæppe tæppe

Typer af lange tæpper

Fleecy hedder tæpper, hvor lurens længde er mere end tre centimeter. Dette er en forholdsvis stor kategori af sådanne produkter, især maskinfremstillet.

Langt tæppe tæppe

Håndlavede tæpper med høj bunke - en stor sjældenhed, især i klassikerne. Men moderne lange tæpper fra både naturlige og syntetiske materialer kan let købes i enhver by.

Blandt tæppebelægningerne af maskinproduktionen er der en bred vifte af lignende produkter, der afviger både i længden af ​​bunken og i dens struktur og sammensætning.

Langt tæppe tæppe

Ved produktion af lange tæpper på automatiske maskiner anvendes uld som regel ikke, men forskellige kombinationer af materialer:

  • viskose;
  • bomuld;
  • polypropylen;
  • polyamid;
  • akryl;
  • nylon og lignende.
Langt tæppe tæppe

Når du køber et fleecy tæppe, skal du altid være interesseret i den sammensætning, som dens bunke er lavet, da de vigtigste egenskaber ved dette produkt er afhængige af det: kvalitet, holdbarhed og holdbarhed.

Afhængig af strukturen såvel som udseende er fleecy tæpper opdelt i arter.

1
Langt tæppe tæppe

Sachsen

Sådanne tæppeprodukter har skåret bunke, til fremstilling af hvilke der anvendes snoet tråde af samme længde.

Langt tæppe tæppe

Shaggy

Dette er en slags tæppe, undertiden kaldet "sheggi" eller "step". I dag er det meget populært og minder i mange henseender om Sachsen, men det har en længere lur (fra fem centimeter) og et øget interval mellem sting.

Langt tæppe tæppe

Friese

Denne type tæppe består af tynde, meget snoet garn, termisk behandlet for at give dem øget elasticitet.

Langt tæppe tæppe

Cat Loop

Tæpper af denne art har en kombineret bunke: deres sløjfer skæres, mens de lave er ikke.

Langt tæppe tæppe

Anbefalinger om brug af gulvtæpper til gulv i design af lokaler

Et veludvalgt gulvbelægning vil give hjemmet et særligt twist. Men tæppets opgave er at supplere, ikke definere designet. Selvom der kan være undtagelser fra denne regel.

Langt tæppe tæppe

Bordeaux, røde, monofoniske tæpper med lang lur kan godt være en del af interiøret til hallen, men du skal nøje overveje valg af skygge samt design af produktet. Også en god mulighed er at vælge et tæppe med en "zebra" farve. Tæppets form er også vigtig. Et runde og ovalt tæppe med en lang bunke af blå vil give rummet en lakonisk følelse takket være udjævning af hjørnerne.

Langt tæppe tæppe

I de tilfælde, hvor de fleste indvendige emner har en massiv base, er det bedre at dække gulvet med relativt små tæpper. I dette tilfælde skal der være passende blå, lilla eller sort tæppe med en lang lur i små rum, du skal have mindst 20 cm afstand til listerne. For rummelige værelser skal denne forskydning fra væggene være mindst 50 cm. Tæppets form og dens design kan være vilkårlig.

Et dappled tæppe ser godt ud, hvis du lægger det mellem møbler. Men det er nødvendigt, at afstanden fra kanten, for eksempel til sofaen, er 5-10 cm. Det bedste sted at arrangere sofabordet er midt i paladset. Og på tæppet bør der stadig være et frit sted, der ikke er besat af møblerben ca. 60 cm langs kanterne.

Langt tæppe tæppe

Gulvtæpper kan med succes anvendes til opdeling i zoner i ganger, haller og endda soveværelser. Samtidig i et rum kan du lægge flere forskellige tæpper på gulvet med forskellige størrelser, farver og former. Det er kun nødvendigt, at deres farveskema koordineres indbyrdes og med andre elementer i interiøret.

Langt tæppe tæppe

Gulvtæpper til værelser, hvor der er meget mættet lilla eller grøn, er det bedre at vælge en rolig pastell nuancer. Det kan også være sort eller hvidt, eller være med et zebra mønster. Samtidig i værelserne, hvis indre er udført i rolige farver, vil lyse tæpper med et originalt design se godt ud. At vælge et tæppe med en lang lur er en passende mulighed, og i tilfælde af at rummet har læderstole og monofoniske møbler.

Langt tæppe tæppe

Det er vigtigt at tage hensyn til, at tæppet skal kombineres med gulvet, selvom den åbne del af gulvet er meget lille i området. På gulve malet i kølige farver ser tæpper af varme farver bedre ud. Gulve under naturligt træ er bedre dækket af tæpper af naturlige nuancer. For nouveau typen gulve (perle gråtoner eller grå-blå-lilla og støvet) foretrækkes tæpper med en mættet farve (magenta, pink, grøn, rødbrun, lilla, oliven).

Langt tæppe tæppe

Anbefalinger til rengøring af et tæppe med en lang bunke

Selvom dine gulve har en belægning som laminat, linoleum eller parket, vil det fluffede tæppe stadig se meget imponerende ud på det, hvilket gør dit hjem endnu varmere og mere behageligt. Men omfatte de lange tæpper kræver særlig opmærksomhed, fordi uden ordentlig pleje, er behovet for regelmæssig rengøring, kan sådanne produkter ikke længere være en kilde til glæde. Derfor er folk næsten lige efter deres køb interesseret: hvordan man renser et tæppe med en lang lur?

Langt tæppe tæppe

Selvfølgelig vil den bedste rengøring af tæpper foretages i kemisk rensning. Men hvis denne procedure skal udføres ofte nok, er det muligt (herunder fra økonomi) at forsøge at udføre det selv, for at returnere tæppet til dets oprindelige udseende.

Langt tæppe tæppe

Og for at stillet den udfordring hvordan man kan rense et tæppe med en lang lur, det viste sig at være muligt, skal du få en støvsuger med specielle kemikalier til at rense gulvtæppet, gyvel tilstrækkelig stivhed, blød svamp eller klud. Også brug for salt, ammoniak, 6% eddike.

Hvordan begynder man at rense et tæppe med en lang bunke? I alle tilfælde skal en sådan fleecy produkt først og fremmest rengøres med en støvsuger. Og det skal gøres mindst to gange om syv til ti dage.

Støvsugeren renser støv og en lille smule snavs. Tja, hvis tæppet er meget snavset, så skal det slås ud på gaden, og om vinteren kan du prøve at rengøre det med sne ved hjælp af en ekstra hård kost eller børste.

Langt tæppe tæppe

Derefter kan tæppet efter rengøring af det meste af snavset ved fysiske metoder rengøres yderligere ved brug af specielle shampoo og vaskemidler, f.eks. "Vanish", "Carpet" eller "Vorsica". Men da sammensætningen af ​​disse stoffer indbefatter alkali, så for ikke at forringe produktets farve, anbefales det ikke at misbruge dem.

Langt tæppe tæppe

Husmødre bruger nogle gange tæpperensning og madlavningssalt, der giver tæpper friskhed og farver - lysstyrke og mætning. For at gøre dette sprinkler de overfladen af ​​tæppet med almindeligt mad salt, som derefter fjernes med en hård kost, til tider dypper den i en sæbe i stuetemperatur-temperatur eller lidt varmere. I stedet for salt kan også anvendes savsmuld, brugt svejsning, klid. Afslut rengøringsproceduren ved at slå tæppet ud.

Langt tæppe tæppe

Et hvidt tæppe med en lang lur kan prøves ved hjælp af en opløsning indeholdende sodavand og eddike. Til fremstilling heraf skal eddike (1 spiseskefuld 6-9% opløsning) og samme mængde sodavand tilsættes til en liter beholder fyldt med vand og blandes grundigt. For at rense snavset fra overfladen af ​​gulvtæppet er det nødvendigt at gnide tæppet med en stiv børste og periodisk dyppe den i den tidligere fremstillede mørtel. Fordelene ved denne ret effektive metode er, at alle de anvendte komponenter er helt sikre og let tilgængelige.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

76 + = 79