Indretning af træ – æstetisk fornøjelse (27 billeder)

Træ er et taknemmeligt materiale, der nemt kan behandles. Elementer af træ indretning, lavet på forskellige måder, dekorere interiøret af huse og haveplot. Et smukt og originalt design, lavet for hånd eller bestilt af fagfolk, forårsager altid æstetisk nydelse og interesse. Det kan være vægpaneler, udskårne balustre, indretning til møbler, haveskulptur eller et hyggeligt lysthus på stedet.

Dekorativ mølle af træ i haven
Træ i stuen indretning

Indretning på stedet

Dekoration af deres jord er engageret i enkle sommerboere og velhavende borgere, hver efter deres egne evner og evner. Have indretning er et af de første steder.

Træhuse i dacha-indretningen

Stien fra træspili

Hvordan kan du sprede din favorit grøntsagshave, hvor koster du lidt? Dette er let nok, da materialet ligger næsten underfoden, godt eller vokser i en nærliggende skov. Idéer til indretningsmasse. Den enkleste og elementære valgmulighed er møbler lavet af stubber, der er tilbage under udgivelsen af ​​webstedet.

Eco husindretning
Træ figurer i haven

Have indretning er forskellige og undertiden tager uventede former. I løbet er der improviserede materialer: maling, lak, æggeskaller, hætter fra plastflasker, brudt glas, syntetisk ledning, generelt, alt hvad som helst.

Træstub i interiøret
Blomsterskårne af træ

Spildt træ af forskellig størrelse anvendes af landskabsdesignere til at bane havenstier, hælde dem med flodsten, bark eller savsmuld.

Stor, langsgående, tværgående og diagonal, de er også fremragende til afføring, stole og bænke. Knuder og grene af forskellig størrelse og former fra tidernes morgen tilpasset til håndklæder og tøj: Folk spikede dem på væggen i stedet for kroge, og de får også ret originale dørhåndtag. Selv rådne kufferter og stubben bruges til at dekorere haven. Af dem er blomsterbedene lavet og brugt i sammensætningen af ​​topiary og alpine dias.

Lampe på en træbase

Tungt artilleriprodukter fra træ kan betragtes som små arkitektoniske former og haveskulptur. Disse omfatter dekorative vindmøller, pavilloner med åbent arbejde, udskårne hegn, wickets og skulpturer udskåret af logfiler. Der er allerede andre skalaer og produktionsmetoder. Uafhængigt af den enkle sommer bosiddende (med sjældne undtagelser) sådan at ikke beherske. I dette tilfælde er fagfolk involveret, der skaber træindretning, udskårne og udskårne mesterværker efter kundens ønske. De er smukke, ligesom noget træprodukt, men desværre ikke så originalt, da deres produktion sættes i gang.

En bænk lavet af træ i haven

En anden retning i designet var havemøblerne, som er "vokset på sengen." Britiske designere besluttede at skabe tabeller, kister og stole fra fleksible pil træer, der danner dem i vækstprocessen. Den "første høst" er allerede indsamlet. Disse komfortable og ergonomiske og vigtigst af de unikke genstande af indretning fandt deres fans og kunder, der skal udsætte deres ordre i et par år og vente på deres situation at vokse.

Havemøbler fra stubbe

Træ i forskellige stilarter af interiør

Naturlige og varme træfarver passer perfekt til en række stilistiske løsninger til interiør:

  • Classic;
  • Moderne;
  • eklektisk;
  • etno;
  • land;
  • Skandinavisk stil;
  • Hi-tech (ligegyldigt hvor paradoksalt det lyder).
Sommer møbler fra et træ
Træmølle i haven

I dette tilfælde afhænger alt af ideen, form og behandling. En fleksibel tekstur tillader at skabe bløde linjer, bøjninger eller strenge og avantgarde dekorelementer.

Den innovative tilgang af designere til det traditionelle materiale åbner nye og overraskende facetter af dette taknemmelige råmateriale. Hvad er kombinationen af ​​gennemsigtige harpiks og splinter af træstammer, der er forbundet i avantgarde bordplader, mens de har virkelig rock styrke og modstandsdygtighed over for slid. Takket være dette træ begyndte at dekorere værelser, hvor der er fugt: et køkken og et badeværelse. Og hvis du tilføjer lysakkumulerende pigmenter til polymerharpiksen, vil disse genstande skinne i halvmørket med farver, hvilket gør interiøret fantastisk.

1
Træbro i landet

Tilsigtet aldring og brasning har åbnet nye muligheder. Vintage og antikvariske varer trådte ind i mode, men deres omkostninger begrænser forbrugernes muligheder. Parallelt begyndte det at udvikle en lignende indretning.

For at tilfredsstille behovene hos alle, der ønsker at købe "gamle" ting, er materialet blevet kunstigt modificeret, hvilket gør overfladen mere u
dtalt og struktureret. Denne behandlingsmetode gør det muligt at skabe indvendige dekorationer af enhver skala, herunder møbler, dekorative bjælker og søde smykker, der ser organisk ud i landlig stil (etno, provance, rustik, skandinavisk stil).

Indretning af den gamle stubbe
Træ udskårne sokkel

Classics og Art Nouveau er tiltrukket af traditionelle metoder til behandling og fremstilling af træindretning. For det meste er disse mørke farver af ædle sorter og glatte eller strenge linjer af møbler, skærmbilleder og skillevægge med plantemotiver, overhead indretning. Ofte fungerer trappen, især balustrene, som et område til indretning. Der er hvor man skal vende sig til mesteren. Hele skulpturer er tilladt, for eksempel tegn i form af løver eller simpelthen behandlet på en drejebænk figurer barer.

Stå for blomster fra træ

Disse stilarter er også karakteriseret ved en moderat udskæring eller kun antydninger af en relief finish. Men i hvert fald er der en lakbeklædning, oftest glansfulde og tilbageholdte farvekombinationer. Eclecticism elsker igen luksus og rigdom af de udskårne elementer.

Grener, rødder og hamp i det indre

Ved oprettelsen af ​​arkitektoniske genstande og dekorative elementer i produktionen anvendes råmaterialerne. Barer, brædder og logs af god kvalitet og regelmæssig form. En anden ting - designe ideer og selvfremstillede værker i deres egne havebesiddelser. I dette tilfælde til at skabe kunstneriske værker af dekorativ kreativitet, kommer alle dele af planten til spil: rødder, hamp, grene, deadwood på roden, fin, bark, spils, gamle brædder;

Dekorativ tråd på et trævindue
Have blomsterpotter til blomster fra træ

Afhængigt af placeringen og bestemmelsen af ​​objekter anvendes forskellige træfragmenter. Særligt værdifulde for designere er de gamle kufferter, der har brugt meget tid i salt og ferskvand eller brædder fra gamle både. Dette skyldes virkningen af ​​væske på træet, så det får et alderen udseende og en grå kedelig farvetone. Faste fibre kommer igennem og blødt ud. Sådant materiale anvendes i sin oprindelige form, behøver ikke dekoration eller suppleres med metal, polymerharpikser og plast.

Spilas i stuen indretning
Figurer af træ

Vægpaneler, udskåret træindretning, tværtimod kræver friskhed og blødhed af emner, der er modtagelige for skæreværktøjets indvirkning. Måske er det eneste, der forener alle metoder til forarbejdning, graden af ​​tørhed af materialet. Dette er nødvendigt for lang service og sikker drift af produkter. Selv hævede afføring, dannet af tynde trunker og trægrene, tørres forsigtigt før brug og delvist forarbejdes for at give dem fuldstændighed og integritet af billedet.

Wooden spili på væggen
Træbord i interiøret

Variationer på temaet dekorative motiver fra træ er gode, og moderne materialer og kreative ideer bidrager til fremkomsten af ​​nye. Sofabord med store stubbe under glasplader eller efterligning af træstang fra flad spili til hele væggen i rummet er et tegn på egentlige fashionable interiører. Næsten for enhver stil, kan du vælge din egen indretning fra træ, du bør kun ønske. Det vigtigste er at bruge materialets muligheder korrekt og formulere dine ønsker, og træet er altid klar til at gengælde.

Trævogn
Grener i indretning af et landsted
Skåret træbuffet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 1 =