Håndværk fra træ – simpel indretning (22 billeder)

Håndværk lavet af træ er en glimrende mulighed for smukt at dekorere interiøret, for med dem opnår ethvert design af værelset sin skæbne. Dekorative forfalskninger ser altid stilfuldt ud, de er til enhver tid fashionable. Derudover er der nu mange værktøjer og materialer til at lave håndværk fra træ med egne hænder.

Glem ikke, at sådanne smukke ting vil være en fremragende gave til enhver lejlighed. Og som for en voksen og for et barn.

Skærebræt af træ
Figurer af dyr fremstillet af træ

Hvor skal man starte?

Mest sandsynligt i hvert hus er der unødvendige træplader, stykker af krydsfiner, som ikke vil være nyttige i hverdagen, men vil medvirke til at skabe en håndlavet artikel. Hvis sådanne materialer ikke er tilgængelige, skal du købe træplader og krydsfiner i en specialbygningsbutik.

Garland af træ
Træ figurer og det indre af stuen

Håndværk af træ til dacha gør det endnu nemmere, for der er sikkert nærliggende træer på stedet, fra den allerede tørrede stamme, hvor du kan komme med mange interessante ting. Et sådant fælles materiale, som træ, vil skabe mange smukke ting selv hjemme. Og disse ideer er nemme og ret mulige for begyndere.

Normalt har du brug for et stykke træ, en sav, et stik til at starte arbejdet. Dette er de vigtigste redskaber, du skal arbejde med, uanset hvilken slags håndværk du skal gøre.

Træindretning i interiøret
Træ blomsterpotter

Håndværk fra en blok af et træ

Sommerhåndværk er egnet til at give og have, ikke kun fordi det er interessante ornamenter, men samtidig er det nyttige ting. For eksempel er dette en fugl feeder. Dens fordel er, at det vil vare lang tid, og det er ikke svært at lave det. For at gøre dette skal du:

 • Loggen;
 • Fret så;
 • motorsav;
 • hammer;
 • kæde;
 • karabinhage;
 • Løkken;
 • Selvdrejende skruer.

Først skal du tage en log og se af to cirkler på begge sider, skære længden af ​​kilen, trække den ud af loggen. Længde- og tværsnit skæres ind i loggen. Forlader til konturen omkring 5 centimeter. Ved hjælp af en mejsel og en hammer, skal du hule ud i midten. Juster chipsene, så overfladen er glat. Stikkene sættes ind i føderens kanter og fastgøres med skruer.

Kat af træ
Lampe lavet af træ

Alt, hvad der er tilbage, er at lave fastgørelsesdele. For at gøre dette skal du have monteringssløjfer, som skrues ind i den øverste del af føderen på siderne. En karabiner er fastgjort til kæden og hængt på et træ. Dette foder kan gøres med børn, fordi barnet vil være meget interesseret i denne proces og mulighed for at hjælpe fuglene.

Ud over en nyttig feeder til fugle kan du lave andre håndværk af træ til haven, for eksempel:

 • En ugle lavet af træ;
 • afføring;
 • Swing.

Fra træets kviste kan du lave en ramme til fotografier eller malerier. Denne interessante ting vil være en glimrende gave, fordi i snit ser små kviste ud.

1
Magnetik på køleskabet af træ
Motorcykel af træ

Håndværk fra bark

Smukke ting kan gøres ikke kun fra bjælkerne, du kan også lave håndværk fra barken af ​​træer. For at gøre dette skal du bruge forskellige typer træer, for eksempel birk, eg, ahorn, fyr, kastanje mv.

Hjemmelavet håndværk af træ, nemlig fra bark, kan se smukke ud, hvis det er pakket med en bark af potter.

Hvis du ikke ved hvordan man laver almindelige ting stilfuldt og dekorere dem med bark, så er der et par ideer:

 • Med lim fastgør barken til rammen for billedet;
 • Giv billedet ved hjælp af individets bark;
 • Du kan lave flade træmagneter på køleskabet til køkkenet.

Sådanne originale ting vil forbløffe nogen, fordi de ser usædvanligt ud på samme tid og gør dem enkle.

Postkort fra et træ
Stå for vin fra træ
Træramme

Krydsfiner arbejder

Originale ting kommer fra krydsfiner. Og oftere fungerer disse falsk fra et træ og krydsfiner som usædvanlige ornamenter, det er jo muligt at oprette:

 • Sjove og sjove dyr figurer;
 • Usædvanligt lavede blomsterpotter til blomster;
 • Hegn til små forhavehaver;
 • Håndværk til haven med egne hænder.

Arbejde med krydsfiner er velegnet til drenge og piger, fordi dette materiale nemt kan skæres. Derudover kan det være interessant at dekorere og dekorere på mange måder.

Håndværk fra et træ til en have
Træ kiste

Valg til håndværk

Fra savet træ kan du oprette andre hjemmelavede produkter. Se efter ideer. For eksempel er det muligt at skabe en usædvanlig konstruktion på væggen fra træspidser. Små ringe af træ skal rengøres fra flettet, poleret og lakeret. På bagsiden laves huller til fastgørelse på væggen. Flere sådanne udslip er arrangeret i kaotisk rækkefølge på væggen, det er faktisk at gøre dette over pejsen, for eksempel for at skabe en særlig atmosfære i rummet.

Det ser interessant ud, hvis du lægger billeder eller tematiske billeder på disse spild.

Ugle lavet af træ
Lysestager fra et træ

En anden usædvanlig mulighed for en gave, at skabe et træ spil "Tic-Tac-Toe." Det er ikke svært at gøre dette, du skal bruge:

 • Spildt cirkel, hvis diameter er ca. 25 cm;
 • Brænder til træ;
 • nedstryger;
 • Branch med lille diameter, for eksempel 3 cm;
 • Sandpapir.

Den forberedte gren skal saves i små stykker. Det skal være 12 stk. Det er nødvendigt at behandle alle sider af cirkler ved hjælp af sandpapir. Der skal lægges særlig vægt på spilfeltet, som vil være placeret på en spiralcirkel med stor diameter.

Armatur af træ
Vase til frugt fra et træ

På en stor cirkel skal du brænde et felt for at spille tic-tac-toe. Hvordan det ser ud, alle ved det. På cirkler, der er mindre i størrelse, skal du forbrænde 6 nuller og 6 kryds. Det er klart et så usædvanligt kunstværk, som vil være en fremragende præsentation.

Indretning fra grene
Strik kit fra træ

Sådanne nemme måder kan du oprette smukke ting. Kister, kister, holdere til haven - alt dette er nemt at gøre, hvis du lærer nogle færdigheder. Vær sikker på at sådanne håndværk lavet af kviste af træer, bjælker eller krydsfiner, forbliver for altid de mest foretrukne ting derhjemme.

Påske kanin lavet af træ
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 41 = 51