Graffiti i det indre af lejligheden (20 billeder)

Graffiti er en forholdsvis ny stil i design af lejligheder. Denne type kunst er meget populær i begyndelsen af ​​80'erne, men så blev det betragtet som street hooliganism.

Graffiti i en teenager værelse

Writters og bombinger (det er sådan, de kalder en teenager-kender af vægmønstre) er i stand til inden for få sekunder at male enhver overflade: væggene i metroer, bygninger eller offentlig transport. I oversættelsen fra italiensk graffiti betyder ridset eller malet tegninger.

Graffiti og moderne interiør

Designet af en lejlighed med graffitielementer i dag er utrolig populært, ikke kun blandt unge, men også blandt ældre mennesker. Og det er ikke overraskende, fordi graffiti tapet, afhængigt af det valgte farveskema, kan skrige, lyse, barnlige, ekspressive eller omvendt rolige og beroligende. I sidstnævnte tilfælde fungerer graffiti som baggrund, hvormed indretningen udføres.

Et værelse med graffiti er en unik atmosfære, stilfuldt design og selvfølgelig sofistikering. Er det ikke en teenagers drøm? Samtidig skal man huske på, at beboelsesrummet blødgør det uhyre temperament og vanskelige øjeblikke i gadekunst. Designere anbefales ikke at bruge graffiti tapet derhjemme i sorte eller andre mørke nuancer. Den mest optimale løsning - lyse farver med lyse accenter.

Graffiti i soveværelset

En anden "højdepunkt" af graffiti på væggen er dens evne til visuelt at forøge rummet i rummet.

Hvad angår tegningens temaer, deres farver og størrelser afhænger alt af ejerens individuelle ønsker: pigen, drengen osv.

Emner af tegninger, deres orientering, nuancer og størrelser kan være nogen. For eksempel vil i teen værelse ser harmoniske graffiti wallpapers med alle mulige maskiner, superhelte på mursten overflade, og så videre. D. Men pigerne vil nærme børneværelse med prinsesser, dyr osv

Køkken med et billede på væggen

Køkkenets design sørger for tilstedeværelsen i det indre af frugt, stilleben og grøntsager.

En særlig interesse i design af graffiti er soveværelset. Hvor du kan gøre reelle "kongelige gemakker" stjerne galakse for en dreng eller en rigtig eventyr for den lille prinsesse, og stuen bliver en smart, hvis vi anvender de mønstre med en unik palads stil.

Til notatet: Graffiti tapet giver dig mulighed for at genskabe i designet af din lejlighed meget realistiske billeder af vandfald, søer, bjergtopper og floder.

Loggiaens vægge kan dekoreres med smukke blomster, som er garanteret at juble op selv på den mest overskyede dag. Og for drengen igen vil et billede på gulvet, der formidler havbundens atmosfære, gøre.

1
Skorpion tegning i rummet
3d graffiti i interiøret

Hvorfor graffiti?

Brug af graffiti i indretningen giver dig mulighed for at nå flere mål:

 • Tilsæt en vis vinkel til det indre af dit hus (for eksempel i et rum til en teenager);
 • skabe en farve og visuel accent i rummet
 • Fjern sådanne elementer af vægindretning som fotografier, gammelt tapet, plakater eller børns malerier, uden at krænke hjemmets trøstes integritet;
 • ikke forvandle rummet med unødvendige detaljer og genstande og ikke fokusere på det sædvanlige tapet, skabe et komplet design;
 • understrege zoneets zoneinddeling
 • korrekte åbenlyse mangler i stilen på rummet, for eksempel visuelt skære det for lange rum eller omvendt for at udvide det om nødvendigt.

Bemærk: Graffiti tapet kan også bruges til at dekorere møbler, hvilket lægger vægt på situationen i rummet og ikke på væggene.

Zebra mønsteret i interiøret
Graffiti i det indre af et lyst værelse
Lys tegning på væggen i det indre

Lys tegning på væggen i det indre
Robot figur i interiøret

De vigtigste måder at dekorere med graffiti

 • Brug af aerosol maling og en speciel sprøjtebeholder til tegning;
 • Oprettelse af billeder på en færdig skitse ved hjælp af ruller og børster;
 • uafhængigt udformning af baggrunden og reproduktion af kompositelementer ved hjælp af en stencil;
 • brug færdiggraffiti på glutinous basis og doryovka elementer i den nødvendige stil.
Soveværelse design muligheder

Ifølge fagfolk er den mest effektive måde i denne sag brugen af ​​aerosol dåser. Men fra første gang viser det sig, at ikke alle, det vil sige, skal bruge tjenester fra kunstnere og designere.

Men hvis du i det mindste har et minimum af grundlæggende tegn på tegning, nøjagtighed og evne til at følge en færdigberedt skitse, kan du prøve at anvende graffiti tapet og dig selv.

Stor graffiti i interiøret
Lyse graffiti på kontoret

Teknik for udførelse

 • Overfladebehandling. Selvfølgelig kan graffiti bruges på enhver overflade og i enhver stil, hvad enten det er plastik eller metal, et børnehave eller et voksen rum, men der er stadig bedre brug af aerosolmaling på pudsede eller primerede overflader.
 • Vælg et billede. Her kan du give din egen fantasi frihed, men glem ikke, at det vil være svært for en nybegynder i graffiti at skildre et flersidet billede i en eller anden stil. Efter at h
  ave besluttet størrelsen, farven og temaet i tegningen (for en dreng eller pige), er det nødvendigt at analysere, hvor meget det svarer til den generelle stil i rummet.
 • Lav en skitse. I dette tilfælde har du brug for en særlig projektor til at overføre billedet fra papir til væg. Hvis ikke, så kom til ved hjælp af lineal og blyant - du vil opdele hele overfladen i lige pladser og derefter, ved hjælp af et niveau, skal du flytte skitse på væggen.
 • Brug af specielle materialer: et åndedrætsværn, handsker og en palle af cylindre med aerosolmaling.
 • Design af kontur og andre små dele ved hjælp af specielle dyser til cylindre. Elementer mindre end 1 cm er malet med specielle børster og markører.
Lys tegning på væggen i det indre
Et smukt billede af bjergrige terræn og kirsebærblomst i interiøret
Lyse graffiti i et rum til en teenager
Tegning af en kaffekop i det indre

Nyttige tips fra kunstnere og designere

Det vigtigste er, at de ikke er bange for beslutninger, der er chokerende ved første øjekast. Ved hjælp af eksperimenter kan du oprette et utrolig stilfuldt design.

 • Før du begynder at male væggene i et rum til en teenager og ikke kun bruge graffiti tapetsteknik, skal du forstå, hvordan lejligheden vil se efter reparation fra forskellige vinkler. Hvis billedet optager hele overfladen af ​​væggen, er det nødvendigt at behandle det med akrylmaling inden arbejdet påbegyndes.
 • Designet af værelset i maritim stil gør det muligt at bruge graffiti, der passerer fra de vertikale vægge til gulvet og derefter til loftet.
 • Volumetriske tegninger kan afbildes på mursten eller beton, på dekorative gips, spejloverflade, plastik, metal mv.
 • Ved hjælp af graffiti er det let at skjule alle fejlene i indretningen: udragende bakker, uregelmæssigheder, pits.

En særlig chic i design af lejligheden vil tilføje en afveksling af malede sconces, lamper, fan blades og døre til skabe. Alle disse elementer er garanteret at tiltrække opmærksomhed!

Diskret figur i det indre
Smuk tegning på hele væggen i rummet
Usædvanlig graffiti i det indre af huset
Forklæde med graffiti i køkkenet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − 75 =