Dekorer potterne med dine egne hænder (20 billeder)

Room blomster - dette er den udydelige klassiker, som altid er passende. Grønne giver komfort, en følelse af komfort og speciel "husholdning" til lejlighederne. Hvis grønt er ret statisk i sine æstetiske egenskaber, så med potter, hvor det normalt vokser, kan du lave helt fantastiske kreative eksperimenter.

Indretningen af ​​gryden med en klud og reb

At dekorere blomsterbeholderen med dine egne hænder giver dig mulighed for at ændre interiøret til det bedre og blive båret væk med en ny interessant aktivitet og få mange hyggelige følelser i løbet af at udføre indviklede designteknikker. Som hovedmateriale til håndværk i hjemmet kan du bruge forskellige tilbehør og tilbehør:

 • Fragmenter af væv;
 • skaller;
 • korn;
 • reb;
 • farvebånd;
 • papir;
 • Naturlige og kunstige sten til dekoration, rhinestones;
 • Perler, kunstige perler;
 • Mosaik fremstillet af egne hænder;
 • Indretning med tørre blade, græs, blomster og frugter.
Indretning af gryden med tøjspidser
Indretningen af ​​gryden med en klud, knapper og sommerfugle

Indretning af blomsterpotter i rustik stil

Mange kunstige elementer i tilfælde af kompetent kombination kan skabe en helt naturlig, naturlig installation, der udstråler varme og komfort. "Country" -stil er egnet til dekoration af potter med enkle grønt, græs eller blomster, der minder om feltplanter.

Indretningen af ​​potten i decoupage teknik i rustik stil

At skabe med egen hånd en slags "hus", skal du bruge:

 • Tynde, tørre kviste eller teksturerede stammer af tørt græs;
 • Sacking (du kan have en god linned klud med en lignende "effekt");
 • Bank eller ikke meget bred pot til blomster;
 • Sejlgarn.
Indretningen af ​​gryden med en klud og knapper i rustik stil

Grenene er trimmet, således at de langs længden lidt overstiger beholderens højde for græs eller blomster. Sprigs er bundet med et reb.

Gryden er pakket ind i en klud. Enderne kan fastgøres med varm lim eller simpelthen syes.

Over sækningen væver en vævning af grene. Hele kompositionen er desuden fastgjort med dekorative garn, der smukt binder enderne til bågen.

Indretning af gryder med rustik klud

Indretning af tare "antik" med egne hænder

Effekten af ​​patina ser meget farverig ud, og giver produkterne en særlig charme og aristokratisk chic. Arbejdet med at skabe et kreativt design af dette format er meget spændende.

Først og fremmest skal overfladen af ​​potten blive affedtet. For at gøre dette er enhver alkoholholdig væske egnet. Derefter behandles arbejdsfladen med sandpapir (det er bedre at vælge granulariteten på 70).

Indretningen af ​​gryden med antik tøj

Gryden er kaotisk dækket med et ikke-ensartet lag eller enkelt udstødning af kitt. Påfør malingen over kittet. Den ideelle farve til indretningen er en marsk eller "efterårsgræs" skygge.

Når alt er tørt, bliver overfladen igen behandlet med emery. Der lægges særlig vægt på de områder, hvor der er for mange putties. Nu er retterne kunstigt ældre og ligner en antik ting fundet ved udgravninger af det antikke Rom.

Indretningen af ​​gryden med et reb i antik stil

Kunstige og naturlige sneskaller til havindretning med egne hænder

Marine stil er altid relevant. Derudover er det meget enkelt at oprette et lille mesterværk med egne hænder. For at gøre dette skal du finde småsten, farvet glas, skaller af naturlig oprindelse og andre materialer, der svarer til marine motiver (kan være af kunstig oprindelse).

1

Også, du har brug for en kvalitetslim, der endda kan feste til arbejdsfladen selv de største sneskaller. Klæbemiddel påføres på overfladen af ​​gryden til græs eller blomster, og behandler også indersiden af ​​skaller og anden stor indretning. Alle elementer hænger hurtigt sammen med hinanden.

Indretning af en blomsterpotte med snegle

Du kan oprette en indretning udelukkende fra en type materiale. For eksempel fra sneskaller af samme farve.

Sammensætninger med forskellige elementer er imidlertid rige og eksklusive. For eksempel kan overfladen af ​​gryden indpakkes med en klud med "hav" motiver.

På toppen af ​​det ligger en mindre indretning: flere store skaller og en spredning af helt små elementer, et par knapper i et karakteristisk farveskema. Perler og glasperler hjælper med at give et strejf af glamour og kunstig glans.

Indretning af en blomsterkrukke med en denim klud

Orientalsk installation af egne hænder

Gryden vaskes grundigt, affedtes og dækkes med sølvmaling. Når den malede overflade tørrer helt, er det midterste segment af tallerkenen dækket flere gange med hvid maling.

På fire sider tegner hieroglyffer. Det er ikke nødvendigt at tegne rigtige tegn. Du kan tænke på absolut nogen tegn, der efterligner de østlige påskrifter.

Originale muligheder for dekoration af potter

Ved hjælp af en æg shell (tidligere er det kunstigt at give det en sort farve) danner en craquelure omkring hieroglyferne. Den resterende overflade af retterne, der ikke er optaget af påskrifterne, er også dekoreret med æggeskal, men kun naturlig farve. Når alle attributter er tørre, dækkes hele produktet med et tykt lag af lak.

Indretningen af ​​gryden med et orientalsk reb

Dekoration af gryder med sisal græs ved egne hænder

Sisal - en meget god mulighed for en spektakulær indretning af husholdningsredskaber og containere til grønt og græs. Overfladen af ​​gryden smøres rigeligt med et klæbemiddel. Derefter placeres sisaltråde omhyggeligt rundt om cirklen. Dette er i princippet alt indretningen. Den ser stilfuld og lakonisk ud.

Designet kan dog gøres vanskeligere. For eksempel drej tråden med huller. Og tomt sted at dekorere med kunstige perler eller lignende materialer. Et andet relevant element er en fletning af sisal, som kan fastgøres til kanten af ​​potten.

Indretningen af ​​gryden med sezalem

Fed valgmuligheder

Som det vigtigste dekorative element til blomsterpotter og blomsterpotter kan du tage mos, kegler, birkebark. Disse elementer kombinerer sammen eller gør en mono-sammensætning af en slags naturlig råmateriale. Under alle omstændigheder vil en sådan indretning se luksuriøs og eksklusiv ud.

Indretningen af ​​gryden med tøj og hjerte

En anden mulighed, som mange ikke kommer op med, er at skabe en slags "trøje" til potter med blomster. For at gøre dette er et fragment, der er skåret fra ærmet af en gammel unødvendig cardigan, egnet. Jo mere usædvanligt stoffet og den originale farve eller ornament, jo bedre.

Tekstil elskere kan bruge ethvert stof, de kan lide som et passende alternativ. Den påføres over en gryde eller plantepotte og fastgøres på en hvilken som helst bekvem måde. Den fornyede overflade kan dekoreres med små detaljer - knapper, perler, perler, perler eller interessante applikationer.

Indretning af en pot trikotage
Indretningen af ​​potten gul i farve
Indretningen af ​​gryden med stykker klud
Indretningen af ​​gryden med et kluddæksel
Moderne blomsterpotte dekoration
Indretning af en blomsterpotte med stribet klud
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

30 − = 29