Dekorativt træpanel – Formularens elegance (55 billeder)

Traditionen med at dekorere væggene i værelserne med dekorative paneler fra træ er kommet i moderne indretning fra århundredes dybder. Formentlig først på boligmuren blev det besluttet at hænge billeder-amulet eller talismans, hvilket gav velstand til huset og held i erhvervslivet.

Træpanel
Træpanel

Hvidt dekorativt panel af træ

Sort dekorativt panel fra træ

Dekorativt panel af træ med blomster

Dekorativt panel af træ

Dekorativt panel af krydsfiner

I dag udskrives eller udskårne paneler fra træ udfører som regel rent æstetiske funktioner, selv om produkter af reklame og informationskarakter også er meget populære.

Træpanel

Dekorativt panel med geometrisk mønster

Dekorativt panel i stuen

Dekorativt panel med skifer

1

Dekorativt panel i landstil

Dekorativt panel med et kort over verden

Dekorativt billede billede

Panel fra træ: typer af udførelse

Udskåret relief

Udført i teknikken med bas-relief, hvor billedet er dannet af konvekse elementer. Detaljerne i billedet, delvist skjult under de andre, bliver ofte lavet mindre eller bliver gjort mere flade. Dette skaber en ekstra volumen effekt. Denne teknik er især rig på mulighederne for at skabe forskellige malerier og påskrifter.

Prægede vægpaneler kan repræsentere rigtige malerier: stilleben, landskaber, hverdagsscener osv. I dette tilfælde har de ofte den rigtige form - rektangulær, rund, oval.

Uformelle og oprindelige udseende paneler er lavet i form af ethvert objekt eller levende væsener, for eksempel i form af en fugl, en fisk, en kurv med svampe, af badekar med en kost, et musikinstrument. Normalt udføres de i et bestemt emne, der svarer til formålet med rummet (køkken, sauna lounge eller bad, klubhus osv.).

Træpanel
Træpanel

Dekorativt panel af firkanter

Dekorative Laminerede Paneler

Dekorativt panel i loftet stil

Dekorativt panel med en indskrift

Dekorativt panel med hjorte

Den udskårne åbning

Træskæring bruges også her, men i stedet for konvekse elementer er der udtænkt slots, der afgrænser detaljerne i billedet. Sådanne paneler har som regel et relativt simpelt mønster og figurativt udskårne kanter, de er lettere, men også mere skrøbelige. Åbent træpanel giver visuel lysstyrke til interiøret, ser særligt elegant og elegant ud.

Træpanel
Træpanel

Indbygget panel

Panelet er et teknologisk meget komplekst stykke indretning. Dette er et billede lavet af mange detaljer i forskellige former og farver. Dele er omhyggeligt justeret, så der ikke er huller, de limes til bunden, og efter belægning er de dækket af et lag lak. Måske den dyreste og sjældne mulighed.

Træpanel
Træpanel

Dekorative paneler

Dekorativ panel partition

Dekorativt vedhæng fra træ

Dekorativt panel af træ med et tryk

Dekorativt panel af kork

Panel af træ splitter baseret på

En enkel måde at give rummet et hyggeligt og elegant udseende. Det er ikke svært at lave en sådan ting ud af træet med egne hænder, det er nok bare at vise lidt fantasi og tålmodighed. Fremstillingen af ​​et sådant panel i pastaen på basis af de savne specielt behandlede træ dørrund, mindre ofte rektangulære spidser af træstammen. Plader kan have en anden diameter, forskellig skygge - det afhænger af trætyperne og tykkelsen af ​​bagagerummet.

Træpanel
Træpanel

Dekorativt panel af træ og skal

Dekorativt panel i rammen

Dekorativt træpanel med udskæring

Dekorativt panel af træ med et mønster

Dekorativt panel af træ med et hjerte

Plane-carving tråd

Denne teknik består i at skære mønsteret på en flad overflade. De overfladiske, dobbeltsidede riller afgrænser mønsterets konturer, og overfladen kan have en naturlig farve eller blive malet - så vil konturerne også fremhæves i farve.

Træpanel
Træpanel

Ud over disse klart definerede sorter findes der også kombinerede arter, for eksempel produkter, der kombinerer et reliefbillede og åbent kanter eller udskårne billeder, der grænser op og suppleres med træudslip.

Træpanel
Træpanel

Dekorativt panel af træ i stil med cheby chic

Dekorativt træpanel i soveværelset

Dekorative paneler fra spilov

Dekorative paneler fra gamle brædder

Dekorativt panel lavet af træ skodder

Naturlig skønhed af et træ

Attraktiviteten af ​​et træpanel består af en solid og solidarisk ånd, som de vedhæfter indretningen. Og et relief-delikat panel med et komplekst tyndt mønster i antik eller orientalsk ånd og et simpelt rektangel foret med glatte snit giver rummet en følelse af elegance, naturlighed og hygge.

Træpanel

Når du bestiller et panel eller vælger et mønster til fremstilling, er det vigtigt at overveje deres overholdelse af rummets stil og farveskema.

En vigtig rolle er spillet ved udførelsen: En skovhuggning, selv i den mest delikate præstation, ser mere beskedent åbent eller lindring, så det er mere hensigtsmæssigt i simple minimalistiske interiører. Og i rummet i højteknologisk stil kan man komme op med et produkt med et fint åbent mønster eller en prikkende primitiv indretning af panelet fra nedskæringerne.

Træet adskiller sig fordelagtigt fra de fleste materialer ved dets universelle kompatibilitet med forskellige stilarter af møbler, ikke ringere end metal. Trædekorationer er lette nok til, at de kan placeres på skillevægge, og ikke kun stærke bærende vægge, hvilket giver mere plads til designideer.

Træpanel

Ulemper ved træpaneler og forholdsregler i brug

Udsmykningsrum med træprodukter skal være underlagt visse betingelser.

Træpanel

Det er ikke nødvendigt at anvende åbent eller opstillingspaneler i rum med høj luftfugtighed og væsentlige forskelle i temperatur- og fugtighedsregimet. Og andre former for træ dekorative produkter skal beskyttes mod fugt, som et træ, selv imprægneret som beskytter præparater kan begynde at knække, warp, miste endnu nuancen og belægning glathed. Så i en sauna kan et træpanel f.eks. Dekorere en korridor eller et hvilestue, men ikke et dampbad.

Træpanel

Det er også uønsket at placere sådanne ornamenter, hvor de konstant udsættes for direkte sollys. Stråling vil hurtigt gøre træets naturlige farve sløv, og farvestoffer bruges til at understrege tekstur, oftest ikke meget modstandsdygtig over for ultraviolet.

Træpanel

Hvilke tegninger til træpanelet er de mest relevante?

Valget af tegningens tema afhænger i vid udstrækning af det sted, hvor panelet skal placeres. Hvis i køkkenet billederne af mad og retter er særligt egnede, vil billeder af søde dyr og fugle, eventyrlandskaber og stiliserede blomstermønstre være bedre for børnenes værelse.

Til studiet eller stuen kan du vælge et billede af landskabet, et monument af arkitektur, en historisk begivenhed. Generelt kan de mest universelle betragtes som tegninger med natur- og landskabstemaer samt geometriske ornamenter.

Paneldesignerne, der bærer indskriften og tegningen, der svarer til temaet, forbliver populære. De bruges til bad og saunaer, klubber og caféer, restauranter, butikker og endda officielle institutioner.

Træpanel
Træpanel
Træpanel

Anbefalinger til dem, der planlægger at lave et træpanel med egne hænder

Brug kun omhyggeligt tørret træ til produktion. Dys og plader fordøjes i linolie eller saltopløsning, calcineret i opvarmet salt eller sand.

For tråde skal du vælge brædder uden knuder - de kan falde ud under forarbejdning og bryde mønsteret.

Overfladerne af panelerne skal være så glatte som muligt, da støv og andre forureninger hurtigt vil ophobes i ruheden. Dette er især vigtigt for produkter designet til at dekorere køkkenet, fordi der foruden støv er der også fede køkkendampe.

Træpanel

Før du lære at lave et panel, skal beslutte, hvad stil det skal være, hvordan du ser: enkel eller elegant, massiv og visuelt lys, med en udtalt tekstur af træ eller malet i lyse, mættede farver.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

51 − = 42