Dekorativt reb i interiøret: Et overblik over de originale løsninger (21 billeder)

De ubegrænsede dekorative muligheder, som tove og tov besidder i indretningen, tillader at bruge dem begge som et passende supplement og som en komplet funktionskomponent. Specielt kan designteknikken bruges til at arrangere gardiner, til at ændre dørhåndtag og gelændere for at skabe originale forankringer, hvilket giver rummet en særlig sommeratmosfære. Usædvanlige elementer kan introduceres i en sæson, men ofte bruges de i form af stationære dekorationer i hjemmet.

Farverige dekorative reb i interiøret
Dekorativt reb i det indre af stuen

Mulighed for introduktion i trapper

Et dekorativt reb med en gennemsnitlig diameter kan bruges til vikling af rækværket - dette er en midlertidig ramme til rækværk, som let kan demonteres i slutningen af ​​sommermånederne.

Fangst for gardiner
Indretning stearinlys garn

For at udføre en sådan egenskab af havtemaet med egne hænder, skal du købe et jutetov eller lignende materiale i bygningens butik i overensstemmelse med de foreløbige målinger, er det ønskeligt, at der er en bestand. Den uslebne tekstur skal være behagelig at røre ved, efter alle lejere vil kontakte det fra dag til dag.

Vase fra et dekorativt reb
Tæppe fra dekorativt reb

Her er den sværeste procedure at fastgøre rebet på rækværket - det glider. Det er acceptabelt at bruge lim, men hvis tilsætningen i indretningen af ​​interiøret er midlertidig, skal du straks købe og et middel til forsigtig fjernelse af rester.

Dekorativt jute reb kan fungere som en selvstændig håndliste, det vil dekorere huset beliggende tæt på dammen. Hvis du udskifter det stive rækværk med et spændtov, kan du visuelt forenkle stigenes design; Succesen til innovationen afhænger i vid udstrækning af, hvordan ringene og fastgørelserne er korrekt valgt. For at den improviserede snor ikke kan hænge mellem dem, anbefales det at dekorere flere store knuder.

Dekorativt reb i køkkenets indre
Lampe lavet af dekorativt reb

Hvis du ønsker at lave rækværk fra et reb på en trappe, der ligger i et typisk landhus, skal dette aspekt overvejes selv i designfasen, fordi det ikke kan anvendes oven på eller erstatter en eksisterende løsning. Faktum er, at du bliver nødt til at installere specielle understøtninger, hvorigennem kabler fra tovet holdes. Hver side skal placere 3 eller 4 sådanne elementer, de vil skabe sikre betingelser for bevægelse og vil ikke overbelaste interiøret. Hvis i begyndelsen og slutningen af ​​designet til at udføre dekorative knuder, vil det finde en klar lighed med rebbroen.

Vedhæng lamper på dekorativt reb
Rope i trappeindretningen
Dekorativt reb i det indre af loftet

Egenskaber ved dekoration af gardiner

Lovers af den marine atmosfære vil elske den stiliserede løsning: i et værelse malet i hvidt kan du hænge gardiner af samme nuance. Højdepunktet er udsmykningen med reb og tove: deres brug i stedet for de sædvanlige øjenlåg, løkker, ringe, kulisok, bånd og bånd. Gardiner, der er hængt med en ringforbundet garn, fastgøres sikkert til corniceen. Denne metode er meget efterspurgt, når man udsmykker Middelhavsinteriøret.

Pick ups til gardiner fra dekorativt reb
Suspenderet hylde på dekorativt reb

Vigtigt er det faktum, at her er repet til dekorative efterbehandling meget passende: med hjælp kan du justere gardinens længde, forlænge og forkorte dem om nødvendigt.

En anden god mulighed - fremstilling af sting til gardiner fra ledninger med stor diameter.

Indretning lofter i toilettet reb

Original møbler håndtag

Dem, der lægger særlig vægt på små ting, bør tage praktisk og samtidig usædvanlige teknikker - brug et dekorativt reb i interiøret som møbler tilbehør.

Du kan finde et smalt efterbehandlingsmateriale og lave nye håndtag til kommode og binde to stykker i midten, så det var mere bekvemt at holde dem fast. Hvis du ikke ved hvordan du reparerer, bor huller i kasser og indsæt emnerne i dem. For at undgå vanskeligheder ved åbning er det nødvendigt at danne svage sløjfer, det vil sige efterlade et betydeligt mellemrum mellem dem og facaden.

Indretning retro lampe med et reb
Dekorativt reb i det indre af hytten

Varianter til arrangement af et børnerum

Dekoration kan gøres med barnet: Lav interessante hylder fra tabletterne, i så fald vil rebet i interiøret også fungere som en bindende komponent. I skoven er det nødvendigt at danne huller af passende diameter, indsætte kabler i dem, dekorative knuder hjælper med at rette pladerne på det ønskede niveau. En ustabil struktur dannes derfor:

1
  • sætte på det kan kun ubrydelige ting, der har en lav vægt;
  • For at lave et multi-tieret produkt på væggen skal du bruge selvklæbende skruer af stor kaliber;
  • det er tilrådeligt at hænge hylder i en sådan højde, at barnet, uden at komme op på en stol, kunne bruge dem til deres tilsigtede formål.

Et reb til indretning kan tjene som grundlag for fremstilling af et dørstop. For at gøre dette er det nok at tage en tyk tourniquet og binde hertil den berømte knude "en fist af en abe". Det færdige element kan hænge på håndtaget ved hjælp af det medfølgende hængsel eller fastgjort på gulvet ved døren.

Dekor gardin ledning
Dekorativ garn på badeværelset
Indretning af en vas med et garn

Det dekorative potentiale i en række tovværk, tovværk og tinder er ikke begrænset til de givne eksempler: Med den rette færdighed kan de med succes indføres i alle rum i forskellige former. For eksempel består de ofte af unikke vægkompositioner, der bruges som tilbehør til eksklusive lysindretninger (for at skabe effekten af ​​at "belysning" en lampe og dekorere lysekroner, gulvlamper). Ikke mindre populært er indretningen af ​​flasker, ekstern, når beholderen er indpakket med snor og den indre, når tove af forskellig tykkelse er synlige bagved glasset. Men vi skal huske, at sådanne tilføjelser kun gælder i interiøret af marine stilistik.

Dekorere spejlet med et reb
Zoning værelse med et reb
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

26 + = 33