Dekor lysekroner med egne hænder: Nye ideer og materialer (53 billeder)

Belysning - et af de vigtigste elementer i interiøret, kan dramatisk ændre den visuelle opfattelse af rummet. Derfor er placeringen og antallet af belysningsenheder altid omhyggeligt gennemtænkt.

Delikat lysekrone indretning
Dekor lysekrone med papir sommerfugle

Indretning lysekrone perler

Indretning lysekroner flasker

Dekor lysekroner med blomster

Lysekrone Dekoration

Indretning Lysekrone

Det er en stor succes at finde inventar, der passer organisk ind i interiøret. Men nogle gange er det svært at finde en ideel lysekrone, og bordlampen, der glædede øjet, dimmede og mistede sin oprindelige skønhed.

På sådanne øjeblikke tænker værtinden på hvordan man opdaterer udseendet af en ny eller så elsket gammel lysekrone. Lad os overveje nogle interessante varianter, hvordan det er muligt at lave en lysekrone ind i egen styrke i husforhold.

Lysekrone fra krukker

Hvid Lysekrone Lampeskærm

Lysekrone fra Globerne

Indretning af en lysekrone i en industriel stil

1

Dekor krystal lysekrone

Indretning af lysekrone blonder

Suspended lysekrone indretning

Indretning af en lysekrone med blade

Dekor lysekroner i loft stil

Maleri eller maleri

Du kan male både bunden og lofterne selv. Ofte fornyes farverne, når lysekronen er repareret. Når alt kommer til alt, er det i det renoverede interiør ikke altid organisk egnet til den gamle lysekrone.
Til dette er olie- og akrylmaling egnet, og de kan påføres både med børster og med airbrush (kun akryl).

 1. Første fase er forberedende. Det er nødvendigt at løsne de elementer, vi skal male. Det vil sige fjerne løgene, patronerne og så videre. Så skal du slippe af med den gamle maling og affedt overfladen.
 2. Så forbereder vi arbejdspladsen. Det bedste sted er et åbent område eller i det mindste en altan (med andre ord et godt ventileret sted). Gulvet er dækket af aviser eller film.
 3. Der bør være flere lag maling, der hver især skal tørres godt, inden de påføres den næste. Som følge heraf skal farven være mættet, og overfladen er ensartet. Normalt er tre til fire lag tilstrækkelige til dette.
Indretning lysekrone papir
Dekor lysekrone papir blomster

Metal Lysekrone Dekoration

Indretning af en lysekrone i marine stil

Dekor lysekrone tråd

Nytår dekoration af lysekrone

Indretning af en lysekrone med plastik

Dekor lysekroner med skaller

Indretning af en lysekrone med roser

Du kan male loftet i en farve, og du kan male dem med alle mulige mønstre. Gør det bedre med akryl eller farvet glas maling (de passer perfekt på en glat overflade og spredes ikke). Her afhænger alt af din fantasi og kreativitet. Det kan være etniske motiver, geometriske former, fugle, blomster, generelt, alt hvad sjælen ønsker i øjeblikket.

Du kan bruge forskellige tegningsteknikker:

 • efterligning af farvet glas på glas nuancer;
 • gradient (glat overgang fra en farve til en anden);
 • volumetrisk maleri (du kan opnå ved at tegne store streger, det er meget smukt i denne teknik for at få blomster).

Hvis du ikke er sikker på dine tegnefærdigheder, kan du bruge stenciler. Med dem er de mest komplekse tegninger mulige!

Indretning lysekrone perler

Indretning af en lysekrone med snefnug

Glas lysekrone dekoration

Indretning til bryllup lysekrone

Indretning Lysekrone

Dekorativ dekoration af lofter

Udover at male og male på lofter under renoveringen af ​​lysekronen, kan du bruge forskellige dekorative materialer:

 • rhinestones og perler af forskellige former og størrelser;
 • bånd og stoffer;
 • kniplinger;
 • garn;
 • fjer;
 • kunstige blomster, sommerfugle og utallige andre materialer.

Dekorative elementer bruges allerede i den afsluttende fase af lysekrone transformation. Siden de er vedhæftet vil det være svært at male det, hvis du pludselig vil. Elementerne er fastgjort med en limpistol.

Lysekrone fra flasker
Dekor lysekrone med træbolde

Bryllup dekor lysekrone stof

Indretning af en lysekrone til travertin

Indretning af lysekrone farvet glas

Indretning lysekrone grønt

Dekor lysekrone med friske blomster

Indretning vinter lysekrone

Det er værd at huske på, at lysekronen er meget varm under drift (når der anvendes glødelamper). Så dekorationer skal løses ved hjælp af høj kvalitet lim, som ikke ændrer dens egenskaber med tiden.

Dekor lysekroner kopper
Dekor lysekroner med blomster

Oprette en ny lysekrone med dine egne hænder

Berømte designere og dekoratører siger, at en usædvanlig lysekrone kan skabes af nogen. På internettet, et stort antal master klasser fra fans og fagfolk til at skabe usædvanlige lysekroner. Normalt anvendes simple materialer til dette, og processen tager ikke meget tid.

De mest egnede materialer til at skabe en loftslampe er papir og klud. De er i hvert hus, der er let modtagelige for at ændre sig i form, er billige. Du kan også bruge garn og garn eller glas (for eksempel usædvanlige flasker eller vaser). De mest ekstravagante muligheder for lamper kan laves af plast, papkasser og endda fra kaffekassen!

Fra begyndelsen er det altid svært, så her er et par interessante muligheder nedenfor.

Dekor lysekrone i jugendstil
Dekor lysekroner i stil med øko

Lysekrone af tråde

En interessant og ret simpel løsning. Du skal bruge en skinne tråd, en ball af luft og PVA lim.

Så vi opblæser bolden, så lav et gennemgående hul i røret med nålelimmen og tråden tråden ind i den. Nu tråd denne bold. Dette kan gøres både kaotisk og i specifikke retninger, hvilket skaber forskellige geometriske mønstre. Vi venter på at limen tørrer ud og vi bryder bolden. En sådan plafond er ikke særlig stærk, så træk bolden skal være meget omhyggeligt. Med en kreativ tilgang ved hjælp af forskellige teksturer og trådfarver kan du få en meget kreativ og smuk lysekrone.

Bølgepapekroner indretning
Dekorere lysekrone med dekorative sten

Lysekrone "Cage for birds"

Vi har brug for tyk wire, metalnet, saks og kunstige fugle.

Først skal du samle skeletet af vores fremtidige lysekrone. For at gøre dette, to identiske ring diameter på 40 cm., At skære et stykke metal maskevidde på 30 cm og en længde på 126 cm. Gitteret er snoet ind i ringen ens diameter med vores tråd og forankringsorganer ringe (vride trådenderne af nettet) mellem dem. På den ene side fastgøre tre tråde, der forbinder dem til midten af ​​cirklen og lidt virkende uden for cylinderen (på dette tidspunkt, er vores lysekrone fæstnet til patronen). Rammen er klar.

Køkkenlysekrone fra Terok

Næste afskåret stykker af wire 40 cm (2-3 stykker). Dette er perches for fugle. Så fast (tynd tråd) til dem fugle og placere dem inde i vores celler. Lysekronen er klar. Du kan supplere det med indretningen af ​​den ydre side af buret, men alt afhænger af din fantasi.

Dekor lysekroner bånd

Lysekrone "Nederdel"

Den m
est enkle og lidt underlige i denne samling. Kun den øverste platform er nødvendig, hvor "nederdel" er fast - runde stykker af gennemsigtigt stof (helst med lyse toner) fastgjort i midten. Et stof til syning af en nederdel eller andet voluminøst løs stof er godt.

Ofte til lofterne sælges specielle rammer cylindrisk form. Mange herrer bruger dem. Ikke overraskende, fordi de er billige, og der er ingen grund til at spilde tid på at skabe dem. De sælges i enhver butik for kreativitet. Sådan en plafond er ofte dækket af en klud, men vi vil overveje en mere interessant variant - vi bruger fletning. Samtidig binder vi den første fletning over rammens nederste kant, trækker den godt og kaster den over den øverste kant og går derefter ned igen.

Det er altid nødvendigt at skære rammen med fletningen fra samme side, så det bliver smukkere. Med en enkelt farve kan kun en del af loftet indrettes, så du kan tage en kontrastfarve. Det anbefales at bruge op til fire eller fem farver, så det bliver ikke for farverigt og smukt.

Dekor lysekrone tråd
Nytår dekoration af lysekrone
Påske indretning af lysekrone

Oprindelige ideer

For rejsende af rejse, kan du lave en pendant lampe af flere små glober. Nogle af dem kan efterlades intakt, og den anden del kan skæres langs ækvator, så mere lys kommer ind i rummet.

Du kan give nyt liv til de gamle banker (som i øvrigt kan være en konveks mønstre og forskellige farver), sådan loft glas på loftet er økologisk passe ind i enhver industriel stil.

Indretning af lysekrone fra glas
Indretning af en lysekrone med grene

For at gøre dette skal du fjerne dækslerne (metal) fra dåserne og omhyggeligt, lige i de midterste huller i dem i midten for patronerne. Dernæst indsættes en patron og snor-suspensioner flere sådanne lofter samles i en lysekrone og skaber et magisk lysstykke i rummet. Suspensioner kan laves af forskellige længder, så fra boblen dåser kan du lave en bølge eller anden form.

Tilbage til de færdige rammer, udover de beskrevne muligheder, kan du bruge noget! Blyanter, malede flasker, tråde og så videre. Desuden er lysekroner i øjeblikket ved at blive populære, der kun består af en krop, som er malet i en interessant farve og har en minimal mængde indretning.

Lysekronekrone
Dekor lysekrone i orientalsk stil

En anden usædvanlig mulighed: Du kan vende cups og tallerkener, omhyggeligt (med en speciel øvelse til keramik) til at bore i hullerne og indsætte loftlysene. God ide til køkken eller spisestue.

Ovenstående metoder er bare en dråbe i havet, der er utallige muligheder, og det hele afhænger af din fritid og fantasy flyvning.

Indretning af en lysekrone med grønne blade
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 24 = 28