Afdelinger for hjemmet – oprigtig bekymring (53 billeder)

Huset er det vigtigste sted for os. Her kan vi gemme sig for problemerne fra omverdenen og fremmede. Her bor vores kære og hvad der gør en familie en familie er hverdag - åndelig og fysisk intimitet, omsorg for hinanden. Her begynder vores børn for første gang at lære verden og livet. Huset og hvad der er i den er den mest værdifulde materielle ejendom for størstedelen af ​​befolkningen. Ud fra disse aspekter er det nødvendigt at overveje amuletter til huset og deres betydning, måder at fremstille og placere.

Afdelingen for huset
Afdelingen for huset

Wardcraft til huset af perler

Træhus charme

Afdelingen for huset øko

Krydsfiner hjemme beskyttelse

Steder til amuletter i huset: fordel og handling

Et sted for en amulet i huset er ønskeligt at vælge, afhængigt af hvad der skal sendes til sine forsvarskræfter. Lad os overveje nogle af de mest populære kategorier:

 • En fælles familie og hjemvagt fra alle problemer og ulykker. Den bedste placering - et fælles rum i huset eller i det mindste det rum, hvor familien oftest går til. Det kan endda være et køkken, hvis der går til et fællesmåltid eller et par soveværelse. Det er hensigtsmæssigt at beskytte mod alle de negative, der kan forstyrre familiens velvære såvel som talismans for harmoni, sundhed og velvære.
 • Afdelinger fra adskillelse (for gensidig kærlighed). Det mest relevante for gifte kvinder eller i et permanent partnerskab. Den er placeret oftest i fællesrummet af et par - et soveværelse - i umiddelbar nærhed af en seng. På grund af dets specificitet er det sjældent meget mærkbart eller forklædt som dekoration (for eksempel et panel eller dekorative sammensætning) til husholdningsredskaber.
 • En vagt for barnet (børn) der bor i huset (nogle gange kun fra det onde øje, men for børnene). Det er placeret i det rum, hvor barnet sover, spiller, gør. Vær opmærksom: de bedste, de stærkeste er børnens talismaner, henrettet eller modificeret af moderen eller anden nærtstående, stærkt knyttet til barnet. Pleje for barnet har sin egen energi, som er rettet mod hans velvære: Vær ikke bange for, at oprettelsen af ​​en sådan amulet vil tage energi fra moderen. Sagen er, at moderbarnet har et kraftigt energipotentiale, som er let at afsløre, og det vil blive brugt af amuletten til barnet. Sådanne ting gøres bedst, mens barnet er lille - omkring 7 år.
 • En charme til materielt velvære. Beliggende i nogen af ​​boligkvarteret i huset, kan du i spisekammeret. Meget uønsket - i gangen, passagen osv.
 • Afdelinger fra dårlige mennesker - ubudne og misundelige mennesker, fra ødelæggelse og ondt øje. Det er værge mod onde øjne og misundelse bør ikke hænge i en entre, på et fremtrædende sted, ideelt foran indgangen, men det er muligt, og i det rum, hvor de fleste er fremmede - i hallen, i stuen. For sådanne produkter er karakteriseret ved lysstyrke, fremtrædende, skinnende detaljer af glas, metal.
 • Fra en ild. Ja, da denne besvær altid har været betragtet som en af ​​de farligste, er det ikke underligt ønsket om at beskytte huset fra hende på alle måder. Den kan placeres i ethvert rum, helst i det største eller centrale rum. Du kan hænge udenfor, men så er der en risiko for, at amuletten vil gå tabt eller stjålet.
Afdelingen for huset
Afdelingen for huset

Lager til hjemmet af filt

Amber til huset indiske

Afdelingen for huset med en sten

Afdelingen for husets maleri

1

Afdelingen for huset keramik

Derudover er der en række forskellige former for amuletter til beboelse: mareridt, sygdom, for at tiltrække penge ind i huset (ikke at forveksle med den velvære, det er virkelig anderledes, selv om overlappende retning), til formildelse af huset, lykke osv

Afdelingen for huset

Afdelingen for husnøglen

Afdelingen for dukkehuset

Afdelingen for hjemfangeren drømmer

En hjemme vagt for macrame

Afdelingen for huset metal

Afdelingen for husets mur

Hvor kan man købe eller lave?

Under udnyttelse af den genoplivende interesse i folkedistraditioner og -told har nogle iværksættere etableret produktion og salg af flere typer af de mest populære ting, der anvendes som amuletter.
Den nemmeste måde at finde og købe amuletter på

 • i form af en husvogter statue af huset;
 • dekoreret taske, symboliserer velstand i huset;
 • i form af en hestesko - til påkaldelse af held og lykke i huset;
 • skinnende amul
  etter med et stiliseret billede af øjet - henholdsvis fra det onde øje;
 • dekoreret bryst - de kaldes for at bringe en harmoni og overflod ind i huset eller køre væk / feje det negative af nogen art (de bruges som beskyttere mod ødelæggelse);
 • bast sko - fra nysgerrige, dårlige ønsker, onde ånder.
Afdelingen for huset

Afdelingen for trådens hus

Afdelingen for huset med fjer

Lager til hjemme kurv

Afdelingen for huset udskåret

Er det muligt at købe amuletter, giver det mening? Ja, den købte amulet har en vis værdi, forudsat at den, der købte den og hængte den i huset, forstår hvad den gør og hvad den gerne vil opnå ved den. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad værdien af ​​amuleten er (sælg som regel produkter med et let synligt fokus) og ud fra dette at vælge det rigtige sted for ham.

Afdelingen for huset

Wardcraft til hjemme tegning

Afdelingen for huset sølv

Afdelingen for huset med elefanter

Afdelingen for husets glas

Charm til hjemmestearinlys

Afdækning til huset lavet af klud

Hvor og hvordan kan du hænge amuleten?

En figur er altid placeret inde i boligkvarteret. Men i køkkenet, hvor de koger og spiser, såvel som i spisekammeret, er det også tilladt. Hæng det i børnehaven, sørg for at barnet ikke skræmmer amuleten og ikke forsøger at lege med det, ødelægge det og smide det væk. Måske er det bedre at afhente noget andet i børnehaven.

Afdelingen for huset

Afdelingen for huset krans

En hjemme vagt i øst

Afdelingen for huset på væggen

Afdelingen for huset strikket

Afdelingen for huset med broderi

Afdækning til hjemspejl

En taske er bedre at hænge i køkkenet eller andet værelse undtagen soveværelset. Tilstrækkelighed er god overalt, men i soveværelset et sted for hvile og konjugal kærlighed, snarere end husholdningsproblemer. Hvis rummet er et - sæt amuletten ikke ved siden af ​​sengen.

Afdelingen for huset

Hesteskoen er god på et fremtrædende sted. Det kan hænges selv i gangen og ejerne af deres eget hus - selv udenfor på væggen eller over indgangen. Ifølge populær overbevisning tiltrækker hesteskoen held, symboliserer jern, som ikke er elsket af ond ånd og heste, som heller ikke gør venner med onde ånder og hjælper personen fra alderen. Hesteskoets vagt er en slags appel af lykke til sig selv, familie, hjem og på samme tid ønsker held og lykke til andre, beskyttelse mod andres misundelse.

Det er mere rimeligt at placere amuletter fra det onde øje, hvor de sandsynligvis vil blive set af udenforstående, eller hvor beskyttelse er særlig vigtig, for eksempel i børnenes værelse. Forresten er denne amulet også egnet til beskyttelse af lokaler, hvor du skal bruge meget tid, og der er konstant fremmede, for eksempel i en butik, frisør mv.

Afdelingen for huset

Afdelingen for huset med korn

Afdelingen for stjernens hus

Brooms kan hænge i næsten alle værelser, men nødvendigvis - op håndtaget, når de "fejer" velfærd i huset eller "feje" det negative. Udenfor er de kun hængt for at beskytte sig mod de dårlige, og så skal håndtaget sænkes ned. Bemærk, der hænger inde i kosten kan suppleres med indretning i form af et bundt af kornaks, bønner (til rigdom), hvidløgsfed (fra onde kræfter), en pod af chili (for mænds sundhed), bånd, perler, mønter og andre ting. Venichke uden for huset er ikke dekoreret, undtagen hvidløg.

Afdelingen for huset

Lapot eller et par bast sko (et par er særligt relevant for ægtefæller) kan dekoreres eller endda være en del af panelet amulets indretning. Men sådan en charme virker ikke godt, og uden andre detaljer - kun to bånd løst bundet af et bånd. Velegnet til ethvert rum hvor folk ofte er: i soveværelset, køkkenet, selv i gangen. Sammen med amuletterne fra det onde øje og hesteskoen kan bruges ikke kun hjemme, men også på arbejdspladsen, hvor der altid er fremmede.

Afdelingen for huset

Hvad kan jeg gøre ved mig selv?

Da velvære og samtykke i huset altid var afhængige af dens indbyggere, gjorde de traditionelt amuletter til huset med egne hænder. Afdelinger for børn og for familien - oftere af kvinder, husmødre og mødre. For velstand og sikkerhed - nogle gange mænd, forsvarere og getters. Men selv en ung pige, der stadig er langt fra voksenansvar, kan også lave en talisman, som beskytter sig selv og hendes elskede mod ondt eller ondt. Det er vigtigt at have et ønske og et koncept om, hvordan man laver en hjemmevagt og hvad der er vigtigt for dette.

Afdelingen for huset
Afdelingen for huset

En af de enkle muligheder - at købe en charme eller noget der passer til sin fremstilling, og derefter forfine, sætte deres følelser, energi, ønske og lidt viden om at skabe amuletter.

Men de stærkeste er normalt amuletter, der er helt skabt af egne hænder. Det kan ikke kun nævnes ovenfor og velkendte objekter. Talisman kan være en simpel sikkerhedsnål eller en nål, over hvilken, læse hex (i modsætning til bagvaskelse skade, bagvaskelse i menigheden er sikre for den person, der gør dem).

Afdelingen for huset

Egne hænder kan foretages Dreamcatcher, fordriver onde og frygtelige drømme, broderi med visse symboler og billeder, selv husgeråd - skærebræt, skål, pot, pude. Men selvfølgelig bør sådanne ting opbevares, hvis det er muligt, og ikke for aktivt anvendt i hverdagen. Undtagelser er kun amuletter til børn. Hvis barnet elsker dette legetøj, tage i seng ofte leger med hende, hendes mor blot fra tid til anden at give sådan en talisman i orden - vaske, reparere, måske, bagvaskelse igen.

Afdelingen for huset

Skal jeg bruge amuletter i huset?

Selvfølgelig vil ingen talismaner og amuletter hjælpe, hvor folk ikke forsøger at bevare deres egen lykke og trivsel. For at være velstående er brug for sparsommelighed og flid, så samtykke og tålmodighed og kærlighed er i familien. For at bevare sundheden skal du også gøre fysisk og mental indsats.

Afdelingen for huset
Afdelingen for huset

Men med en sjæl, der er lavet eller valgt, vil amulet i høj grad forbedre dine muligheder og omfatte en immateriel, men meget vigtig livssfære. Og husk, at værgen i høj grad er et køretøj mellem dit indre potentiale og den materielle verden. Derfor investerer i den slags, fed og smuk, der er i dig, og resultatet vil være passende.

Afdelingen for huset
Afdelingen for huset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 3