Pejse fra kasser: Smuk indretning til nytårsferie med egne hænder (51 billeder)

Det er ingen hemmelighed, at skabe en hyggelig og festlig stemning i huset ofte hjælpe ikke kun købt guirlander og lametta, men også de kreative tilbøjeligheder ejere af lejligheder, især hvis ud over de dygtige hænder og lukkede karton. I dag vil vi tale om, hvordan man laver et nytårs pejs fra kasser med egne hænder uden at bruge meget tid, indsats og penge på det.

Beige nytårs pejs fra boksen

Hvid jul pejs fra boksen

Nytårsbrand fra kassen og indpakningspapir

Nytårets pejs fra den dekorative kasse

Nytårets pejs fra kassen med indretning

Nytårets pejs fra en kasse og et træ

Nytårets pejs fra boksen i børnehaven

Et svært valg

Inden du begynder at lave en kunstig pejs fra pap, skal du beslutte dig for det sted, hvor du bor i huset. Fra denne faktor vil afhænge af emnetes geometriske form, mængden af ​​materiale, der anvendes og kompleksiteten af ​​det udførte arbejde. Så hvad kan vi bygge fra improviserede midler, nemlig ude af kassen, for eksempel fra tv'et:

 • Opførelse af vægtype. Dette er, når den ene side af produktet er i tæt kontakt med en af ​​væggene i stuen (børnehaver, soveværelse, køkken - det er ligegyldigt, valget er dit).
 • Hjørne pejs ud af kassen. Ved første øjekast ser det ud til, at sådanne problemer ikke kan udrette for begyndere, men læse instruktionerne nedenfor, vil du forstå, at processen med sin skabelse er ganske enkel og forståelig selv for dem, der aldrig gjorde indretningen til hjemmet.
 • Den såkaldte julehjerte er et forbløffende smukt produkt, der skaber en ferieatmosfære, ikke mindre end et fluffet juletræ eller duften af ​​mandariner. Med finesserne af dens design kan du blive bekendt med hele artiklens ende.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, skal du starte med det enkleste. Forsøg først at lave en væg dekorativ pejs fra små bokse.

Nytårets pejs fra kassen med brænde

1

Nytårets pejs fra kassen med skorsten

Nytårets elektriske brand fra kassen

Nytårets pejs fra kassen og krydsfiner

Nytårets pejs fra kassen og gipspladen

Nytårsbrand fra kassen med en krans

Nytårsbrand fra boksinstruktionen

Nytårets pejs fra en papkasse

Hvordan laver man en falsh-pejs fra pap?

For at starte, skal du naturligvis forberede de værktøjer og materialer, du har brug for i dit arbejde. Kom ud af spisekammerets gamle store boks. Dette kan emballeres fra en vaskemaskine, plasma-tv eller køleskab. Fjern eventuelt resterende tape, støv og snavs fra overfladerne, og kontroller integriteten. Se nu efter følgende attributter:

 • Et ark papir, en blyantlinje eller en markør. Vi har kombineret disse fag i en gruppe, fordi du vil bruge dem i forbindelse med at lave en skitse. Gå ikke på arbejde uden en plan udarbejdet på forhånd, trods alt er en rigtig lav tegning halvdelen af ​​succesen.
 • Stationery kniv. Det vil naturligvis være nødvendigt at skære emnet på steder, der er vanskelige at få adgang til saks.
 • Maling Scotch. Dette er et fremragende alternativ til det sædvanlige klæbebånd, fordi sammensætningen anbringes på et papirsubstrat. Det er lettere at arbejde med, det går hurtigt og efterlader ikke spor.
 • Polyfoam curbs og sokkler. Sikkert de forblev med dig efter den sidste reparation. Det er på tide at bruge dem til at dekorere dit ildsted.
 • Specialklæbemiddel til sammenføjning af pejsens elementer. Oftest vælger vores landsmænd middel for varemærket "Moment", selv om du ikke er fan af dette produkt, skal du købe produktet fra en anden producent.
 • Vandbaseret hvid maling eller kitt. Instruktionerne vil nævne den hvide farve, men du kan tage udgangspunkt i en anden tone.
 • Børste og svamp. Disse værktøjer hjælper os med at anvende farveforbindelserne jævnt og smidigt.

Jeg vil have en pejs i mit hus ud af kassen, men jeg har ikke en passende pakke til rådighed? Fortvivl ikke, i en nærliggende butik kan du tage et par små kasser og lim dem sammen.

Nytårets pejs fra kassen med en mursten

Nytårets pejs fra en kasse under en mursten

Nytårets pejs fra kassen

Nytårets pejs fra boksen rød

Nytårets pejs fra bokspladsen

Nytårets pejs fra kassen med stuck

Nytårets pejs fra en æske med en glans

Ti skridt til succes

Du ved stadig ikke hvordan man laver en pejs fra bokse? Så foreslår vi at du sætter dig ind i de detaljerede instruktioner for at skabe en unik indretning til huset med egne hænder.

 1. På papir tegne en tegning af det fremtidige hjemmelavede ildsted. På de steder, der er dedikeret til håndarbejde, udlægges hundredvis af muligheder hvert år, hvor det ikke er svært at vælge den, der passer til din lejlighed. Sørg for at markere dimensionerne på delene i tegningen.
 2. Træk layoutet på papkassen. For nemheds skyld og forståelse tegner du alle hjælpelinier med en blyant og de vigtigste med en pen eller markør.
 3. Ved bunden af ​​emnet skal du bruge en skarp kniv eller kniv til at lave et rektangulært hul. Det er i denne del af bygningen, at "ilden brænder." Lim forsigtigt alle de skårne elementer på bagsiden af ​​pejsen. Hvis du har valgt en meget stor boks, skal du fjerne alt unødvendigt som unødvendigt.
 4. For yderligere efterbehandling fjernes de tidligere forberedte skørt og kantsten. Mange erstatter ofte dem med selvklæbende tapet, film eller papir. Mål længden af ​​produktet og skær soklen, så skæret har en vinkel på 90 grader. Dette vil hjælpe med at skabe rektangulære eller firkantede kompositioner.
 5. Lim elementerne til boksen i den rækkefølge, du vælger ifølge tegningen. Vinkler også dekorere med skumprodukter, så ilden lavet af sig selv så mere præsentabel og udsøgt. Overhold symmetrien og giv ikke fristelsen til at holde så meget indretning som muligt. I alt skal der være harmoni.
 6. Til toppen kan du klæbe soklen. En sådan beslutning vil bidrage til at skabe et regiment. På den vil du sætte lys, statuetter og hænge julestrømper.
 7. I det resulterende rum placeres bunden til hyldeafskæringen fra pap. Pejsen fra papkasser er næsten klar.
 8. Nu hvor basen er helt klar, er det tid til at begynde at male. Normalt anvendes vandbaseret maling til disse formål. Vær forberedt på det faktum, at det første lag ikke er ideelt, så gennem hele overfladen tørres sammensætningen helt igen med en børste igen. På svære steder skal du bruge en svamp. For at opnå effekten af ​​kunstigt alderen belægning, påfør gips til gipsplader. Derefter vil den endelige akkord være en bygning hårtørrer, som vil give sammensætningen det ønskede udseende.
 9. Monter pejsen på det rigtige sted. For at gøre det tæt mod væggen, lav under specielle riller under gulvlisten.
 10. Nu være engageret i at dekorere stedet reserveret til ilden. Her kan du lime billedet af ild, anvende brænde forberedt tidligere, arrangere lys eller arrangere en krans. Valg af tilbehør er udelukkende baseret på din fantasi.

For at sikre at produktet har tjent dig i lang tid, skal du ikke glemme at klæbe bunden af ​​kassen, inden du starter arbejdet.

Nytårets pejs ud af kassen modulære

Nytårets pejs fra kassen med støbning

Nytårets pejs fra kassen erektion

Nytårets pejs fra kassen til hjørnet

Nytårets pejs fra kassen er lille

Nytårets pejs fra kassen med sokker

Nytårsbrand fra kassen med logfiler

Hvordan man laver et hjørne dekorative pejs?

I din lejlighed er der lidt ledig plads, men du vil virkelig gøre værelset hyggeligt med en kunstig pejs? Til støtten kommer vinkelkonstruktioner, der er let placeret overalt. De "spiser ikke" et nyttigt boligareal, men de ser meget imponerende og endda luksuriøse ud. Når man opretter et sådant mesterværk, skal følgende vigtige punkter overvejes:

 • For at lette dig selv arbejde, skal du vælge som basis papkasser, der matcher parametrene for hjørneområdet.
 • Et passende sted kan kun kaldes, når du placerer emnet der og sørger for, at pejsen ikke forstyrrer fri bevægelighed rundt i rummet.
 • I forvejen skal du lave en skitse og følge planen tydeligt, ellers kan resultatet af arbejdet fremkalde snarere negative følelser end positive.

Nytårets pejs fra kassen

Nytårets pejs fra boksen og tapet

Nytårets pejs ud af kassen ved bunden

Nytårets pejs fra kassen med patina

Trin-for-trin instruktion

 1. I den forreste væg af den valgte papemballage skal du lave en spalte i form af en halvcirkel, så det skårne stykke af pejsen kan foldes indad. På toppen af ​​denne del er du nødt til at "skære igennem" de to buer. Som følge heraf skal det foldede indvendige design ligne en trekant.
 2. Løs resultatet med et malingstape eller lim.
 3. Arbejd nu med bagvæggen. Trim sidedelen, så formdesignen gentager rumparametrene fuldstændigt. Væggene er forbundet med scotch tape.
 4. Fortsæt med at dekorere. Selvfølgelig kan du male overfladen i den ønskede farve, men vi anbefaler at klamre pejsen med selvklæbende tapet, hvis billede efterligner murstensværket. Teglsten er den ideelle løsning, fordi formen her er allerede ikke-standard, og dette ornament vil føje til din konstruktion af originalitet og forfining.
 5. For den øverste hylde skal du bruge et ark af krydsfiner eller et emne bestående af flere lag karton. Mal produktet "under et træ" eller dække med specialpapir.

Nytårets pejs fra kassen med gaver

Nytårsbrand fra boksen trin for trin

Nytårets pejs fra kassen

Nytårets pejs fra en kasse med en tråd

Nytårets pejs fra æskerne

I ferierne regerer en særlig atmosfære i husene. Det skaber specielle attributter: et juletræ, kranser, legetøj, klitter, regn, kranse og andre indretningselementer. Hvis du laver et nytårs pejs med dine egne hænder fra papkasser, bliver det en kilde til stolthed og et objekt for tiltrækning for alle husstandsmedlemmer. Omkring ham kan du samle tæt på hinanden og give hinanden gaver. Skift juleferien til en rigtig fest, som dine børn vil huske for resten af ​​deres liv!

For selvstændigt at lave en struktur kaldet "Nytårets ildsted", lav tre kasser - to af dem skal være af samme størrelse, den tredje - lidt mere end deres "kammerat". Det er ikke svært at gætte, at sidstnævnte vil være i centrum og små pakker ved kanterne.

Nytårets pejs fra kassen med et billede

Jul pejs ud af kassen

Nytårets pejs fra kassen i russisk stil

Nytårets pejs fra den hjemmelavede kasse

For at fokusere på fokus i centerboksen skal du fjerne frontvæggen. For at visualisere udvælgelsen lim en kant af skum eller sokkel oven på toppen. Lav effekten af ​​murværk er let nok: Skær små rektangulære stykker skum eller pap og lim til pejsen i skakbrætmønster. Det resulterende emne skal grundigt primeres. Nå, hvis belægningen ligger i flere lag. Dette vil medvirke til at skjule små fejl, uregelmæssigheder og ruhed. Læg nu strukturen med en brun maling, og grænserne med en gul blanding.

Hvis du ikke er begrænset i tid og materialer, skal du sørge for at gøre "murstenen" mere struktureret. For at gøre dette, gør nogle steder små streg af guldmaling. Pejsen er klar, det er kun at dekorere det ud fra dine egne præferencer og indretning, som er til stede.

Hvis du vil have ild til at brænde i din pejs, skal du sætte kranser i ovnhullet. Til ledningerne er ikke så iøjnefaldende, tilføj her tinsel eller regn.

Nytårets pejs fra boksen grå

Nytårets pejs fra en kasse i stil med en chic chic

Nytårets pejs fra boksen i skandinavisk stil

Nytårsbrand fra kassen med stearinlys

Nytårets pejs fra hjørneboksen

Lav flere bindinger på toppen og hæng de røde strømper til gaver. På hylde sætte lys, statuetter af juleklaus eller julekone, hjorte, snowmen og andre New Year tegn. Dekorer alt med perler og klip, klokker, slik og bolde. Herefter sæt et smukt juletræ. Hvis du foretrækker en kunstig mulighed, skal du købe en flaske fyrlakstrakt i apoteket. Sprinkler dem let med grene, føler du straks aromaen, som de rigtige træer udstråler.

Nytårets pejs fra en kasse med en dekoration

Nytårets pejs fra kassen er smal

Nytårets pejs fra en kasse med et mønster

Nytårets pejs fra en kasse med et spejl

Du kan se, hvor let det er at lave en kunstig pejs med dine egne hænder. En anden grund til at skabe dit mesterværk er, at det ikke behøver at bruge mange penge på at gøre det. Vi kaster ofte papkasser i et dump, og lim og sokkler forbliver normalt efter reparationer og holdes i lang tid af de ressourcefulde husmødre i spisekammeret. Alt nytårs attributter fra år til år er dannet og venter på hans tilbagevenden til stuerne i slutningen af ​​december. Det vil sige at skabe en pejs, du vil forlade .... 0 rubler! Gem, skab og giv dine kære et godt humør!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

65 − = 60