Nytårs udsmykning af facaden – skab et humør (58 billeder)

Hvert år sætter indsamling af nytår ind i nye ideer og tilbehør. Dette er ikke overraskende, fordi målet for hver ejer af huset er et usædvanligt udsmykning af facaden i det nye år. Det er vigtigt, at nytårets indretning er i overensstemmelse med det overordnede design af huset og haven og skaber et festligt humør, uanset vejrfænomenerne og tidspunktet på dagen.

Indretning af facaden

Nytårs krans ved døren

Juledekoration af indgangsdøren

Krans af firgrene på døren

Juledekoration af facaden af ​​en hundens figur

Nytårs dekoration af facaden med en krans

Nytårs dekoration af facaden i blå farve

Nytårsstil Udvendigt

Indretning af facaden

Indretning af facaden

Nytårs udsmykning af facaden i landestil

Før det nye år er mange bygninger omdannes uden anerkendelse, erhverver et mystisk og fabelagtigt udseende. Admiring den oprindelige belysning eller andre elementer i indretningen kommer altid til tanken om en lang designudvikling af erfarne designere.

Indretning af facaden

Dette er ikke helt sandt, du kan dekorere facaden med dine egne hænder. For at gøre dette skal du bruge en række anbefalinger fra erfarne designere. Dette er korrekt placeret accenter, den rigtige kombination af farvestråler og dekorelementer.

1
Indretning af facaden

Nytårs dekoration af facaden med klokker

Nytårs udsmykning af facadernes søjler

Nytårs sammensætning ved hoveddøren

Nytårs dekoration af facaden i rødt

Juledekoration af verandaen

Nytårs dekoration af facaden med indskriften

I begyndelsen af ​​en spændende begivenhed er du nødt til at bestemme stilen med dekoration:

 • Fabelagtig. Forudsætter brugen af ​​alle attributter af nytårsholiday. Til dette formål er der lavet en hel sammensætning, der viser den fantastiske virkning af nytårsaften. Installationsens helte er tegnene: Julemanden, Snejomiden, Snemand, hjorte og andre dyr.
 • Elegant chic. Denne stil forudsætter tilbageholdenhed, harmoni på højst tre nuancer og geometriske former. Grundlaget for ideen ligger i den centrale placering af den grundlæggende skygge og diskret komplement med harmoniske farver. I denne stil med dekoration er den maksimale brug af naturlige komponenter velkommen.
 • Moderne. Dette er et nyt kig på det sædvanlige landskab, som suppleres af de mest uventede elementer og farve løsninger. Her kan du medtage din fantasi og placere på forsiden af ​​huset de vigtigste egenskaber for hele familien. I facadens design anvendes de fedeste kombinationer af farver: sort og lyserød, sort-rød, sort-rød-guld.
 • Traditionel. Brugt en stiltiende anerkendt tradition for nytårsfarverne: rød, grøn og hvid.
Indretning af facaden

Erfarne dekoratører af facader anbefaler at trække på forhånd et detaljeret kort over designet, der angiver alle nuancer med farvede blyanter. Dette hjælper med at undgå forkerte kombinationer og meget lettere at arbejde med designet.

Indretning af facaden

Lys dekoration af facaden

Indretning af facaden

For at dekorere facaden af ​​huset er det bedre at bruge LED-kranser. De skelnes af sikkerhed, energieffektivitet og plasticitet til vinterens klimatiske forhold.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Nytår dekoration af facaden med hjorte

Nytårs udsmykning af facaden og håndlister

Den største effekt kan opnås med en konturbelysning af bygningen. Til dette formål sondres tagkonturerne, fremspringende dele af facaden, vinduet og døråbningerne ved hjælp af en LED-strimmel.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Producenter tilbyder bånd med en rytmisk skiftende farvetone. Denne beslutning omdanner huset inden for få minutter, hvilket bliver en virkelig fascinerende handling.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

For huse med en lys palette af den generelle baggrund er den blåhvide højdepunkt ideel. Disse farver ser ud som en naturlig forlængelse og modsiger ikke den generelle baggrund for vinterens skønhed. De trætter ikke og skaber en følelse af lyshed, luftighed over hele infieldets territorium. Den ideelle mulighed for udsmykning af facaden i en elegant stil, der supplerer den monotone skala, kan være flere lyse accenter i form af figurer af eventyrkarakterer.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Nytårs dekoration af facaden og døråbningen

Juledekoration af facaden

Juledekoration af facaden i rustik stil

Nytårs dekoration af Santa's facade

Juledekoration af facaden med bolde

Når man vælger lysets farve til bygninger med en mørk facade, er det vigtigt at fokusere på hovedskyggen. Baggrundslysets farve bør ikke kontrastere, men tilføjes forsigtigt til bygningen. Dette kan opnås ved at vælge en neutral eller lignende i farveskærm af belysning.

Indretning af facaden

Forfatterens design af facaderne af huset indebærer realiseringen af ​​deres unikke ideer. Det er gavnligt at dekorere dit hus før det nye år med trådfigurer.

De kan symbolisere de elskede drømme for det kommende år eller blive udførelsen af ​​barndoms fantasier. På figurens kontur tegnes et LED-bånd og fastgøres til en mere rummelig del af facaden af ​​huset eller til taget. En god ide er en hilsen til alle gæster eller bare forbipasserende.

Indretning af facaden

Udsmykning af veranda og vinduesåbninger

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Dekoration af facaden af ​​huset vil producere den mest kraftfulde effekt og bringe ære til forfatteren som en person med god smag, hvis hver detalje vil blive opretholdt i samme stil. Dette kriterium er især vigtigt i udformningen af ​​verandaen og indgangsdøren, deres indretning skal være i overensstemmelse med indretningens indretning.

Indretning af facaden

Nytår dekoration af facaden med stearinlys

Nytårs dekoration af facaden og terrassen

Nytårs dekoration af facaden med kranse af bånd

Nytårs dekoration af facaden og verandaen

Idéer til nytårs dekoration kan hentes fra naturen. Den mest betydningsfulde egenskab af det nye år er en krans af nåletræer. Gør det selv er let nok, men det er vigtigt at følge visse regler, der ikke giver dig mulighed for at krydse grænserne for dårlig smag:

 1. Fremstille en trådramme af den krævede størrelse
 2. Vik rammen med skumgummi, fast fastgørelse med snor;
 3. fastgør nåletræene samlet i buketter med tråd;
 4. dekorere kransen med tilbehør.

Frosne bær, sølvfarvede kegler af nåletræer, nødder, slik i en farverig skal, forskellige poser og kasser efterligner nytårsgaver er ideelle som tilbehør.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Alle disse tilbehør kan kombineres, men det er vigtigt at huske, at et stort element skal være en, og farvefarver bør ikke være mere end tre. Lignende, men mindre diameterskroner, kan laves til vinduesåbninger.

Indretning af facaden

En mere original version er en krans af uldballer, dekoreret med snefnug. Eller en snemand, samlet fra ringene af fleksible stænger, klædt i en sjov hat og tørklæde. Sådanne dekorationer er garanteret at opmuntre alle gæster.

Indretning af facaden
Indretning af facaden

Det vil være interessant at se skinnende bolde ved indgangen til huset. Til dette skal du tage net af kaninen, give den formen af ​​en bold, vind den med en krans og hæng den på begge sider af indgangsdøren. Sammensætningen kan suppleres med hængende ister fra en krans eller snefnug.

Indretning af facaden

Originale detaljer for boligindretning

Indretning af facaden

Ingen vil forlade likegyldige smykker, helt lavet af egne hænder. Hele familien kan være involveret i fremstillingsprocessen, sådanne kollektive begivenheder forene og gøre ferien mere meningsfuld.

Indretning af facaden

Nytårs udsmykning af facaden vil blive suppleret med originale islamper, der kendetegnes ved deres enkelhed ved fremstilling. Til dette har du brug for:

 • Vælg en beholder, der passer til størrelsen og formen af ​​den fremtidige lanterne;
 • Fyld det med 3/4 vand;
 • i midten er en tom beholder med en belastning.

Efter den endelige frysning af vandet skal islampens form fjernes, for dette kan du bruge kogende vand og hælde tankens vægge. Vand til at fylde lygten kan farves under farven på den samlede indretning eller gøre en kontrastfarve til en monotont baggrund.

I lampens fordybning er der anbragt et stearinlys og placeret rundt om huset eller langs indgangsstien, kan du også udpege et skridt eller en havebænk. Tilsvarende kan du lave farvede kranser af is, til denne brug er der nogen form for hældning. De resulterende farvede isflader vil være mest fordelagtige ved siden af ​​belysningsarmaturerne, der supplerer lysets lys med deres højdepunkter.

Indretning af facaden

Dekorer facaden af ​​huset kan også være figurer udskåret fra skum. For at gøre dette skal du trække den nødvendige form på overfladen af ​​materialet og skære det med en skarp kniv. Det mest fordelagtige er hvide og tredimensionale figurer på en mørk baggrund af bygningen.

Indretning af facaden

På trods af generelle anbefalinger bør enhver forfatter af indretningen styres af hele familiens præferencer. For at lette valget af nuancer og stil vil du hjælpe med at vælge fotografier og masterklasser, hvor du kan lære mange interessante ting.

Indretning af facaden
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

78 − = 68