Buffetbord til en smuk ferie (28 billeder)

Fourchette bord er en mulighed for at dekorere en ferie med forskellige, smukke og interessante retter, men det giver også mulighed for at behandle alle nutidige og fremragende kommunikation.

Der er nogle regler for buffet bordet, som er obligatoriske for enhver modtagelse af gæster. Andre forhold hver vært af aftenen eller lederen af ​​ferien kan rumme til en bestemt fest. I alt dette er det værd at overveje, for at forberede arrangementet så bedst som muligt, men først er det værd at finde ud af, hvad det hedder buffetbord.

Design af et buffet bord i hvid farve
Indretning af papir og buffet bord

De grundlæggende principper for et buffet bord

For bedre at forstå ideen om et sådant måltid, lad os se hvad der kan betragtes som et buffet bord:

 • Der er ingen sædvanlige borde og stole. Fri adgang til borde med en snack og dessert, så alle kan vælge et måltid, tjene sig selv og flytte væk.
 • Du skal servere bordet med mini-retter "en bid".
 • Selvbetjeningsprincippet (selv om det under visse omstændigheder er tilladt at lade tjenere være til stede, hvilket vil hjælpe gæsterne med at vælge bordtæppet eller bære snacks på bakkerne omkring hallen).
 • Kommunikation og forhandling er hovedårsagerne til mødet.
 • Cocktailparty kan være en del af et ferieprogram eller forretningsforhandlinger.
 • Mødetid fra en time til to.
 • Lokalet kan være lysthus i frisk luft, et kontor, store lejede værelser eller hjemme et lille værelse i lejligheden.

Det er selvfølgelig nogle af principperne om at holde en festlig begivenhed med et buffetbord. Og reglerne er meget fleksible. For eksempel vil den mest beskedne menu med smørbrød og drinks passe til et simpelt buffetbord. Mere raffinerede møder ledsager flere skift af retter fra varme og lette kolde snacks til champagne og dessert. Det vigtigste er, at begge varianter vil blive opført som et buffet bord.

Dekoreret buffet bord blomster

Rustik bord

Hvilke arrangementer er den bedste mulighed for at arrangere et buffetbord?

En god mulighed er et buffetbord til en fødselsdag. Det er en ferie, når du danser og karaoke er passende. For at frigøre plads til dansegulvet er der arrangeret reception. Og selv det faktum, at gæsterne frit kan bevæge sig rundt i gangen, har et positivt øjeblik - de fleste af gæsterne vil deltage aktivt i det festlige program. Der vil også være et sted for dem, der ønsker at synge.

Derudover samles tætte venner, venner og familie til en fødselsdag. De har noget at tale om. Og buffet tillader sådan uformel kommunikation for alle. Ingen er kun begrænset af det selskab, der var tættest på det, som det sædvanligvis er tilfældet med en fest.

Dessert buffet bord
Børnebordsbord

Der vil ikke være en børneferie uden et cocktailparty. Det er her betingelserne for sand sjov er. Når alt kommer til alt bryr børn sig ikke om der er varme retter og hvor godt kød og garnish er til det. De vil nyde den søde dessert og lyse snacks, men det vigtigste, der venter barnets sjæl, er muligheden for at spille, flytte. Fourchette mulighed - det er præcis det, der helt tilfredsstiller alle børns behov.

En anden vigtig begivenhed kan dekoreres med ideen om et sådant design. Et buffetbord til et bryllup er den rigtige beslutning, hvis den fejres i et lille rum, eller det besluttes, at opvasken vil blive udarbejdet af sig selv. Hvilke andre fordele er der? Du kan invitere et stort antal mennesker. Cocktail giver dig mulighed for at lave en menu, der svarer til denne ekstraordinære begivenhed, varieret og interessant, men samtidig reducere omkostningerne.

For virksomheder, er et program tænkt ud, som omfatter konkurrencer og quests. Hav det sjovt og chat - dette er det vigtigste, hvorfor kolleger samlet, og derfor erstattes måltidet med et buffetbord.

Buffet bord derhjemme
Buffet bord i øko stil

Til forretningsmøder er en reception egnet. Det er vigtigt at løse nogle problemer og give en uformel stil til alt, mens du kan behandle dine partnere med noget, der vil vise dem din gæstfrihed og viljen til at være generøs og original.

Frugt buffet bord
Indretning bordtennisbord avis

Tabel arrangement og lægning

Den vigtigste betingelse for et buffet bord er, at adgangen til bordene er praktisk for alle, der ønsker at behandle. Det er derfor, at der er flere kriterier, hvordan dette kan gøres korrekt. Tabellerne selv adskiller sig fra spisning i højden. For et buffetbord er den sædvanlige højde fra 90 cm til 110 cm. Bordet kan være en eller flere.

1
Design af et buffet bord med canapes
Design af et buffet bord i landlig stil

Borde til buffetbord:

 • Hvis arrangementet af tabeller er lavet langs væggene, skal bordene selv være smalle og lange, og afstanden fra bordet til væggen må ikke være mindre end 1,5 m;
 • Midt i hallen er tabellerne i form af bogstaver "Ш" og "П", kun hvis rummets rum tillader frit at blande dem mellem antallet af personer, der vil være til stede;
 • Der b
  ør være en anden gruppe af tabeller til servietter, brugte redskaber eller askebægre.

Og endnu en lille nyanse. Sørg for at dække bordet med en duge. Dens længde skal være sådan, at den ikke når gulvet kun 5 cm. Du kan dække bordet med en almindelig klud, og på toppen af ​​det kan du bruge et specielt fourchette "nederdel" til bordene.

Design af et buffet bord i rød og hvid farve
Design af et rundt buffetbord

Med hensyn til servering, på bordet med snacks bør være:

 • tallerkener (ifølge antallet af gæster) står en bunke på 7-8 stk.
 • briller, stå ved en gruppe;
 • apparater (snackbars, dessert, frugtknive og gafler), de burde være mere end plader;
 • servietter.

Gennem lige afstande på bordet skal der være drikkevarer, frugtskåle og blomsterarrangementer. Det vil se godt ud at servere retter på multi-level bakker. Og fra snacksne selv kan du lave en bestemt figur.

Originale snacks på buffetbordet
Efterårsindretning af et buffetbord

Hvilken slags design til et buffet bord er passende

Hvordan man arrangerer et buffet bord? Alt vil afhænge af lejligheden til arrangementet og i aldersklassen af ​​gæsterne. Designet vil være anderledes både som indretnings ideer til borde og til snackmenuer.

Dekoration af påske buffet bordet
Dekoration af et buffet bord med pioner

Her er nogle tips om, hvordan man kan dekorere et buffetbord til børn:

 • Udsmykningen kan give en særlig charme til ferien, hvis den indeholder et eventyr eller en favorit tegneserie af børnene. Du kan bruge til dette legetøj eller duge med passende ornament.
 • Nogle desserter eller retter kan selv være en dekoration, der understøtter temaet. For eksempel snacks eller kager i form af skibe på en piratferie.
 • Hvert barn kan lide balloner. De kan dekorere bordet selv og fastsætte munter farverige bolde mellem retter.
Festligt bord i lyserød farve

Til en bryllupsfest:

 • Delikate blomsterbuketter er sat på bordet;
 • En traditionel bryllupskage kan enten være almindelig eller sammensat af mange små portionede desserter;
 • Briller og gafler kan dekoreres med elegante bånd.

I sig selv er festbordet rig på lyse farver og originale former for retter, og derfor bør udsmykningen ikke overvinde opmærksomheden, skygge op, og understrege det skønne og appetitlige udseende.

Cocktailbord i rustik stil
Design af et buffet bord i sølvfarve

Forbered hvilke snacks at foretrække

For et buffet bord, er små, portioned snacks er nødvendige. Idéer til at komponere kompositioner fra produkter kan være mange, de er alle opdelt i:

 • sandwich;
 • Tartlets med julienne eller pâté;
 • Salater, der serveres i briller;
 • kanapéer;
 • skæring
 • Grøntsager eller frugt;
 • Snacks på spyd
 • Desserter.

Alle disse retter bør være små i størrelse og kan spises uden hjælp af en kniv, men det vigtigste er, at mad i snacken skal matche hinanden i henhold til smagsparametre. Smag i snacks er det vigtigste. Og ikke dvæle på et produkt til en skål, det er værd at overveje muligheder for at kombinere flere komplementære ingredienser.

Design af et buffetbord med champagne
Lav et sødt buffetbord

Designet af appetitvækkere er også af stor betydning, originalen og den eksterne appel af servering af retter er velkomne. Det er ønskeligt, at farvepaletten er rig og lys. Jeg vil gerne se på buffetbordet, at en snack indeholder flere farverige, og vigtigst af alt, vanddypende blomster.

Registrering af bryllup buffet bord
Dekoration af et buffet bord med stearinlys

Drikke til bordet

Vi dækker buffetbordet med retter, som der nødvendigvis skal være passende drikkevarer til. De placeres på bordet i en vis rækkefølge: I midten skal der være alkoholholdige drikkevarer, langs kanterne vand og saft. Af alkoholholdige drikkevarer på bordet skal være vin (rød og hvid, tør og sød), kølet champagne og vodka. Dessert serveres med te, kaffe (cognac kan serveres) og søde likører.

Bright design af buffet bordet
Forretter til et buffet bord

Interessante ideer til et buffet bord

En let menu til et buffetbord kan findes i flere varianter. Eksempelvis kan det kun bestå af dessertretter eller omfatte flere ændringer: kolde snacks, varme retter, dessert. Og hver gang bør der være et valg af flere muligheder for snacks, tallerkener eller slik. Det er vigtigt, at serveringen er så behagelig at gæsterne ikke behøver at nå til retter.

Fourchette bord i grøn farve

Cocktail er en kombination af velsmagende mad og behagelig samtale. For en festlig dag er det meget vigtigt at skabe et passende stemning af sjov. For dette er ikke kun gastronomiske delikatesser af bordet vigtige, men også et gennemtænkt program.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

87 + = 92