Køkken tilbehør (59 billeder): Opret et unikt interiør

De bedste dekorative tilbehør til køkkenet er de elementer, der passer ind i rummet i huset, de er komfortable, funktionelle og originale i design. De bør kombineres i stil med møbler, vask og tekstur af vægge.

Smukke dåser - tilbehør til køkkenet

Hvid Køkken Tilbehør

Sort Køkken Tilbehør

Køkken tilbehør i rustik stil

Køkken tilbehør fra træ

Dette først og fremmest en række farverige beholdere til oplagring af bulkvarer, nyttige køkkenredskaber, skærebrætter, plast, dekorationer på væggen monteret hylder, kroge til håndklæder og andre holdere til redskaber og tilbehør til baren.

En klassisk indstilling til køkkendesign er en række stilfulde metalpander, der tilføjer et futuristisk element til rummet i dit hus, gør køkkenet mere moderne. Udvælgelsen af ​​køkkenvask er også vigtig: en variant af sølvmetal er mere at foretrække.

Smukt design af spisebordet

Tilbehør til et landhus køkken

Skærebræt til køkken

1

Køkken tilbehør i øko-stil

Lilla Køkken Tilbehør

Alle disse elementer genopliver ikke kun interiøret, men er også de vigtigste køkkenapparater uden brug af hvilket ethvert moderne hus er utænkeligt.

Køkkenredskaber og tilbehør vælges i sidste trin af reparationen, men deres valg er et yderst vigtigt skridt, billedet af dit køkken, dit hjem som helhed afhænger af det.

Smukt design af køkkenets arbejdsområde

Køkken tilbehør i fransk stil

Køkken tilbehør med geometrisk mønster

Chrome køkken tilbehør

Køkken tilbehør i land stil

Størrelse betyder noget!

Køkken tilbehør, vi vælger på grund af sin størrelse og udformning: se, i den rummelige køkken af ​​det store hus små dele kan fare vild på baggrund af massive møbler, og i et lille rum stort, kan iøjnefaldende tilbehør være overflødig.

Lille køkken vægur vil pynte de lyse og moderigtige tekstil elementer: smukke pot indehavere, høj kvalitet stål vask, originale viskestykker, forskellige gardiner i en rustik stil og plast dåser. Alt dette vil gøre køkkenet hyggeligt og sødt. Det er vigtigt ikke at overdrive det! Hvis der vil være for mange detaljer og elementer af møbler, så bliver interiøret varieret i øjnene.

Praktisk opbevaringssystem i køkkenet

Køkken tilbehør keramik

Køkken tilbehør brun

Køkken tilbehør smedet

Tilbehør til køkkenrød

Runde Køkken Tilbehør

Køkken tilbehør fra frostet glas

For køkkenet i den klassiske stil, vælg de mest nødvendige tilbehør og redskaber, samt et par ekstra, rent dekorative elementer til dekoration.

I et stort køkken vil du se smuk en massiv dekorativ skål, en smuk tekande, en usædvanlig stenvask. Også et rimeligt valg i dette tilfælde - et lyst billede, fashionable metalhylder, stilfulde tilbehør eller beholdere til opbevaring af korn og bulkartikler i en moderne plastikstil. Glem ikke at progresh kroge for at rumme nyttige køkkenredskaber, og billedet kan betragtes som komplet!

Vægindretning i køkkenet
Et bekvemt system til opbevaring af retter i køkkenet

Køkken tilbehør

Køkken tilbehør i jugendstil

Arrangør til køkkenet

Køkken tilbehør til pastell nuancer

Hylder til køkken

Køkken tilbehør i Provence stil

Opretter du et køkken i Provence stil? Dette er et godt valg! Din opmærksomhed bør være fokuseret på de originale tilbehør i stil med Provence: det kunne være vaser, vandkander, lysestager, alle former for redskaber, mørtel til krydderi krukker og krukker, hvide gardiner.

  • Træhængende hylder kan dekorere kurvekurve og kiste, der kan bruges til at opbevare krydderier. Stor værdi for Provence stil vil spille et udvalg af møbler! For at opretholde renheden af ​​den indvendige stil vælges møbler af naturlige materialer, fx træ, med hvide facader. Vasken kan være metal eller belagt med hvid emalje, efter eget valg. Men det ideelle tilfælde - en vask fra en kunstig eller natursten.
  • Mest sandsynligt, i køkkenet i Provence stil vil blive udelukket fra elementerne af plast. Udskift dem med træ dem: for eksempel træ skærebræt ser godt ud! Også gode er træ- eller bambukasser til opbevaring af gryn. Hvis du følger alle reglerne, får du et ekstraordinært hyggeligt køkken.
  • Et vidunderligt valg - vedhæng keramiske plader på væggen. De skaber straks et humør og sætter tonen for hele køkkenpladsen. Et klassisk tilbehør til køkkenet - kroge - kan bruges til at placere smukke håndklæder eller retter.
  • Bemærk straks, at linned eller bomuldsstoffer med blomstretryk skaber vigtige for køkkenet Provence-accenter. Tja også se runde væg ur med et billede af lavendel eller andre blomster. Bar tælleren er også mulig, men her skal det være specielt - de sædvanlige strømlinede former vil ikke gøre.
  • En interessant ide til Provence stil er at male træfacaderne af møbler med blomstermotiver. Du kan selv gøre det! Dette vil være et ægte højdepunkt i dit hjem. Designet af brødbasket kan også være et rigtigt mesterværk, så det er yderst vigtigt at finde en smuk brødboks eller male en monofon med egne hænder.
Køkken tilbehør i Provence stil
Provencalsk køkken
Let køkken i Provence stil
Dekorationer til køkkenet i Provence stil

Bordservice til køkken

Enkle Køkken Tilbehør

Køkken tilbehør i Provence stil

Køkken tilbehør i retro stil

Køkken tilbehør i stil med cheby chic

Vi vælger detaljer for et monokromt køkken

På den ene side er valg af tilbehør til køkkenet lavet i moderne monokrom design meget lettere, mere plads til fantasi. Men der er mere ansvar her: I det hvide eller grønne køkken kan du blive båret væk ved at samle for mange elementer i køkkenet.

Bestem selv omgående, hvad du lægger på offentlig visning. Vil der være rækker af skinnende gryder, opbevaringstanke og andre nyttige køkkenredskaber i dit køkken i dit køkken? Måske kan nogle ting gemmes i hængende skabe. Her afhænger alt af dit valg.

Monokrom turkis køkken med smukt tilbehør

Slynger til køkken

Ældre Køkken Tilbehør

Stål Køkken Tilbehør

Glas Køkken Tilbehør

Opvaskemaskine

Tallerkener i køkkenet

I det indre af det klassiske hvide køkken ser du gode metaldele: den hvide farve er perfekt kombineret med de skinnende overflader, aluminiumskomponenter, helt ny vask. Du kan også bruge plastik tilbehør (skærebrætter, redskaber, nyttige køkkenmaskiner) samt originale designer ornamenter.

Også for hvidt køkken er valg af møbler og en lampe vigtig - ideelt set bør den ikke være hvidfarvet, for ikke at slå sammen med resten af ​​rummet. Lampeskærmens skygge afhænger af det andet tilbehørs farve og tekstur.

Smukt tilbehør i sort / hvid køkken

Køkkenapparater

Vintage Køkken Tilbehør

Kasser til køkken

Guld tilbehør til køkken

I det grønne køkken ser du flotte dekorative ornamenter fra træ. Øko-stil er stadig i mode, og det indre af det grønne rum bliver smukt dekoreret med buketter af tørrede blomster, vaser eller æsker af bambus. For et sådant værelse er klassiske hvide gardiner egnede.

Smukt tilbehør i blåt køkken
Stilfuldt gråhvidt køkken

Hvordan dekorere baren?

Det klassiske valg til køkken design er bar tælleren, en meget praktisk detalje. Baren kræver dog eget tilbehør.

Et godt valg vil være metaldele. Det kan hænge holdere til briller, tilbehør til opbevaring af flasker. Velkommen metalbøjler i form af kroge - til placering af tekstilelementer, tallerkener, servietter. Til salg er der også universelle holdere til barstativet - til opbevaring af forskellige ting og detaljer om servering.

Hylder nær baren i køkkenet

Disse komponenter har en metallisk tekstur, men farven kan variere: du kan vælge tilbehøret i sølv eller guld farver er også mulige løsninger i form af kobber eller forkromede ståldele.

Stilfuld bar tæller i køkkenet
Stone bar i køkkenet
Smuk ur over baren

Beholdere og krukker

En separat kategori af tilbehør til køkkenet - en krukke til korn, krydderier, pasta. Uden dem kan ingen elskerinde undvære. De er nemme at opbevare alle de løse produkter: de er altid ved hånden, mens de holder alle deres kvaliteter godt i tanken. Hvis du smukt sætter krukker eller kasser på hylderne, så kan det gøre dit køkken endnu mere attraktivt.

Smukke dåser til opbevaring i køkkenet

Beholdere kan være glas, keramik, plast, træ, metal. Særlige ophængstanke fremstilles. Der er mange muligheder! Men det er faren. Værtinden, tiltrukket af synet af interessante tilbehør, kan købe ting, der vil ødelægge det tankevækkende billede af dit køkken. I alt holder sig til stilen!

Smukke opbevaringstanke i køkkenet

Hvis du har et hvidt køkken med imprægneringer af lyse farver, så kig efter beholdere af den farve, der allerede er præsenteret i køkkenet i nogle detaljer, undgå at skifte. Hvis du har oprettet et køkken i den klassiske stil, skal du købe det passende tilbehør: Banker med munter blomster vil ikke passe dig. I køkkenet i Provence-stil vil kolde metalbeholdere se mindst udlændinge. Pas på, og så får du køkkenet i dine drømme!

Smukke opbevaringstanke på køkkenhyllen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1