Udsmykning og udsmykning af væggene i gangen med egne hænder (56 billeder)

Åbning af låsen til hoveddøren til din lejlighed, du kommer ind i et mørkt rum med ufortrykt tapet. Dette er din anteroom. Ja, et almindeligt værelse, hvor alle forlader deres ydre tøj og sko. Hvad er nogle ideer til dets design? Du forbliver normalt ikke i den. Hurtigt overvinde en kort afstand fra hoveddøren til køkkenet, stuen eller soveværelset.

Baggrund med et tryk i gangen

Vægindretning i gangen

Skifer på væggen i gangen

Men det første billede af dit hjem kan være helt anderledes. Det er trods alt et rum, der begynder at bekendtgøre gæsterne med dit hus, sætter tonen til stildesignet af hele lejligheden. En række af færdige materialer vil hjælpe dig med at skabe et moderne design af dette lille, men sådan et vigtigt rum. Udsmykningen af ​​væggene i gangen kan være en fascinerende besættelse for sin ejer. Og så vil du altid blive mødt med varme og komfort fra de første trin.

Kombinationen af ​​forskellige baggrunde i gangen
Entré med lyse monofoniske vægge
Grå tapet på gangen

Billeder på væggen i gangen

Stenmur i gangen

Tøjfarve til vægge

Alligevel vil intet udsøgt design og indretning ikke tillade den flittige elskerinde at glemme det praktiske i det indre. Når vi vælger et dæksel til korridorens vægge, sætter vi i hjørnet af hjørnet to kriterier: skønhed og funktionalitet.

Hvordan tilslutter man kriterierne, når man vælger vægternes farve? Farven på dit første værelse vil påvirke designen af ​​hele lejligheden og møblerne. Giv en fordel i det indre af hallway lyse farver. De er universelle, udvider den lille plads i korridoren og fylder med lys. En fremragende løsning er at skabe en farvekontrast af indgangsdøren og åbninger med en fælles baggrund eller kombinere lignende farver og mønstre. Selvom moderne design - det er helt modsat, og konfronterer hinanden nogle gange, helt uforenelige farver og tegninger. Men de ser godt ud, forenet af designerens oplevelse. Du kan tværtimod selv vælge farveområde for korridoren og realisere ideer i gangen med egne hænder. Eventuelle friske ideer er velkomne. Og legemliggør dem vil hjælpe dekorationsmaterialer.

Lysegrå tapet på gangen

Væg i landets stil på gangen

Malerier i gangen

1

Materialer til dekoration

tapet

Dette er en af ​​de mest kendte belægninger. Men butikken har ofte en fornemmelse af, at producenterne ønsker at forvirre køberen eller rive ham med deres slægtninge. Så forskelligt er deres valg. Hvilket tapet er bedre?

vinyl

Dette er den mest populære mulighed. Grunde til at skabe et moderne design i det indre af gangen ved hjælp af vinyl tapet sæt:

  • sprøjtning fra PVC giver dem mulighed for at blive vasket
  • de er holdbare;
  • du kan dække væggene med dine egne hænder;
  • har en bred vifte af mønstre og teksturer;
  • overkommelige.

Men vinyl kan ikke kaldes et miljøvenligt materiale, fordi det udsender toksiner og tillader ikke luft at passere igennem.

kork

De bliver et naturligt alternativ til vinyl tapet. De er nemme at passe på, men ikke alle ejere kan tiltrække deres ensartede farver, de mangler normalt nogen indretning. Det er bedre at bruge dem i det indre af en rummelig, ikke en lille hall.

Panel på væggen i gangen

Hylder på væggen i gangen

Billede i den gyldne ramme i gangen

flydende

Vinder i udnævnelsen "Den mest praktiske tapet." Den bedste pasform til korridoren, da der er mange hjørner, åbninger og jambs.

kvarts

En anden belægning af naturlig oprindelse: ikke-vævet eller papirbaseret er belagt med kvartssand eller knust sten. Men alle dens plus, og der er mange, kan krydse en minus: den høje pris.

glasfiber

Baggrund baseret på glasfiber er mere tilgængelig for den gennemsnitlige køber. På en naturlig, stærk belægning kan du male eller male enhver farve.

Foto vægmaleri

Vær ikke bange, midt i din korridor vil der ikke være et vandfald med en sten eller et palme. Tværtimod kan du endnu en gang vise din kreativitet, oversætte dine egne ideer og bestille trykning af ethvert billede. Dette vil være en moderne indretning, der ser bedre ud for hoveddøren. Du kan lave modulære billeder baseret på dine fotos, hvilket ser meget godt ud.

Baggrund med et hav orange print i gangen
Sort tapeter med grå cirkler
Lysegrå tapet på gangen
Grå tapet på hallens vægge
Hvide tapeter i korridoren

Dekorative gips

Udsmykning af væggene med dekorative gips vil tilfredsstille den mest krævende ejer af lejligheden. Det vil være en simpel men elegant indretning, hvis overflade du kan oprette med dine egne hænder. Hvis du ikke er tilfreds med den sort / hvid farve, skal du bruge et andet maleri. Du kan også male væggene med dine egne hænder. Du kan indse ideer, der længe har været i dit hoved. Tegningen kan ikke kun findes på væggene, men også på indgangsdøren. Bare glem ikke om følelsensormen.

Dekorative gips i gangen
Tøj med gips og sommerfugle til udsmykning af hallens vægge

Indretning på væggen i korridoren

Lysekroner på væggen i gangen

Paneler på væggene i gangen

Mursten

En stilfuld løsning i hallens indre er en mur med murværk. Udformningen af ​​en mur skal ikke være prætentiøs. Det er bedre at bevare de naturlige nuancer af mursten eller at dække med hvid maling. Designere rådes på denne måde til at dekorere væggen ikke foran indgangsdøren, men langs korridoren. Vælg omhyggeligt en indretning til en mur. Hvorvidt det er nødvendigt at hænge billeder, ure, spejle, som kan dække al sin nøglefleks skønhed?

Mursten i det indre af gangen
Hvide mursten i gangen
Hvide mursten og paneler i gangen
Hvid mursten i gangen design

Spejle på væggen i gangen

Stenfinishing

Korridorens design med naturlig eller kunstig sten ser imponerende ud. Men du kan næppe dekorere væggen med dine egne hænder, det er bedre at vende sig til specialister, såvel som når du opretter en mur. Tværtimod, ved en sten dekorerer vi mere end en væg helt. Det vil være en dekoration i form af små imprægneringer. De kan være omkring hoveddøren og omvendt - så når du går ind, skal du straks være opmærksom på designet.

Afslutning af korridoren med sten
Afslutning af væggene på gangen med natursten
Natursten på væggene på gangen

Vægpaneler

Et praktisk valg vil være efterbehandling af paneler, der er lavet i form af stativer, fliser eller faste ark. Materialet, hvorfra de er lavet, den mest forskelligartede - fra træ og glas til plast og gipsplader. Det kan være modulære dele, der er samlet i en helhed. Spejldesignet i interiøret ser spektakulært ud: spejlpaneler på væggene, dekoration kan males. Hvis du limer gangen med en sådan flise, så vil du ikke blot lette pleje af væggene i korridoren i din lejlighed. Du kan indse de fedeste ideer i livet. Det kan være en kombineret finish med en lille flise eller et maleri. Der er ingen grænser. En særlig værdi for dit arbejde er at erkende, at du selv gør det.

Udsmykning af væggene på gangen med tapet og vægpaneler
Vægindretning med vægpaneler
Afslutning af de malede vægge af gangen med vægpaneler
Baggrunde og vægpaneler i den klassiske hall

Kombination af materialer

Vi har vænnet os til en kombination af vægpapir. En reel blast af kreativitet kan være en kombination af materialer. Tapet med en sten, gips med en mursten, plastpaneler med en sten på hoveddøren - ideer kan være forskellige. Hvis du beslutter dig for dette risikable trin, skal du huske den fine linje mellem smag og dårlig smag. Endvidere er korridoren normalt et lille rum. Rigelig indretning, maleri, modulære elementer vil være overflødig. Derfor er en mursten med en sten næppe værd at kombinere. Men et vellykket design kan være en strålende udformning af ideen. Til denne syntese har du brug for erfaring og viden, så kontakt designeren bedre.

Gulbrædder og hvide vægge i korridoren
Gul-hvide vægge i gangen
Grøn bøjle og beige tapet i gangen
Kombination af materialer til oprettelse af en klassisk gang
Spejle til det oprindelige design af gangen
Tapet med et tryk og en lodret strimmel i gangen

Lys og tilbehør

Sig et højt "ja" til lyset i det indre af gangen. Lyset her er ikke en indretning, men tværtimod en presserende nødvendighed. Hang på vægge af sconces, lamper - og rummet vil straks virke mere rummelige. Du skal altid hænge et spejl. Det vil også hjælpe visuelt at øge pladsen.

Udformningen af ​​væggene i det indre af gangen vil være ufuldstændig uden ornamenter. Har du nogen ide om, hvad du skal hænge? Meget praktisk, når uret hænger. Egnede billeder og modulære malerier.

Gradvist vil gangen få et moderne udseende. Det vil være behageligt og hyggeligt.

Billeder på det mørke tapet i stuen
Blomsterpotter og rammer til udsmykning af gangen
Billeder til udsmykning af korridoren
Udsmykning af gangen med et træ
Vase-, kurv- og vægdekorationer til dekoration af anteroom

Vase-, kurv- og vægdekorationer til dekoration af anteroom
Entré i huset i hvide toner
Loftsbelysning og spotlys på gangen
Lille hyggelig indgang i huset
Entréhal i rolige farver
Fersken tapet i gangen
Gul tapet i gangen
Hvide vægge i gangen
Hvid hal med træindretning
Sort, hvid og brun i indgangen af ​​gangen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

34 − = 30