Indretning af børns bord og lokaler: gøre ferien lysere! (52 billeder)

Børn har særlige holdninger til ferie. De er glade for at deltage både i fejringen og i færd med at forberede sig på det. Nogle gange skaber de et positivt humør og en atmosfære af glæde og lykke.

At lave en sød bar på en børnefest
Registrering af børneferie i hvid farve

Dekoration af et børns festbord med papir

Børns Candy Bar

Dekorerer et børns festlige bord med blomster

Børns festlige bordindretning

Dekoration af et børns festbord til en pige

Uanset den kommende begivenhed skal børn tildele en personlig plads. At dele bord og slik med jævnaldrende er meget mere interessant end at være i et selskab af ukendte voksne.

Smuk udsmykning af børnenes bord hjælper ikke kun med at hæve stemningen til selv de mest triste børn, men også at samle dem, for at lave et hold.

Design af børnebord i turkis farve

Ornamenter fra papir til børneferie

Dekoration af et børns festbord med enhjørninger

Dekoration af et børns festbord i lilla

1

Dekoration af børns festlige bord med flag

Dekoration af børnenes festbord i 1 år

Dekoration af børns festlige bord i blåt

Ornament af børneferiebord Hello Kitty

Udsmykning af et børns festbord med klovner

Gennemførelsen af ​​en så vigtig mission som udformningen af ​​et børns festbord kan udføres af enhver voksen. Hvis du ved godt, hvad dine børn kan lide, har en vild fantasi og er vant til at tænke uden for kassen - ring ikke til en specialist, lav en borddekoration med dine egne hænder. På dig vil alle vise sig!

Udsmykning af et børnebord i lilla

Ferien kommer til os

Børnebordets design bør ikke være en selvstændig del af rummets festlige indretning, men dens fortsættelse. Kort sagt, før du foretager indretningen af ​​spisepladsen for børn, skal du omhyggeligt overveje spørgsmålet om at dekorere rummet. Det første skridt i at skabe et festligt humør er at vælge et passende tema. Det skal svare til de inviterede gæsters alder og fødselspersons interesser.

At lave et børnebord i emnet"Формулы-1"
Gør børns bord i genstanden for helte

Dekoration af børnenes festlige bord i rumtema

Dekorerer et børns festlige bord med slik

Dekoration af et børns festlige sommerbord

Dekoration af et børns festbord til en dreng

Dekoration af børnenes festlige bord af det nye år

Dekoration af et børns festbord til påske

Dekoration af et børns festbord i temaet en edderkoppemand

Dekorerer en fest

Der er ingen ideer til at dekorere et bord til en børns fødselsdagsfest? Få inspiration fra animerede film, eventyr eller computerspil. Her er nogle anbefalinger til at vælge en indretning til fejring af dine yndlingsbørn:

  • Pigenes fødselsdag bør ikke finde sted uden Disne
    y prinsesser, barbier, feer og andre tegneseriefigurer. Drengene elsker superhelte, transformatorer og biler. Hvis der er yngre børn på fejringen, kan du arrangere en piratopførelse, et show af bobler og klovnytelser. Udover det valgte emne er idéer om bordindretning født.
  • Børnefest kan arrangeres udendørs. Vælg et passende sted i haven og dekorér træerne med kranser, balloner, bånd og papirlanterne. En sådan børns ferie vil blive husket af alle gæster!
  • Hvilken slags barn kan ikke lide balloner? De kan pustes med helium og hæve loftet over bordet for at gøre en fælde for de bolde, der kan frigives på tidspunktet for den kage, binde dem til en stol eller dekorere en spiseplads med buketter af blomster fra balloner. Vær forberedt på, at i slutningen af ​​aftenen "bah-bahi" vil begynde at blive hørt, højt skrig af skræmme og fornøjelse. Hvis din ferie vil være som voksne, kan luften irritere slagtning af deres ører, således at en konstant egenskab ved barnets fødsel kan elimineres ved at erstatte den med pomponer fra plastikposer eller bølgepap.
  • Over bordet kan du hænge dine egne lavede kranser af pap, farvet papir eller stykker stof. De kan også tildele en zone til spil, så børnets underholdning ikke forhindrer voksne i at nyde ferien.
  • Betjening af børnenes bord på fødselsdagen kan suppleres med munter caps, klovnæser, parykker eller masker. Hvert barn, der har fundet sit sted, vil sætte en festlig egenskab og muntert og gratulere jeres barn på jubilæet.
  • Hvert sted skal tildeles en bestemt person. Til retter anbringes navneplader eller spredes de relevante servietter. Det vil være en god ide at placere på bordet smukke kort med markører, hvor børn ikke kun kan underskrive deres navne, men også forlade nogle få varme ord til fødselsdagspersonen.
  • Tabelindstilling kan gøres mere original og interessant, hvis du deler det ind i en zone med piger og en zone med drenge. Så kan den ene halvdel af bordet være dekoreret med "brutal" mandlige indretning, og den anden - dejlige lyserøde buer og ponyer. At komme fra en sådan registrering er det muligt at tænke over og spil for børn, idet de har arrangeret mellem forskellige drenge og småpiger forskellige kampe og konkurrencer.
At lave et børnebord til Halloween
At lave et børnebord i rumstylistik
At lave et børnebord i rødt

Anbefalinger til den korrekte udsmykning af bordet

Når du begynder at lægge børns bord, så husk det vigtigste: barns sikkerhed er frem for alt! Børn er overdrevent aktive, og tilstedeværelsen af ​​potentielt farlige genstande på bordet kan øge risikoen for skade og forbrændinger.

Undersøg værelset, hvor ferien skal afholdes. I et lille område er det ikke tilrådeligt at installere et massivt bord, det er bedre at tage mere plads til spil og danser. Sæt det langt væk fra underholdningszonen, ellers kan børn røre skarpe hjørner og stole, hvilket uundgåeligt fører til dannelse af blå mærker og ridser.

Bordservice til børns ferieindretning
Design af en børneferie i stil med Harry Potter

Dekoration af børnenes festlige bord i pirat tema

Når rummet i rummet ikke tillader en fuldskala fest, der skal afholdes, er det værd at overveje buffetbordet til fødselsdagen. For en stor fødselsdagskage, tag et særskilt rum.

At holde en fest i mørket kræver tilstedeværelsen af ​​kvalitetsbelysning i rummet. Komplementere interiøret med kranser og lysreflekterende bolde, og om aftenen kan du arrangere et diskotek.

Bordduge på bordet er bedre fastgjort. Et barn, der er tomt, kan trække alle opvasken ned til gulvet.

At lave en børneferie i naturen
Dekoration af en børneferie i lyserød farve

Dekoration af børnenes festbord med kager

Dekoration af børns festlige bordredskaber

Dekoration af børns festlige bord med farverige

Dekoration af et børneferiebord retro

Dekoration af et børns festlige bordrosa

Dekorerer et børns festbord i haven

Dekoration af børns festlige bord med bolde

Brug ikke traumefarlige varer til et buffetbord. Sæt ikke brændende stearinlys på bordet, undtag fra menuen produkter, der skal skæres med en kniv.

Vælg bordduken seriøst. Du behøver ikke bruge til at dekorere et børns bordsløg, der skildrer tegneseriefigurer - dette vil distrahere opmærksomheden fra lyse retter.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan dekorere spiseplads den mest interessante og originale måde, kan vi deler den samme idé: som en dug, bruge en speciel papir, som dine børn kan tegne og skrive celebrant tillykke.

Registrering af børneferie i temaet Den lille havfrue
Lav en børneferie med balloner

servietter

Farvepaletten på denne uændrede tabelattribut skal vælges ud fra nuancer af duge eller olieklud. Normalt bruger børn ikke vævsservietter, så det er tilrådeligt at bruge papirvarianter. Der er mange serviet design ideer, den mest populære mulighed er at skære dyr eller fisk ud af dem eller lave origami.

Dekoration af et sødt bord på en børnefest
Udsmykning af et børnebord med ugler

porcelæn

Lette retter kan spille en stor rolle i ensemblet af indretning til bordet. Hvis du planlægger at tilbringe en ferie i naturen, skal du tage en picnic farverige plast eller karton disponible retter, farvede gafler og skeer. Fejring i værelset vil ikke tolerere sådan et kvarter, så for et sødt bord på arrangementet er det bedre at bruge glasapparater med et billede af dine yndlingshelte.

Drikkevarer, der hældes i briller, vil se uinteressant ud uden sugerør og dekorative paraplyer. Du kan bruge stykker frugt, jordbær, plastik eller silikoneholdere med sjove dyr. Enkle glasbriller kan pakkes i satinbånd, limbuer og sommerfugle fra perler eller perler.

Dekoration af et festligt børnebord
Tematisk dekoration af et børnebord på en ferie

Vælg en indretning afhængig af ferien

Alle ved hvordan man arrangerer et børnebord til nytår. Her kan du bruge figurerne af julemanden, jule slik, juletræsgrene. Mandariner, servietter i form af strømper til gaver, snefnug - alt dette er passende i indretningen af ​​nytårsbordet.

Registrering af børneferie i temaet Winnie the Pooh

Dekoration af børns festlige kagebord

Udsmykning børns festlige bord vintage

For fødselsdage er det bedre at bestille aldersfigurer, der kan limes til wands og dekorere dem med vaser af slik og chokolade. Dekorer bordet med frugttræer, blomsterbuketter af slik og endda dine yndlingsfødselsdags legetøj. For eksempel kan en plade til slik være en lastbils krop, og i en vogn kan du lægge en canapé af frugter. Vær ikke bange for at eksperimentere, en ikke-standard løsning vil blive opfattet af børn med glæde og overraskelse.

Lysdesign af børns festbord

Smuk mad - et løfte om uigenkaldelig appetit!

Hvis der på et voksenbord alt skal holdes og elegant, så er der i børnenes spiseplads en opstand af farver og former. Fra frugter kan du lave sjove dyr, fra ris eller puree til at bygge huse og tårne, salater til at dekorere i form af fisk og andet marint liv. Candy kan præsenteres i form af blomster i en stor buket af farvet papir eller pap. Forresten fokuserer på sandwich, canapes og tartlets. Børn plejer normalt ikke at sidde ved bordet i lang tid, så det er bedre at sætte de retter, du kan tage med dine hænder, hurtigt spise og igen løbe væk med dem til underholdningszonen.

Børns festbord
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 3