Grundlæggende om at dekorere et børnelokale

streng (10) "fejlstat"
streng (10) "fejlstat"

Indretningen af ​​børnehaven kan være enten enkel eller kompleks. Der er mange muligheder for at skabe et interiør og et farveskema, fordi børn ikke er interesseret i et typisk beige interiør i tre farver, og derfor er der et sted, hvor du kan have masser af tid til designere.

Børneværelse indretning

Hovedregelen ved skabelse af børns interiør og udsmykning af et værelse er evnen til hurtigt at foretage de nødvendige ændringer. Når alt kommer til alt vokser alle børn og vokser hurtigt, og evnen til nemt at ændre det indre af børnenes værelse og foretage passende justeringer af den indrettede indretning er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Det er også vigtigt at bruge højkvalitets og slidstærke materialer, der er modstandsdygtige over for alle børns luner. Glem ikke, at det kun er nødvendigt at bruge miljøvenlige materialer.

Baby til drengen

Højdepunkter

Det mest oplagte valg er, hvem der vælger indretningen af ​​barnets værelse - en dreng eller en pige. Uanset alder vil der i hvert tilfælde være behov for en individuel tilgang til valget af indretning og farve. Under alle omstændigheder er der flere hovedpunkter for at skabe et interiør i børnenes værelse:

  • Afslutningsmateriale og indretning.
  • Udvælgelse af møbler.
  • Loft og gulv.
  • Oprettelse af et interiør.

Hvis det drejer sig om at dekorere et spædbarns børnehaveværelse, så her kan du først og fremmest styres af dine egne ønsker. fordi børnene i det store og hele ikke er ligeglad med hvilken farve deres tapet er malet og hvilken slags maleri der hænger på deres væg. Som nævnt før, når man vælger materialet til afslutning af lokalet, skal der lægges stor vægt på miljømæssige og holdbare materialer. God pasform tapet, så du kan producere en våd rengøring. Hvad angår valget af farvepaletten, er det bedst at bruge rolige farver, klassisk blå og lyserød farve vil gøre. Men psykologer anbefaler at introducere ind i det indre og lyse elementer for at tiltrække babyens opmærksomhed. Især gælder dette indretningen, der er skabt specielt til pigen. Glem ikke om vigtigheden af ​​naturligt lys i børnenes værelse.

Børneværelse til piger

Når man vælger møbler til et børnelokale, bør man lægge vægt på dens sikkerhed. Overvej alle bløde muligheder, du kan have afrundede kanter, det vigtigste er, at der ikke er skarpe hjørner. Du kan også oprette et særskilt blødt hjørne til barnet, i en tidlig alder vil det være en glimrende løsning. Men du bør ikke blive båret væk med møbler. I børnenes møbelrum skal der være et minimum, men hvis møblerne vælges til pigen - kan du flytte væk fra de generelle kanoner og hente de originale smukke og praktiske møbler.

Loftet i børnenes værelse, uanset barnets alder, er også et af hovedelementerne for designernes arbejde. For eksempel på vægge og loft, kan du bruge en enkelt sammensætning af indretningen. Ja, og lampeskærmen selv kan nemt styles til det indvendige udvalg.

Hvad angår gulvbelægning, er der her præferencer til pålidelige, varme og skridsikre materialer. Brug ofte tæpper eller almindelige måtter.

Børneværelse med dias

1

For dem der er ældre

For børn, der allerede er begyndt at komme i lydhår, der har de første interesser og ønsker, er det værd at vælge et særskilt interiør. Hvis børnene ikke er i barndom, har de ikke bestemte præferencer, og børnenes værelse kan godt vare i flere år med et interiør, og i fremtiden vil børnene ikke kun vokse hurtigere, men deres interesser ændres ikke mindre hurtigt. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at skabe let udskiftelig møbel og et interiør. Selvfølgelig er piger i deres flertal mere præcise end drenge, men i en ung alder ændres alt, og det er simpelthen nødvendigt at have et let udskifteligt interiør.

Et værelse til en teenager

Meget populært i de seneste år er blevet specielt tapet til tegning. Hvis dit barn kan lide at gå ud over landskabsarket, og du ikke ønsker at forkæle det smukke tapet med ornament - denne mulighed er helt sikkert for dig. Brugen af ​​sådanne baggrunde er en ganske billig løsning og samtidig effektiv. Ud fra designernes synspunkt vil enhver indretning på baggrund af sådan tapet fremhæve fremtrædende, hvilket i børnenes værelse vil være en ubestridelig fordel i enhver alder.
Der er alternative, mere holdbare muligheder - plader til tegning. De kan også placeres på børnehavevæggen, og du bestemmer selv deres størrelse. På den ene side er de alle genanvendelige og giver dig mulighed for at tegne ikke kun kridt, men også markører, på den anden side er det ikke let at passe dem ind i noget indvendigt, og du kan ikke male dem med farver.

Ikke mindre populære til dato og enkle vinyl klistermærker. Deres fordel er, at du kan skabe næsten enhver eksponering selv. Kvalitative klistermærker kan nemt udskiftes. Dette vil give dig mulighed for at bringe børneværelset i forskellige innovationer.

Et værelse til en teenager

Hvis vi overvejer de klassiske muligheder, bruges også god efterspørgsel til enkle malede vægge. Med et godt valg af farver og indretning kan du skabe et fremragende interiør, ikke ringere i skønhed og pålidelighed til dine kolleger. Derudover er dette en af ​​de mest økonomiske muligheder. Men hvis midlerne tillader du kan bestille og kunstneriske farvning af væggene. Enkle kunstnere vil gerne male malerierne i dit børns værelse på grundlag af dine ønsker og skabe en helt unik skabelse.

Børneværelse

For nylig er forskellige fotobaggrunde blevet mere og mere populære. Der er mange muligheder her. Du kan vælge et smukt landskab eller hænge et kort over kloden - valget vil være for dig og dine børn. For eksempel i et lille piges børns værelse kan du se wallpapers med tegnene i den berømte animerede serie.

Særligt tilfælde

For dem, der har fast bestemt deres interesser, mener jeg ikke dig, men dine børn, du kan skabe et interiør baseret på dit barns hobby. Opret en indretning af et børnelokale med egne hænder til dit barn vil ikke fungere, og du kan også håndtere dette gensidigt. Og det bliver lettere for dig, og dit barn vil bringe nogen interesse. Det vigtigste ved at forstå er, at børnenes værelse er først og fremmest dit barns værelse. Og hvis du skal dekorere det af interesser, så skal du først og fremmest fortsætte med barnets interesser, og ikke din. Men i de fleste tilfælde er sådanne private muligheder lavet til pigen.

Et værelse til en dreng

For eksempel, hvis dit barn er stolt af tegneserier og musik, men i det første tilfæl
de gør han det på egen vilje, og i det andet - ifølge dine instruktioner er det absolut ikke værd at dekorere rummet med musikmærker. Men for at sende nogle plakater med hans yndlingspersoner og tilføje en lignende indretning til indretningen, vil det være lige rigtigt.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 − = 51