Nummeret på lejlighedsdøren er en lille, men vigtig detalje (27 billeder)

Den første ting, folk ser, kommer på besøg, - hoveddøren. Hvis udseendet af døren systemet er uhensigtsmæssigt, vil den første indtryk være ubehagelige. Det ser ud til at tallet er næsten umærkeligt. Du vil dog være enig i, at hvis det er gammelt eller sjusket, vil det ødelægge udseendet af selv en dyr dør, så i stræben efter at skabe et hyggeligt interiør, må du ikke glemme sådan en lille smule. Det er kendt, at består af små ting og generelle image.

Stort værelse på døren

Sort værelse på døren til lejligheden

Nu i butikkerne kan du finde en række muligheder for et vilkårligt antal numre og en taske. Når du vælger, skal du styres af det materiale, hvorfra døren er lavet, dens farve og design samt hardwareets udseende. Lad os tale om de mest populære typer værelser.

Træværelse på døren til lejligheden

Design værelser på døren til lejligheden

Messing Numbers

Denne mulighed er egnet til ejere af solide, dyre, klassiske døre, hvor enkle modeller af plast- eller aluminiumlokaler vil se fremmede. Smukke varer fra messing understreges af husejens høje status. Ædle kedelig glans vil give forfining og elegance. Sørg for, at resten af ​​hardwaren er af høj kvalitet.

Messingrum på lejlighedsdøre er ofte eksklusive. Til deres placering på dørbladet laves specielle riller, som falder sammen i form og størrelse. Så placerer de færdige licensplader der. Du kan vælge den skrifttype du kan lide, ifølge modellen, vil der blive lavet unikke tal fra messing. Denne legering af metaller er blandt andet meget holdbar, hvilket garanterer produktets levetid.

Værelse med en drage på døren til lejligheden

Flag lejlighed nummer

Værelse på døren af ​​gips

1

Antal af rustfrit stål

I modsætning til den foregående er denne mulighed ikke egnet til klassiske dørmodeller. Hvis messingnumrene gav en vis skygge af antikvitet, er tallene fra rustfrit stål - et valg til teknologiske, moderne døre. Især passende og harmonisk, de ser på metaldøre. Det er bedst, hvis tallene er omtrent firkantede for at opnå en pålidelighedseffekt.

Gør et værelse på døren

Firkantet plade med lejlighed nummer

Produktion og installation af disse modeller er den samme som for messingprodukter. Værelser på rustfrit stål døre er også normalt bestilt, når du laver en dør. Du kan dog selv købe og vedhæfte stålnumre. Den største fordel ved dette produkt er bevarelsen af ​​det oprindelige udseende i mange år.

Loft-stil døråbningsnummer

Dørnummer for frostet guld

Metal nummer på døren

Dørnumre fra plastik

Værelserne på plastdøren er de billigste af de præsenterede muligheder, og derfor meget populære. De er lavet ved hjælp af lasergravering og mekanisk fræsning. Fordelen er, at ved hjælp af plastikmodeller kan du skelne selv de mest kedelige indgangsdøre med forskellige skrifttyper og farvekombinationer. Disse tal har dog en alvorlig ulempe: På grund af deres dårlige termiske stabilitet er de absolut ikke egnede til gaden.

Værelse ved døren i jugendstil

Malet nummer på døren

Nummer på dør af tråd

Træværelser ved indgangsdørene

Tallene i træ er ideelle til trædøre. Det er kun vigtigt, at de afviger i farve. For at forhindre at nummeret går tabt på baggrund af samme nuance, skal farverne være i kontrast med hinanden.

Disse tal er lavet af solide plader med lasergravering og skæring. Så du får smukke naturlige tonevarer. Nogle gange sætter man på færdige figurer billeder.

Perforeret dørnummer

Plastdørnummer

Tile dørnummer

Sådan vedhæftes et nummer til døren

Når du har besluttet dig for valget af nummeret, skal det være fastgjort til hoveddøren. Men før du går direkte til skruen eller limning af tallene, skal du bestemme det bedste sted at placere nummerpladen. Det er nødvendigt at blive styret, at de besøgende, der kom på besøg, ikke behøvede at søge længes efter dørbladets eftertragtede tal.

Bevæbnet med en lineal, måle afstanden fra dørlås til dørens øverste kant. I midten laves et mærke med en blyant. På dette niveau anbefales det at placere lejlighedsnummeret. Selvfølgelig behøver du ikke at overholde denne regel. Hvis synligheden ikke lider under dette, kan du vedhæfte nummeret til et andet sted.

Bestem hvilken tilpasningsmetode der passer til din situation. Nogle identifikationsplader skrues med skruer, andre - limes. Nå, hvis den metode du vælger allerede bruges til at fastgøre dørhåndtaget. Vær også opmærksom på at metal-, træ- eller messingnumre er ret tunge, så det er bedre at fastgøre dem med skruer. Mens tallene fra lysplastik ikke falder ned under deres
egen vægt, hvis de limes.

Skrue på dørnummer

Selvklæbende værelse på døren

Grå nummer på døren

Skruenumre

Installationsproceduren ser sådan ut:

  1. Nummeret påføres den tidligere markerede etiket og markerer på dørbladet, hvor der vil være huller til skruer.
  2. En boring er fastgjort i boret, hvis diameter svarer til skruernes diameter.
  3. På de markerede steder skal du bore huller til skruefastgørelser.
  4. Sæt nummeret til døren.
  5. Sæt skruerne i de borede riller og fastgør dem med en skruetrækker eller en skruetrækker.

Glem ikke at følge de sikkerhedsforanstaltninger, der er i gang: Sørg for, at langt hår eller tøj ikke kommer ind i arbejdsboret. Beskyt øjnene med briller, så de ikke rammer smulet.

Dørnummeret til sølv

Ståldørnummer

Glasdørnummer

Adhesive numre

Selvklæbende figurer passer til dørene til ethvert materiale. Vedhæftning af dem er meget simpelt:

  1. Det er nødvendigt at sikre, at den overflade, der er beregnet til mærkning, er identifikationspladen helt ren. Hvis det ikke er så - vask og tør det område du har brug for.
  2. Fjern forsigtigt papiret, der dækker den klæbrige del af rummet.
  3. Find på døren et tidligere gjort blyantmærke og tryk på nummeret til det.

I færd med limning skal du handle omhyggeligt. Da hvis nummeret på døren er fastgjort skævt, kan det ikke bruges igen, og overfladen skal skrabes af limresterne.

For hver dør kan du vælge de tal, der ideelt set passer til farve og stil. For at gøre dette skal du bare tildele lidt tid for at finde den ønskede indstilling i den eksisterende sort.

Tallerken med nummeret på døren

Nummer på spejldørets dør

Nummer på døren for guld

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

79 − = 72