Miten pestä muoviset ikkunat: kotiäidin salaisuus

Muovi-ikkunat eivät menetä suosioaan alusta alkaen ja silti, mutta kaikki, koska nämä tuotteet eroavat edeltäjänsä taustalla puukehyksillä ja lasilla. Jokainen ihminen tuntee välttämättömän eron välittömästi asennuksen jälkeen, mutta tulee tällaisen aarteen onnellinen omistaja, monien ihmisten mielessä herää kysymys: "Kuinka ja mitä voin puhdistaa muovi-ikkunat?".

Puupaneeleiden pesu

Tuotteen hoito

Minun on sanottava, että muovi-ikkunoiden kausittaisesta puhdistuksesta ei ole tarvetta tehdä erityistoimia. Toisin kuin lasi-analogit, joissa on puukehys, ne eivät vaadi säännöllistä värjäystä ja eristystä. Ainoa asia mitä tarvitset on pestä ikkunaluukut ja poistaa likaa lasista, mutta tässä sinun on jo noudatettava joitain sääntöjä.

Puhdistus välittömästi asennuksen jälkeen

Älä ajattele, että heti asiantuntijoiden saapumisen ja vanhojen ikkunarakenteiden purkamisen jälkeen uudet muovituotteet näyttävät uusilta. Kun asennus on valmis, kalvo pysyy profiilin pinnalla ja lasiin - eri paikoista Scotch-nauhalta, asennusvaahdasta ja muusta materiaalista, jota käytetään työprosessissa. Älä viivytä ikkunoiden yleistä puhdistusta viikonloppuisin tai vapaa-aikaan. Liima, jolla suojakalvoa pidetään ikkunoissa, voi tulla keltaiseksi ja kuivaksi suoran auringonvalon vaikutuksen alaisena ja tällainen saastuminen viikon kuluttua on erittäin ongelmallista. Tämän lisäksi pöly pitää kiinni hänestä kadulta. Ja jos lasi voidaan puhdistaa alkoholipitoisella suihkeella, profiilit tässä asiassa ovat vaativampia ja kapriisimpia.

Muovisen ikkunan lisävarusteiden puhdistaminen

Kuinka pestävä muoviset ikkunat korjauksen jälkeen, jos ne on värjätty betonilla, kiteellä tai kipsillä?

Jos asetat tavoitteen ja pese asennuksen jäljet ​​välittömästi asiantuntijoiden lähdön jälkeen, puhdistus ei kestä paljon aikaa. Paljon huonompia asioita ovat, jos rakennusmateriaalit ovat kuivuneet. Tällaisissa tapauksissa älä ajaudu pudotukseen myymälään ja osta kalliita kemikaaleja.

Betoni, kitti tai kipsi eivät siedä pitkäaikaista kosketusta veden kanssa. Vähitellen, sen vaikutuksen alla, ne liota, ja sitten täplät häviävät hetkessä.

Kuinka pestäkö scotch muovisesta ikkunasta?

Ratkaisu tähän kysymykseen on pinnalla. Jäljitelmät Scotch, eli sen jäännökset, tietenkin, on poistettava. Sitten lasin tai profiilin pinnalle on tahmeita pisteitä, jotka voidaan helposti poistaa ohuella teräksellä tai veitsellä. Älä kiirehdi käyttämään paksumpia työkaluja, kuten lasta. He pystyvät naarmuttamaan pinnan.

Maalaustarvikkeiden poistaminen muovisista ikkunoista

Sama pätee kaikenlaisiin tarroihin lasissa. Jos heillä on paperipohja, mutta eivät pysty tartuttamaan niitä sormillasi, ota ruisku ja spray tarra vedellä. Muutaman minuutin kuluttua paperipohja ryömii pois ja liima voidaan poistaa helposti edellä kuvatulla tavalla.

Täällä etikettejä teipin tyypin kanssa on tarpeen hikeä. Joskus tällaiset "sovellukset" tarttuvat niin voimakkaasti muoveihin, että on lähes mahdotonta poistaa niitä. Nosta ohuin ja terävin keittiöveitsi ja poimi tarran kulmat. Työnnä veitsi varovasti alaspäin, ja jokainen liike, jonka tarra hitaasti kytkeytyy irti. Liima-aineet voidaan poistaa silmälasien kemiallisilla aineilla.

Muovi-ikkunoiden pesu

Onko pestä pois asennusvaahto?

Tämä rakennusmateriaali on erittäin vaikea pyyhkiä pois, joten on parempi estää tällainen saastuminen kuin tuhota se. Mestareiden työn aikana varmista, että ne pyyhittävät kiinnitysvaahdon muovi-ikkunoilta aina, kun se osuu kehyksen pintaan. Jos et pysty jäljittämään pisteiden muodostumista, kuivattua vaahtoa on kaavittava veitsellä.

Luettelo puhdistusaineista, jotka auttavat selviytymään nopeasti tällaisista epäpuhtauksista:

  • Fenozol. Tämä nimi tulee brändistä, joka on maailman muovi-ikkunoiden hoitotuotteiden valmistaja. Tuotevalikoimassa on ratkaisu, joka ei sisällä erilaisia ​​liuottimia, jotka tuhoavat kehysten valkoista väriä.
  • Penosil on eurooppalainen yritys, joka valmistaa kokoonpanovahaa ja erikoisrakenteisia liimoja. Näiden varojen pesemiseksi työpinnoilta he julkaisivat Premium Foam Cleaner. Tämän puhdistimen avulla voit poistaa tahroja jopa henkilön iholta ja vaatteista. Koostumus sisältää pienen määrän liuotinta, mutta pehmennysosien läsnäolon vuoksi aine ei vahingoita ikkunaprofiilin pintaa.
  • Dimexide. Tätä lääkettä myydään apteekeissa ja sitä käytetään lihaskipuihin tai nivelsairauksiin. Dimetyylisulfoksidi geelissä tai liuoksessa auttaa puhdistamaan vaahtoa kehyksestä tai lasista. Koostumuksen levittämisen jälkeen ikkuna voidaan pestä pehmeällä liinalla ilman kemikaalien käyttöä.

Lääke voi aiheuttaa allergioita, joten työ on tehtävä kumikäsineissä.

1

Liuottimien sisältäviä välineitä ei käytetä ikkunoiden puhdistamiseen. Älä käytä asetonia! Kaikki nämä nitroyhdisteet, tietenkin, vaikuttavat polyvinyylikloridin (PVC) estetiikkaan, eivät voi, mutta niiden kiiltävän kalvon tai suojakerroksen vahingoittaminen ei ole vaikeaa.

Poista vaahto ikkunasta

Onko pestä pois maali?

Kaikkien edellä mainittujen ongelmien katsotaan olevan vaikeimpia ratkaista. Yleensä tällaiset epäpuhtaudet pestään hyvin asetonilla, mikä meidän tapauksessa on kategorisesti vasta-aiheista.

Yritä ensin piilottaa blotit terällä. Jos se ei toimi veitsellä, hankaa ongelma-alueet kynsilakanpoistimella ilman asetonia.

Vesipohjainen maali poistetaan rakennuksen tai tavallisen kodin hiustenkuivaajan avulla. Pidä muutaman minuutin ajan työkalua paikalla, maali pehmentää ja irrota helposti kostealla liinalla.

Tahrojen poistaminen muovisista ikkunoista

Poista tarttuvan saastuminen

Kuten aikaisemmin todettiin, jos et poista suojakalvoa ikkunasta ja ikkunan kynästä ajoissa, liima kuivuu. Tällaisten pysyvien epäpuhtauksien poistamiseksi valmistetaan liuos, jossa on 10 osaa vettä ja 1 osa etikkahappoa. Käsittele tämän nesteen kanssa kyllästetyllä liinalla, alue, jossa liiman tähteet ovat keskittyneet ja alkavat hieroa pintaa sienellä astiastoihin. Mitä paremmin sieni, sitä nopeammin tulet näkemään. Menettelyn keskimääräinen kesto on 30-40 minuuttia.

Muovisten ikkuno
iden kausiluonteinen hoito

Ikkunan käsitteeseen kuuluvat esimerkiksi profiilit, lisävarusteet, lasi ja jopa tiivistysmateriaali, joten kysymällä, miten pestä likaiset muovi-ikkunat, kannattaa ottaa huomioon kaikki nämä näkökohdat.

Muovisten ikkunoiden puhdistus

Poista saastuminen profiilista

Muovin detergenttejä voidaan käyttää erityisesti tähän tarkoitukseen tarkoitettujen välineiden ja kemiallisten tuotteiden tavanomaisiin myymälöihin. Yleisin korjaustoimenpide on geeli tai neste pesuastioiden pesuun. Pintapuhdistusaineiden puhdistaminen on yksinkertaista: se vaahtoaa helposti, ei sisällä kiinteitä hiukkasia ja poistetaan nopeasti rätillä ja vedellä. Vähintään yhtä tehokas on hyvä vanha saippua, joka laimennetaan helposti kaatamalla 10 osaa vettä lantioon ja 1 osa saippuaa.

Muovisten ikkunoiden pesu ilman juovia

Vedenpoiston jälkeen poista jäljellä oleva vaahto kynästä ja rungosta ja pyöreällä liikkeellä, puhdista ikkuna. Pyyhi pinta käyttämällä mikrokuituliinaa.

Puhdista ikkunat

Korkealaatuisen lasin puhdistukseen voit käyttää isoäidin vastaanottoa sanomalehdillä, kun pinta ensin käsitellään saippualla ja pyyhi sitten paperilla, kunnes tahrat poistetaan kokonaan. Nyt markkinat ovat täynnä ikkunoiden puhdistusvälineitä, joten työtä ei voi vaikeuttaa paperilla.

Tarjoamme ihanteellinen tila lisävarusteisiin

Metalliesineitä voidaan käsitellä millään tavalla. Tällainen puhdistettava pinta ei pelkää alkali-, nitraatti- ja muita kemikaaleja. Kun tuote kuivuu kokonaan, käytä erikoisöljyä tai erityistä silikonirasvaa liitoksille.

Poista liimanauha muovi-ikkunoista

Miten tallentaa ikkunat yellowness?

Jos ikkunalasi on kääntynyt keltaiseksi, sitä voidaan ja pitäisi torjua. Kellettu tuote on käsiteltävä edellä kuvatulla tavalla epäpuhtauksien poistamiseksi vaahdosta. Myös perhydrolin jauhevalkaisimen seos auttaa. 0,5 litraa vettä liuottaa yksi rkl perhydrolia ja sama määrä jauhevalkaisuainetta. Peitä ikkunan pinta liuoksella, hankaa pinta rätillä ja kuivuu huolellisesti. Jos yellowness ei ole poissa, toista menettely uudelleen.

Muovisten ikkunoiden lian poistaminen

Kaikki tietävät, että muovi-ikkunat voivat kestää useita vuosikymmeniä, mutta esteettisen houkuttelun säilyttämiseksi on tarpeen suorittaa märkäpuhdistus säännöllisesti. Hyväksy, ikkunoista näkemä saastuminen voi täysin pilata kodinympäristön tunnetta. Nyt tiedät, miten puhdistat muovisia ikkunoita erilaisista tahroista, mikä tarkoittaa, että tällaiset epämiellyttävät hetket eivät enää kosketa sinua.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 52 = 60