Sort og hvidt interiør (50 fotos): Stilfuld kombination og lyse detaljer

Mange mener, at det monokrome interiør, der udføres i sort / hvid, ser for formelt, kedeligt, ansigtsløst og mere egnet til udformning af private boliger. Faktisk er denne kombination af farver egnet til design af ethvert rum. En klar kontrast giver dig mulighed for at organisere rummets rum, og brugen af ​​sort / hvid i forskellige proportioner giver dig mulighed for at skabe et mørkere eller lettere interiør. Hvis du planlægger at blødgøre det sorte og hvide interiør, kan du gøre det lidt gråt. Monokrom skala bruges ofte til design af alle værelser i en lejlighed eller et hus for at skabe et enkelt design. På grund af dette, selv de værelser, der er forskellige i stil, oprette et enkelt billede. Dette gælder især, hvis du designer et køkken designstudie.

Sort og hvidt interiør i stuen med grå og beige accenter
Sort og hvidt moderne køkken
Sort / hvid stue med brune accenter

Fordele og ulemper ved interiør i sort / hvid

En anden vigtig fordel ved dette farveskema er den fleksibilitet med hensyn til de andre farver. Sort og hvid er neutrale, så bygge dem i alle farver palet vil ikke gøre absolut ingen problemer. Derfor, hvis en streng monokrom indre af rummet du allerede er syg, kan det let fortyndes med lyse accenter (f.eks indsatte plakater og billeder på væggen eller hængende billeder), funktioner eller tekstiler, for eksempel, hang en lys gardiner. Dette giver dig mulighed for at realisere næsten alle design ideer.

Stilfuld sort og hvid anteroom

Sort / hvidt sortiment af farver ser lige så godt ud, uanset om træ eller andre materialer overhovedet er færdige. Samtidig er denne kombination af farver egnet til udformningen af ​​eventuelle indvendige elementer, uanset om det er døre og gardiner eller møblerelementer, f.eks. Sofaer.

Stilfuld sort og hvid stue

Enhver sort og hvid interiør kræver sin ejer. I det vil billige møbler og dekorationsmaterialer se upassende ud, og blandingen af ​​stilarter er meget dårligt tolereret. På denne baggrund vil fejl og forvrængninger være tydeligt synlige. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​belysningen af ​​din lejlighed. Trods alt kan opfattelsen af ​​interiøret ændre sig dramatisk med skiftende belysning. Derfor er det hensigtsmæssigt at bruge belysning på flere niveauer med gulvlamper og bordlamper. For at gøre fejl mindre mærkbare, skriv mere hvid ind i interiøret.

Sort og hvidt soveværelse med røgfyldt tapet i striber
Moderigtigt sort og hvidt køkken

Moderigtigt sort og hvidt køkken
Sort / hvid stue-køkken

Sort og hvidt soveværelse med et podium
Sort og hvidt køkken med ø
Sort og hvidt moderne badeværelse
Sort og hvidt badeværelse med tilbehør
Sort og hvidt badeværelse i rustik stil

Sådan bruges sort / hvid farve i interiøret korrekt

Til indretningen, udført i sort / hvid, var ikke for tung og mere harmonisk, er det nødvendigt at overholde visse regler:

  • Du skal bestemme hvilken farve i den sorte og hvide skala du foretrækker. Når alt kommer til alt, med samme proportioner, ser interiøret uinteressant og heterogent ud;
  • For visuel udvidelse af rumrummet er hovedfarven hvid. Hvis prioriteret brug af sort farve bliver rummet visuelt mindre, men det er varmere;
  • Fra synspunkt psykologi og sorte farver skaber en følelse af komfort og sikkerhed, på grund af hvad den sort-hvide palet med en overvægt af sort er ofte brugt i udformningen af ​​unge værelse;
  • Det sort og hvide interiør passer perfekt til tilbehør med krom detaljer, samt døre med håndtag lavet i krom. For at blødgøre kontrasten kan den hvide farve erstattes med grå.

Når du vælger en dør, skal du vælge deres farve, så de skiller sig ud mod væggenes baggrund. Gardiner vælges med samme beregning.

Sorte døre i interiøret
Rummelig sort / hvid stue-køkken
Sort og hvid tapet med et blomstermønster i stuen
Sort / hvid stue og køkken
Sofa i brune toner i den sorte og hvide stue
Sort / hvid stue med et gråt tæppe
Sort og hvidt køkken med en halvø
Sort / hvid stue-spisestue i skandinavisk stil
Sort og hvidt interiør i en stor lejlighed

Møbler og dekorelementer

Ved udformningen af ​​et sådant interiør er det vigtigt ikke at lave fejl i detaljer. Derfor skal du omhyggeligt vælge tilbehør og dekorelementer. Det er de dekorative elementer, der kan gøre interiøret mere romantisk eller klassisk. Desuden er de i stand til at bringe en ekstra kontrast.

Sort-hvide møbler i stuen-køkkenet

Valg af sofaer, lænestole og skabsmøbler, du kan give fortrinsret til næsten enhver farve. Men vær ikke nidkær, fordi interiøret med mange ekstra toner ikke vil være så stilfuldt og ekspressivt. Installation af sofaer og andre møbler, er det nødvendigt, at deres farve i skyggen falder sammen med den belægning, der danner gulvet. Afhængigt af den stil, hvor rummet er lavet, kan træ, metal, plast osv. Bruges til at lave møbler.

Sort-hvide møbler i køkkenet
Sort / hvid indretning i stuen med pejs
Sorte sofaer i stuen
Sort og hvidt køkken med ø
Sort / hvid lejlighed med gyldne accenter i interiøret
Sort og hvidt soveværelse med en smuk plakat
Sort / hvid stue med grå møbler

Udsmykning af vægge og gulv

Væggene i lokalerne kan dekoreres med forskellige materialer afhængigt af dets funktionelle formål. For eksempel, når man udsmykker mure i et badeværelse og arbejdsområde i køkkenet, er det bedre at bruge keramiske fliser. Også sorte og hvide fliser i disse værelser kan dekoreres og gulvet. Hvis den klassiske stil er mere foretrukket, så i køkkenet kan gulvet dekoreres med et laminat, der efterligner tekstur af naturligt træ.

Forklæde med mønstre i sort og hvidt køkken

I resten af ​​værelserne er det faktiske tapet mere relevant når man udsmykker mure. Sort-hvid tapet i interiøret bør vælges under hensyntagen til rummets dimensioner. Når du designer et lille rum, skal du vælge tapet med et lille mønster og det overvejende indhold af hvidt. Tapetet kan også vælges i overvejende sort farve, men denne mulighed er mere passende i rummelige værelser.

Sort-hvide vægge i gangen

Sort-hvid tapet i interiøret kan præsenteres i følgende versioner:

1
  • Med et lyst mønster på en mørk baggrund. Denne mulighed er velegnet til vægge i rummelige værelser. Det er ønskeligt at fortynde en sådan baggrund med lettere accenter, hvorfor designet bliver mere attraktivt.
  • Et mørkt mønster lavet på en lys baggrund. Et sådant tapet giver dig mulighed for at realisere mange af designernes ideer, fordi de passer perfekt ind i både store og små rum. Hvis det er sådan, hvordan køkkenets vægge eller studiekøkken er indrammet, så kan sådanne dekorative elementer som plader eller kopper perfekt supplere det;
  • Samme proportioner af sort og hvid. Således kan kun en væg være indrammet, eller alle på én gang.
Sort gulv og hvide vægge i stuen med røde accenter

For at fortynde interiøret kan du hænge billeder på væggene i stuen, fotos i soveværelset eller plakaterne på ungdomsrummet. Hvis det traditionelle interiør virker kedeligt for dig, så kan du bruge sort og hvid tapeter i interiøret. De er i stand til at give lejligheden værelser mere ekstravagante og originale udseende. I dette tilfælde behøver du ikke at genere dig selv, vælge billeder, plakater og fotografier. På lærredet kan afbildes et træ, forskellige geometriske mønstre, et billede af byen osv. Idéer kan implementeres på en række måder.

Hvide vægge og gulv i soveværelset
Brun gulv i sort og hvidt interiør
Brun gulv i sort og hvidt soveværelse
Gule accenter i sort / hvid børns værelse
Den overflod af tilbehør i den sorte og hvide stue
Brunt gulv og beige tæppe i sort / hvid stue med pejs
Sort og hvidt stilfuldt interiør
Sort og hvidt badeværelse med brune fliser på gulvet

Vi dekorerer loftet

I det sorte og hvide interiør virker strækloftet mest hensigtsmæssigt. Meget flot udseende multilevel konstruktion med brug af klæder af forskellige farver. Dette loft tillader zoneinddeling. Der kan også bruges en ekstraordinær tilgang - ved hjælp af fotoprintteknologi på en sort eller hvid overflade anvendes et kontrastmønster.

Hvidt loft i den sorte og hvide stue

Sort og hvidt sortiment er meget alsidigt. Derfor kan du selv vælge hvilket interiør du foretrækker: stille og blødt eller omvendt, kontrasterende og defekt. Derudover er det nok at lave små ændringer i detaljerne for at ændre rummets stilistik.

Hvidt loft i et sort og hvidt badeværelse
Hvidt loft i sort og hvid stue-køkken
Hvidt to-niveau loft i korridoren
Hvidt loft i sort og hvidt køkken
Hvidt loft i et sort og hvidt badeværelse
Sort og hvidt loft i spisestuen
Hvidt loft i badeværelset med spejlvæg
Sort loft i et sort og hvidt badeværelse
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 1 =