Hvide møbler i det indre (18 billeder): Smukt værelse design

Ukonventionelle, lyse, dristigt og modigt ser i alle indvendige hvide møbler. Sættet lavet i denne farve tiltrækker en slags "indre" frihed, en stor plads, harmoni. Men dette valg er en delikat sag, idet man i det mindste forudsætter mindst et grundlæggende kendskab til det stilistiske design af lokaler, som et maksimum - en udsøgt delikat smag. Men intet er umuligt!

Hvid seng og curbstones i soveværelset

Hvide møbler, eller en præcis forståelse af farve

Beslutter at vælge dit soveværelse, stue, babysal eller køkkenmøbler i hvidt, tænk på dens mætning, dybde, energi. På trods af at den hvide farve er hvid for alle, hver ejer af rummet, vil designeren "se" i sin egen skygge, hvorfra han vil forfalske og skabe et interiør i et bestemt farveområde.

Hvid sofa i stuen

Derfor er hvide møbler - det er matfrit og cocktail-mejeri og friskt køligt. Lyt til dine ønsker, værdsæt de kreative muligheder og først efter at få et møbelsæt i hvidt!

Samtidig er det værd at forstå, om hvide møbler bliver interiørets vigtigste dekorative enhed eller vil være dets ejendommelige komplement, som "dispels" udsigten og fokuserer på andre subtiliteter og elementer. Den første mulighed er ideen om at dekorere værelser i et lille område, så rummet "udvidet", blev voluminøst og "skinnet op" så meget som muligt. Store dele af stuen eller køkkenet kan gøre møbler i hvidfarve en enkelt hel med efterbehandling materialer, tilbehør, belysning. Det er op til dig!

Hvide møbler i stuen

Funktioner hvid, eller i henhold til en eller anden stil i interiøret

Flawlessly hvide møbler i interiøret er en klassisk løsning til moderne stilarter, spændende - for historisk, kreativ - for naturligt og nationalt. Men hvid er hvid, derfor ser man på mulighederne, i betragtning af modellerne og serien af ​​hvide soveværelser, køkkener, børnehave eller gange, så glem det ikke hvidt:

  • henviser til enkle, begrænsede og koncise farver. Og for at gøre det interessant, "sprang" i din interiør, ikke ligner en sygehusafdeling, kræver det modsatte, kontrasterende skygge eller tilstrækkelig tilstedeværelse af lyse og volumetriske dekorative elementer og tilbehør;
  • kan være blank og mat. Den første idé - ikke den banalitet og ønsket om at udtrykke "ingenting", og en bestemt måde at slå det rum, hvor lidt naturligt lys, som er gennemgangsrum, for eksempel, og gøre det mere ekspressive og den mest iøjnefaldende. Den anden ide er udformningen af ​​innovatørens drøm om et hvidt rum med sine mange nuancer for at hvile lidt på den kreative måde;
  • universel, fordi den harmonisk kombinerer med farver og nuancer. Det vigtigste her er dit humør og atmosfæren i rummet, som du vil opnå fra et værelse med hvide møbler. Udtrykte nuancer giver fred og ro, pacificering, kan du overveje terracotta og lavendel, lilla og turkis, lyserød og birk. Opret en "omdrejningspunktet for opmærksomhed" vil hjælpe orange og grøn, blå og bordeaux, lilla og chokolade, men sort og grå klassiker vil give en uovertruffen charme og aristokratisk elegance i rummet i en moderne stil;
  • kræver pleje. Støv, pletter, pletter på blanke eller matmøbler er uacceptable, så husk behovet for omhyggelig pleje, når du vælger hvide møbler. Kun på denne måde kan et møbelsæt charme, undergrave, underordne!
Hvide møbler i et klassisk køkken
Sort-hvide møbler i stuen
Hvid seng med sorte sengetøj i soveværelset

Hvid og materialer, eller overholdelse af indvendige stilarter

Trængende hvide møbler til stuen, eller køkken-spisestue eller badeværelse - det er møbler fra visse materialer. Strukturen, tekstur, naturlighed af metal, træ, glas, innovativ plast vil være en af ​​de afgørende indflydelser på den samlede opfattelse af interiøret i denne eller den stil. Her, som i alle vigtige harmoni: Hvis møblerne er lavet i samme stil som historiske epoker - der er masser af dekorative elementer, ikke-trivielle former udskårne ben - efterbehandling materialer skal være glat og "rolig" og omvendt for en enkel og diskret hvide møbler, kan du vælge efterbehandling af forskellige teksturer og teksturer samt opmærksom på tekstiler fremstillet af naturlige stoffer med en tydelig relief-tekstur.

Hvidgrå soveværelse
Hvid lædersofa i stuen

Naturlige stilarter: harmoni af naturen

Enkle håndlavede møbler lavet af massivt træ, værdifulde skove, malet hvidt - dette er prerogativet af rustikke, landlige eller etno stil. Imidlertid er et uklanderligt ensartet lag af maling, lak ikke en mulighed for denne sag. Flow og ridser, små chips og synlige mekaniske skader, skraber og endda ruheden af ​​individuelle møbler - dette er den hvide til denne stil.

Hvide møbler i soveværelset i stil med Provence

Décor muligheder for at skabe en bestemt note er mange, lige fra fantastisk decoupage til maleri med maling til craquelure, skaber en magisk spindelvæv på overfladen. Sidstnævnte mulighed giver mulighed for at "undersøge" et lag spindelvæv af et par toner af møbler, der var "her" til hvide. Denne udsmykning under antikken vil bringe et notat af originalitet, harmoni, lyksalighed og ro på rummet, det vil tilpasse sig en lyrisk og romantisk stemning.

En anden fornøjelse ved at vælge møbler til naturlige stilarter er muligheden for at foretrække møbler fra metal. Det er dog ikke en afdæmpet og lakonisk møbler på en metalramme, og af, for eksempel, smedet seng at ramme monumentale og elegant, udsmykkede mønster, mønster og fremragende arbejde af master. Farvningen af ​​metalrammen i hvid er ikke kun en lang og upåklagelig levetid for en smedet
seng, men også dens harmoniske forening med et lyst rum i stil med øko eller Provence. Et par dekorative elementer af oliven, pink, blå - og stemningen er legende, luksuriøst, tomgang!

Hvid seng og kommode i soveværelset i stil med Provence

Moderne stilarter som en hyldest til praktisk og funktionalitet

Kvalitet hvid lædermøbel - "party" stil loft, minimalisme, højteknologisk, funktionel eller lignende. Hun vil udtrykke respektability og luksus, konsistens og stræben efter excellence. Men en ting er vigtig her - huden skal ikke være overfladisk, men helt farvet i hvid, så mørke pletter (anilinhud) ikke vises gennem porerne. Et sådant møbelsæt vil give harmoni ikke kun på grund af forfining og skjult dynamik, men også på grund af behagelige taktile fornemmelser.

Hvid halvcirkelformet sofa i et moderne interiør

Læderhvidmøbler er ideelt kombineret med glasborde, med andre møbler, der har en metalbase. Men her er en begrænsning de klassiske nuancer af stål, skifer, hvid og sort, hvis du vil have laconisme, enkelhed og tilbageholdenhed. Foretrækker du den del af kreativitet og fantasi? Til din rådighed er unikt dekoreret bordplader, facader af kommoder, skabe med elementer af decoupage, fusion, maleri.

1

Lædermøbler vil tjene i lang tid, jævnligt, charmerende og fortryllende med højkvalitetsegenskaber og fremragende udseende. Det eneste krav er regelmæssig vådrensning for at forlænge skønheden i den længst mulige periode.

Hvid hjørnesofa i et moderne interiør

Klassisk-historiske stilarter, eller er, hvor man skal spille ud til den hvide

Det ser ud til, at den hvide møbler ikke er beregnet til den klassiske stil, som er domineret af chokolade og hvede, Brandy og sløv brune og historiske stilarter også iboende nuancer af bordeaux og rød, blå og guld, grøn og hvid .... Det vigtigste - det rigtige valg af skygge, blank eller mat overflade. Og du er forbløffet over det indre, hvor den vigtigste dominerende er hvide møbler.

Hvid i det historiske interiør - mange dekorative "chips", iøjnefaldende former, dekoration og nogle prætentiøse tekstur og tekstur. Men folk i tidligere epoker har fået lov meget!

Hvide og brune møbler i spisestuen
Køkken møbler med hvid facade

Hvide møbler i interiøret, eller hvordan man laver smukt, smukt, nemt og enkelt

Mange erhverve hvide møbler til din egen stue eller køkken-alrum, glemmer at tage sig af sin harmoni med dekoration materialer, tekstiler, andre arkitektoniske elementer, såsom søjler, buer, åbninger. Hvis dette skete for dig - det er ligegyldigt, at der vil være tid til velstand, og at gøre interiøret levende og lektigt, ekspressivt og lyst på trods af forekomsten af ​​hvid farve kan være enkel og nem.

Nationale og historiske interiører med hvide møbler vil supplere dekorative elementer. Dette kan være en gammel, dekoreret med flet kurv til at tjene dine forfædre, eller et bord af vin håndlavet i tillæg til den hvide møbler, og lyse puder i forskellige farver og former spredt på alle siddepladser overflader, og selv en almindelig kost!

Sort-hvide møbler i stuen

Men for at lave en lys levende levende note i et moderne interiør med hvide møbler vil hjælpe en stor plante i et karbad. Den grønne "ven" bliver en del af interiøret, hvor praktisk, koldhed, løsrivelse og funktionalitet kommer først. Det er han, Benjaminens ficus eller monstret, som vil gøre plads til en hel, hyggelig, fantasi, udsøgt på en særlig måde.

Og du vil forstå, at så simpelt at vælge hvide møbler faktisk er en fin linje mellem stil, raffinement, drev og kreativitet. Eksperimentet er det værd!

Hvidt køkken i den kombinerede stue og køkken
Hvid Badeværelsesmøbler
Hvide møbler i det skandinaviske interiør
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 27 = 31