Vask over vaskemaskinen – spar centimeter (21 billeder)

Folk udvider det fælles rum ved at spare plads på badeværelset, hvilket ikke giver det stor betydning, andre er tvunget til at acceptere denne situation ved at købe et hus eller lejlighed med et lille badeværelse. Og så skal vi finde usædvanlige situationer for at løse problemet med mangel på plads. En lille plads giver dig ikke mulighed for at placere alle faciliteter, der er nødvendige for ejeren og familien: et bad, en håndvask, et toilet. Ofte er der ikke nok plads selv til en lille vask. Placering af det i korridoren eller i køkkenet er ikke altid praktisk og hensigtsmæssigt. Installering af vasken over vaskemaskinen er den perfekte løsning til at spare plads i et lille badeværelse.

Vaskemaskine til vask
Vaskemaskine til vask
Vaskemaskine til vask

Vaskemaskine til vask

Fordele og ulemper

Som med andre modeller har sinken, under hvilken teknikken er bygget, sine fordele og ulemper.

Vaskemaskine til vask
Vaskemaskine til vask

fordele:

 • En sådan skal, først og fremmest sparer plads, og den kan placeres, hvor du vil. En håndvask med plads til en teknik kan placeres hvor som helst: i køkkenet, i korridoren, i et særligt vaskerum mv.
 • Ualmindeligt design giver interiøret et specielt udseende. Det brede udvalg omfatter modeller af forskellige farver, former og materiale til udførelse.

ulemper:

 • En speciel sifon, der er nødvendig til vasken over styrofoam-maskinen, vil medføre problemer. Normalt er det ikke inkluderet i pakken, så du bliver nødt til at bruge tid og energi på dens søgning.
 • Formen af ​​sifonen giver placeringen af ​​afløbsrørene ikke vertikalt, men vandret. Dette vil medføre hyppige blokeringer og stagnation af vand. Stagnerende vand vil medføre en ubehagelig lugt i badeværelset.
 • Vasken tillader ikke at åbne en fri luge med lodret belastning, derfor kan dette design kun placeres over teknikken med en sidelåge på låget.
Vaskemaskine til vask
Vaskemaskine til vask

Valg af vask

Forskellige former - afrundede kanter, spidse kanter, firkantet, ovalt, rektangel, flad skal - giver dig mulighed for at vælge den mest egnede model til alle størrelser af teknologi og badeværelse som helhed. Der er modeller af en speciel ikke-standardformular, der er også varianter med en sidebordplade. Derudover har fabrikanter taget sig af farveskemaet - udover den standard hvide farve kan du vælge andre nuancer.

Vaskemaskine til vask
Vaskemaskine til vask

Stedet for monteringsanordningen i sådanne skiver kan have et ikke-standardlayout (venstre, højre, nederst) eller fraværende.

Vaskemaskine til vask

Akryl, keramik, glas og metal bruges ofte til fremstilling af skaller.

Vaskemaskine til vask

Markedet udvider og udvider sortimentet. Skallene af polymerbeton eller kunststen er populære. Denne type materiale har fordele i forhold til andre: den har stor modstand mod mekaniske skader og kemiske stoffer.

Vaskemaskine til vask

størrelse

Når du vælger en model, skal du ikke glemme størrelsen på skallen. Dette er et vigtigt aspekt, da den rigtige vandliljekalbe passer perfekt til sit sted og hjælper med at skjule uønskede nuancer på badeværelset.

Placeringen af ​​kontroldisplayet på vaskemaskinen tages også i betragtning. Hvis den er placeret øverst, lukker en sink af den forkerte størrelse skærmen og skaber et uønsket problem.

Så når man vælger "vandliljen" tages der hensyn til maskinens størrelse plus placeringen af ​​placeringen af ​​kloakrøret, sifonen, slangen. Rør kan bygges ind i væggen, men du har brug for et sted for andre rør.

1

Skaller af denne type kan placeres i forskellige højder, men hvis familien har børn eller personer med ringe størrelse, skal du være opmærksom på dette og placere strukturen på et passende niveau.

Vaskemaskine til vask

vask

Dræningen på lavendelskallerne er placeret i et ikke-standardiseret sted, og det er af en original form. Det kan være en sprække under vandhane, en rille fra den ene eller den anden kant, en depression under sæbeboksen og et standardhul. En slids eller et hul direkte ved væggen er praktisk, da afløbsrørene vil gå lige fra væggen uden at passere over maskinen, men det er også et minus: et smalt hul medfører hyppige blokeringer.

Vandløgskallen kan have et hul til beskyttelse mod overløb. Det er ligesom
vasken placeret på væggen eller på siden. Et sådant system forhindrer transfusion af vand og dets indtræden på denne måde på maskinen.

"Water Lily" er udstyret med en speciel afløbsplug og kan delvist automatiseres.

Vaskemaskine til vask

Montering af vasken

Installationen af ​​en vandliljekop over stilalki er en standardprocedure, der ikke kræver særlige færdigheder og værktøjer. Installationsprocedure:

Vaskemaskine til vask
 1. Så først og fremmest er beslagene installeret. Disse varer sælges komplet med en "vandlilje", men hvis de ikke er det, skal du kontakte sælgeren og vælge den rigtige størrelse. Dowels eller ankre - monteres til parentes, de er ikke fastspændt til enden under installationen. Der er en afstand på 3-5 mm for at sikre at det er muligt at justere installationen vandret i slutningen.
 2. Derefter er vasken udstyret med alle de nødvendige elementer, en blander er installeret med rør, som udfører vand.
 3. Det er nødvendigt at installere et nøgleelement - dræningssystemet. Siphon rørene er forbundet til hinanden og forbundet til vasken. Installationen skal omhyggeligt og omhyggeligt kontrolleres for lækage hvert hul gennem hvilket vand kan lække. Nogle steder kan plantes på silikonehermetisk lim. I dette tilfælde er den foreløbige eliminering af eventuel lækage meget vigtig, da vasken er placeret over vaskemaskinen, og det vand, der er fanget på bagvæggen, kan deaktivere det.
 4. Du kan fortsætte med at installere vasken. Nu har du brug for et niveau. Nøjagtigt markering af lokationen, stram skalens dowels og ankre. Så er hun selv fjernet, for ikke at skade værkerne, for ikke at bryde dem.
 5. En perforator i væggen skal lave et hul til krogen, hvor dugpluggen først indsættes.
 6. Vasken er sat på plads. En krog sættes i stikket på dowel'en, som er fastspændt til enden. Det anbefales at skabe et beskyttende lag på beslagene med tætningsmiddel for at undgå skader på vasken.
 7. Afslutning - Tilslutning og tilslutning af afløbsrøret fra kloakken. Kraneslanger er forbundet med varmt og koldt vand.
Vaskemaskine til vask

Der er en anden forenklet version af vandforsyningen til vasken - det er et enkelt tryk, der bruges til både badekar og vaske. Designet giver dig mulighed for at dreje hanen og bruge den i den ønskede position. Denne mulighed er praktisk, idet den udelukker ekstra rør og forbindelser bag maskinen. Det er dog vigtigt at installere vasken korrekt - dens kant skal gå i badet, så vandet fra hanen hældes direkte ind i "vandliljen" og falder ikke på skrivemaskinen.

Vaskemaskine til vask

Vaskemaskinen er installeret under vasken. Dens stabilitet reguleres ved hjælp af specielle ben, således at drænsystemet ikke beskadiges af vibrationer. Vandudløbsslangen er forbundet med kloaksystemet.

Nogle mestere installerer en ekstra vandafbryderventil, men dette er ikke altid berettiget. Værtinden, der har glemt at åbne hanen, vil starte bilen uden vandforsyning, og det kan føre til brud.

Vaskemaskine til vask

Før hele systemet startes, kontrolleres forbindelserne for lækager. Ellers vil vand på vaskemaskinen føre til funktionsfejl i arbejde og ulykker: kortslutning, faseovergang til huset, elektrisk stød.

Vaskemaskine til vask

En vask over en vaskemaskine er en glimrende løsning for at spare plads, men det er vigtigt at huske, at et sådant kompleks kan være farligt, hvis du ikke giver alle mulige muligheder for lækage og vand på maskinen.

Vaskemaskine til vask
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 5 =