TV i soveværelset: et middel til fritid og en del af det indre (29 billeder)

Hidtil har næsten alle borgere i vores land råd til at købe en eller flere fjernsyn. Plasma skærme folk installere i stuen, i køkkenet og endda i soveværelset. Det er på den sidste version, at vi vil skærpe vores fokus.

Tv i soveværelset
Tv i soveværelset

Soveværelset er det sted, hvor vi kommer til hvile og genvinde styrke efter en hård dag. Mange spørger sig selv, om tilgængeligheden af ​​tv vil hjælpe med at slappe af. Meningerne afviger. Ikke desto mindre har de fleste det. Når alt kommer til alt, kan alle lide at ligge foran skærmen om aftenen og se en yndlingsfilm eller et program.

Tv i soveværelset

Tv i soveværelset
Tv i soveværelset

Og dem, der ikke har sådant udstyr, tror, ​​hvad design soveværelser med TV passer ham, fordi LCD-skærmen i dag er ikke kun en måde fritid, men også en del af interiøret. Det er vigtigt at vide, hvilken slags tv til at vælge, og hvordan det er bedst at installere dit soveværelse er blevet ikke blot et sted at sove, men også for at have det sjovt.

Tv i soveværelset

Tv i soveværelset

Det tv var til gavn, men ikke at skade

Har du brug for et tv i soveværelset, sæt det i et rum, hvor du hviler eller ej - bare din personlige beslutning. Der er alvorlige grunde til ikke at gøre dette, men eksperter inden for psykologi mener stadig, at at have et tv i soveværelset vil forstyrre det normale liv. årsager:

 • Det er skadeligt at se fjernsyn. Visningsvinklen skifter i dette tilfælde, øjnene bliver trætte hurtigere. Visionen kan være nedsat.
 • Vises afhængighed. Normalt falder i søvn under det tændte tv, kan personen normalt ikke falde i søvn uden ham.
 • Den flimrende og støjende skærm forhindrer fuld hvile. Det kan blive en stærk hindring for personer med søvnløshed.
Tv i soveværelset

Tv i soveværelset
Tv i soveværelset

På trods af alt dette elsker vi tv, og vi kan godt lide at se det før vi går i seng. Det vigtigste er ikke at gøre en kult ud af skærmen:

 • ser ikke for længe;
 • Lav ikke høj lyd, men sæt højttalerne ikke overhovedet;
 • Sluk altid, så snart det begyndte at sove
 • installere plasma i et mere eller mindre rummeligt soveværelse;
Tv i soveværelset
Tv i soveværelset
Tv i soveværelset

Hvad skal tv'et til soveværelset?

Den første ting du skal styres, når du vælger et tv i stuen til hvile - størrelsen på soveværelset. Jo mere omfattende dets territorium, desto større skærmdiagonal kan ydes. Desuden skal afstanden fra billedpunktet til fjernsynets placering tages i betragtning.

Tv i soveværelset

Glem ikke at tage højde for den tekniske side af problemet: evnen til at forbinde et kabel, spillekonsol og andet. Hvis du beslutter dig for at hænge på væggen, skal du beregne det ledige rum på det. Du kan også købe en indbygget garderobe, sæt tv'et i en niche.

Tv i soveværelset
Tv i soveværelset

Når du vælger TV, stoler vi på forholdet 1: 3. Afstanden mellem dig og skærmen er opdelt i tre. Det endelige antal er tilladelig størrelse TV diagonal. Indstil skærmen større fald skarphed, vil billedet blive vist kornet, men hvis det er for lille - vil lide, belaste øjnene og prøver at se, hvad der sker på skærmen.

For et gennemsnitligt soveværelse er en diagonal på 30-35 tommer egnet. Tag helst med LCD-, plasma- eller LED-skærme.

Tv i soveværelset

TV installationshøjde

Så har valgt, nu det sværeste - at placere. I hvilken højde er tv'et i soveværelset? Dette er nøglepunktet i denne situation. Fra dette vil være bekvemmeligheden ved visning. Du skal stole på, hvordan du vil se på det:

 1. Siddende - redigering af tv'et nedenfor. Det kan sæt
  tes på kanten eller i nichen indbygget i skabet. Der er en simpel regel: Den tredje af toppen af ​​tv-skærmen skal placeres lige på personens niveau.
 2. Liggende - at hænge tv'et op. Det er bedst at skråne over sengen. Men nogle foretrækker selv at lave et fladt tv på loftet. For perfekt komfort.
Tv i soveværelset

At vælge det bedste sted, der passer til højde, sidde i en seng eller lænestol, luk øjnene. Efter et par sekunder skal du åbne og se, hvor du planlægger at installere udstyret. På hvilket tidspunkt vil dit øje falde med det samme, bør der være midten af ​​skærmen.

1
Tv i soveværelset

Det er værd at bemærke, at ved at skabe den ønskede hældningsvinkel kan du bruge specielle parenteser. De er som regel bundtet med et tv-apparat eller sælges hos enhver elektronik butik. Fastgørelseselementerne er stive og mobile.

Tv i soveværelset

Tv i soveværelset

Overvej placeringen af ​​tv'et i soveværelset.

Tv i soveværelset

På kantsten eller kommode

En af de enkleste muligheder, fordi du ikke behøver at beskadige væggen, bore, montere og skjule stikkene og ledningerne, men installationens højde afhænger af kabinettet.

Tv i soveværelset

På væggen

Til højre kan betragtes som en klassiker. Hvis du hænger på tv'et, tager det lidt plads i rummet, hvilket utvivlsomt er et plus. Ved at give udluftning til fantasi, kan du bruge indretningen til at omdanne væggen efter anerkendelse. Her kan du ikke undvære den mount, der holder tv'et. Desuden, på forhånd, tænk på, hvor du skal skjule ledningerne. Normalt bruges eller dækkes skjulte kanaler med yderkasser.

Tv i soveværelset

I nichen

I nærværelse af et skab eller en væg i soveværelset kan du sætte tv'et i en specielt udpeget niche. Ved at have et hjørneskab i soveværelset, vil det være muligt at skjule tv'et med en radiusfacade. Det er meget praktisk at gøre dette, når du ikke ser på det.

Det er vigtigt at huske at teknologien skal være placeret i en niche frit. Mellemrummet på toppen, bunden og siderne skal være ca. 15 cm. Dette er nødvendigt for tilstrækkelig ventilation, ellers vil udstyret svigte.

Tv i soveværelset

På septum

Denne mulighed er relevant i de tilfælde, hvor soveværelset er opdelt af en lav partition med et andet rum.

Tv i soveværelset

Vægindretning med TV

Med et kompetent udvalg og beliggenhed vil tv'et supplere det indre af rummet og gøre det unikt. Et nyt køb bør ikke ødelægge soveværelset, men være i harmoni med det. Hvis du nærmer dig tv-væggenes design med alt ansvar og smag, så vil det smukke design, du opretter, glæde og vække misundelsen af ​​gæsterne.

Tv i soveværelset

Hvordan kan jeg dekorere tv-væggen:

 • Poke væggen med tapet af en anden farve. Fremragende fit wallpapers.
 • Lav omkring tv-rammebelægningen.
 • Læg væggen med en dekorativ sten, som vil føje til soliditeten i soveværelset.
 • Brug venetiansk gips til dekoration.
 • At dekorere tv'et i en smuk træramme.
 • Brug til dekoration vægpaneler. De er et stort udvalg af både træ og plast.
 • Anvend den originale baggrundsbelysning. Det vil være interessant at se punktbelysning, såvel som LED tape.
Tv i soveværelset

Dette er ikke de eneste ideer til at omdanne dit soveværelse med et tv. Gå ind i denne kreative proces, bør du ikke miste udsmykningen af ​​møbler. Forskellige genstande vil bidrage til at omdanne soveværelset. Arranger smukt vaser, stearinlys, bøger, rammer med et billede. Gør alt uden at afvige fra den grundlæggende stil, hvad enten det er klassisk eller højteknologisk.

Tv i soveværelset

Husk, uanset hvilket tv eller installationssted du ikke har stoppet, skal du inkludere fantasi og fantasi. Se hjælp til at designe bøger, spørg råd fra erfarne dekoratører.

Tv i soveværelset

Efter at have vist hvid, vil du gøre fra dit soveværelse ikke kun et hyggeligt sted til at sove, men også et glimrende rum til behagelig fritid!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 44 = 54