TV i køkkenet (50 billeder): Hvordan man vælger og hvor man skal hænge

Der er mange modstandere og beundrere af at finde et fjernsyn i køkkenet, men at forestille sig et moderne køkken uden at det allerede er ganske svært i dag. Køkkenet er trods alt det sted, hvor familien oftest samler, bruger tid og modtager gæster. Derfor vælger du det rigtige tv og placerer det i dit køkken, kan du ikke blot bruge tid med interesse og gavn, men også skabe den mest hyggelige atmosfære og veldesignede design.

TV i det indre af et rummeligt køkken

TV i køkkenet er hvidt

TV i køkkenet er stort

TV i køkkenet på fjernbetjeningen

TV i køkkenet design

Forberedelse til køb af et køkken-tv

At vælge et fjernsyn i køkkenet er en ganske vanskelig opgave, for hvilken løsning du skal være opmærksom på følgende faktorer:

  • Tv-modellen afhænger direkte af rummets størrelse;
  • Placer og reparer TV'et i køkkenområdet, så det ikke forstyrrer madlavning og modtagelse. Desuden vil dets levetid blive stærkt påvirket af beskyttelsen mod stænkvand, varm damp og fedt;
  • modstand mod fugt og forurening, kompaktitet og pålidelighed.
TV i det hyggelige køkken
TV i det moderne køkken

TV til køkkenforkladen

TV-apparat til køkken

TV i køkkenet på væggen

1

Bestemt med størrelsen af ​​teknologi

Valget af tv-størrelse og model afhænger direkte af køkkenets areal. For et lille køkken, ifølge eksperter, er det bedste et tv med en diagonal på 19 inches. Afstanden fra øjnene til skærmen med denne skærm skal være mindst en og en halv meter. For store køkkener er det bedre at vælge et tv med en skærm på over 20 tommer. Det skal være placeret i en afstand på mere end to og en halv meter fra øjnene, hvilket vil sikre en behagelig visning. At vælge en lille skærm i et stort rum kan føre til øjenstamme, hvilket vil gøre øjnene trætte og forårsage hovedpine.

Tv i køkkenet
Et lille hvidt tv i køkkenet

TV i køkkenet over køleskabet

TV i køkkenets indre

TV i køkkenet over pejsen

TV i køkkenet i kassen

TV-apparat i køkkenet

Optimal installationshøjde

Blandt de generelle regler for placeringen af ​​fjernsynet i køkkenrummet anbefaler øjenlæger at placere den i en højde, der ikke overskrider en persons øjenhøjde. Installationshøjden afhænger af den position, den skal kigge i. Hvis værtinden i køkkenet bruger mest tid, så skal TV'et hænge højt nok. I tilfælde af at se udsendelserne, der sidder ved spisebordet, skal du overveje mulighederne for at fastgøre fjernsynet på væggen eller installere det på en eller anden overflade eller hylde.

Højt monteret tv i køkkenet
TV i køkkenet med øen

TV i køkkenet er lille

TV i køkkenet over vasken

Tv i køkkenet væggen

TV i køkkenet i nichen

Tv-panel i køkkenet

Funktioner af placeringen af ​​tv'et: valget af det bedste sted og vedhæftningsmetode

Hvor præcis at installere tv'et i de fleste tilfælde afhænger af køkkenets layout, samt design og de indbyggede dele af møbelsættet, der er i det.

For eksempel er et vigtigt punkt ved bestemmelsen af ​​placeringen for tv'et placeringen af ​​vinduet. Hvis du installerer tv'et modsat det, så er der mulighed for at skjule skærmen, hvilket ikke giver dig mulighed for tydeligt at se billedet. At klare dette problem vil hjælpe persienner eller rulleskodder, men konstant hæve og sænke dem er ikke særlig praktisk.

TV over vasken i køkkenet

Plasma-tv i køkkenet

Vedhæng TV i køkkenet

Loft TV i køkkenet

Drej tv i køkkenet

TV i køkkenet i stil med Provence

TV i køkkenet i rammen

De mest almindelige måder at placere tv'et på er:

  • fastgørelse på væggen;
  • indlejrede modeller (i kabinettet, i køleskabet, i emhætten osv.);
  • foldning eller drejningsmodel;
  • installation på overfladen.
Et lille tv over spisepladsen i køkkenet

Tv i køkkenet

Tv i køkkenet skjult

Placering af tv'et på væggen

Den mest bekvemme løsning, der ikke optager meget plads, anses for at hænge tv'et på væggen ved hjælp af en speciel montering eller beslag. Det er bedre at vælge det mobile, roterende. Dette vil gøre det muligt for dig at ændre hældnings- og rotationsvinklen, hvis det er nødvendigt. For eksempel skal man vælge den type LCD-skærm til køkkenet, som er optimal i forholdet mellem pris og kvalitet, uden roterende beslag, skal afstemmes med en lille synsvinkel. Forkert synsvinkel vil resultere i farveforvrængning og tab af kontrast. Med LED-skærme om dette problem kan du glemme. Ud over billeder af høj kvalitet giver LED-tv også mulighed for at spare op til 40% af el.

TV på væggen i køkkenet

TV i køkkenet er skjult

TV i køkkenet under glasset

Tv på køkkenvæggen

TV i spisestuen

Placeringen af ​​tv'et i køkkenet

Når du installerer tv'et på væggen, skal du sørge for at bagpanelet ikke passer tæt på væggen. Denne manipulation vil fremme god luftstrøm for ventilation af alle mekanismer.

Uanset tv'et i køkkenet (enkelt eller højteknologisk) er det vigtigt, at det passer til indretningen. Som en mulighed kan du bruge design af sagen med forskellige dekorative elementer, for eksempel læder, træ eller sten. Dette vil ikke kun forskønne den almindelige model, men det vil heller ikke lade sig kede sig og have mulighed for at diversificere interiøret.

TV på væggen i køkken design

Indbyggede tv-modeller til køkken

Undgå at ignorere de indbyggede tv-indstillinger. Moderne designløsninger tilbyder en bred vifte af usædvanlige tv-layouter i køkkenet. Hvilket er bedre egnet til køkkenets design og ødelægger ikke tegnebogen - det er op til værtinden. De kan installeres i møbler (for eksempel facaden af ​​et gardinskab) eller udstyr (køleskab, emhætte), samt placeret i træk med en integreret ovn og mikrobølgeovn. Et sådant indbygget tv i køkkenet skal være meget tyndt, og til installation er det bedst at invitere en specialist.

Indbygget tv i køkkenet

Tv i køkkenet

Tv i køkken spejl

Tv spejl i køkkenet

Også en bekvem mulighed er at skjule tv'et i skabet. Hvis du skal bruge teknikken, åbner dørene på kabinettet, og når tv'et ikke er nødvendigt - det gemmer sig.

Der er også en ny slags tv til køkkenet - en trådløs vandtæt løsning. Det er meget behageligt og mobilt ved at flytte rundt i rummet, det kan placeres, hvor du vil. Derudover kan den forbinde kabel- eller satellit-tv, computer, dvd eller andre kilder.

Foldningsmodellen på køkken-tv ligner en bærbar konfiguration og består af to halvdele. Den ene halvdel er fastgjort til bunden af ​​anhængerkabinen, og den anden med skærmen flyttes om nødvendigt.

Indbygget tv i stort moderne køkken

Placeringen af ​​tv'et på overfladen

Tv'er med kinescopes dog producerer ikke, men de kan stadig findes i køkkenet. De tager meget plads, så det er svært at hænge dem. Den eneste mulighed for at placere sådanne tv'er i køkkenet er at lægge det på en hylde, en vindueskarm eller en bordplade. Ofte kan du finde muligheder for at placere sådant udstyr i hjørnet af køkkenet over vasken eller i hjørnet på bordpladen. Udseendet af flydende krystalmodeller hjalp med at løse dette problem. Tynd, lille, pænt, de passer nemt på hylden og optager ikke dyrebar plads på arbejdsfladen.

TV i køkkenet i stuen

Det anbefales ikke at placere tv'et i køleskabet, mikrobølgeovnen og vaskemaskinen. I sådanne tilfælde vil det ikke være et stabilt design, der udsættes for vibrationer og stråling, hvilket kan bidrage til faldet og forringelsen af ​​teknologien.

Tv på køkkenet
TV på hylden i stuen-køkkenet

Tips til at udvide livet på dit tv

Masters of Repair Services anbefaler støvsugning af fjernsynet, der ligger i køkkenet, mindst en gang om året. Denne procedure fjerner støv og akkumulerede skadelige stoffer, som forhindrer skade og ødelæggelse.

Hvis fjernsynet i køkkenet er til stede, og de bruges aktivt, er det nødvendigt at tage sig af kontrolpanelet og indpakke det med polyethylen. Dette beskytter det mod indtrængning af fedt og fugt, hvilket forhindrer skade.

TV i det indre af et stort køkken-stue
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 − 74 =