Raffineret og elegant interiør i lyse farver (31 billeder)

Interiøret i lyse farver er en af ​​de mest vellykkede løsninger for studio-ejere og tætte Khrusjtsjov. Små værelser med mange lyse overflader virker visuelt mere rummelige, og samtidig lider den æstetiske komponent i designet slet ikke. I dag vil vi tale om, hvilke stylisters anbefalinger man bør overholde for at designe boligen i lyspaleten var stilfuldt, moderigtigt og originalt.

Beige interiør i lyse farver

Hvidt interiør i lyse farver

Til hvem passer det?

Ikke alle russere kan prale af at have et rummeligt landsted. Langt størstedelen af ​​vores landsmænd er ejere af små Khrusjtsjoviter, som umiddelbart efter køb normalt bliver til studier. I sådanne lokaler nedbrydes alle vægge, og der skabes et enkelt rum, som kombinerer alle funktionerne i stuen, køkkenet, soveværelset og gangen. I disse lejligheder er hver fri centimeter værdsat, så når man opretter et design, er hovedopgaven den visuelle stigning i rummet. Fremragende hjælpere i dette kan være lyst tapet og lette møbler. I indretningen skal der være et stort antal pastel-, beige- og hvide stoffer. Hvis du følger alle reglerne, får du et smukt billede fyldt med stil, elegance og komfort i hjemmet.

Børn i lyse farver

Eklektisk interiør i lyse farver

Imidlertid anvendes alle nuancer af lysfarve ikke kun i studier. De vælger i stigende grad og ejerne af landhuse og rummelige bylejligheder.

Meget ofte står vi overfor problemet med mangel på naturligt lys i nogle værelser. For eksempel er hallways normalt blottet for vinduer og lyser kun takket være tilstedeværelsen af ​​kraftfulde belysningsenheder. Et moderne interiør, fyldt med varme lyse farver, vil være her på det rigtige tidspunkt. På overskyede dage i gangen trænger ikke så meget sollys ind, men det vil være nok til at lette væggene absorbere dem i sig selv og give det til værelset.

Hallen af ​​små lejligheder i sovjetiske standardbygningen har en ubehagelig langstrakt rektangulær form. For at spare et ledigt rum i korridorens indre, skal der anvendes kompakte, smalle møbler. Det er bedre, hvis du finder et sted for et indvendigt vægskab eller en niche.

Interiør i lyse farver i øko-stil

Køkken sæt i lyse farver

1

Lyseblå køkken

Tonen på væggene i interiøret spiller generelt en nøglerolle i, hvor behagelig en person vil være i et nyrenoveret rum. Som et eksempel, overveje soveværelset. Her bruger folk den maksimale tid, hviler efter en hård dags arbejde og gør deres yndlingshobbyer. Moderne designere anbefaler at vælge beige, hvid, pistacie, olivenmuskelvæggefarver. De irriterer ikke nervesystemet og glæder øjet, selv når du er i rummet i lang tid.

Det indre af soveværelset i lyse farver kan fortyndes med mørke dekorative elementer. Dette vil bidrage til at undgå effekten af ​​"hospitalet", når designet ser tomt og kedeligt ud.

Interiør af stuen i lyse farver

Interiør af stuen med pejs i lyse farver

Brun interiør i stuen i lyse farver

I år er klassikeren igen på mode. Og køkkenet i lyse farver er allerede blevet den absolutte tendens i den kommende sæson. Og hvis de lette møbler her ikke altid er hensigtsmæssige, så kan de som basis af det indre tjene blegede vægge.

I den klassiske version skal køkkenets vægge have beskedne, reserverede og diskrete lyse farver. Når man vælger færdiggørelsesmaterialer, skal man ikke kun tage hensyn til æstetisk komponent, men også deres evne til ikke at reagere på konstante temperaturændringer og høj luftfugtighed. Derudover bør de være lette at rengøre og generelt ikke absorbere forurening.

Interiør af korridoren i lyse farver

Køkkenindretning i lyse farver

Indretning af lejligheden i lyse farver

Forresten, at det indre af en 1-værelses lejlighed i lyse farver så komplet og komplet, kan du skabe et design af gangen, køkkenet og soveværelset i en enkelt stilistisk retning.

Et lyst badeværelse er en glimrende mulighed for dem, der sætter pris på skønhed og praktisk i nogen af ​​dens manifestationer. Om efteråret og vinteren er denne del af lejligheden kølig nok, og kolde mørke farver forværrer kun denne effekt, så designere anbefaler at holde sig til en lysskala i design. Denne løsning betragtes også som den mest fordelagtige, hvis indretningen af ​​en lille lejlighed eller et studie er lavet i samme palette.

Møbler i lyse farver

Interiør i moderne stil i lyse farver

Indretning af badeværelset i maritim stil i lyse farver

Praktiske råd om valg af det rigtige design

Lav layoutet så bekvemt som muligt

Fra opfyldelsen af ​​dette punkt afhænger halvdelen af ​​succesen af ​​de planlagte transformationer. Vi ved alle, at enhver situation ikke kun skal være smuk, men også funktionel. Møblernes fordelagtige placering giver lejlighedens interiør i lyse farver et nyt liv og yderligere fordele. Klassisk køkken, for eksempel, tyder på manglen på unødvendige dekorative elementer, der overbelaster det overordnede billede. På gangen skal man også holde sig til minimalisme og give fortrins til ergonomiske møbler.

Hvis du er ejer af
studiet, og der ikke er nok ledig plads til komfortabel bevægelse, skal det indre af stuen i lyse farver indeholde møbler, der løser flere problemer på én gang. Sofa-transformer og sofabord, der nemt bliver til spiseplads - disse er de bedste muligheder for små lejligheder.

Polstret møbler i lyse farver

Ensartede lyse vægge i soveværelset

Interiør i pastelfarver

Bevar proportionerne

I ethvert design, det være sig et interiør i den klassiske stil, en tilbageholden minimalisme eller sofistikeret modernitet, skal de korrekte mængder mængder opretholdes. En stor massiv suspenderet lysekrone vil spise plads og skabe en følelse af bunke. I et lyst soveværelse kan du ikke installere en snehvid seng, det optager visuelt hele rummet i rummet. At kende disse nuancer, kan du lege med dimensioner af rummet.

Lys fliser i badeværelset interiør

Interiør af et soveværelse til en teenager i lyse farver

Trægulv i lys interiør

Vælg gode fakturaer

Til interiøret i hallen, hall eller køkken så interessant, snarere end ansigtsløs og kedelig, er det nødvendigt at kompetent indflydelse på valget af overfladetekstur. For eksempel vil lys tapet i det indre af soveværelset virke som et stort blankt punkt, hvis gardinerne på vinduerne vil have den samme farve. Let gulv i interiøret vil se interessant og original, hvis overfladen af ​​belægningen vil blive efterlignet af en bleget eg med træpynt. Heraf følger følgende regel: Alle designelementer skal afvige fra hinanden med 2-3 toner. Vær også opmærksom på kontrast af teksturer.

Lys interiør af gangen

Lysegrå interiør i stuen

Lys interiør i moderne stil

Vi placerer mørke accenter

For at indånde dynamik i miljøet og tilføje et twist, skal du supplere rummet med mørke dekorative elementer. En mørkegrå eller sort pude på sofaen eller en blå vas på kaffebordet giver designet en rytme og energi.

Lys interiør i soveværelset

Lys interiør i spisestuen

Bright interiør af huset

Glem ikke planter

Meget flot ser en lille oase med dekorative indendørs blomster. I et lyst køkken sætter du på et vindue smukke kasser med grønne til salater - og du vil få et lille landhus på vindueskarmen, ved sofaen i stuen sætte palmetræet. Grønne lyse pletter på en lys baggrund vil se meget imponerende ud, og luften vil altid være mættet med ilt.

Interiør i lyse farver er selvfølgelig utroligt smukt og moderigtigt, men glem ikke praktisk. Med sådanne møbler er det nødvendigt at udføre generel rengøring oftere, for det meste på de hvidkalkede overflader er forurening eller støv slående.

Bright badeværelse interiør

Lys interiør i soveværelset i orientalsk stil

Bright interiør i et landhus

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 37 = 41