Ovn-hollandsk i indretningen: ubestridelige fordele (22 billeder)

På trods af sin lange historie er den hollandske ovn en af ​​de mest populære enheder til opvarmning af boliger i dag. Den største fordel ved denne varmeanordning er, at den kan monteres hjemme, selvom du har mindst erfaring i byggebranchen. For at forsamlingen skal lykkes, skal du kun opbevare den rigtige tålmodighed og store ønske.

Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

For første gang blev designen af ​​den hollandske ovn udviklet i Christopher Columbus (XV århundrede) æra. Massedistributionen af ​​disse produkter begyndte dog i første halvdel af det 16. århundrede. I det XVIII århundrede begyndte sådanne ovne at forekomme i næsten ethvert hus. Og ved XIX århundrede havde tilstedeværelsen af ​​en hollandsk ovn i en bolig allerede ingen til at overraske. Efterspørgslen efter disse indvendige elementer har ikke gået tabt indtil nu.

Hollandsk ovn

Hollandsk ovn

I encyklopædi er "hollandsk" karakteriseret som ovne af opvarmningstype, som har en rektangulær kanal og bundform.

Produkterne adskiller sig også i placeringen af ​​indgange til skorstensrummet. Der er røg lodret og lateralt.

I almindelige tilfælde har produktet fliser i form af fliser. Det er værd at bemærke, når du læser materialet.

Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

Med fremkomsten af ​​hollandske ovne dukkede fliser og fliser op. Dekorativ udsmykning af ovnen er obligatorisk, fordi som et bar produkt uden mønstre i det indre af rummet vil se simpelthen usmageligt ud.

Hollandsk ovn

Hvordan er den nederlandske ovn?

Enheden i ovnen ser sådan ud: Stien, som røggasser passerer gennem den kunstige måde, stiger i længden, på grund af det, de intensivt overfører varmen i selve ovnens design. Eventuelle subtiliteter af en fysisk eller kemisk type er ikke påtænkt.

Hollandsk ovn

Hollandsk ovn

Opførelsen af ​​denne type er udviklet på grund af særlige forhold i Holland i middelalderen. I den lange tid blev næsten mange retter tilberedt på ilden eller ved hjælp af en pejs.

Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

Først og fremmest var Hollands territorium næsten altid præget af rummets tæthed. Felt og jordarealer blev regenereret fra havet. Bygning af huse, der startede med en komfur, var ikke den bedste løsning. Derfor blev opvarmningsanordningerne indbygget i de færdige lejligheder, som igen blev bygget i overensstemmelse med et frit grundområde. Designet blev kendetegnet ved dets enkelhed, betydelig plasticitet og kompaktitet - de første prøver af nederlandsk blev installeret på stedet.

Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

I denne form har ovnen overlevet til nutiden, hvilket forklarer fraværet af en klassisk orden svarende til de gamle russiske ovne.

Nu udvikles hollandske ovne i overensstemmelse med visse krav, mens de producerer elektroniske programmer. Men enkelheden af ​​de principper, der er forbundet med nederlandske ovne, sikrer, at egenskaberne af varmekonstruktion er uigennemførelige. Det vigtigste er eksponeringen af ​​de grundlæggende proportioner.

Hollandsk ovn

Det er også værd at nævne, at Hollands klimaforhold er direkte afhængige af Golfstrømmen: Den hårde frost kan godt erstattes af en optøning med en plus-temperatur. Normalt karakteriseres vintre af relativ blødhed. Af denne grund følte folk behovet for ovne, der kan opvarmes på meget kort tid. Dette blev kun opnået med den korrekte kombination af dimensionerne af området af det indre viklingsrum og mængden af ​​materiale, hvorfra ovnen er fremstillet. På grund af dette forhold fra Holland er kendetegnet ved en hurtig opvarmningsproces og et positivt niveau af varmekapacitet.

1
Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

Ejendommen blev betalt for fra husets skorsten. Jo større skorstenens huller, jo større er den økonomiske byrde. Specielt af denne grund var der behov for sideudgange til husgasser. Denne type anordning indebærer tilbagetrækning af flere ovne pr. Rør. Her er der et problem med den optimale kompatibilitet af eleme
nterne i skorstenenhederne.

Hollandsk ovn

På grund af det samme tætte rum var bybygningerne på nederlandsk territorium meget høje. Fem-etagesbygningen i det fjortende og femtende århundrede var ikke ny. Overlapning af beton på det tidspunkt eksisterede ikke, hvorfor der var behov for lette og materialintensive husholdningsvarer.

Hollandsk ovn

Fordele ved en hollandsk ovn

 • Eventuelle ændringer i forbindelse med designet har en mindre effekt på produktet med hensyn til effektivitet og holdbarhed.
 • Stor funktionalitet: En hollandsk ovn med komfur er meget almindelig.
 • Relativt små dimensioner - den nederlandske ovn kan have dimensioner på 0,5 x 0,5 meter.
 • Et lille forbrug af materiale - en murstenovn nederlandsk med store dimensioner kræver cirka 650 stykker almindelige teglsten.
 • Lille vægt anses for at være en følge af materialets lille kapacitet: Den koncentrerede belastning, der produceres af den hollandske ovn, er ikke højere end den maksimale acceptabel for mange typer overlapning.
 • Udvidelsesmuligheder. Denne indikator viser, at udviklingen af ​​zonen over loftet ikke gør hele hjemmesystemet værre. Der er mange tre-etagers og fire-etagers hollandske ovne.
 • Stabilitet af materialet, hvorfra ovnen er lavet, til forskellige eksterne påvirkninger, især til termiske deformationer.
 • Smidig ændring i temperaturregimet under spredning af røg samt en simpel arrangeret røggas.
 • Den hollandske ovn adskiller sig ved at den opvarmes på kort tid, men det køler ned meget langsomt.
 • Der er ikke behov for at levere en ildkasse regelmæssigt såvel som en booster.
 • Højt niveau af varmeudgang: en stor hollandsk ovn er i stand til at opvarme 60 kvadratmeter.
Hollandsk ovn

Komfur med sofa

Helt praktisk er ovnen med en sofa. Dens karakteristiske egenskaber er:

 • Små dimensioner. Denne mulighed giver mulighed for at placere enheden i et lille rum derhjemme.
 • Kraften i selve systemet. Det er muligt at opvarme op til 35 kvadratmeter areal.
 • To indbyggede tilstande til sommer og vinterperioder.
 • Integreret opvarmning. En komfur med en sofa er oftest placeret mellem køkkenet og stuen. Efter opvarmning af køkkenet overføres varme således til boligdelen.
 • Tilgængelighed. Udstyr og materialer til installation afviger i deres enkelhed og relativt små omkostninger.
 • Æstetisk appel. Hele design af enheden med en sofa kan skelnes af visse dekorative egenskaber. Et sådant element af indretningen passer perfekt til lejligheden.
Den svenske ovn

Negative ovn funktioner:

 • Hvis køleren efter stokingproceduren glemmer at dække udsigten, vil kølingen ske meget hurtigt. Kanalsystemet fungerer som en sifon, der trækker i kølig luft. Denne funktion betragtes som en grundlæggende ulempe ved kanaltypeovne.
 • Under brændeboksen resulterer brugen af ​​billig, høj-aske-prøvebrændstof i aflejring af en stor mængde sod.
 • Installationen lider af vending: ovnen, der har gennemgået denne proces, begynder at frigøre en stor mængde kulilte.
Hollandsk ovn
Hollandsk ovn

Den mest acceptable temperatur for en bagning chela er 60 grader. Temperaturregimet bestemmes ved at berøre hånden: Fra håndfladen er temperaturen tolerabel, den bageste region brændes uudholdeligt.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 7 = 1