Mørk interiør: dyster luksus eller sort adel (30 billeder)

Det mørke interiør er ikke let at bestemme. En eller anden måde i vores kultur alle sorte accenter indendørs dekoration lavet til at tage en negativ og sort, i sig selv, er det forbundet kun med sorg. Men designerne hele tiden arbejder hårdt på at bevise for enhver, at den mørke farve i det indre ikke kan se dyster og trist, og luksuriøse, gør alt omkring en særlig sanselig aura.

Begyndelsen af ​​æraen af ​​"dyster luksus"

For flere år siden introducerede de sande trendsættere af mode - den franske - en serie tilbehør fremstillet i sort design. De var luksuriøse vaser af sort krystal. De sorte italienere ønskede straks at eksperimentere med sort farve. Talenterede herrer besluttede at bruge mørkebrune og sorte toner til at skabe eksklusive lysekroner af Murano-glas.

Mørk interiør med blomster

Mørk sofa i interiøret

Mørke interiør af huset

Gradvist trængte tilbehør og små elementer af interiøret igennem klostret til den moderne mand, der mere og mere vandt hans kærlighed. I dag kan vi roligt gå ud fra, at den sorte ware, møbler i mørke farver, "dyster" færdig vægge eller loft, respektable tekstiler og dristige eksperimenter med gulve i forskellige rum - det er et modefænomen, og et tegn på god smag, og ikke nogle derude trist og en kedelig sammensætning.

Sort køkken sæt

Mørk interiør med en geometrisk udsmykning

Mørkeblanke møbler i køkkenet

Stil og komfort

Det indre af lejligheden i mørke farver eller med sorte ekspressive accenter kan give en følelse af fred og komfort. Overraskende, brun, chokolade, sorte farver kan betydeligt udvide det tilgængelige område. For at gøre dette er det nok at placere spejlelementerne korrekt i rummet. Som følge heraf vil situationen være rig og aristokratisk.

1

Ofte "mørke" indre af et mørkt rum foretrækkes af folk i kreative erhverv, der ønsker at omgive sig med eksklusive, usædvanlige ting, der udstråler et særligt præg, giver den rette indstilling, inspirere til nye kreative bedrifter.

Sort - farven på ydmyghed og konstans, ro og harmoni, seksuel sensualitet og erotik, den repræsenterer den koldblodige ro og naturens kræfter. Alle dens facetter og "talenter" sorte paletter kan afsløre i det mørke interiør i moderne lejligheder.

Mørk interiør af kabinettet

Mørk interiør med pejs

Mørkebrunt interiør

Stue i mørke farver

Interiøret i den mørke stue bliver lettere at arrangere. Normalt i lejlighederne er dette det største og lyseste værelse, så du kan eksperimentere med sorte accenter i masser. Psykologer anbefaler at vælge brunt, mørkt aske eller sort farve som grundlag for fremtidens interiørkomposition for de mennesker, der tilbringer det meste af deres arbejdstid på støjende steder såvel som i lokaler, der er særligt grå (f.eks. På hospitaler eller kontorbygninger).

Den mystiske indretning i stuen vil være særlig rig og luksuriøs, hvis du vælger en mørk bordeaux som base. I dette tilfælde anbefales det kun at bruge matte teksturer uden blanke glans.

Mørk interiør med tæppe

Mørke køkkenindretning

Mørke loft interiør

Hvad kan og kan ikke være?

Det eneste tabu, ikke kun i stuen eller i gangen, men også i et andet rum - et mørkt loft i det indre. Han er i stand til visuelt at reducere højden af ​​rummet og på et underbevidst niveau forårsager en persons følelse af angst og moralsk ubehag. For et mørkt interiør er det bedre at vælge et lyst loft, helst med en blank tekstur.

Her er et par tricks og vindende kompositioner, der vil hjælpe dig med at designe en mørk gang eller stue:

 • Til vægge og gulve vælges en mørk, mættet farve (sort, brun, mørkegrå, blå-sort, dybgrøn, mørk bordeaux). Møbler vælger blide pasteller, som vil se så neutral ud som muligt, men små ting og stilistiske accenter skal være lyse, mættede farver;
 • Hvis basen ikke er for mørke og grundfarver har en rig undertone (aske, grafit, kul, dæmpet smaragd grøn, mørk terrakotta, mælkechokolade), møbler er valgt i en mere mættede farver og lyse accenter skal være store og præsenteres i en lille mængde.

Ideel kombination betragtes: sort gulv og vægge, hvide (eller meget lette) møbler og tekstiler samt et par lyse tilbehør. Den anden mulighed: lys, beige, forsigtigt grå vægge i indretningen, mørke voluminøse møbler og luftelementer af tekstiler.

Mørke crimson interiør

Mørke interiør i jugendstil

Mørke monokrom badeværelse interiør

Interiør boudoir kompositioner

Det klassiske interiør i mørke farver vil perfekt vise sig i den intime atmosfære af boudoir. I dette tilfælde kan soveværelset være så meget miniature og meget rummeligt. Desuden kan sort design sikkert anvendes til zoneinddeling i en-værelses lejlighed, når der er et hjørne til intim hvile, men det mangler hemmeligholdelse og noget "selvstændighed".

Det luksuriøse interiør i soveværelset i mørke farver er altid mystisk og intimt. Dem, der er bange for at overdrive med en mørk palette, som en accentoverflade, kan du kun vælge en væg. Også i dette tilfælde vil de
t mørke gulv i interiøret se spektakulært ud.

Mørkt tapet i interiøret

Mørke paneler i interiøret

Mørke fliser i indretningen

Opmærksomhed på detaljer

Det bemærkes, at i soveværelset altid ser animalske udskrifter, der resonerer med en mørk accentvæg og en fælles lysbase. Det kan være "zebra strips", leopard usædvanlig farve, nogle afrikanske farverige ornament.

Du kan bruge ikke bare mørkt tapet i indretningen, men for at finde en mere kompleks og dermed attraktiv mulighed. Ser stor væg, dekoreret med stilfuldt tapet. Motiver til designmasse:

 • Yderrum;
 • Lyset i natbyen;
 • Eksotiske skovers skræmmende mørke
 • Billede af dyr;
 • Gastronomiske motiver;
 • Abstrakte tegninger;
 • Familiefoto i sort / hvid.

Det indre af soveværelset er stærkt påvirket af belysningsarmaturer. Hvis du intelligent tænker over belysningen i rummet, vil rummet se bare magisk ud.

Mørke gulv i køkkenets indre

Mørk interiør i stil med Provence

Mørk interiør i retro stil

belysning

Designere anbefaler stærkt at bruge i soveværelset mindst to typer af forskellige typer og belysningsprincipper. Selv tapetet i det indre af soveværelset vil se anderledes ut.
For eksempel kan du kombinere øjne i loftet med et LED-bånd, der passerer langs diagonalerne i rummet. "Classic" forudsætter tilstedeværelsen af ​​en luksuriøs lysekrone med krystalvedhæng. Hun gør "venner" tydeligt med 3-5 væg sconces, dekoreret i en lignende stil.

Hvis i værelset det ikke var muligt af en eller anden grund at installere mere end to sconces, kan du dekorere interiøret lidt anderledes. For at gøre dette er det nok at placere en imponerende bordlampe, indrettet i en rig klassisk stil.

Sort accenter i køkken og spisestue

Det mørke køkken ser udsøgt ud i studios lejlighederne. I dette tilfælde giver finishen med en brun, sort grå farve dig mulighed for effektivt at zononere plads. Selvom køkkenlokalet er et separat rum, er det altid muligt at skelne mellem arbejds- og spisestue med kontrastfarver.

Den mest populære version af interiøret i mørke farver er det brune køkken, hvor de mørkeste accenter er centreret på møbler og tekstiler, hvis der er en i store mængder. Brun farve i køkkenformatet kan åbnes fra den nye side.

Her kan du spille med forskellige gastronomiske motiver. For eksempel dekorere køkkenet i kaffefarve. For sådan et køkken med mørke gulve fit beige møbler, kaffe, tekstiler og tilbehør, kan vægge dekorere billeder over temaet kaffe, og vinduerne og hylder kan placeres håndværk med kaffebønner.

Mørk interiør i moderne stil

Mørk interiør i soveværelset

Mørke vægge i indretningen

Interiør af korridoren

Normalt tænker ingen virkelig på hvordan situationen i korridoren vil se ud. Hovedkravet: Møbelfunktionaliteten og evnen til at gemme mange ting i dette rum.

Belysning er også vigtig for korridoren. Belysningsenheder er opdelt i to kategorier:

 1. Lamper, der giver funktionelt lys (for eksempel over et spejl, nær et bryst med nøgler);
 2. Dekorative elementer, der giver mulighed for at styrke æstetik af indvendige komponenter.

Mørke tapeter og dristige eksperimenter med teksturer hjælper med at omdanne udseendet af den enkleste korridor. Her er alle de tips, der er angivet ovenfor. Men for korridoren anbefales designere at bruge mere originale løsninger.

Det mørke indre af stuen spisestue

Det mørke indre af spisestuen

Mørke studio lejlighed interiør

For eksempel kan væggene blive dekoreret med mørkt tapet, der efterlader gulvet i en neutral farve "under træet", men loftet er at lave et spejl. Afhængig af typen af ​​korridorlayout kan spejlelementer arrangeres forskelligt. Den største fordel ved denne "modtagelse" er, at kombinationen af ​​mørk finish og refleksens reflekser visuelt kan udvide det mindste rum.
Sort farve og alle mørke farver ser stilfulde og originale ud. Det er værd at tænke over nuancerne med belysning, være særlig opmærksom på teksturer og ikke glemme kvaliteten af ​​alle de materialer, der skal bruges til at omdanne lokalerne. Succes i dette tilfælde er garanteret.

Mørke Badeværelse Interiør

Dark Wenge møbler

Mørk interiør med grønne vægge

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 73