Entré i et privat hus: grundlæggende ideer (56 billeder)

Indretning af gangen i et hyppigt hjem er mere kompliceret end det samme arbejde i en lejlighed. Tværtimod er værelserne sædvanligvis meget større i deres hjem - du kan vende om i fuld kraft og udføre disse ideer, designfantasier, ethvert modigt projekt på disse kvadratmeter. Der skal lægges stor vægt på designet af dette rum. Trods alt er vestibulen i et privat hus det sted, hvor ejerne af huset og deres gæster kommer direkte fra gaden. Det vil sige, hovedindtryk af hele huset vil blive dannet ifølge det første rum. Derfor bør du prøve at designe din hal i overensstemmelse med begreberne komfort, harmoni og praktiske egenskaber. Idéer om æstetik og harmoni af farvekombinationer vil også være overflødige, når man laver reparationer.

Indgangen i huset i stil med landet

Hvid hal i et privat hus

Entré i et privat hus uden møbler

Stor entré i et privat hus

Entré i et privat hus med sort og hvid fliser

Udformningen af ​​en korridor eller gang skal være nødvendigvis praktisk. Efter alt, i dette rum, uanset hvor lille eller stor, er et stort kors, så gulvet og vægge, er det ønskeligt at anvende et slidstærkt - alle snavs, vand, nedbør og andre ugunstige vejrforhold faktorer vil falde ind i gangen, og at forblive på gulvet.

Moderne entré i et landhus

Entré i et privat hus med blomster

Entré i et privat hus i stil med øko

Entré i et privat hus med pejs

1

Entré i et privat hus i landlig stil

Krav til design af gangen af ​​et privat hus

Overvej hvilke krav der skal svare til udformningen af ​​gangen i dit eget hjem.

 • Funktionalitet. Dette er allerede blevet diskuteret ovenfor. Meningen er klar: en masse af snavs, støv og vand, så gulvet samt udsmykning af vægge, tapet, møbler - alt skal være praktisk, let at vaske, rense, skal du ikke være bange for reaktanter og husholdningskemikalier. Af den måde, vil en kompakt klædeskab i hallen være uundværlig et praktisk sted at opbevare husstand materialer og værktøjer. Vær opmærksom på dette punkt, når du starter reparationer.
 • Det er nødvendigt at kombinere indretningen af ​​gangen i et privat hus med sit overordnede design. Det er uacceptabelt, at dette værelse i stil slås ud af billedet. I dette tilfælde vil der ikke være et harmonisk layout af beboelsesrummet.
Hvidgrå vestibul i et landhus
Hvid hal i et landhus
Minimalistisk entré i et landhus
Klassisk entré i et landhus
Hyggelig entré i huset
Træ møbler i gangen i huset

Entré i et privat hus med spejle

Anteroomvægge

Vi vil finde ud af, hvordan du bedre kan dekorere vægbeklædningen i gangen til et privat hus. features:

 • Vægbeklædning skal være let at vaske, ikke være bange for rengøringsmidler. Når alt kommer til alt, til væggene i gangen, selvom de er under trappen, læner man sig mod gaden. Derfor vil rummet hurtigt blive snavset. Og hvis væggene stadig er lyse, så pleje dem vil have brug for en permanent. Derudover springer der ofte på vægge, som på en garderobe, andre møbler og på gulvet pletter af sko, paraplyer, når vi klæder af.
 • Det er uønsket, når du dekorerer hallen, at bruge tyndt papir tapet, som kan klistres, siger et soveværelse eller en stue. Sådant tapet kan simpelthen ikke modstå aktiv udnyttelse og skal snart repareres igen. Sørg for at vælge et slidstærk og slidstærk vægdæksel til korridoren. Det skal være tilstrækkeligt slidstærk.
 • Vælg en vægbeklædning, der ikke er bange for fugt, og som kan vaskes. Det anbefales at bruge ikke for lyse farver. For eksempel, hvis du ønsker at bygge en sne-hvid entre, så beundrer den skønhed og renlighed af væggene vil du kun indtil den første regn og sjap. Og snart bliver det nødvendigt at male muren igen i en mørkere farve for at lette deres rengøring. Det samme sker, hvis du ønsker at sætte i hallen skab hvid eller en anden meget lette møbler. Sådanne ideer er ikke til gangen.
Hvide vægge i gangen

Entré i et privat hus i kolonistil

Entréhal i et privat hus med et cantilever bord

Entré i et privat hus med en lænestol

Entré i et privat hus med en trappe

Design muligheder:

 • Du kan indsætte vægge på gangen med vinyl tapet, selv under trappen fører til anden sal. De kan vaskes, og derudover har materialet en enorm palette med nuancer af farve og teksturer. Vinyl tapet er nemt at indsætte, du kan klare det selv. De tjener i lang tid, du kan vælge den rigtige størrelse og udføre næsten ethvert designprojekt.
 • Moderne layout af huse og de nyeste materialer, såsom flydende tapet, ser godt sammen og giver et interessant design af gangen i et privat hus. Et sådant tapet er et praktisk og holdbart projekt af vægbeklædning. Hvis snavs er faldet, og det ikke kan fjernes, kan du blot fjerne det forurenede stykke tapet og erstatte dette område med en ny belægning. Samlinger og størrelsen af ​​det udskiftede materiale vil være absolut umærkelig. Derudover er flydende tapet meget tekstureret og i stand til at gøre festlige og elegante enhver hall. Og de er forsynet med lak, de vaskes nemt med vand og husholdningskemikalier.
 • Du kan male vægge i gangen med sædvanlig maling. Men malingen ser godt ud på absolut flad overflade. Derfor, før det påføres, er det nødvendigt at omhyggeligt niveauere væggene i gangen under trappen ved hjælp af gips og kitt. Det vil være interessant at se, om du maler klædeskabet og andre møbler i gangen i lignende nuancer af maling.
Lette vægge i gangen
Lette vægge med malerier i husets gang

Lette vægge med malerier i husets gang
Spejl på væggen i hallen af ​​huset
Plakater på væggen i hallen af ​​huset
Stribet tapet i hallen af ​​huset

Entré i et privat hus i loft stil

Entré i et privat hus er lille

Entré i et privat hus i jugendstil

Entré i et privat hus i neoklassisk stil

Gulvbelægning

Hvilke funktioner er der, når man vælger et gulvbelægning til gangen til et privat hus:

 • Obligatorisk kvalitet er slidstyrke. På gulvet gangen ofte gå til street sko sammen i mudderet på skoene, vedhængende sand etc. Desuden er det nødvendigt fra tid til anden komme ind i huset af tunge cykler, rulleskøjter, om vinteren - .. slæder og ski, så lægge gulv i gangen skal være sikker på at bevare alle disse belastning.
 • Gulvbelægningen i landstedet skal være let at rengøre og vaske, ikke være bange for vand og fugt. Derfor er ikke den bedste mulighed: at dekorere gulvene i gangen gulvtæppet eller gulvtæppet. Vådt rengøring af tæppet er jo uønsket, så det er bedre at udføre lignende ideer i andre områder af huset.
Parketgulv i hallens gang

Entré i et privat hus med panoramavindue

Typer af dækning:

 • Linoleum til hallen - selvom den er stor, men lille - bør vælges omhyggeligt. Den sædvanlige bløde belægning, husholdningsformål til gangen er ikke egnet: den har lav slidstyrke. Hvis du beslutter dig for at lave en hall med linoleum, så vælg semi-kommercielle eller kommercielle muligheder, de er mere slidstærk.
 • Hvis du dækker gulvet med et laminat, så vil din hall i et træ design se lige smuk ud. Du kan vælge passende stil garderobe og andre møbler, pasta passende vinyl tapet. Du kan færdiggøre billedet og trappen, dækket af et laminat. Men du bør vælge en klasse af materiale, der ikke er bange for fugt, forsynet med en speciel vand- og smudsafvisende belægning. Det er vigtigt at beskytte leddene af laminatelementer. Her kommer en fugemasse til redning, som skal forsigtigt gipses med alle hullerne i leddene.
 • Et fremragende valg vil være keramiske eller keramiske granit gulvfliser. Dette materiale er ekstremt holdbart - med en sten, der sjældent sker. Desuden glider flisen ikke. Et sådant gulvprojekt giver sikkerhed. Du kan vælge alle størrelser af fliser, udføre forskellige interessante ideer, oprette et originalt rum til en stor og lille hall.

Du kan også bruge en kombination af forskellige belægninger. Forskellige kombinationer kan give et individuelt design af gangen i et privat hjem.

Linoleum i husets gang
Trægulv i gangen i huset
Trægulv i hallens gang
Beton gulv i gangen af ​​huset
Gulvtæpper i hallens gang
Brune parket i husets gang

Entré i et privat hus med hylder

Entré i et privat hus i Provence

Entréhal i et privat hus er gråt

Entré i et privat hus med en bænk

Loft dekoration

I dette tilfælde er der ikke noget særligt krav til slidstyrke og vaskemodstand. Layout og ideer til loftdesign kan være som i alle andre værelser i huset.

muligheder:

 • Almindelig hvidvaskning. Hvis du simpelthen og hurtigt skal klare reparationen af ​​gangen, så kan loftet simpelthen være hvidkalket. Passer, hvis størrelsen af ​​gangen er lille.
 • Dekorative gips. Dette er en mere kompliceret måde. Men at se ud som denne hall vil være meget mere attraktiv end med hvidvaskning.
 • Loftet kan males med maling. Og ikke kun i hvid farve. Afhængigt af designet kan det være enhver farve. Det anbefales dog ikke at bruge mørke nuancer, da de vil gøre loftet visuelt lavere. Men tapet, garderobe og andre møbler kan sættes og mørke.
 • Du kan dække loftet med tapet. Med en korrekt valgt farvekombination kan et sådant projekt være meget værdigt.
 • Loftfliser, hvis muligheder nu er meget tilgængelige, kan gøre loftet smukt og stilfuldt. Desuden kan du vælge mellem billige, praktiske muligheder og elite, hvilket giver rummet et luksuriøst udseende.

Før du registrerer en hal i et hyppigt hjem, skal du sørge for at udarbejde et foreløbigt udkast samt et skøn, hvor du forsøger at tage hensyn til alle omkostninger. Tag højde for størrelsen på gangen eller korridoren og de ideer, du vil implementere. Måske vil du selv lave reparationer i gangen, så vil en udgift være mindre.

Et loft på flere plan med interessant belysning i lobbyen i huset
Træloft i huset
Træloft i gangen
Hvidt loft i gangen
Creme loft i gangen med forskellige belysning
Gule vægge i gangen

Entré i et privat hus i skandinavisk stil

Entré i et privat hus er lys

Entré i et privat hus i en tropisk stil

Entréhal i et landhus

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

23 − 16 =