Valitse moderni ruokapöytä pienelle keittiölle

Ruokapöytä pienelle keittiölle - kuva eri vaihtoehdoista

Keittiön keskeinen ja yleisimmin käytetty elementti on ruokapöytä. Pienelle alueelle vaihtoehtoja, ensi silmäyksellä, ei niin paljon, mutta itse asiassa enemmän kuin tarpeeksi.

Analysoimme käytännöllisimmät ja sopivat ehdotukset. Olemme keränneet sinulle valikoiman valokuvia, joissa on parhaat modernit ideoita pienten keittiöpöytien tarpeisiin.

Muuntajataso

pöytä pienelle keittiölle

Muuntajan pöytä on moderni ratkaisu pieneen keittiöön.

Tällaisten taulukoiden etu on luonnollisesti heidän kykynsä oikeaan aikaan edetä ja liikkua. Pienellä vaivalla tällainen taulukko irtoaa kuulokkeesta, hajoaa ja nyt kaikki on valmis illalliselle.

Syömisen jälkeen se voidaan "palauttaa" paikkaan ja keittiössä on paljon enemmän tilaa.

houkutteleva pöytä pienelle keittiölle

Kuten näet esillä olevissa kuvissa, itse asiassa pöytä voi miettiä kuulokkeen kapealla ja liu'uttaa tarvittaessa. Taitetussa tilassa tämä koko rakenne ei ole ehdottomasti erotettu keittiösarjan yleisestä julkisivumuodosta.

taulukon muuntaja

Jos tällainen taulukko avosylinterissä ei ole varustettu ylimääräisellä tukijalalla, sitä ei saa ylikuormittaa. Paljaalla silmällä on havaittavissa, että se on melko kätevä, kun keittiötuoleja käytetään myös samaan periaatteeseen.

taitto

Pyöreän ja puoliympyrän muotoiset taitettavat pöydät ovat myös erittäin käytännöllisiä ratkaisuja.

Toisin kuin yllä kuvattu variantti, tällaisella taulukolla on pysyvä sijainti keittiöalueella. Puolikiilliset mallit sijoitetaan kätevästi suoralle puolelle seinään missä tahansa huoneen kulmassa.

Jos puolirenkaisen pöydän malli on taitettu, se voi muuttua pienemmäksi neliönäkymältä.

taitettava pöytä pieni keittiö

Pienet pyöreät pöydät, varsinkin ne, joita ei ole suunniteltu, ovat vähemmän käytännöllisiä. Niiden etuja ovat pienet mitat ja esteettinen tekijä. Valitettavasti tällaiselle taulukolle ei todennäköisesti sovi yli kaksi ihmistä.

Tärkeä näkökohta, johon tulisi kiinnittää huomiota pyöreiden mallien valinnassa, on niiden vakaus. Varmista, että pöytää ei tapahdu ja se on melko vakaa laiduntamisen tai jännityksen aikana. Tämä on tärkeää, kuten pienessä keittiössä melko usein vahingossa napata kalusteet siinä.

taitto

taitettava pieni ruokapöytä

Taitettavat ruokapöydät pienelle keittiölle voivat tulla ihanteellinen huonekalu. Periaatteella ja tarkoituksella ne ovat melko samanlaisia ​​kuin malleja muuntajat.

Pääsääntöisesti ne kallistuvat pystysuorasta pinnasta, kuten seinästä, hyllystä, kaapista. Seuraavissa valokuvissa näet useita erittäin alkuperäisiä ratkaisuja, joissa saavutetaan hämmästyttäviä säästöjä.

Valitse moderni ruokapöytä pienelle keittiölle

Valitse moderni ruokapöytä pienelle keittiölle

Valitse moderni ruokapöytä pienelle keittiölle

Näissä taulukoissa oleva pääkuorma on asianmukaisten kiinnittimien ja silmukoiden mukaan. Kun valitset tietyn mallin tai tilaat yksittäin, muista kysyä näiden osien laadusta.

Heikot seinäkiinnikkeet voivat johtaa pöydän irtoamiseen seinästä ja huonolaatuisista silmukoista - pöydän työpinnan kaatumiseen ja kaikkiin sen päälle.

mobile

Toinen tyyppinen pöytä pienkoneille voidaan kutsua liikkuviksi taulukoiksi. Nämä mallit ovat pienikokoisia, ja niitä voidaan siirtää huoneen tai keittiön kokoon.

mobiili keittiö saari

Esimerkiksi kaapin alapuolen julkisivulle on kiinnitetty erityinen opas. Se toimii rautateitse, jossa voit siirtää taulukon vaakatasossa.

Tyypillisesti nämä taulukot on varustettu lisätukijaloilla, jotka voidaan taittaa.

Baaritiski

Viimeinen vaihtoehto, jonka harkitsemme, on ruokailualueen toteuttaminen nk. Bar-laskimen muodossa. Tämä ratkaisu toteutetaan melko helposti ja nopeasti.

Valitse haluamasi työpinta ja kiinnitä seinään tai seinämien väliin, jos se kulkee ikkunan eteen.

baaritiski pienelle keittiölle

Tämä ratkaisu soveltuu parhaiten kapeisiin ja pitkänomaisiin pieniin keittiöihin, joissa toisella puolella on sarja ja toisaalta seinästä. Yleensä ruokapinta on kiinnitetty työtason tasolle.

Sekä esteettisesti että toiminnallisesti, tällaiselle ruokailualueelle, korkeat baarituolit, joissa on tai ilman selkänojia, ovat hyviä.

Lähes kaikki keittiö ei voi tehdä ilman ruokapöydän läsnäoloa. Kuten kokemus osoittaa, samoin kuin edellä kuvattu materiaali, optimaalinen ratkaisu löytyy mistä tahansa alueesta ja muodosta.

Tähän mennessä sinulla on mahdollisuus valita kymmeniä valmiita ratkaisuja, jotka sopivat pieneen keittiöeseesi parhaiten.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

84 + = 92