Muoviset työtasot keittiölle – yleiskatsaus

Keittiön muoviset työtasot - Katsaus pluses and minuses

Muoviset työtasot monille ovat optimaalisin vaihtoehto sekä esteettisesti että toimivuudeltaan ja kustannuksiltaan.

Keskimäärin niiden hinta on useita kertoja alhaisempi kuin jopa halvimmat analogiset tekstit.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Ne yhdistetään tehokkaasti lastulevyn ja MDF: n julkisivuihin. Nykyään myydään kiviä, marmoria, puuta jäljittelevät työtasot mallit, rajattomat mahdollisuudet suunnitella ideoita.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Tarkastele yksityiskohtaisemmin muovisten työtasojen ominaisuuksia ja vivahteita, niiden etuja ja lajikkeita.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

edut

Nykyaikaisten muovisten keittiön työtasot perustuvat lastulevylevyihin, jotka on peitetty ohuella, mutta riittävän vahvalla erikoisella HPL-kerroksella. Löydät malleja, jotka perustuvat MDF: ään.

Näiden materiaalien välillä kiinnitetään toisiinsa jälkipuhdistusmenetelmä. Tämä prosessi koskee korkean paineen ja lämpötilan käyttöä. Tässä tapauksessa muovi luotettavasti peittää paitsi vaakasuoran pinnan, mutta myös etureunan.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Tuloksena on sileä ja täysin tasainen pinta ilman saumoja ja nivelten, jolla on kadehdittava estetiikka ja kadehdittava suorituskyky.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

HPL-muovi on valmistettu monikerroksisesta voimapaperista, joka on esikyllästetty erikoisillä hartseilla ja puristettu.

Yläpuolelta levitetään kerros polymeerimateriaalia, jolloin tuote lisää kosteuden, ultraviolettisäteilyn, mekaanisten vahinkojen, sirujen vastustuskykyä.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Keskeisistä eduista muoviset pöytälevyt ovat korostavia:

  • Edullinen hinta. Tämä on kaikkein talousarvion vaihtoehto niillä, jotka ovat edustettuina nykyaikaisilla markkinoilla. Kotimainen tuotanto on halvin, kun taas ulkomaiset analogit maksaivat hieman enemmän.
  • uskomaton leveä paletti laskuja ja väriratkaisuja. Tästä johtuen on helppo valita muunnelma, joka sopii useimpiin sävyihin ja palettiin.
  • Mahdollisuus käyttää laajaa kotitalouskemikaalien, mukaan lukien desinfiointiaineita, hoidossa. Poikkeuksia ovat klooripitoiset yhdisteet, hapot, asetoni, hioma-aineet. Niillä voi olla negatiivinen vaikutus ulkoisen laminoidun kerroksen estetiikkaan.
  • Vastus ultraviolettivalolle. Voit olla varma siitä, että värien kirkkaus säilyy pitkällä aikavälillä, vaikka keittiösi sijaitsee aurinkoisella puolella.
  • Korkean lämpötilan kestävyys. Tarvittaessa voit laittaa kuumakuppi siihen, mutta täällä juuri poistettu palo on paremmin sijoitettu erikoiselle jalustalle.
  • Estetiikkaa. Houkuttelevuuden pinta ei ole alhaisempi kuin keinotekoinen tai luonnonkivi, luonnollinen puu.

Etsitkö kunnollista ratkaisua itsellesi, muista, että kiven pintaa muistuttava kuva näyttää autenttisemmalta kuin puun pinta.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Yhdessä useita merkittäviä etuja, muovi keittiö työtasot on joitain vivahteita, jotka on otettava huomioon toimintaprosessissa, mikä pidentää huomattavasti niiden palvelujakson, samalla kun säilytetään turmeltumaton estetiikka.

Hiukkaset ovat sellaisenaan materiaalia, jolle on ominaista lisääntynyt herkkyys kosteudelle. Jos käytössä annat veden pääsemään työtason liitoksiin, tämä voi johtaa sen turvotukseen ja muodonmuutokseen.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Ottakaa huomioon se, muovia ei voida palauttaa, niin naarmuja ja leikattua, mikä jos sitä käytetään pitkään, on vaikea välttää, pilaa ulkonäkö. Mutta kun otetaan huomioon se, että tämä on halpa materiaali, voit korvata vahingoittuneen pinnan uudella.

Käyttövaiheessa osoittautui parhaiten arvokkaiden HPL-muovilla päällystetyn, 38 mm: n paksuisen, kosteutta kestävän lastulevyyn perustuvia muovipöytiä. Valitse luokan E1. Tämä ratkaisu on optimaalinen laadun ja kustannusten suhteen kannalta.

Kiiltävä tai matto

Kiillotteen pinnoittamiseksi voidaan käyttää erilaisia ​​HPL-muovia, jolloin saadaan sekä matta- että kiiltävät pinnat.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Matt-muoviset työtasot ovat hieman karkeita, rakenteessa ne muistuttavat appelsiinikuorta. Kiiltävä - täysin sileä ja kiiltävä.

Hyvä valinta itsellesi, kannattaa kiinnittää huomiota paitsi väriin myös pinnan tyyppiin.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

kiilto on arvokas vaihtoehto modernille sisätilalle. Sen loisto sopii täydellisesti "huipputekniikkaan" ja minimalistisiin keittiöihin korostamalla niiden kuuluisuutta tiettyyn tyyliin.

Ne eroavat toisistaan ​​yksinkertaisuudessaan ja lähdössä. Mutta sinun pitäisi olla valmis siihen, että tällaisella pinnalla kaikki jäljet ​​ruokaa ja jopa sormenjäljet ​​näkyvät.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Matt työtasot käytännöllisempää. Heidän ulkoisen ratkaisunsa tulee olemaan sopusoinnussa klassisten mallien tilan kanssa.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Nykyään myydään kiiltäviä laatat, joissa on sileä pinta ja kevyt loisto. Heidän pitäisi antaa etusija niille, jotka epäilevät mattapintaisten ja kiiltävien pintojen välillä.

Tietoja kooista

Nykyaikaisilla markkinoilla suurin osa muovipöydistä on kaksi paksuutta: 28 ja 38 cm. Toinen vaihtoehto on lähes kaksi kertaa kalliimpaa kuin ohuet analogit, mutta sen lujuus, luotettavuus ja kestävyys antavat paljon toivomisen.

Jos haluat ihanteellisen työpinnan, kiinnitä huomiota malleihin, jotka ovat kevyitä lastulevyjä, 60 mm paksuisia. Tällaisilla työtasoilla on myös suurempi kosteuden kestävyys.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Levyjen leveys on 600 mm. Tarvittaessa voit löytää tuotteita, joiden leveys on 300 - 1200 mm.

Levyn pituus vaihtelee 2440 - 4200 mm riippuen työtason paksuudesta. Mitat on valittava niin, että työpinnalla on mahdollisimman vähän niveleitä.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Lineaarisille keittiökoneille useimmiten käytetään yhtä levyä. Joka tapauksessa kulmamuutokset koostuvat useista elementeistä.

Pöytälevyn esteettisyys ja pitkäikäisyys riippuvat pitkälti muovista, jota lastulevyä päällystetään. Se voi olla 0,4-0,5 (kotimainen ja puolalainen tuotanto) tai 0,8 mm (saksan analogit).

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Mitä paksumpi kerros, sitä korkeammat lämpötilat ja kahvin, viinin ja mehujen jäljet ​​ovat korkeimmat.

Suosittelemme, että kiinnität huomiota CPL: ään, mutta kuitenkin HPL-pinnoitteisiin, jotka on saatu jälkikäsittelymenetelmällä. Ne eivät ole niin naarmuuntuneita, vähitellen polttavat, eroavat niiden lisääntyneestä lujuudesta, vaikka ulkoiset muutokset ovat melko samankaltaisia.

Suunnittelijavihjeitä

Perustuu moderniin muoviin työtasot, voit luoda alkuperäisiä ja ei-triviaaleja niiden design keittiö countertops.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Innovatiivisella tulostustekniikalla voit siirtää minkä tahansa piirustuksen pinnalle, joka on vakiintuneesti yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

Voit helposti löytää itsesi ja tarpeeksi eksoottisia värejä, mutta ennen kuin päätetään vastaavanlaisesta askeleesta, sinun on ymmärrettävä, että tällainen pinta voi nopeasti häiritä sinua.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Laconic ja yksinkertaiset työtasot, jotka muistuttavat kiveä tai puuta sen värin ja tekstuurin, ovat optimaalisin ratkaisu. He pystyvät helposti korostamaan keittiöryhmän hienostuneisuutta ja omaperäisyyttä kiinnittämättä paljon huomiota.

Etsi yleisimpiä ratkaisuja - kiinnitä huomiota laminoidun lastulevyn valkoisiin laatikoihin. Ne sopivat tehokkaasti kaikkiin sisustuksiin ja malleihin, yhdistettynä eri väreihin ja sävyihin.

Erittäin tehokas ja tyylikäs ulkonäkö tummista väreistä. Jos valitset tämän vaihtoehdon itsellesi, sinun on ymmärrettävä, että käytön aikana on vaikea välttää kontaminaatiota, naarmuja ja eroja, ja tällaista taustaa vasten ne näkyvät selvemmin.

Jos teet keittiön itsellesi vakavasti ja pitkään, huomioikaa, että parasta laatua oleva valoisa sävy tulee hämärtymään ajan myötä.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Yksinkertaisin mutta luotettavin ja esteettisin vaihtoehto on harmaan, beigen ja ruskean sävy.

Komponenttien valinta

Koristella kunnollisen työpinnan keittiössäsi, ei riitä valita itse työtasoa. Sinun on myös ostettava:

  • jalkalista;
  • reuna;
  • tiiviste;
  • Metallilevyt (nurkatuotteille).

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

Jalusta asetetaan työtason takaseinälle ja yhdistää se työskentelyn esiliinalle. Se pidentää merkittävästi käyttöikää, sekä lautan että keittiön sarjan takaseinän.

Väri voidaan valita siten, että se on sopusoinnussa sekä työtason pinnan että työskentelynaulan viimeistelyn kanssa. Yleisratkaisu - metallipalkki, joka yhdistyy tehokkaasti kaikkiin sävyihin.

Jos päätät hylätä sen, tarvitset lisäkäsittelyä tiivisteellä. Myös tämä koostumus, tie-in ja keittotason paikat ovat tiivistetyt.

Muoviset työtasot keittiölle - yleiskatsaus

reuna Sitä käytetään pöydän päätypintojen käsittelyyn. Tässä voit valita budjetin PVC-kaistaleista, kauniista reunamuovista tai kolmiulotteisesta akryylistä, luotettavasta ja kestävästä alumiiniprofiilista.

Kaikki tämä tekee mahdolliseksi vakuuttaa, että muovi keittiö työtasot Ei ole vain edullinen, mutta myös luotettava, kestävä ja esteettinen ratkaisu ihmisille, jotka ovat tottuneet mittaamaan indikaattoreita, kuten hintoja ja laatua.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 10 = 11