Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Jos huomaat, että haluat olla keittiössä harvemmin, niin todennäköisesti on keittokomero, huonekalujen järjestely ja elementit, jotka ovat hyvin puutteellisia.

Mitä merkkejä voi osoittaa, että tarvitset vaihtavan tai nykyaikaistettua keittiössä? Heitä on useita, he eivät ole kovin ilmeisiä, joten kaikki eivät kiinnitä huomiota tällaisiin haittoihin ja ovat vuosikausia kärsineet epämukavuudesta.

Katsotaanpa heitä, ja päätät itsellesi: tämä on syy, ettet saanut mukavaa keittiötä tai jotain muuta. Jos kaikki samanlaiset, tällaiset hetket ovat läsnä, niin kerromme ohimennen, miten käsitellä tätä minimaalisilla tappioilla.

1 oireettomuus ja loputon kulmat

Kuinka usein pienten keittiöiden asukkaat, kuten "Hruščov", myöntävät tyypillisen virheen - ne ylikuormittavat tilaa elementteillä.

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Esimerkiksi jotenkin onnistuvat rakentamaan 6 ruutua U-muotoinen keittiö, tai pikemminkin pieni ruokailutila laittaa suuri pöytä ja tuolit, tai ei lasketa keinu avaa yläluokka, ja sitten ne eivät saa kulkea, ja sitten iski otsalle.

Jos sinulla on tällainen ongelma, kannattaa harkita, miten tämä haitta poistuu. Helpoin tapa on, jos ruokapöytä häiritsee normaalia liikettä: se kuljettaa sitä, korvaa sen jotain kompakti ja kaikki.

Mutta jos asiat ovat keittiön huonekaluissa, niin se on huonompi. Mutta jopa tässä tapauksessa on kaksi astetta "painovoima". Jos ylälaatikot häiritsevät, ne voidaan helposti poistaa ja niiden sijasta laittaa kauniita avoimia hyllyjä.

Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu Euroopassa, vaikka meille se tuntuu epätavalliselta. Itse asiassa keittiössä ei ole niin paljon asioita piilottaaksesi niitä loputtomiin suljettuihin laatikoihin.

Esimerkiksi samat viljat voidaan varastoida ei sellofaanipussissa, vaan erityisissä lasisäiliöissä, jotka näyttävät hyvältä avoimella hyllyllä.

Sama koskee ruokia: jos se on kaunis, niin miksi sulkea se? Missä se on parempi näkyvyys, ja se on myös suunnittelun lisäosa. Joten, kuten näette, ongelmat, jotka eivät ole onnistuneet, ovat ratkaistu.

Ja mitä meidän pitäisi tehdä, jos emme laskeneet alakerroksen kokoonpanoa? Täällä on valitettavasti täysin vaihdettava kuulokkeet. Voit tietenkin yrittää jotenkin uudistaa, poistaa ovet, mutta on epätodennäköistä, että saat jotain polkua ja yksiosainen.

2 merkki - sinulla on kertynyt liikaa ruokia

Jos perhe on lisääntynyt ja keittiön tilaa ei lasketa, ensimmäinen asia, joka alkaa ärsyttää villisti, on astianpesukoneen puute.

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Kun perheessäsi oli kaksi tai kolme, ruoat eivät aiheuttaneet ongelmia, ja tietenkin laitat kuulokkeen, jota ei ole suunniteltu sen myöhempää asennusta varten.

Mutta nyt on aika ajatella tällaisen hyödyllisen asian hankkimista, koska likaisten ruokien vuoret ja itse asiassa tukahduttavat ja varastavat paljon aikaa.

Miten voin asentaa koneen, jos sinulla ei ole rahaa korvata koko kuulokemikrofoni ja laittaa se jonnekin erikseen - etkö halua?

Voimme tarjota sinulle yksinkertaisimman tavan - vaihtaa työtasoa ja poistaa joitakin alaluokan laatikoita. Periaatteessa pöytälevyä ei voi myöskään muuttaa, vaan leikata ja lähettää työpajalle niin, että se on sisustettu ja sinetöity sivuleikkaus.

3-merkki - sinua kyllästy keittiössä pitkään keittämällä, koska televisiota ei ole

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

TV on hyvä keittiössä. Mutta se jostain syystä on otettu huomioon viimeisellä vuorolla ja kun muistetaan, käy ilmi, että siinä ei ole sopivaa paikkaa - se on kalusteiden tai hyllyjen varassa.

Sitten televisio "muotti" pahimmassa paikassa, esimerkiksi ne, jotka ovat yläkerrassa, oven yläpuolella, sanotaan tai jääkaapissa. Lopulta on erittäin epämiellyttävää repätä pääsi ja käynnistää TV: n - ei ole mitään järkeä. Tässä hän roikkuu vuosia, kerää pölyä - ja keittää keittiössä - vielä tylsää ja pysyy siellä haluttomana.

Jos sinulla on tällainen tapaus, on erittäin suositeltavaa harkita uudelleen asenteesi keittiökalusteiden järjestelyyn. Joskus riittää poistamaan tarpeeton laatikko huoneen luomiseksi ja televisio löytää kätevän sijainnin.

4 merkki - huonekalut on pestävä liian usein

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Keittiön julkisivun epäonnistunut valinta on vain katastrofi. Ja se ei ole edes värikästä, vaan pinnoitteen rakenteesta ja laadusta. Jotkut ovet ovat erittäin vaikeita pestä, esimerkiksi sama maalattu MDF.

Kirkkaalla mehulla tai muilla väriaineilla on ominaisuus, joka imeytyy pintaan, ja ne on pyyhittävä välittömästi, muuten on vaikea päästä eroon niistä. Sen sijaan ne ovat jossain määrin pesty, mutta se on jo vaikeaa ja on tarpeen kuivata maali voimakkaasti, miksi se poistetaan.

Jos tällaisessa tilanteessa - älä vedä ja muuta julkisivuja. Ne voidaan tilata erikseen kaikesta, joten taskussa se ei loukkaa olennaisesti. Hyväksy, on parempi käyttää rahaa, mutta varmista hiljainen ruoanlaitto ilman kuumetta hikoilua ja suihkeita.

Jos julkisivu on normaali, voit hävittää aikasi - kuten haluat ja lykätä siivousta seuraavana päivänä. Ja jos kyseessä on värjätty MDF - sinun täytyy tehdä kaikki kerralla.

Myös erittäin huonot julkisivut, joista näkyvät pienimmätkin sormien kohdat. Kiiltävät laatikot ovat erittäin hyviä, mutta niitä on myös jatkuvasti hierotaan, muuten ne näyttävät laiminlyötyinä ja huolimattomilta. Joskus, koska tämä merkki ruokaa, ja et halua kokata, koska kuvitat, että nyt kaikki tämä on pestävä.

5 merkki - keittiö ei halua kuvata

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Tämä on ehkä ilmeisin merkki siitä, että keittiösi on niin moraalisesti vanhentunut, että se on kiusallista näyttää sen ystäville Odnoklassniki. Jos edes, jonkin verran kokoonpanon aikana, siirryt toiseen huoneeseen valokuvaa varten, harkitse sitten kuulokkeen vaihtamista.

Lopulta, kuinka keittiötä valmistetaan, kuinka moderni se on, riippuu myös illanviettää palvelevan emännän tunnelmasta.

Ja koska, on syytä kokata yksinomaan hyvällä tuulella, sitten tarjota itsellesi sen avulla uuden kuulokkeen, joka miellyttää silmää.

6 merkki - keittiö vain romahtaa silmissä

Kun on aika muuttaa keittiötilaa: 6 todellista merkkiä

Tästä asiasta tietenkin ei voinut ja ei kirjoittanut, koska tämä ei ole merkki, vaan vain "Muuta minua". Mutta kaikki samoin, järjestyksen vuoksi otamme tämän huomioon. Jos julkisivut ovat turvoksissa, pöydän yläosa pyyhitään pois, mikseri virtaa, sitten kuulokkeet ovat vanhentuneet ja on aika säästää toinen.

Tietenkin voit yrittää korjata keittiön huonekaluja, mutta se ei aina toimi, jos se on jo hyvin vanha.

Sellaisten julkisivujen ja työtasojen vaihto ei tässä tapauksessa auta paljon, koska laatikko itseään voidaan murtautua. Ovien pitimet ovat myös löysät. Siksi lasketaan oikein, onko järkevää palauttaa tai tilata uusi sarja.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

70 − 61 =