Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Ei ole mikään salaisuus, että korjaus uudessa keittiössä alkaa miettiä mitä tulee keittiön sarjaan. Toisaalta - sinulla on täydellinen vapaus toimia ja mielikuvitusta, mutta toisaalta - paljon kysymyksiä.

Tässä artikkelissa opit parasta valita keittiön määrätä, että tämä otetaan huomioon, samoin kuin odotat joitakin yksityiskohtia ja hyödyllisiä vinkkejä, huonekalu-, teknologia ja viestintä.

Ensimmäinen vaihe - suunnittelu

Keittiön suunnittelussa tulisi yhdistää kaksi ominaisuutta - kauneus ja käytännöllisyys. Kauneus - yksilön käsite, joka ei välttämättä vastaa suunnittelijoiden näkemyksiä ja neuvoja.

Ensinnäkin teidän keittiönne pitäisi olla kuin sinä.

Mutta näet ilman mukavuutta ja toimivuutta, kauneus voi menettää charminsa. Siksi aseta käsivarsi piirustukseen ja siirrymme neuvoihin.

 1. 1. Älä kiiritse kommunikointia (viemärit, tuuletustyynyt, pistorasiat) ennen keittiön asennusta. Aloita tehdä tarkkoja mittauksia keittiön, mieti mitä laitteita tarvitset missään markkinaraon ja sijoittaa sen tulee sijaitsemaan, ja hahmotella muutamia ideoita suunnitteluun.
 2. 2. Jos keittiösi on pieni, niin huoneen korkeus on täysin hyödynnettävä, koska:
  • tämä lisää keittiövälineiden säilytystilaa;
  • Pystysuorat viivat nostavat silmämääräisesti katon;
  • tällaisissa kaappeissa on kätevää peittää ilmakanavat huppu, kaasumittarit jne.
 3. 3. Kuulitko työskentelykolmiosta? Tämä on jokseenkin vanhentunut teoria tänään, koska Jääkaapin, pesualtaan ja levyn lisäksi ilmestyivät myös muut kodinkoneet. Mutta sen merkitys on hyvin merkityksellinen: keittiön ympärillä olevien liikkeiden liikerata on vähäinen

  Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

  Oletetaan, että edellä mainittujen kolmen tuotteen lisäksi sinulla on mikroaaltouuni, juicer, kahvinkeitin ja harvesterit, ja kaikki tämä käytät päivittäin ja usein. Ja nyt ota paperi ja aseta kaikki nämä esineet niin, että käytät niitä mukavasti: kuvittele, miten mennä keittiössä keittämällä jotain ja mitkä ovat tärkeimmät matkakohdat.

  Tärkeintä on, että kaikki 7 kohdettasi eivät ole samassa rivissä - se on melko hankalaa. Monikulmion hyväksyttävissä oleva ympärysmitta on 4-8 m. Jos emäntä ei valmista, se on myös otettava huomioon ja luotava 2 tällaista työskentelevää geometristä kuvaa ei-päällekkäisillä vyöhykkeillä.

Kun olet määrittänyt kodinkoneiden numeron, koon ja sijainnin, voit jatkaa keittiön materiaalien valintaa.

Toinen vaihe on materiaalien valinta

Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Kalliimpia keittiösarjan julkisivujen materiaalien korostamista ovat luonnollinen puu ja lasi, jotka edellyttävät tiettyä huolellisuutta ja huolellista käsittelyä.

Hieman alempi hinta maalattua MDF, kaivattuja tänään kiitos yhteensopivuus mitään tyyliä, eri väri ja koostumus - kiiltävä, matto tai viilutettu puu.

Voit tehdä pöytälevyn:

 • halpa, mutta vihaisesti: laminoidusta lastulevystä;
 • kalliimpia - luonnollisesta tai keinokivestä.

Hetkellä varaamme, että keittiön työtasolle on olemassa monia muunnelmia materiaalin valinnasta ja erillisestä artikkelista.

Kolmas vaihe - päätelaitteen tyyppi ja sen täyttäminen

Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Joten sinulla on täsmälleen koot, jotka löytyvät unelmiesi keittiön Internet-kuvasta, ja olet jo päättänyt materiaaleista. Mitä minun pitäisi etsiä, kun valitsen keittiön sarjan?

 1. 4. Kauniin keittiön lupaus ja laadukas muoto ovat mittasuhteet, jotka ovat silmiinpistävämpiä kuin luulisi. Laatikoiden ja huonekalujen mukavuuden koon on oltava 15 cm (30, 45, 60, 75 cm) monimutkainen;
 2. 5. Älkää unohtako laskea etäisyyttä keittiötuotteesta muihin kalusteisiin ottaen huomioon kaapin ovien avaamisen;
 3. 6. Valitessaan väri kuulokkeen, voit seurata sääntöä "dark alhaalta - syttyvät" ja vapaasti rikkoa sitä tekemällä toisinpäin tai käyttää kirkkaita, värit. Pääasia on, älä ylikuormita kuulokkeen päätä, joten se ei näytä massiiviselta;
 4. 7. Valittaessa kääntöovien ja keittiökalusteiden välillä, suosittelemme laatikoita, joiden sisäpuolinen täyttö voidaan nähdä välittömästi ilman kiipeämistä puoliväliin kaappiin. Epämiellyttävä sijainti on pieni laatikko on lusikat ja haarukat suuremmassa laatikossa - itse asiassa aina tarvitse suorittaa yksinkertainen toiminta kahdesti, voit tehdä kerran;
 5. 8. Meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota sellaisten mekanismien valintaan, joiden avulla kaapit ja laatikot avataan. Jos autovälineet ovat tarpeeksi käteviä, vaikka se on epätavallista, se ei ole välittömästi avautuva ja vaatii ponnisteluja työntämisen sulkemisessa. Ja muut testatut trendilaitteet voivat nopeasti epäonnistua tai osoittautua erittäin huonosti toimiviksi. Epämukavuutta voi syntyä myös lukitsemattomien kahvojen tai laatikoiden puuttuessa. Luuletko, että meidän pitäisi luottaa klassisiin teknologisiin ratkaisuihin;
 6. 9. Jos pidät sisäänrakennettu edessä jääkaappi, pitää mielessä, että koristeellinen päällys ja telineasennettu tapahtui, ja verrattuna perinteiseen jääkaappiin se ei ole kovin tilava, vaikka se on samassa tilassa. Sama voidaan sanoa mille tahansa muulle sisäänrakennetulle tekniikalle.

Joitakin yleisiä suosituksia

Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Keittiön valon on oltava lämmin, koska kaikkein ruokahalu näyttää lämpimältä lämpötilalta - ja tätä tekniikkaa käytetään aktiivisesti ravintoloissa.

Korkea mikseri ulosvedettävä nokka (nokka), mieluiten täyttö maljakoita, 3-litran purkeissa, ruukut korkeita tai jopa kauhat, mutta välttääkseen jatkuvaa spray häntä tarvitse asentaa pesuallas syvään kulhoon.

Pienikokoiset hupun mallit eivät välttämättä ole yhtä tehokkaita ja tuottavia kuin tavanomaiset.

Keittiön esiliinassa voit asentaa erikoiskiskon älypuhelimeen tai reseptin kirjaan - joten voit seurata suosikkielokuvan kehitystä luonnollisemmissa poseissa.

Mikä on tärkeää asennuksen aikana

Kuinka valita keittiö tilauksesta: ammattilaisten neuvoja

Ensimmäinen asia, jonka haluan neuvoa on henkilökohtainen läsnäolo asennuksen aikana. Ei pelkästään valvonnan vuoksi vaan myös henkilökohtaisesti ja viipymättä kertomaan päälliköille jotain erityistä vivahtelua. Tämä on paljon tehokkaampaa kuin puhelimen tekeminen ja tekeminen.

Liitännät, työalue ja keittotaso ovat tarpeen laminaatti - niin kuin ulkona ja sisälle, estää kosteuden tai rasvan pääsyn.

Älä unohda syvennys kaasuletku lieden lähellä tai lieden, muut tarvittavat reiät kaapeleita tai putkia. Tällöin kaapelit levyistä, huput ja muut laitteet täytyy päästä pistorasiaan, ja ei häiritse avaus ja sulkeminen kaapit. Ehkä on järkevää täsmentää päälliköiden kanssa parhaiten sinulle sopivien pistorasioiden sijainti.

Valtaosa edellä mainituista vivahteista ei ole uusi yrityksille, jotka ovat jo pitkään olleet mukana keittiötarvikkeiden suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa (esim. Tämä yritys). Mutta nyt kaikki nämä hienot yksityiskohdat tuntevat teidät.

Toivomme, että neuvomme räätälöityjen sarjojen suunnittelusta, valinnasta ja asentamisesta tilauksesta sinulle hyödylliseksi ja auttaa sinua antamaan ihanteellinen keittiö!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 4