Kuinka tehdä keittiöstä vaneria

Kuinka tehdä keittiöstä vaneria

Usein asuntojen omistajat, jotka valitsevat keittiön huonekalut, eivät löydä parasta vaihtoehtoa: myytävänä olevat valmiit tuotteet eivät sovi kokoon ja kokoonpanoon, ja räätälöity setti maksaa paljon rahaa.

Tee keittiöstä vaneria oma - yksinkertainen ja edullinen tapa toimittaa huoneistasi laadukkaita ja käytännöllisiä huonekaluja.

Uuden huonekalujen luomisen valmisteluvaiheessa sinun on luotava tuote-esitys ja määritettävä kuulokkeiden tarkat mittasuhteet. Tämän perusteella laatia tarkka piirustus keittiöstä.

Usein keittiötarvikkeiden säilytyskotelot koostuvat useista moduuleista (3-4 lukitusta). Esimerkki materiaalin laskemisesta yhdelle moduulille (85 * 65 * 50cm):

 • Sivuseinät (2 kpl) 85 * 50 = 0,42 m2
 • Hyllyt (3 kpl) 65 * 50 = 0,33 m2
 • Pöytälevy (1 kpl) 65 * 65 = 0,36 m2
 • Takaseinä (1 kpl) 85 * 65 = 0,55 m2
 • Julkisivu (1 kpl) 85 * 65 = 0,55 m2
 • Kellari julkisivu 65 * 5 = 0,32 m2
 • Vanerilevyt - 2,53 m2
 • Hyllylevy (4 kpl) 50 cm
 • Penkki työtasolle (2 kpl) 65 cm
 • Tangojen kokonaispituus on 3,2 m
 • Itsekierteittävät ruuvit 30 kpl.
 • Saranat 4kpl.
 • Kahvat 2 kpl.

Materiaalin valinta

Kuinka tehdä keittiöstä vaneria

Vanerin korkea laatu - onnistunut työtehtävä ja pitkäikäinen kotiruokaa. Kun valitset arkkia, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin parametreihin:

1 Lajike. Huonekalujen valmistukseen kannattaa ostaa ensimmäisen laatuluokan vaneria, joka on valittu puusta. Tällaisella laatalla ei ole sen pinnalla kovia valmistusvirheitä ja luonnollisia puutteita.

2 Mark. Huonekalujen valmistukseen käytetään ympäristöystävällistä vanerin laatua FK, joka on valmistettu kuorituista puuviiluista ja hartsiliimasta.

3 Prosessointiaste. Kaikkien kasvojen, sivulevyjen ja hyllyjen kohdalla on tasaisesti kiillotettu levy (SH2) maadoitettu molemmilta puolilta, ja toisella puolella käsitelty arkki (SH1) voidaan käyttää takapaneelin valmistukseen.

4 Mitat. Huonelevyjä valmistetaan vakiokokoisina (1220 * 1220,1500 * 1500,1525 * 1525 mm), paksuus 3 - 30 mm. Keittiön optimointi on 10-15 mm: n uuni.

5 Valmistaja. Rakennusmateriaalien kotimarkkinoilla on laaja valikoima eri valmistajamaihin liimattuja materiaaleja.

Kuinka tehdä keittiöstä vaneria

Venäjän puuntyöstölaitoksissa valmistetun vanerin suositus on suositeltavaa: tämä materiaali on valmistettu korkealaatuisista puuraaka-aineista, jotka täyttävät GOSTin kaikki vaatimukset.

Ostettujen materiaalien laadun varmistamiseksi suosittelemme levyjen valintaa verkkokaupoissa, jotka ovat suurien puuntyöstöyritysten edustajia.

Keittiön huonekalujen valmistus vanerista - askel askeleelta

Valmistustyön valmistuttua voit siirtyä suoraan keittiön huonekalujen suoraan valmistukseen vanerista seuraavan toimintalgoritmin mukaan:

 1. 1 Pintaan kiinnitetään levy, jossa on kuvan yksityiskohdat ja kiinnityspaikat. Huonekalut vanerista
 2. 2 Avaa arkki tarvittavat elementit, leikkaa palkki.
 3. 3 Käsittele osien reunat karkean hiotun hiekkapaperin tai poraa hiomapäähän.
 4. 4 Kiinnitä sirujen ja halkeamien paikat akryyliseoksilla (tarvittaessa).
 5. 5 Peitä työkappaleet antiseptisilla aineilla ja pellavaöljyllä materiaalin kosteuden kestävyyden lisäämiseksi (käytä nestettä kahdessa kerroksessa, anna sen kuivua kokonaan).
 6. 6 Kokoa runko puusta.
 7. 7 Kiinnitä seinät, työtaso ja julkisivu.
 8. 8 Aseta kiinnittimet tukevasti tai sulje ne pistokkeilla.
 9. 9 Kiinnitä tiiviste tiivisteisiin.
 10. 10 Peitä kalusteet viimeistelyillä (lakat, PVC-kalvot jne.).
 11. 11 Lukitse laitteisto.
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 3 =